- 29 Şubat 2016
- 101
- 93
- 13
- 37
Canım "GNC" markası var vitamin ürünleri satıyor "solgar" markası gbi internete yaz çıkıcak hemen karşına araştırabilirsin de birçok vitamin var kadınlar için ayrı erkekler için ayrı :) siyah bir kutusu var adı Arginmax biz yaklaşık 6 aydır kullanmıyoruz ilk 6ayın içinde kullanmıştı eşim 3 ay kadar. Fiyatı hatırladığım kadaryla 140 tl di. 90 tablet olması lazım bir kutunun içinde eşim 3 kutu kadar içti bazen kampanyalı oluyo 2 tanesini daha uyguna almıştık diye hatırlıyorum son kutuyu da biraz düzensiz içti ama hepsini içti çok şükür bu vitaminin iyi geldiğine inanıyorum çok ondan önce de formen diye bir vitamin almıştık 2 ay kadar da onu içti eşim ilk zamanlarda günde 6tabletti o da canım şimdi tekrar keçiboynuzu kürü yapmaya başlıycaz yine 2 ay kadar onu yapıcaz inşallah yapabilirsek bide propolis polen bal karışımını araştırıcam bi o da çok iyi geliyomuş diye duydum bakalım zaten keçiboynuzu özünü sabah akşam yemeğe devam ediyoruz hem eşim hem ben doğal vitamin o da bana çok iyi geldiğini söyleyebilirim hem hasta olmuyorum müthiş koruyo virüslere karşı vücudumu hem de eczanelerden aldığım vitamin hapımı bıraktım sadece keçiboynuzu özü yiyorum yeterli geliyor çok şükür bana tavsiye ederim canım doğal e vitamini o daarginmax nerede satılıo canm ve fiyat ne kadr
allah uzun ömürler nasip etsin inşallah san ve bebeğine vee darısı başımıza olsun ☺
Canım merak ettim seni inşallah hayırlı haberler verirsin haber ver sonucu merakla bekliyorumAllah razı olsun canım, 26 kasım test tarihim, bi aksilik olmazsa yarın transfer olacak inşallah. canım daha önce de yazmıştım biz progeny m diye bir ilaç kullandık, tüp doktorumuz bu ilacın hiçbir etkisi yok dedi. karşınıza çıkarsa almayın aman. aşılama gerçekten çok düşük ihtimalli, başka doktorları da tv de dinledim. erkek kaynaklı infertilitede aşılamanın başarısı çok düşükmüş. doğrudan tüp öneriyorlar. inşallah kürleriniz, geçen zaman şifa olur da bunlara gerek kalmaz
Sağolasın canım, yarın test günüm bakalım ne olacak? Hiç belirtim filan yok gibi. Biraz ümitsizimCanım merak ettim seni inşallah hayırlı haberler verirsin haber ver sonucu merakla bekliyorum
Canım güle güle sağlıkla huzurla büyütün inşallah :) hatırlıyorum seni, biz de tüp bebek tedavisine başladık yarın test günüm, heyecanla ve korkuyla bekliyorum, kızını benim için koklayarak öp e miArkadaslar Merhaba beni hatirladinizmi bilmiyorum ben sizi hic unutmadım ama nedense bazen bildirim gelmiyor ve sayfayi kaybediyorum buldum neyseki hatirlamayanlar için küçük bi hatirlatma yapayım eşim varikosel amelyati olduktan 2 bucuk ay sonra hamile kaldım ve bu haberi esimden 10 gün falan saklayan kişiyim burda sizinle paylasmistim herseyi zaman o kadar çabuk geçiyor ki testin resmini hcg test sonucumu ilk sizinle paylasmistim çok şükür doğum yaptım sorunsuz bi şekilde kızım kollarımda suan öyle güzel bi duygu ki tarifi olmayan bi sevgi ve mutluluk nasıl diyolar tarif edemiyorum anlatamıyorum sadece yaşıyorum rabbim en kisa zamanda bekleyen isteyen herkese nasip etsin hayirlsiiyla hep.aklimdaydiniz dua ettim rabbim kabul eder insallah güzel haberler inizi okurum bende burdan
Ben de test yaptırmaya giderken hep olumsuza hazırlamıştım kendimi ama Allah nasip etti işte inşallah sana ve bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip eder sen gönlünü ferah tutSağolasın canım, yarın test günüm bakalım ne olacak? Hiç belirtim filan yok gibi. Biraz ümitsizim
Canım güle güle sağlıkla huzurla büyütün inşallah :) hatırlıyorum seni, biz de tüp bebek tedavisine başladık yarın test günüm, heyecanla ve korkuyla bekliyorum, kızını benim için koklayarak öp e mi
Ay canım benim... Maşallah size. severim kızını da seni de. nasıl geçiyor zaman. Rabbim saglikli bi ömür nasip etsin inşallah.Sagol canım koklamazmiyim hiç seve seve ay çok heycanli canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın
Ay canım benim... Maşallah size. severim kızını da seni de. nasıl geçiyor zaman. Rabbim saglikli bi ömür nasip etsin inşallah.
Lohusasi mohusasi viz gelir tiriz gider valla. kV de oyle:) çok şükür sağ salim kucağıma aldın. canım 13. Haftada bi gittim doktora büyük ihtimalle erkekmis. bi sonraki kontrol iki hafta sonra.yok olmaz inşallah o zaman a kadar pipi:) cinsiyet sectigimden değil de oglana cok odaklandim :)Canım valla yogun tempolu geçiyor lohusa depresyonuna girmiş bulunmaktayim kv yanımda olunca malesef girmemek mümkün değil ama şükürler olsun ki kızıma bakınca huzur doluyor um tarifi olmayan mutluluk bu olsa gerek anlatmam mümkün değilsen nasılsın nasıl gidiyor sizin cinsiyet belli olmuştur artık demi
Cnn geçmiş olsun inşallah ameliyat iyi geçmiştir durumlar nsl eve geçtiniz miallah uzun ömürler nasip etsin inşallah san ve bebeğine vee darısı başımıza olsun ☺
bu arada kızlar herkese merhabaa aranıza yeni katıldım. 4 yıldır evliyim ve son bir senedir korunmuyoruz. 5 ay kadar önce bi kadın doğum doktoruna gideyim bakayım neden olmuyo acaba diye fakat doktor daha çok erken çocuğunuz olur dedi ve geri göbderdi ki bu gittiğim hastane özel bi hastane.neyse bi işaç vermişti progestan diye sözüm ona gebelik oluşursa bebeğin tutınmasını sağlayacakmış ilaç. 3 ay o ilacı kullandım baktım hala bişey yok doktorumu değiştirdim vee nihayet eşimede bakıldı ve bizzz şookkk... eşimin spermiogram sonucu 55 milyon sperm
%10 ileri hareket
%10 orta
%10 yavaş
%70 hareketsiz
renkli doplrr sonucunda varikosel teşhisi koyuldu ve 23 kasım çarşamba günü varikosel ameliyatımız varr. sperm sayımız iyi fakat hızımız düşük umarım ameliyat iyi geçer ve bi sorunu daha arkamızda bırakırız..
allahh kucaklarımızı boş bırakmasın.
Lohusasi mohusasi viz gelir tiriz gider valla. kV de oyle:) çok şükür sağ salim kucağıma aldın. canım 13. Haftada bi gittim doktora büyük ihtimalle erkekmis. bi sonraki kontrol iki hafta sonra.yok olmaz inşallah o zaman a kadar pipi:) cinsiyet sectigimden değil de oglana cok odaklandim
Hakkında hayirlsii olsun canım rabbim gönlüne göre versin inşallah :)
çok teşekkürler canım ameliyatımız iyi geçti. eve geçtik. allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah. şimdi keçi boynuzu ve havuç suyuna devam.Cnn geçmiş olsun inşallah ameliyat iyi geçmiştir durumlar nsl eve geçtiniz mi
canım inşallah yarın güzel geçer. çok fazla stres yapma sakın :) Allah yardımcımız olsunCanım güle güle sağlıkla huzurla büyütün inşallah :) hatırlıyorum seni, biz de tüp bebek tedavisine başladık yarın test günüm, heyecanla ve korkuyla bekliyorum, kızını benim için koklayarak öp e mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?