Tebrik ederim canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah bizede dua etSelam kızlar çok şükür güzel haberi aldık, Rabbim isteyen herkese nasip etsinŞok'u atlatayım tekrar yazıcam inşallah öpüyorum hepinizi
Gözün aydın cnm bnm habersiz bırakma bizi ayyy çok sevindim darısı bizlerin başına
Tebrik ederim canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah bizede dua et
çooookkkk sevindimm gözümüz aydınn :)Selam kızlar çok şükür güzel haberi aldık, Rabbim isteyen herkese nasip etsinŞok'u atlatayım tekrar yazıcam inşallah öpüyorum hepinizi
Canım çok sevindimmmmmm çoookkk Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah haberdar et bizi süreçten de haberlerini merakla bekliyorum Rabbim korusun seni de bebişini decanlar çok teşekkür ederim, Rabbim aratmasın ama hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere, hep dualarımdasınız, kendi arkadaşlarımdan önce buraya yazdım, çok zor zamanları birlikte atlattık, destek verdik birbirimize, bana hep iyi geldiniz, burada paylaşımda bulunduğumuz , siteye girmeden bizi okuyan hayırlı bir evlat bekleyen herkesin dualarını kabul etsin Rabbim, hala inanamıyorum, o kadar olmamasına, olumsuz sonuçlara alışmıştım ki idrak edemedim başta. inşallah yakın zamanda böyle bir haberle şok olursunuz arkadaşlar
canım bende çok sevindim sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına al darısı başımıza olsun inşallah...canlar çok teşekkür ederim, Rabbim aratmasın ama hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere, hep dualarımdasınız, kendi arkadaşlarımdan önce buraya yazdım, çok zor zamanları birlikte atlattık, destek verdik birbirimize, bana hep iyi geldiniz, burada paylaşımda bulunduğumuz , siteye girmeden bizi okuyan hayırlı bir evlat bekleyen herkesin dualarını kabul etsin Rabbim, hala inanamıyorum, o kadar olmamasına, olumsuz sonuçlara alışmıştım ki idrak edemedim başta. inşallah yakın zamanda böyle bir haberle şok olursunuz arkadaşlar
Canım maşallah...rabbim sağlıkla devam ettirsin. Gözünüz aydın.Kızlar çoook teşekkür ederim, dualarındasınız her zaman
Test yapmadan tesrif ettiler..ZehreNur sen naptın arkadaşım? Geldi mi test günün?
Canım Allah razı olsunCanım maşallah...rabbim sağlıkla devam ettirsin. Gözünüz aydın.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin huzurlu mutlu hamileliklerSelam kızlar çok şükür güzel haberi aldık, Rabbim isteyen herkese nasip etsinŞok'u atlatayım tekrar yazıcam inşallah öpüyorum hepinizi
Adet mi geldiTest yapmadan tesrif ettiler..
Duanda esirgeme canım
Selam kızlar çok şükür güzel haberi aldık, Rabbim isteyen herkese nasip etsinŞok'u atlatayım tekrar yazıcam inşallah öpüyorum hepinizi
Teşekkür ederim canım, hcg artışımda biraz yavaşlama var, çok kötü değil ama üçüncü test ikiye katlamadı, dualarınızı bekliyorum, canım sıkkın birazcanım benim hadi hayırlı olsun...Nasıl sevindim anlatamam bebiş battaniyelerinin içini doldur sar karnına
Teşekkür ederim canım, hcg artışımda biraz yavaşlama var, çok kötü değil ama üçüncü test ikiye katlamadı, dualarınızı bekliyorum, canım sıkkın biraz
Aman hiç canını sıkma, benim hiç iki katı artmadı. Hep korktum çünkü hep yüzde 60 70 artıyordu. İki kati üst sınır aslımda. Kaç çıktı değerler?Teşekkür ederim canım, hcg artışımda biraz yavaşlama var, çok kötü değil ama üçüncü test ikiye katlamadı, dualarınızı bekliyorum, canım sıkkın biraz
inşallah tutunur canım, Allah razı olsunsıkma canını sen olumlu pozitif ol ki o daha güçlü olsun annesi.. ne zor ne meşakkatli gebelikler var ve o yavrular öyle güçlü ki Allahın izniyle sağlıkla tutunur inşallah.. dua edelim
Canım özelden yazdımAman hiç canını sıkma, benim hiç iki katı artmadı. Hep korktum çünkü hep yüzde 60 70 artıyordu. İki kati üst sınır aslımda. Kaç çıktı değerler?
Teşekkür ederim canım elimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum iyi düşünmeye çalışıyorumDualarimiz senle cnm iyi düşün iyi olsun kalbini ferah tut kötü şey dusunupte canını sıkma güzel şeyler düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?