- 1 Kasım 2013
- 3.178
- 2.707
- 333
valla ben ilk pko ya yordum ama. bence normal görünüm demek. Çünkü Allah korusun bi sorun olsa ikisinde de aynı şeyin olmasi biraz az olasılık. Bu arada Roacutan tarzı hapların kremleri de var. Allah tan söylemişsin.hayır yok canm bu zamana kadar hep çok iyi diodu doktorlar yumrtalılarıma. tüp bebege baslamıstm o yuzden ultrason cekldı adetın ıkıncı günü ve bu yazıodu. kafam karıstı. gerçi tüp bebekte olmycak altı ay kaldı malesef bilmeden kullandgm sivilce kremı tehlıkelymıs sakat yaprmıs ama 6 ay bekle vucut atsın ılacı dedı doktr. bir krem nasl byle etkı eder anlmadım gitti
bende ilk oyle dusundum normal demek sanırım dıe ama baska hastalarınkinde yumurtalarının ölçüsü yazıomuş benmkı nıe boyle anlamadım.onlarda benm gibi adetin ikinci gunu ultrason oldu. yanı bndede yumrta olçüsü yazmalydı gibi geliyo. ve devlet hastanesı oldgu için arycak doktorda yokvalla ben ilk pko ya yordum ama. bence normal görünüm demek. Çünkü Allah korusun bi sorun olsa ikisinde de aynı şeyin olmasi biraz az olasılık. Bu arada Roacutan tarzı hapların kremleri de var. Allah tan söylemişsin.
Canım cook sevindim Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ben de artık bir tüp bebek annesiyim. İnşallah her şey çok güzel olacak tabi bu süreçte moral çok önemli iki asilamayi da olmayacak zaten diyip gittim ama tüp bebekte hep olumlu düşünmeye çalıştım transfer için gittiğimizde bile eşime bebeğimizi almaya gidiyoruz dedim. Tabi 2.5 yıllık bir süreçten sonra bu olayın Allah in bir mucizesi olduğuna daha çok inandım. Ne yapalım bizim imtihanımız da böyleymiş Allah beterinden korusun. Çok uzattım ama demem o ki pozitif ol. Bir de bundan önce hep Allahım bu ay hamile kalayım diye dua ediyordum sonraları hep Allah'm hayırlı zamanda nasip et diye dua ettim. Belki de sabrı bu şekilde öğreniyoruz kim bilir. Allah yardımcın olsun bugünden sonra kendini pamuklara sarmaliyorsun olumsuz hicbirseyi de kafana takmaKızlarcım herkeslerim selamlar, bugün itibariyle resmen tüp tedavisine başladık. Kan aldırmaktan korkan ben, göbekten iğne yapıcam kendimeAnkara'da anatolia tüp bebek merkezine başvurduk. Bugünkü fikrim oldukça iyi olduğu yönünde, ilerleyen süreçlerdeki düşünlemi de paylaşırım. Bu arada daha önce bir doktorun eşime verdiği progeny m diye bi ilaçtan bahsetmiştim. Bugünkü doktor hiçbir etkisi yok onun dedi. Eğer benim paylaşımımdan sonra alan ve fayda görmeyen varsa Hakkı'nızı helal edin. 250 tl lik bir ilaçtı. İnsan doktorun ağzına bakınca ve muhtaç olunca gözü bir şey görmüyor Biz de bu ay alacaktık az kalsın tekrar. Keçiboynuzu tartışmalı bir konu dedi. Bu arada eşimin ameliyatı tam bir yıl oldu. Değerlerimiz çok iyi çok şükür. Hareketlilik %54 , sayı 278 milyon olmuş dualarınızı bekliyorum canlar, Rabbim bize, çevresine vatanına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım Allah razı olsun , Mutlu oldum okuyunca gerçekten :) pozitif olmaya çalışıyorum ama biraz gergin hissediyorum yine de. Bir yanım çok keyifli, diğer yanım kaygılı ya olmazsa diye, dediğin gibi Rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşallahCanım cook sevindim Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ben de artık bir tüp bebek annesiyim. İnşallah her şey çok güzel olacak tabi bu süreçte moral çok önemli iki asilamayi da olmayacak zaten diyip gittim ama tüp bebekte hep olumlu düşünmeye çalıştım transfer için gittiğimizde bile eşime bebeğimizi almaya gidiyoruz dedim. Tabi 2.5 yıllık bir süreçten sonra bu olayın Allah in bir mucizesi olduğuna daha çok inandım. Ne yapalım bizim imtihanımız da böyleymiş Allah beterinden korusun. Çok uzattım ama demem o ki pozitif ol. Bir de bundan önce hep Allahım bu ay hamile kalayım diye dua ediyordum sonraları hep Allah'm hayırlı zamanda nasip et diye dua ettim. Belki de sabrı bu şekilde öğreniyoruz kim bilir. Allah yardımcın olsun bugünden sonra kendini pamuklara sarmaliyorsun olumsuz hicbirseyi de kafana takma
Canım bir de gonal f iğnemin ilkini yarım saat geç yaptım. Yedide yapmam gerekiyordu. Bugün de buçukta mı yapayım. O kafama takıldıCanım cook sevindim Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ben de artık bir tüp bebek annesiyim. İnşallah her şey çok güzel olacak tabi bu süreçte moral çok önemli iki asilamayi da olmayacak zaten diyip gittim ama tüp bebekte hep olumlu düşünmeye çalıştım transfer için gittiğimizde bile eşime bebeğimizi almaya gidiyoruz dedim. Tabi 2.5 yıllık bir süreçten sonra bu olayın Allah in bir mucizesi olduğuna daha çok inandım. Ne yapalım bizim imtihanımız da böyleymiş Allah beterinden korusun. Çok uzattım ama demem o ki pozitif ol. Bir de bundan önce hep Allahım bu ay hamile kalayım diye dua ediyordum sonraları hep Allah'm hayırlı zamanda nasip et diye dua ettim. Belki de sabrı bu şekilde öğreniyoruz kim bilir. Allah yardımcın olsun bugünden sonra kendini pamuklara sarmaliyorsun olumsuz hicbirseyi de kafana takma
Yarım saat önce sonra farketmez kendine göre ayarla 7.30 da evde oluyorsan o saatte yapCanım bir de gonal f iğnemin ilkini yarım saat geç yaptım. Yedide yapmam gerekiyordu. Bugün de buçukta mı yapayım. O kafama takıldı
Sağolasın canım cevabın için. Nette 17-18-19 saatlerinde yapılması tavsiye edilir yazıyor. Tedirgin oldum ben de.Yarım saat önce sonra farketmez kendine göre ayarla 7.30 da evde oluyorsan o saatte yap
Canım hayırlısı ile sağlıklı bir gebelik le sonuçlansın tedavin inşallah..Kızlarcım herkeslerim selamlar, bugün itibariyle resmen tüp tedavisine başladık. Kan aldırmaktan korkan ben, göbekten iğne yapıcam kendimeAnkara'da anatolia tüp bebek merkezine başvurduk. Bugünkü fikrim oldukça iyi olduğu yönünde, ilerleyen süreçlerdeki düşünlemi de paylaşırım. Bu arada daha önce bir doktorun eşime verdiği progeny m diye bi ilaçtan bahsetmiştim. Bugünkü doktor hiçbir etkisi yok onun dedi. Eğer benim paylaşımımdan sonra alan ve fayda görmeyen varsa Hakkı'nızı helal edin. 250 tl lik bir ilaçtı. İnsan doktorun ağzına bakınca ve muhtaç olunca gözü bir şey görmüyor Biz de bu ay alacaktık az kalsın tekrar. Keçiboynuzu tartışmalı bir konu dedi. Bu arada eşimin ameliyatı tam bir yıl oldu. Değerlerimiz çok iyi çok şükür. Hareketlilik %54 , sayı 278 milyon olmuş dualarınızı bekliyorum canlar, Rabbim bize, çevresine vatanına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım iyiyim çok şükür, başladık tüp tedavisine Rabbimin izniyle. Şimdilik keyifli gidiyor süreç, biraz da koşturmacalı bir dönemdeyim dinlenebilsem daha iyi olacak. Sonu hayırlı olur inşallah. Sayfaya yazdığını okudum canım stres yapma aman. Her şey olacağına varır, stres yaptığında kalma, doğum yapan bir arkadaşım öyle diyor, bir kez daha hamile kalsam hiç bir şeyi kafaya takmazdım dedi
Canım iyiyim çok şükür, başladık tüp tedavisine Rabbimin izniyle. Şimdilik keyifli gidiyor süreç, biraz da koşturmacalı bir dönemdeyim dinlenebilsem daha iyi olacak. Sonu hayırlı olur inşallah. Sayfaya yazdığını okudum canım stres yapma aman. Her şey olacağına varır, stres yaptığında kalma, doğum yapan bir arkadaşım öyle diyor, bir kez daha hamile kalsam hiç bir şeyi kafaya takmazdım dedi
kızlar gebe kalmak önemli ama sağlıklı gebelik daha önemli..
birkaç gündür rüyamda engelli bebek sahibi olacağımı söylüyor doktorlar
ne zamandır bu kalitesiz spermleri düşünüyorum
Sperm kalitesiz olsa yumurtaya ulaşamaz , dölleyemez ki mesela bizim spermler
Gönlünü ferah tut , Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin sana ,isteyen herkese ve bize
Evet canım başladım folik asite. Aslında evlendiğimden beri içiyordum ama bebişi her gün hatırlattığı ve olmadığı için bırakmıştım. İkiz istiyorum ama 28 yaşındayım, sanırım yapmaz doktor. Bir de ikiz gebelik riskli olabilir diye korkuyorum. Transferim kasım ortası gibi tahminimce canım. Sen de dediğim gibi canını sıkmamaya çalış. Başımıza ne gelirse gelsin hiçbirinin sonucunu bilemiyoruz ki, bugün sevindiğimiz herhangi bir konuda yarın hüsran yaşayabiliriz, sen şu an içindeki fasulyeye odaklan :)hadi hakkında hayırlısı olsun...yasemintt de tüp bebekle hamiş oldu...
ikiz olma ihtimali var mı canım yada ister misin
tek embriyo mu yerleştirilecek? transferin ne zaman?
tüp bebeğin avantajı kaliteli spermin seçilip döllenme olması
benim dert ettiğim şey de bu
neyse Rabbim hepimize yardım etsin...
sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun
tüp bebek sürecinde yorma canım kendini bünyen dinlenmiş olsun..
bir de sakıncası yoksa folikasite başla doktoruna sor
Acaba hangi krem bnde sivilce için krem kullaniyorum lutfen yazar misinizhayır yok canm bu zamana kadar hep çok iyi diodu doktorlar yumrtalılarıma. tüp bebege baslamıstm o yuzden ultrason cekldı adetın ıkıncı günü ve bu yazıodu. kafam karıstı. gerçi tüp bebekte olmycak altı ay kaldı malesef bilmeden kullandgm sivilce kremı tehlıkelymıs sakat yaprmıs ama 6 ay bekle vucut atsın ılacı dedı doktr. bir krem nasl byle etkı eder anlmadım gitti
masallahh canım harıka....ben yazmıstım gecen sayfalarda bızım amlıyat sonrası ılerı hız sıfır olarak kaldı...suan ıkıncı tup denemedeyım transferımın 5 gunu....bızımde ılerı hız yuzde 35 olmus msallahKızlar 20 gündür giremedim sayfaya bugün eşim test yaptırdı 11 aydan sonra bize göre oldukça gelişme var yarın doktora gidicez bakalım o nediycek tüp bebek için gidicektik ama bugün sonucu alınca bir umut doğdu içimize eşimle:) sonuçları hemen paylaşıyorum:
Sperm sayısı ameliyattan önce 4 mişyondu toplamda şimdi 54 milyona çıkmış
Toplam hareketli sperm yüzde 13 dü şimdi ise yüzde 48 olmuş
İleri hızlı hareketli yüzde sıfırdı şimdi yüzde 9 olmuş
Yavaş hareketli ve yerinde hareketli yüzde 13 ken şimdi yüzde 39 olmuş
Morfolojisi yüzde 4 şuanda (öncekini bilmiyoruz) ama yüzde 4 ve üzeri iyiymiş sanırsam :)
Sonucu alınca çok şaşırdık gerçekten çok iyi değil belki ama iyileşme olmuş en azndan ona şükrettik Şaşkınız hala hatta :) kullandığımız kürler ilaçlar mı etki etti yoksa ameliyat mı etkili oldu bilemiyorum yarın doktor ne diyecek bakalım belkide tüp bebek denemeden başka yöntemleri tavsiye eder ama biz direk tüp tedavisi için randevu almıştık bakalım yarın yazarım sizede doktordan çıkınca bizim eski değerlerle aşılama bile olmaz demişti doktorlar toplam 4 milyon sperm olduğu için etkili olmaz demişti ama şimdi 54 milyon olmuş siz ne diyorsunuz kızlar ortalama bi değer mi dersiniz yoksa ortanın bi tık üstümü sizce eğer doktor tüp bebek için biraz daha bekleyin derse bekleyelimmi? @seyyah2015 canım hadi hayırlısı sen de başlamışsın tüp tedavine :) sizin değerler en son nasıldı? @efsunsuz şuanda garip bi mutluluk geldi üstüme bukadar iyileşmeye şükrediyorum şuanda çünkü gerçekten daha kötüsüne hazırlamıştık kendimizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?