Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşım pharmaton evicap keçi boynuzu kürü kuruyemiş bolca
son bir ay klomen kullandı eşim...dna hasarı için iyi geliyormuş...
ama bunlar vesile
Rabbim ol dedi ve oluverdi
İnşallah Rabbim kucaginiza almayida nasip eder bize umut oldunuz eşime de söyledim oda çok sevindi hepiniz adına 3 kişi hamiş darısı bizim başımıza. Klomen eşim kullansa birsey olur mu dna hasari fln varmi bilmiyoruz doltor tavsiyesiylemi kullandınız esimde hepsini kullaniyor klomen dışında

Selam. Kızlar Bayadır bende yazmıyordm eşim ameliyat olalı 11 ay oldu çok şükür bu ay bende hamile olduğumu öğrendim bhcg 3232 çıktı kese bebek kaçıncı haftada gorunuyor
canım maşallah, tebrik ederim, bu aralar bebişler yüzünü gösterdi, mesajlarınızın altında hamilelik takvimi çıkıyor ya sayfa şenlendi Rabbim sıkıntısız kedersiz hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin

canım doktora sormakta fayda var
çünkü yumurtalıkları uyarıyor ve daha çok çalışmasına neden oluyor
sanırım hormonal değişime de neden oluyor
doktor gözetiminde kullanmakta fayda var
bize doktor yazmıştı

Arkadaşlar tekrar merhaba.. müjdeli haberi alan arkadaşları tebrik ediyorum sağlık sıhhatle yolunda gitsin inşallah herşey
biz saraçoğlu'nun sperm sayısı arttırıcı 1. aşama küründen haberdar olmuştuk. onu sipariş verdik bugün elimize ulaştı . yarın hayırlısıyla başlarız inşallah. dua beklerim inşallah vesilemiz olur bu adımlar buraya yazmak istedim çünkü olumlu sonuç alırsak bizim durumda olanlara da tavsiye olur inşallah. içinde 2 ot , bal karışımı ve incir çekirdeği yağı var. her gün belli vakitleri var o şekilde uygulanacak. bir de yenmesi/uzak durulması gereken yiyecekler var. bakalım vira bismillah..

Canım çok sevindim en zor kısmını atlattınız artık ozaman Allahın izniyle :) inşallah böle güzel geçer hamileliğin boyunca haberdar et bizi de

Selam kızlar doktordan geldim şimdi çok şükür kesemiz göründü 5 haftalik mis benim takvimime göre 6 hafta yaziyodu neyse biz doktora göre gidicez inşallah hayırlısı olur kalp atışları nida duyariz

Slm arkadaslar benimde esim 10 gun once ameliyat oldu emodex diye bi ilac kullaniyo. Kullanan varmi aranizda?

Slm arkadaslar benimde esim 10 gun once ameliyat oldu emodex diye bi ilac kullaniyo. Kullanan varmi aranizda?
selam arkadaşım, 8 aylık evliyim, eşim ilaç kullanmadı hiç ancak bitkisel gıda alıyodu ve kür yapıyodu, bide sol taraflı varikoseli vardı ameliyat oldu malesef tekrarladı, semen değerleri iyiydi fakat olmuyodu bebek, hep ümitsizdik olmucak diye neyapacağımızı bilmiyoduk ve sonunda normal yolla 3 aylık gebeyim çok şükür, Allah ım verdimi veriyo. demekki varikosel olduğundada olabiliyor ancak doktorun bize demesi çocugun olması için varikoseli ortadan kaldırmak gerekli demişti, ümidimizi umudumuzu yitirmeyelim.

Allah bagislasin bebeginizi. Rabbim olmayan isteyen herkese versinn ins. Bizim kullandigimiz bitkisel bi ilacmis gida takviyesi bi kac yerde guzel seyler okuduk ilacla ilgili doktor mutlaka kullan degerlerini iyilestircek arttircak demisti 15 gun oldu kullaniyo. ins bizde hayirli sonuclar aliriz. Bu arada 3 yillik evliyim yaz basi sonuclar baya iyiydi dogal yolla olur dedi doktorlar en son ameliyttan once sonucta 0 ileri hareket cikti

Amin canım Alah razı olsun, Allahım sizede nasip eyler inşallah, eczanelerde gıda takviyesi için veriyolar baya etkili oldu bizim için canım. yalnız 3 ay kullanın sonra bırakın kullanmayı değerler yükselecektir, etkili olacaktır. eşimin değerleri %0 dı bi anda ileri hızlı % 30 a çıktı değerler.

Varikosel ameliyatı eşin ağrılarını ortadan kaldırdığı gibi sperm değerlerini de yükseltir. Eşimin de değerleri düzeldi ancak 2 yıl oldu hamile kalamadım. Eşim keçiboynuzu kürü de uyguladı. Ben de de polip çıktı. Sonuç yok işte.tüp bebek görünüyor bize.

canım inşaallah hayırlısı ümidini kırma herşey olur, bende ümitsizdim eşimden, hem varikoseli vardı hemde değerleri düşüktü, ameliyat oldu malesef tekrarladı, yine umutsuz baktık olmucak diye, eşim gida takviyesi aldı düzenli kullandı ve sonunda gebe kaldım cok sevindık, tedavi ve herseyi zamana bırakmakta fayda var canım.

Amin isteyen herkese nasip etsin gida takviyesi dedigin nedir?. Bizimde harekelilik yuzde 30 u gecikti daha sonra dustu 15 gun oldu mikrocerrahi ameliyat oldu

Amin isteyen herkese nasip etsin gida takviyesi dedigin nedir?. Bizimde harekelilik yuzde 30 u gecikti daha sonra dustu 15 gun oldu mikrocerrahi ameliyat oldu
mikrocerrahi nezaman oldu, eşim oldu ama tekrarladı sonuç alamamıştık, sonuç alamayınca gıda takvilerine başladı eşim, çok şükür gebe kaldım. sizin ameliyat başarılı gectimi.

Son düzenleme:
mikrocerrahi nezaman oldu, eşim oldu ama tekrarladı sonuç alamamıştık, sonuç alamayınca gıda takvilerine başladı eşim, çok şükür gebe kaldım. sizin ameliyat başarılı gectimi.
15 gun once oldu unv hastanesinde. Doktorumuz cok iyiydi ameliyattan sonra cok iyi gecti dedi. %70 iyilesme olur demisti ameliyattan once. Gida takviyesi olarak proxeed plus kullandik bi pek fayda etmedi ameliyattan sonra emodex yazdi doktor ik ikisini karsilastirdik emodex daha iyi o ilacta dedi.

ben bugün yine ağlıyorum.. adete yakın duygusallık oluyor ya aynı zamanda da agresiflik. hepsi bir arada maşallah. hep can sıkıcı şeyler bu zamanlara denk gelir.
apartmanımızda hepimiz yeni evliyiz. bi 3 çocuğu olan orta yaş aile var bi de ufak 2 yaşında çocukları olan aile. onların dışında hepimiz yakın tarihlerde evlenmişiz. (8 aile)
2 yıl oldu. şimdi bakıyorum da herkesin ya kucağında ya karnında.. ne kötü hissediyor insan eksik gibi..
sanki ben hamileliği yaşayamayacakmışım gibi geliyor. karnıma bakıyorum yok diyorum olmayacak galiba. ne bileyim olmaması gereken düşünceler ama bazen bastırıyor böyle ve ben çok üzülüyorum..

Bence umitsizlige kapilma rabbim verecek emin ol zamani var demekki umudunu kaybetme hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…