- 1 Kasım 2013
- 3.178
- 2.706
- 333
Kiiiiz nerelerdesin sen? arıyorum öyle seni. en son nick i yanlış hatırlıyorum sanırım deyip pes ettim. Ama ben dogruymusum sen ucmussun.canım tüpü tutturduk sonunda. Rabbim size de nasıp etsin çok ugrastirmadan inşallah. görüşmeden sonra haber ver emi,Selam Yasemin yaa ben topiğe gelmeyeli ne kadar olmuş maşallah bir çok arkadaş hamile. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende bir gelişme yok eşimin değerleri düzeldi çok şükür. Ben de yumurtluyorum ama gel gör ki gebelik yok. Yarın tüp bebek merkezi olan bir hastaneye fikir almaya gideceğim. Ya histereskopi ya tüp bebek artık aklımdaki. Senin bebiş tüp bebekle mi geldi ?
seyyah2015 buralarda mısın canım? Sende var mı bir gelişme?
Ya o kadar uzun zamandır topiğe gelmemişim ki nickleri hatırlayıp yazamadım tek tek. Bir listemiz vardı o noldu
amin canım yaa hayırlısı ile gelsin artık şu sıpalar , benim de adete 5 gün var bugün gidiyorum görüşmeye gitmeden yine bir kan tahlili verdim klasikcanım hoşgeldin tekrar :) çok şükür aramızdan bebişlerini beklemeye başlayanlar oldu. bende de tık yok hala. yarın tüp bebek için görüşmeye gideceğiz. reglim geldi gelecek gibi hissediyorum. bakalım hayırlısı artık
Dr.una sormadın mı canım?tam yazar mısın açılımıyla?kızlaar lütfen bilenler cvaplasın. alttan ultrason yapıldıgında sağ over: M.K. sol over: M.K. yazıodu bu ne demek bilen var mı?
300milyon toplam spermde ileri hızlı yuzde 15 büyuk bir orandır.sayı hareketi hayli hayli kurtarıyor.ki ileri hızlı kadar yavaş ileri hızlilarla da hamile kalinabiliyor.o da yuzde 30 ki zaten ikisinin toplamına bakılir.bu da yuzde 45 gayet iyi.bu değerler varikoselin değerleri bozmayacak düzeyde olduğunu gösteriyor.benim esimin de hemen hemen boyleydi değerleri.dr.umuz biz bu degerlerle ameliyat oneren dr.lara da iyi gozle bakmayız demişti.ki ameliyat olsa dahi bir sene bwlki de bekleyebilecek misiniz dedi.kaç aydır olmuyor bebek?kaç dr.gördü esinizi?Seyyah2015 öncelikle çok tesekkur ederim cevabın için.bu ameliyattan sonra 3. Aydaki ilk test ama ameliyat olmadan önce sanki değerler bana daha iyi hibi geldi o yüzden bir şey anlayamadım.
AMELIYAT OLMADAN ONCEKI DEGERLER 2 tarafli varikosel
Toplam spermatozoa sayısı 300 milyon
Hareket deģerlendirmesi %85
A progresif hareketli %15
B yavaş ileri hareketli %30
C yerinde hareketli %40
D hareketsiz %15
Canlilik orani %85 civarındadır ve Aglutinasyon (+)
Bu degerler 2 taraflı varikosel Ameliyatı oLmadan önceki..sizce hangisi iyi.ameliyat öncesi mi yoksa ameliyat sonrasında ilk 3 ayda bir gelişme varmı ??
Sağlıksız sperm dölleme yapamaz dolayısıyla düşükle ilgisi yoktur canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar Rabbim nasip ederse bebeğim olacak
Gebelik takvimine göre 5+5 günlük hamileyim
mucize gibi
Ancak bir takım olumsuzluklar var
beta hcg 6000 doktor biraz düşük dedi haftaya göre
istediğim miktarda artış olmamış dedi
bir de tsh yüksek çıktı
bir de malum varikosel illeti yüzünden spermler sağlıklı değildi
bu sebeple düşük ihtimali var
Lütfen bana dua edin sağlıklı bir gebeliğim olsun
hepinize umut olayım...doğal yoldan hamile kalınabileceğine dair....
Tatlım 500milyon spermle ameliyat sorulur mu hiç.maşallah subhanallah eşineKızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. benim eşimin sipermiyogramında değerleri böyle çıktı. Ürolojiye gittik ultrasonla baktılar hafif düzeyde varikosel dedi doktor. Tecrübeli arkadaşlar gerçektwn kötü mü dırum. Haziranda kimyasal geçirdim. Yazın iki ay denedik olmadı eylülde buraya dönünce doktora gittik bu sonuçla karşılaştık. Doğuda görev yapıyoruz burada ameliyat yaptırmak istemiyoruz. Şart mıdır ameliyat?? Bu şekilde gebelik oluşmaz mı
Sormyı unuttum böyle yazıodu sadece. Bellıkı bir şeyin kısaltması ama neyin işte. Bilen yok mu kızlaarDr.una sormadın mı canım?tam yazar mısın açılımıyla?
Sağ ve sol yumurtalıkta görülmüş kist galiba...insallah değildir tabiSormyı unuttum böyle yazıodu sadece. Bellıkı bir şeyin kısaltması ama neyin işte. Bilen yok mu kızlaar
mesajın çok hoş. Mutluluk verici. TeşekkürlerTatlım 500milyon spermle ameliyat sorulur mu hiç.maşallah subhanallah eşine
Matematigine başvur 500milyon spermin yüzde 10u bile toplam ileri hareketli olsa kaç milyon eder?o zaman bile 50 milyon kuzum bu 50 milyon sayısı toplam sperm sayisı bile değil çoğu erkekte.ameliyata falan kalkısmayın.birkaç ay sonra hamile kalirsin Allahın izniyle.
Bu arada o kadar varikosel neredeyse Türk erkeklerinin yarısindan cogunda var cogu da baba olmuş ve haberleri dahi yok:)
Hazirandan beri mi sadece beş ay mı oldu deneyelimesajın çok hoş. Mutluluk verici. Teşekkürler
ama hazirandan beri neredeyse her ay denedik olmadı bebiş. Bu ayda denedik bakalım olmazsa bat zamanı yine bi sipermiyogram çektiricez. Mahrumiyet bölgesindeyiz böyle doktor mevzuları olduğu zaman geriliyoruz.
Hazirandan beri mi sadece beş ay mı oldu deneyelibiz 6.ayda dr.a gittik yaşımızdan dolayı.kapıdan kovaladı bizi dr. bu ne acele dedi.
Bir sene olmadan çocuğumuz olmuyor demek gereksiz canım.
40 yasindayim esim 42Kaç yasindasiniz ? Eşim 28 ben 30 yaşındayım. Eşinden değilde kendim acele ediyorum sanirim.
Hadi canım gözün aydın. çok sevindim adınıza. Tüp bebeğin her aşaması çok heyecanlı çok zevkli. yavrunun her anına şahit oluyorsun. Sakin stres yapma bu yönlerini düşün emi... haber ver opu dan sonra.Kızlarcım herkeslerim selamlar, bugün itibariyle resmen tüp tedavisine başladık. Kan aldırmaktan korkan ben, göbekten iğne yapıcam kendimeAnkara'da anatolia tüp bebek merkezine başvurduk. Bugünkü fikrim oldukça iyi olduğu yönünde, ilerleyen süreçlerdeki düşünlemi de paylaşırım. Bu arada daha önce bir doktorun eşime verdiği progeny m diye bi ilaçtan bahsetmiştim. Bugünkü doktor hiçbir etkisi yok onun dedi. Eğer benim paylaşımımdan sonra alan ve fayda görmeyen varsa Hakkı'nızı helal edin. 250 tl lik bir ilaçtı. İnsan doktorun ağzına bakınca ve muhtaç olunca gözü bir şey görmüyor Biz de bu ay alacaktık az kalsın tekrar. Keçiboynuzu tartışmalı bir konu dedi. Bu arada eşimin ameliyatı tam bir yıl oldu. Değerlerimiz çok iyi çok şükür. Hareketlilik %54 , sayı 278 milyon olmuş dualarınızı bekliyorum canlar, Rabbim bize, çevresine vatanına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
ağ over: M.K. sol over : M.K. YAZIODA bu ne demek biliomusunHadi canım gözün aydın. çok sevindim adınıza. Tüp bebeğin her aşaması çok heyecanlı çok zevkli. yavrunun her anına şahit oluyorsun. Sakin stres yapma bu yönlerini düşün emi... haber ver opu dan sonra.
Polikistik var mı canım sende?canm ultrason sonucnda s
ağ over: M.K. sol over : M.K. YAZIODA bu ne demek biliomusun
hayır yok canm bu zamana kadar hep çok iyi diodu doktorlar yumrtalılarıma. tüp bebege baslamıstm o yuzden ultrason cekldı adetın ıkıncı günü ve bu yazıodu. kafam karıstı. gerçi tüp bebekte olmycak altı ay kaldı malesef bilmeden kullandgm sivilce kremı tehlıkelymıs sakat yaprmıs ama 6 ay bekle vucut atsın ılacı dedı doktr. bir krem nasl byle etkı eder anlmadım gittiPolikistik var mı canım sende?
Canım Allah razı olsun. Gerçekten her anı takip etmek keyifli ve heyecanlı. İlk iğnemi yaptım bu akşam. Korktuğum gibi değilmiş hiç, çok acısız bir işlem. Ama ben yedide vurmam gereken ilacı yedi buçukta vurabildim, trafiğe takıldımHadi canım gözün aydın. çok sevindim adınıza. Tüp bebeğin her aşaması çok heyecanlı çok zevkli. yavrunun her anına şahit oluyorsun. Sakin stres yapma bu yönlerini düşün emi... haber ver opu dan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?