Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah razı olsun . İnşallah
Darısı hepinizin başına olsun
Aylardır mücadele ediyoruz sıkılıyoruz bunalıyoruz
insanların patavatsızlıkları da bir yandan

11 ay oldu canım hiç ümidim yoktu
Rabbim ol dedi ve oldu

geç döllenme olmadı canım hcg düşük ama inşallah düşük olmaz
salı günü tekrar gideceğim
Bu kadar olumsuzluğa rağmen inşallah Rabbim kalp atışlarını duymayı da nasip eder

Allah razı olsun canım arkadaşım
Burada resmen kader arkadaşı olduk
Her üzüntümüzü, her kırılganlığımızı her umudumuzu paylaştık
İnşallah bundan sonra mutluluklarımızı paylaşmayı nasip eder Rabbim

Salı günü hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ozaman bol bol dua et içini de ferah tut nolur bizim de dualarımız seninle bizim de 10 ay oldu dolu dolu ameliyattan sonra demekki iyileşme olmuş bak eşinde doğal yolla olmuş döllenme Rabbim sabrının karşılığını verdi inşallah tamamına erdircek sen de yürekten inan buna

E Eylulde_gel sen kalp atışlarını duydun mu canım
senin nasıl gidiyor
Canim duymadık ama atış kasilmalari görülüyor ya öyle gördü doktor. Atmaya başlamış rahat ol artık dedi. Bende gebelik boyunca 3 defa Usg ye girince bir daha gitmedim.salı günü duymasan da göreceksin atmalari sende emin ol. Hiç kötü şey düşünme. Zaten düşük belli eder kendini ufak ufak kanama yla. Yoksa eğer o iş tamam:)

İnşallah canım son 1 ay klomen kullandı eşim doktor tavsiyesi ile
O da işe yaramış olabilir....Eşim 2016 ekim de ameliyat olmuştu nerdeyse 1 yıl geçmiş üstünden

Şifa Allah'tan muhakkak %0 ileri hareketli spermle hamile kalmam tamamen Allah'ın lütfu
mucize gibi....ne kadar şükretsem az

Maşallah canım benim...
Bebiş büyüyor desene
Benim ilk usg de kese görünmedi
İkinci de göründü şuan 6mm sadece
hamdolsun bizim de bunları konuşacağımız an oldu

Maşallah canım benim...
Bebiş büyüyor desene
Benim ilk usg de kese görünmedi
İkinci de göründü şuan 6mm sadece
hamdolsun bizim de bunları konuşacağımız an oldu
Ay canım maşallah. Bizim de 0 dı biliyorsun. Ve bana imkansız geliyordu. Hatta sana dedigimide hatırlıyorum vakit kaybetmeyin artık diye. Müthiş bi hikaye ve müthiş bir mucize oldun gerçekten. Ne kadar sevindim anlatmak mümkün değil. Salı gittiğinde haber ver olur mu.

Haber veririm canım...
Bir de benim yaşım burdaki herkesten fazla
32 ye girdim..Eşimi tüp bebek diye dürtüp dürtüp duruyordum
Rabbim merhamet etti lütfetti.
Eğer sağlıklı bir gebelik olursa gerçekten mucize olacak

canım henüz başlayamadık. ev taşıdık, taşınırken de kırmızıları gördüm. önümüzdeki aya kaldı artık napalım, sürekli bir aksilik çıkıyor. önümüzdeki ay da yakınımın düğünü var, muhtemelen bir sonraki aya kalacak. bakalım inşallah tüpe gerek kalmadan gelir sıpa. sizin kaç ay olmuştu canım? bizim bu ay tam 1 sene oluyor ameliyat olalı

canım ben de çok giremedim buraya, tatildi iş güçtü derken yazamadım. tüpü ertelemek zorunda kaldık, inşallah bir hayır vardır bunda da, belki kendiliğinden gelir :) inşallah transferin başarılı olur canım, anne olamasak da teyze oluruz :)

Herşeyde vardır bir hayır canım gerçekten öyle yavaş olsun ama hayırlısı olsun inşallah :) eşim ameliyat olalı tam 10 ay 1 hafta oldu yani 11. Aydayız artık. Eşimle konuştum olumlu geçti konuşmamız Rabbimin yardımıyla... oda dedi nerdeyse bir yıl bekledik normal yolla olur belki die ama artık belkide iyi bir doktora gidip bu sürecimizi hızlandırmalıyız dedi hak verdi o da bana çok şükür :) ayın 10 undan sonrasına randevu alıp gidicez bakalım inşallah bi aksilik olmazsa ikimizde detaylı bir şekilde muayne olucaz tesler tahliller ne gerekiyorsa yapılacak son durumumuzu değerlendiricez eğer hüç bir ilerleme katedememişsek tüp tedavisine başlarız dedi eşim de. Çünkü bizim ikimizde de var bazı sıkıntılar benim prolaktinim çok yüksek ilaç kullanmayı bırakınca hemen yükseliyor, varikoselden dolayı da sperm hızımız sıfır olunca iki taraflı engelliyor gebeliği yani. Doktor direkt tüp bebeğe yönlendirirse bir kaç ay içinde denemeyi düşünüyoruz inşallah biz de bakalım. Buarada ben hala hastalanamadım bugün 8. Günüm adet günüm geçeli test yapmak istemiyorum bekliyorum hala gelmesini stresli bir ay geçirdim ona bağlıyorum bu gecikmeyi bugün yarın gelmezse kan testi yaptırıcam bişi çıkmazsa da söktürücü kullanıcam muhtemelen canım yüzümün halini bir görsen sivilce doldu ve sürekli kızarıyor yüzüm yanıyor ateş gibi yumurtlamayla ilgili sıkıntım oldu heralde bu ay

kıyamam hiç canım benim hem anne hem de teyze olacaksın inşallah benim iyi kalplim.
Allah sana çifter çifter versin sabrına değsin inşallah.

zeynepçiğim tüp derse daha fazla vakit kaybetmeyin tatlım aşamaları hakkında yardımcı da oluruz ZehreNur da bende biliyorsun artık tecrübeliyiz tüp konusunda. ama adet de olmamışsın inşallah gerek kalmadan bebişin gelir güzel arkadaşım. ben inanıyorum Allah ın izniyle hepimiz çoluk çocuğa karışacağız bunları okuyup güleceğiz inan bana. duacınım canım benim Rabbim kucağını doldursun inşallah.

Merhaba ben yeni katıldım aranıza.
Biz biraz yeniyiz 4 aydır deniyoruz olmuyor , ben biraz garantici olduğum için ilk ay hormon tahlillerimi yaptırdım hatta 3 ay takip ettirdim pek bi problem yok gibi . Eşimde sağolsun 2. Ay doktora gitti , sayı olarak iyi ileri hız sayımız çok azdı morfoloji %6 ydı. Varikosel var dedi. Sayılar iyi biraz deneyin belki olur dedi ama biz ameliyata karar verdik. Cuma ameliyat oldu.
Şimdiki süreç ne olacak hiç fikrim yok,bana yardımcı olabilir misiniz ??

inşallah canım hayırlı haberleri alalım biz de hayırlı güzel vaktiyle :) senin msjları okudum eşinle konuşman olumlu geçmiş, sevindim. birlikte hareket etmek destek olmak çok önemli. benim eşim de sağolsun hiç sıkıntı yapmadan gitmişti doktora. ameliyattan sonra 4. ay bitmek üzere. çok sürmeden hayırlı haberi alırız inşallah. ve belki senin gecikmen de bi müjdedir umutlandırmak gibi geliyor demek istemiyorum pek bir şey. ben hala çözemedim umut iyi birşey mi kötü birşey mi ? çünkü en çok üzüldüğüm mutsuz olduğum anlar, umutlanıp boşa gittiği anlardı. ne diyelim hayırlısı

Haklısın canım tam 3,5 yıldır her ay hüsran yaşıyorum ben de... imtihan dünyasındayız diyip tevekkül etmekten başka çaremiz yokki Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah hayırlı zamanda... ama bize de elimizden gelenin en iyisini yapmak düşüyor çabalamaya devam Allahın izniyle sağlığımız yerinde çok şükür bak :) ben hala beklemedeyim kırmızılar görünmedi hala 9 gün olcak ama kaptırmıyorum kendimi inatla kan tahlili de yaptırmıyorum bakalım nolacak bugün alt karın bölgemde adet olcakmışım gbi yanmalar oldu bir iki güne gelicek kırmızılar heralde sinyalleri veriyor ama gelen giden yok hala neden böle gecikti onu da anlamadım regl olunca soğan kürüne başlıyım diorum bir ay uygulıyım bi reset atıyım yumurtalıklarıma :) soona da doktora gidicez inşallah bi aksilik olmazsa canım sizin de şuan ektra sabır gösterip beklemeniz gereken zaman Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Eflasun aramıza hoşgeldin demek istemiyorum inanki hergeçen gün sayımız artıyor ne yazıkki... elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyım canım sana. Ameliyattan sonraki ilk 3 ay iyileşme süreci oluyor. Çünkü spermler 72 günde bir yeniliyorlar kendilerini ve sağlıklı spermler için ilk üç ay çok önemli beslenmesine çok dikkat etmesi gerekiyor eşinin. Biz ilk 3 ay havuç kürü yapmıştık ve onun yanında da doğal vitaminler kullanmıştı eşim aktardan aldığımız bir karışım vardı onu da içmişti. İlk üç aydan sonra argin max vitaminden günde 6 tablet ve e vitamini içti. 2,5 ay kadar da keçi boynuzu kürü kullandı eşim. 7. Ayda bıraktık vitaminleri ama eşim test yaptırmadı buyüzden ne kadar etkili olduğunu bilmiyoruz canım şuanda biz 11. Aydayız ameliyattan sonraki. Bu ay doktora gidicez inşallah bakalım ne durumdayız öğrenicez inşallah :) tabi bol bol dua ve sabır da en büyük ilaç bu dönemde:) ilk üç ayda hamile kalan arkadaşlarımız da oldu burada 6 ayda kalan da oldu 10 ayda kalan da... Takdiri ilahi tabiki biz bilemiyoruz hayırlı zaman ne zaman... ama gönlünüzdekini hayırlı kılsın en kısa zamanda Rabbim sizin de inşallah

amin canım hepimiz için kocaman bir amin :) güzel haberleri buradan almak beni okadar mutlu ediyorki... derdi veren Rabbim bizlere dermanımızı da verecek inşallah

amin canım hepimiz için kocaman bir amin :) güzel haberleri buradan almak beni okadar mutlu ediyorki... derdi veren Rabbim bizlere dermanımızı da verecek inşallah

canım ne durumdasın
kırmızılar gelmediyse hala umut vardır
tekrar test yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…