Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kiiiiz nerelerdesin sen? arıyorum öyle seni. en son nick i yanlış hatırlıyorum sanırım deyip pes ettim. Ama ben dogruymusum sen ucmussun.canım tüpü tutturduk sonunda. Rabbim size de nasıp etsin çok ugrastirmadan inşallah. görüşmeden sonra haber ver emi, seyyah2015 sen de

amin canım yaa hayırlısı ile gelsin artık şu sıpalar , benim de adete 5 gün var bugün gidiyorum görüşmeye gitmeden yine bir kan tahlili verdim klasik ay utanıyorum artık her ay her ay

E Eylulde_gel caım yaaa sağlıkla kucağına al inşallah bize de dua et. ben tüpe acaip soğuktum biliyorsun, ama sıcacık oldum artık, alev alevim ne iğnesi ne hormonu ne takibi hiçbiri gözümde yok. ne gerekirse hazırım yapmaya

bugün akşam yazarım canım mutlaka durumu.

kızlaar lütfen bilenler cvaplasın. alttan ultrason yapıldıgında sağ over: M.K. sol over: M.K. yazıodu bu ne demek bilen var mı?

300milyon toplam spermde ileri hızlı yuzde 15 büyuk bir orandır.sayı hareketi hayli hayli kurtarıyor.ki ileri hızlı kadar yavaş ileri hızlilarla da hamile kalinabiliyor.o da yuzde 30 ki zaten ikisinin toplamına bakılir.bu da yuzde 45 gayet iyi.bu değerler varikoselin değerleri bozmayacak düzeyde olduğunu gösteriyor.benim esimin de hemen hemen boyleydi değerleri.dr.umuz biz bu degerlerle ameliyat oneren dr.lara da iyi gozle bakmayız demişti.ki ameliyat olsa dahi bir sene bwlki de bekleyebilecek misiniz dedi.kaç aydır olmuyor bebek?kaç dr.gördü esinizi?

Sağlıksız sperm dölleme yapamaz dolayısıyla düşükle ilgisi yoktur canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tatlım 500milyon spermle ameliyat sorulur mu hiç.maşallah subhanallah eşine
Matematigine başvur 500milyon spermin yüzde 10u bile toplam ileri hareketli olsa kaç milyon eder?o zaman bile 50 milyon kuzum bu 50 milyon sayısı toplam sperm sayisı bile değil çoğu erkekte.ameliyata falan kalkısmayın.birkaç ay sonra hamile kalirsin Allahın izniyle.
Bu arada o kadar varikosel neredeyse Türk erkeklerinin yarısindan cogunda var cogu da baba olmuş ve haberleri dahi yok:)

Kızlar uzun aradan sonra merhaba biz bugün 3 ay bitti ameliyat olalı ve test yaptık sonuç mucize sadece morfoloji kötü 1 doktor toparlanır dedi 77 milyon olmuş biz en yüksek 9 ve 18 milyon görmüştük ileri hareket 0 dı şimdi 45 tabi bu arada ibrahim saraçoğlunun bütün dediklerini harfi harfine uyguladım artı doktor emodex verdi ve kürün aşırı faydasını gördük şimdi şansınız yüzde 30 dedi deneyin alahtan herkes için hayırlısı iyi düşünün iyi olsun ben son dakikaya kader iyi olacağını tahmin etmiyordum buda bi umut sizlerde kür ve e vitamini tavsiye ediyorum

mesajın çok hoş. Mutluluk verici. Teşekkürler
ama hazirandan beri neredeyse her ay denedik olmadı bebiş. Bu ayda denedik bakalım olmazsa bat zamanı yine bi sipermiyogram çektiricez. Mahrumiyet bölgesindeyiz böyle doktor mevzuları olduğu zaman geriliyoruz.

Hazirandan beri mi sadece beş ay mı oldu deneyelibiz 6.ayda dr.a gittik yaşımızdan dolayı.kapıdan kovaladı bizi dr.bu ne acele dedi.
Bir sene olmadan çocuğumuz olmuyor demek gereksiz canım.

Hazirandan beri mi sadece beş ay mı oldu deneyelibiz 6.ayda dr.a gittik yaşımızdan dolayı.kapıdan kovaladı bizi dr.bu ne acele dedi.
Bir sene olmadan çocuğumuz olmuyor demek gereksiz canım.

Kaç yasindasiniz ? Eşim 28 ben 30 yaşındayım. Eşinden değilde kendim acele ediyorum sanirim.

Kaç yasindasiniz ? Eşim 28 ben 30 yaşındayım. Eşinden değilde kendim acele ediyorum sanirim.
40 yasindayim esim 42stres ve acele gebeliği geciktiriyor bunu anladım.ve biyolojik saat ne zaman emrederse o zaman hamile kalıyor vücut.hiç acele etme akısına bırak,eşinin değerleri uçmuş bunun yarısı bile yok cogu erkekte adamcaģızı sürükleme spermiyogranlara boşuna

Kızlarcım herkeslerim selamlar, bugün itibariyle resmen tüp tedavisine başladık. Kan aldırmaktan korkan ben, göbekten iğne yapıcam kendime Ankara'da anatolia tüp bebek merkezine başvurduk. Bugünkü fikrim oldukça iyi olduğu yönünde, ilerleyen süreçlerdeki düşünlemi de paylaşırım. Bu arada daha önce bir doktorun eşime verdiği progeny m diye bi ilaçtan bahsetmiştim. Bugünkü doktor hiçbir etkisi yok onun dedi. Eğer benim paylaşımımdan sonra alan ve fayda görmeyen varsa Hakkı'nızı helal edin. 250 tl lik bir ilaçtı. İnsan doktorun ağzına bakınca ve muhtaç olunca gözü bir şey görmüyor Biz de bu ay alacaktık az kalsın tekrar. Keçiboynuzu tartışmalı bir konu dedi. Bu arada eşimin ameliyatı tam bir yıl oldu. Değerlerimiz çok iyi çok şükür. Hareketlilik %54 , sayı 278 milyon olmuş dualarınızı bekliyorum canlar, Rabbim bize, çevresine vatanına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Hadi canım gözün aydın. çok sevindim adınıza. Tüp bebeğin her aşaması çok heyecanlı çok zevkli. yavrunun her anına şahit oluyorsun. Sakin stres yapma bu yönlerini düşün emi... haber ver opu dan sonra.

canm ultrason sonucnda s
ağ over: M.K. sol over : M.K. YAZIODA bu ne demek biliomusun

Polikistik var mı canım sende?
hayır yok canm bu zamana kadar hep çok iyi diodu doktorlar yumrtalılarıma. tüp bebege baslamıstm o yuzden ultrason cekldı adetın ıkıncı günü ve bu yazıodu. kafam karıstı. gerçi tüp bebekte olmycak altı ay kaldı malesef bilmeden kullandgm sivilce kremı tehlıkelymıs sakat yaprmıs ama 6 ay bekle vucut atsın ılacı dedı doktr. bir krem nasl byle etkı eder anlmadım gitti

Canım Allah razı olsun. Gerçekten her anı takip etmek keyifli ve heyecanlı. İlk iğnemi yaptım bu akşam. Korktuğum gibi değilmiş hiç, çok acısız bir işlem. Ama ben yedide vurmam gereken ilacı yedi buçukta vurabildim, trafiğe takıldım inşallah problem olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…