efsunsuz ne zaman gidicen canım doktora?
Canim 8+1 im esasında burası birazcık önden seyrediyor. Sen nasılsın hangi aşamadasin?maşallah canım ya 9 hafta olmuş bile.
Canim benim adet agrilarim göğüs agrilarim yeni yeni geçiyor. Arada o adet ağrısı hep oluyor. Mide bulantım da beni hiç kepaze etmedi çok şükür. İştah yok amacanım yarına randevum
bugün rahim ağrılarım var normal mi...
birşey olacak diye çok korkuyorum
çok halsizim....bir de grip oldum perişan haldeyim
Canim 8+1 im esasında burası birazcık önden seyrediyor. Sen nasılsın hangi aşamadasin?
Canim benim adet agrilarim göğüs agrilarim yeni yeni geçiyor. Arada o adet ağrısı hep oluyor. Mide bulantım da beni hiç kepaze etmedi çok şükür. İştah yok amasuyumu içiyorum en azından diyip mutlu oluyorum. Sen nasılsın? Başladı mı bulantı? İnşallah seninde başlamasın. Bazen diyorum ki hamile değil miyim acaba? İştahsızlık olmasa inan hiç inanasim gelmiyor. Agrilar çok normal takma emi. Bide yumurtaliklar geri cekermis kendini o zaman da agri olurmuş.
Dönem dönem olan bişi zaten canım. Merak Etme. Allah korusun kötü bir şey kanama yla belli ediyor. Yarın haber et emi?anladım canım...benim sabahları 3 gündür tsh için ilaç içiyorum ozaman oluyor. su içerken..
iştahsızlık var...rahmim yeni ağrımaya başladı...
çok şükür istifra yok biraz kilo vermişim....
çok halsizim hiçbirşey yapacak mecalim yok
su içmek çok önemliymiş idrar yolları enfeksiyonu olmaması için
Canim 8+1 im esasında burası birazcık önden seyrediyor. Sen nasılsın hangi aşamadasin?
Canim benim adet agrilarim göğüs agrilarim yeni yeni geçiyor. Arada o adet ağrısı hep oluyor. Mide bulantım da beni hiç kepaze etmedi çok şükür. İştah yok amasuyumu içiyorum en azından diyip mutlu oluyorum. Sen nasılsın? Başladı mı bulantı? İnşallah seninde başlamasın. Bazen diyorum ki hamile değil miyim acaba? İştahsızlık olmasa inan hiç inanasim gelmiyor. Agrilar çok normal takma emi. Bide yumurtaliklar geri cekermis kendini o zaman da agri olurmuş.
Dönem dönem olan bişi zaten canım. Merak Etme. Allah korusun kötü bir şey kanama yla belli ediyor. Yarın haber et emi?
Canım uzun zamandır göremiyorduk seni çok güzel bir haberle dönüş yaptın:) kaç haftalık oldu şimdi hcg değerin çok iyi çıkmış Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahSelam. Kızlar Bayadır bende yazmıyordm eşim ameliyat olalı 11 ay oldu çok şükür bu ay bende hamile olduğumu öğrendim bhcg 3232 çıktı kese bebek kaçıncı haftada gorunuyor
Canım naptın gidebildin mi doktora?yazarım canım...ben de çok merak ediyorum
kalitesiz bir spermle döllenen yumurtanın sağlıksız gebeliğe yol açmasından korkuyorum
Allah büyüktür...hayırlısı artık...
Amin canm insallah yarın 6 hafta oluyo galiba doktor perşembe gel dedi inşallah kesemiz görünür bı sıkıntı olmaz dua edin
Canım naptın gidebildin mi doktora?
Hayırlı olsun canm senin adına çok sevindim kalp atışlarını kaç haftada duydunuz
Hamile kalanlara soruyorum özellikle 11 ay dan sonra bizim henuz 10 aydayiz eşiniz ne kullandiysa lütfen paylasir mısınız
Hayırlı olsun canm senin adına çok sevindim kalp atışlarını kaç haftada duydunuz
Canm benmde yarın 6 hafta oluyo galiba doktor perşembe çağırdı bakalım keseyi göre bilicezmi inşallah bende kalp atışlarımı duyabilirim Rabbim isteyen herkese versin senle çok yazistik kısmet aynı zamana hamileligimiz denk gelmiş çok şükür
Canm benmde yarın 6 hafta oluyo galiba doktor perşembe çağırdı bakalım keseyi göre bilicezmi inşallah bende kalp atışlarımı duyabilirim Rabbim isteyen herkese versin senle çok yazistik kısmet aynı zamana hamileligimiz denk gelmiş çok şükür
Amin Rabbim sonunu getirir inşallah gidişatla ilgili haber veririm cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?