Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Teşekkür ederim canım elimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum iyi düşünmeye çalışıyorum
Gözün aydın canım,esim şimdi ameliyatta, dua et ..senin eşininde mı varikoseldi ameliyat oldu mu?ne kadar sonra hamile kaldın?normal yolla mı hamile kaldın

Gözün aydın canım,esim şimdi ameliyatta, dua et ..senin eşininde mı varikoseldi ameliyat oldu mu?ne kadar sonra hamile kaldın?normal yolla mı hamile kaldın
Canım Rabbim şifa versin, benim eşimde çift taraflı olmuştu. Bir yıl oldu bizim, tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükür

Canım rica etsem hatırlıyorsan değerlerini yazabilir misin ?

tabiki canım ilk gün 1085 (24 eylül adet tarihinden 5 gün sonra)
26 eylül 2142 iki katına çıktı
01 ekim 6273

normalde 28 eylülde 4200 01 ekimde 8400 olması gerekiyordu iki katına çıkmamıştı 6273tü doktor normal demişti

arkadaslar merhaba,
varikoselden bugün ilkkez haberdar olduk. Fakat doktor ultrason yapmadan söylemis bunu. olabilir mi böyle?
biz 1,5 senedir istiyoruz bebek, ilkkez ürolojiye gittik. o da varikoselden bahsetmis.
esimin testlerinin sonucu su sekilde. tavsiyeleriniz ne olur?
viskozite: 3-4 cm
likefaksiyon süresi: 60dk üstü
konsantrasyon: 4.20 milyon
toplam: 26 milyon
normal mofoloji: %18
anormal morfoloji: %82
ileri hareketli % 34
yerinde % 3
hareketsiz %63

Canım esin ikinci ameliyatı mi oldu bnm eşimin de sonuçlar çokta düzelmedi ameliyattan sonra kendi doktoru bekle diyo bn doktora sinir oldm özele götürdüm oda ameliyat başarısız demiş tekrar olmalısın dems

Canm eşine ikinci ameliyatı yapmadn önce sonuçları nasildi bnm eşimin ameliyat öncesi 90 milyon sayı ileri hareket%5 yavas%35 yerinde %25 %35 hareketsiz ameliyat sonrası sayı 290 milyon ileri hareket %10 oldu diğer gelişmelerde vardı lökosit az kalmıştı hamile kaldm ama bos gebelik mis geçen ay tekrar teste gitti ama sayı 80 milyona ileri hareket%5 e dusmus lökosit hiç kalmamış ama ölü sperm %30 diğerleri yerinde ve yavaş bn sonuçları begenmedim başka doktora gittik varikosel var ameliyatı başarısız geçmiş büyük ihtimal dems sizdedemi boylerdi

Yok cnm biz ikinci ameliyatı yaptirmadik 12 aydayiz 1 yıl oldu henüz gebelik yok aşılama için hareketlilik az.. tüp bebekte yaşım tutmadığı için yaptiramiyorum bnm beklemekten başka bi çarem yok

Yok cnm biz ikinci ameliyatı yaptirmadik 12 aydayiz 1 yıl oldu henüz gebelik yok aşılama için hareketlilik az.. tüp bebekte yaşım tutmadığı için yaptiramiyorum bnm beklemekten başka bi çarem yok
Bizimde şubatta bir yıl oluyo o zamana kadr duzelmezse ameliyat olacak

Ben dedim eşime ama kabul etmedi bakalım bi dedi başka bi doktorla görüşecek sonra karar verecegiz aşılama yaptirabilsem bile mutlu olurum en azindan değerleri duzeldi diye sevinirim sizin aşılama fln oldu mu

Ben dedim eşime ama kabul etmedi bakalım bi dedi başka bi doktorla görüşecek sonra karar verecegiz aşılama yaptirabilsem bile mutlu olurum en azindan değerleri duzeldi diye sevinirim sizin aşılama fln oldu mu
Yok canm bnm iki dusuk var yapmıyorlar ne aşılama ne tüp .. esin içerse at kestanesi mi dene arastir biraz varikosel için at kestanesi yaz arastir onun faydası oluyormuş

kızlar merhaba eşimin sperm sayısı düşük çıktı tedavi gördükten sonra mı ameliyat kararı aldınız acaba yoksa direk doktor ameliyat mı dedi bizim değerler şu şekilde
sperm sayısı :4.000.00 1cc
ph:8,0
likefaksiyon:30 dakika
renk: krem

az hareketli 30dk da 10% - 60 dkda 15%- 120 dkda 20%
hareketli : 30dkda 80% - 60dkda 70% - 120 dkda 60%
hareketsiz: 30dkda 10%- 60dkda 15% - 120dkda 20%

mikroskobisi: her sahada 3-4 lökosit ve bol sperm hücresi bulundu

morfolojisi: normal 80% anormal %20

bu arada bu testi biz 2 gün ilişki olmayıp 3. gün yapıldı....
çok korkuyorum kızlar morelim çok bozuk perşmbe günü ürolojiye gideceğiz.. doktor bize 3 ay tedavi dedi tedavi olumsuz olursa tüp bebek dedi
bendede pco vardı yaklaşık 1 yıl olcak tedavi olalı bnim bu geçtiğimiz 2 ay klomen kullandım doktorum düzeldiğini uterusun sağlıklı gebeliğe engelliyecek bi durum olmadıgını ve ondan sonra eşime test yapma kararı aldı yani baştan da eşim bakılsaydı belkide şimdi hamile olabilirdim herşey nasip tabikide

Eğer varikosel dediyse doktorun ameliyat şart ilaç tedavisi boş bizede doktor sayı iyi ameliyat gereksiz dedi ama adamın bildiği yok yani başka doktorlar hep ameliyat dedi ve eşim ameliyat oldu ameliyatida başarısız geçmiş çok iyi bir doktor bul benm tavsiyem biz ugrasiyoruz hala .. canm keçi boynuzu kaynat içir pekmezini yedir eşinin hız ve morfolojik sorunu olacağını sanmıyorum .. doktorunu iyi seç ameliyat olunması gerekse ilaçla zaman kaybetme bizim gbi bir yılınız boşa gider

perşmbe günü gidicez benim doktorum kadın doğumcu çok güveniyorum kendisine onun yolladığı doktora gidicez özel hastaneye bende vakit kaybı olsun istemiyorum.. moral olarak çok kötü bi durum çünkü yaşım genç 23 yaşındayım eşim 29 yaşında doktor korkma yaşınız genç diyo ama gelde bana sor sizin değerler nasıldı acaba ?

Bncede Yasin genç tüp bebek düşünme hemen.. bizim sayı 80 milyon ama hareketli sperm sayısı %5 ameliyat oldu eşim on ay önce ameliyattan öncede %3tu hareket durum böyle bizm ameliyat başarısız veya nuks bakalm arastirma hastanesi ne gidecez bu kez ikinci ameliyat olmasi gerek deniyor ama bn istemiyorum geri aynı olur diye farklı şeyler arastiriyorumda sanırım yok başka yöntem yine mecbur ameliyat olur herl

kızlar bizimde ameliyat hic bir işe yaramadi fazla geciktirmeyin derim beklemek gercekyen cok stresli ve yorucu sadece allaha siginin bizimde haftaya dr.randevumuz var ve ocakta tüp bebek yada aşılama yapcak dr.bakalım inşallah hersey yolunda gider .

seyyah2015 canım tüp bebekleme hamile kaldin kızlar bu arada benim bir tüpüm kapali çıktı rahim filminde zaten eşimin hareket düşük sizce asilamami yoksa tüp bebekmi yapmak bizi yipratmaz fikir alabilirmiyim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…