Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ne guzel ya rabbim onkadar zorluga bir mutluluk vermis size buraya bunu yazmaniz bize bi umut cok sagolun gercekden rabbim cocugunuzu korusun size bagislasin insallah ... Esimin sperm sayisi normal degerlerdeymis fakat hareketlilik dusukmus oyle heyecanla bekliyorum ki 3 ve 6 ay diyorlar ya bi an once gecsin istiyorum sonuclar ne olucak bu aylarda diye insallah senin gibi sevinerek buralara bizd3 yazariz umut oluruz birilerine

Her zorlukla beraber bi kolaylık verir Rabbim en kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah

ne güzel hayırlı haberi almışsınız çok geçmeden. Rabbim bağışlasın hayırlı güzel ömrü olsun.
sizinle sayılar çok yakın bizim de. ameliyattan sonra 7 ay oldu sayı hala artmıyor. ben de artık kendimden şüphelenmeye başladım ben mi gebe kalamıyorum diye genel olarak yumurtalıklar normal hormonlar normal. tsh 4.9 . şimdi ilaç kullanıyorum 2.5 falan olması gerekmiş. ne kadar kızıyorum kendime o ilacı çoktan alıp kullanmalıydım. varikosele odaklanıp gün saydım sadece. kendime eziyetten başka birşey değildi geçen zaman.. şimdi nerdeyse hevesim heyecanım kalmamış bir haldeyim.. inşallah yavrumuz gelir sağlık sıhhatle....

İnşallah fazla bekletmeden gelir bebeğiniz hayırlısıyla

Çok tesekkürler.. Insallahh en kisa zamanda isteyen herkes hamile kalır. Peki bu dediklerinizin hepsini ameliyattan hemen sonra verdinizmi yoksa günlere aylara böldünüz mü sırayla mı verdiniz sizin ameliyat ne zaman oldu
canim günlük olarak pekmez tukettik ilk 3ay sonra biraz artti hareket ve diger aylarda havuc suyu ve nohut kürü denedik suan ise arisutu bal polen +pekmez (sabah aksam)tuketiyor esim ameliyat 18.ay olcak canim ameliyat olali.

canim günlük olarak pekmez tukettik ilk 3ay sonra biraz artti hareket ve diger aylarda havuc suyu ve nohut kürü denedik suan ise arisutu bal polen +pekmez (sabah aksam)tuketiyor esim ameliyat 18.ay olcak canim ameliyat olali.
nohut kuru nasil oluyor acaba biz henuz keci boynuzu kuru yapiyoruz baska biseye gecmedim ama siz yazinca merk ettim

Birde bir sey sorucam simdi eslerimiz varikosel diye onlara bunlari yediriyoruz fakat sizlerin.ekstra tukettigi birseyler varmi acaba ?
Çakşır otu tozuni deneyebilirsiniz balla karıştirip günde bir tatlı kasigi kahvaltıdan sonra sağlıklı yumurta ve istek için problemin yoksa birsy kullanmama gerk yok bn kullanmıyorum adetliykrn civan percemi çayı iciyorum sadece

İnsan hemen olsun diye umut bekliyor bir yerlerden birseyler ariyor ne bulurumda iyi gelir diye hep bi umut iste :) sormak istedim Allah razi olsun deneyim bakalim sogan kuru incir ve havuc kurunu duymustum bi ara denedm biraktm birde bunlardan birinj deneyeyim

Bende yaptm soğan kürü nu incir kurunu aksine hiç bise yapmadigm ay hamile kalmistm ama bu çakşır sağlıklı yumurta üretimine fayda sağlıyorms bn yeni aldm ama depresyon etkisi yaptı biraktm snde dikkat et bir erkeği bir kadını varms erkeginkini içersen o etkiyi yaparms sormadan alma kullanırsan esinede yedir fayda goren olmus

Allah razi olsun canim sorarim mutlaka alirsam eger esim simdi der iki bir birsey buluyosun diye guluyor bana hergun birseyle geliyorsun diye sen hamilemisin varmi bebis yani

Allah razi olsun canim sorarim mutlaka alirsam eger esim simdi der iki bir birsey buluyosun diye guluyor bana hergun birseyle geliyorsun diye sen hamilemisin varmi bebis yani
Yok canım keşke olsa iki dusuk var benm bnm esimde ameliyat oldu bnde icirdim keçi boynuzu faln bn sna akıl veriyorum ama bn denemeden çünkü eşim ne çakşır suyunu ne ilaçları ne havuç suyunu hiç birini icmiyo aynı senin eşin gbi ikide bir birşeyler bulup gelme diyo ev aktarci gbi ama içen yokk ..

Kac senelik evlisin ayni yastayiz sanirim baktim bilgilerinden ama valla bilmiyorum napcaz boyle rabbim hayirlisini versin ben daha hic hamile kalmadim 2 bucuk senedir en son gittigimiz doktorsa coft tarafli varikosel dedi hareketlilik cok dusuk bilmiyorum nasil olucak olucakmi merakla dualarla bekliyorum iste

Bn evleneli 2 sene 2 ay oldu aynı sayılırız canm yaşta aynı bnm eşim ameliyat oldu duzrlince hamile kaldım 5 ay sonra ama sonra sonuçlar geriledi doktor değiştirmişti oda ameliyat başarısız veya nuks dedi ameliyat edim dedi olmam diyo esm ameliyatı edn doktora inanıyor ama eşine dikkat edersen gözle görülür varikoselli damar lar gittikçe aynı oldu esiminki de aşılama yaptıralım o zamn diyorm onada yok diyo .. bizim hareketli sperm sayısında %5

Valla bizim ameliyat 1 ay olucak yarin ayniyiz dedigin gibi %4 bizimkide 3 ay sonra gidiliyormus sanirim kontrole simdilik bekliyoruz bakalim nasil bi degisim olacak bittimi yoksa tekrarlicakmi belki bizede aynisini diyecek doktor ciktiginsa iyi ki yapmisiz damarlarin tertemiz oldu dedi de tabi ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyoruz degisik bi duygu bende aslinda hormon testlerimi rahim filmimi felan cektirdim bisey cikmadi ama doktor yeni tekrar yapcak bunlari esimde bekleyelim dedi 3 ay snra git dedi simdi umutla bekliyorum

Bence de bekle proxeed plus diye bir takviye var sase halinde alın kullansin esin keçi boynuzu icsin pekmez icsin daha bir ay olms ümitsizliğe kapılma düzelir bence kendini zorlamasn esin ağır faln kaldırıp bizimki ileri hareket %15 gorduk ameliyattan 5 ay sonra ama geri dustu degr işte umarm sizin de olur Allah yardımcın olsn

amin canim amin rabbim herkese nasip etsin sonrada bana nasip etsin insallah kullandi bakalim bundan sonra iki uc de kur yapip iciririm bizde bekleriz insallah bi duzelme gerceklesir hepimiz icin :)

Geçmis olsun 2 sini ayni gün mü veriyosunuz. Kontrol oldumu ameliyattan sonra düzelme oldumu işe yariyomu acaba havuc suyu keciboynuzu

Canim biz kecibotnuzunu butun halde alıp degirmende toz haline getirttik. Keciboynuzu suyu yaparken özü suyuna daha iyi cikiyor fiye. Hem sabab hem aksam bir bardak keciboynuzu suyu iciyor vede hergun bir bardak havuç suyu veriyorum. Allah içtiklerini vesile eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…