- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Canım ameliyatın faydası olmadı derken ? Varikosel devam mı ediyor yoksa varikosel yok ama ssayimi duzelmiyokızlar bizimde ameliyat hic bir işe yaramadi fazla geciktirmeyin derim beklemek gercekyen cok stresli ve yorucu sadece allaha siginin bizimde haftaya dr.randevumuz var ve ocakta tüp bebek yada aşılama yapcak dr.bakalım inşallah hersey yolunda gider .
kızlar masallah cok sevindim topik Hamislerle renklenmis allah sağlıklı kucaginiza almayi nasip etsin.. @seyyah2015 veefsunsuz maşallah darısı bizlere inşallah...
canim bizim hareket düşüktü ameliyattan sonra 6ay boyunca artış oldu ama sonra tekrar düşüs yasadik ve en son %2 ameliyata girmedende %2di hizina etki yapmadi ameliyat micro cerrahi oldugu halde.Canım ameliyatın faydası olmadı derken ? Varikosel devam mı ediyor yoksa varikosel yok ama ssayimi duzelmiyo
canim ne güzel göbusler bebis dolsun insallah guzel sağlıklı bir evlat olmayi nasip etsin bizim 3yil bitti bekliyoruz allah büyük...Allah razı olsun canım benimki doğal yoldan oldu seyyah ve yaasemint tüp bebek ile hamile kaldı...
Rabbim en yakın zamanda size de nasip etsin canım bekleyen herkese
14 ay bekledim çok şükür Rabbim ol dedi oldu
Aynı sorun canm bizimkide yükseldi hamile kaldim boş gebelik mis kürtaj oldum sonra hareketler düştü yine eski halini aldicanim bizim hareket düşüktü ameliyattan sonra 6ay boyunca artış oldu ama sonra tekrar düşüs yasadik ve en son %2 ameliyata girmedende %2di hizina etki yapmadi ameliyat micro cerrahi oldugu halde.
canim üzüldüm inşallah en kisa zamanda güzel haberler veririz birbirimize..Aynı sorun canm bizimkide yükseldi hamile kaldim boş gebelik mis kürtaj oldum sonra hareketler düştü yine eski halini aldi
İnsallah canım siz aşılama mı yaptiracaksinzcanim üzüldüm inşallah en kisa zamanda güzel haberler veririz birbirimize..
canim en son gittiğim dr.asılama yapalim dedi ama haftaya durumuzu bilen prf.doktorla görüşmeye gidecegiz eşim görüşmüş onunlada görüşüp ona göre karar vereceğiz ama benim tek tüpüm kapalı oldugundan ve harekette düşük riske girmek istemiyorum tüp bebekden yanayım inşallah bizim icin hayırlısi olur..İnsallah canım siz aşılama mı yaptiracaksinz
İnsallah canım ya rabbim kavuştursun..canim en son gittiğim dr.asılama yapalim dedi ama haftaya durumuzu bilen prf.doktorla görüşmeye gidecegiz eşim görüşmüş onunlada görüşüp ona göre karar vereceğiz ama benim tek tüpüm kapalı oldugundan ve harekette düşük riske girmek istemiyorum tüp bebekden yanayım inşallah bizim icin hayırlısi olur..
ameliyattan sonra enfeksiyon olmamasina ve sislik olmamasi icin süspansiyon çamaşır kullanın bizim yazın olmuştu ameliyat enfeksiyon kapti ve 2 gunde kuruttum enfeksiyonu allahtan saglikciyim birazbu konularda bilgim var 15gun sonra normal duş ve birliktelige baslamistik sperm kalitesi icin havuc suyu ,harslanmis nohut,keciboynuzu suyu , pekmezi öneririm henuz hamile kalmadim canim ama arastirmalara göre hamilelik degisiyor genelde 3-6ayda hamile kalan sayisi fazla eger 1yil gectigi halde hamile kalınmiyorsa altinda baska nedenler yatarmis..Kizlar gunaydin araniza yeni katilsim gerci uyeligim 5 yıldır var ama gpazartesi gunu pazartesi gunu 2 taraflı varikosel olacak lütfen ilgili bilgili arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum
Ameliyat sonrası nelere dikkat etmeliyim
Sper kalitesi cok dusuk ne yapmaliyim
2 tarafli ameliyat olup kac ay sonra hamile kaldiniz
Lütfen bilgi verebilirmisiniz tesekkürler simdiden
amin canım .İnsallah canım ya rabbim kavuştursun..
ameliyattan sonra enfeksiyon olmamasina ve sislik olmamasi icin süspansiyon çamaşır kullanın bizim yazın olmuştu ameliyat enfeksiyon kapti ve 2 gunde kuruttum enfeksiyonu allahtan saglikciyim birazbu konularda bilgim var 15gun sonra normal duş ve birliktelige baslamistik sperm kalitesi icin havuc suyu ,harslanmis nohut,keciboynuzu suyu , pekmezi öneririm henuz hamile kalmadim canim ama arastirmalara göre hamilelik degisiyor genelde 3-6ayda hamile kalan sayisi fazla eger 1yil gectigi halde hamile kalınmiyorsa altinda baska nedenler yatarmis..
Benim eşimde 23 kasimda çift tarafli vatikodrl ameliyati oldu canim. Bende keci boynuzunu kaynatip suyunu iciriyorum ve hergun bir buyuk bardak hsvuc suyu iciriyirum esime. Canim simdiden gecmis olsun. Allah tum isteyenlete bebek nasip etsin.Kizlar gunaydin araniza yeni katilsim gerci uyeligim 5 yıldır var ama gpazartesi gunu pazartesi gunu 2 taraflı varikosel olacak lütfen ilgili bilgili arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum
Ameliyat sonrası nelere dikkat etmeliyim
Sper kalitesi cok dusuk ne yapmaliyim
2 tarafli ameliyat olup kac ay sonra hamile kaldiniz
Lütfen bilgi verebilirmisiniz tesekkürler simdiden
Havuç suyu ve keçi boynuzu bir arada icilmiyo diye biliyorum canın önce birini sonra birini yap bence.. bnm esimde ameliyat oldu 5 ay sonra hamile kaldm ama bos gebelik mis geri hızlı hareketli sayısı dustu ve 4.adeti oldum hamilelik yok henüz Rabbim tüm isteyen kullarına nasip etsin inşallahÇok tesekkürler.. Insallahh en kisa zamanda isteyen herkes hamile kalır. Peki bu dediklerinizin hepsini ameliyattan hemen sonra verdinizmi yoksa günlere aylara böldünüz mü sırayla mı verdiniz sizin ameliyat ne zaman oldu
Benim eşimde 23 kasimda çift tarafli vatikodrl ameliyati oldu canim. Bende keci boynuzunu kaynatip suyunu iciriyorum ve hergun bir buyuk bardak hsvuc suyu iciriyirum esime. Canim simdiden gecmis olsun. Allah tum isteyenlete bebek nasip etsin.
Havuç suyu ve keçi boynuzu bir arada icilmiyo diye biliyorum canın önce birini sonra birini yap bence.. bnm esimde ameliyat oldu 5 ay sonra hamile kaldm ama bos gebelik mis geri hızlı hareketli sayısı dustu ve 4.adeti oldum hamilelik yok henüz Rabbim tüm isteyen kullarına nasip etsin inşallah
Keçi boynuzu icti eşim havuç suyunu iciremedm içmesi şuanda da pekmez iciyo birde bir karışım yaptm çakşır otu pekmez ceviz vs şeyler karistirdm onu yiyo bu ayda gebelik olmazsa tekrar doktora gideck tekrar ameliyat diyorlar eşime ve ameliyat olacak bakalm kısmet..Gecmiş olaun canim insallah en kisa zamanda hamile kalirsin dr ilac tavsiye etmiyomu sende bu sure ivcinde keciboynuzu ve havuc suyumu kullandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?