canlar çok teşekkür ederim, Rabbim aratmasın ama hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere, hep dualarımdasınız, kendi arkadaşlarımdan önce buraya yazdım, çok zor zamanları birlikte atlattık, destek verdik birbirimize, bana hep iyi geldiniz, burada paylaşımda bulunduğumuz , siteye girmeden bizi okuyan hayırlı bir evlat bekleyen herkesin dualarını kabul etsin Rabbim, hala inanamıyorum, o kadar olmamasına, olumsuz sonuçlara alışmıştım ki idrak edemedim başta. inşallah yakın zamanda böyle bir haberle şok olursunuz arkadaşlar
8Merhaba arkadaslar benim esimde ayin 15 inde 1 ay olacak ameliyat olali keci boynuzu suyu veriyorum bide proxeed plus kullaniyor insallah sonuc aliriz hepimiz ya
İnsan hemen olsun diye umut bekliyor bir yerlerden birseyler ariyor ne bulurumda iyi gelir diye hep bi umut iste :) sormak istedim Allah razi olsun deneyim bakalim sogan kuru incir ve havuc kurunu duymustum bi ara denedm biraktm birde bunlardan birinj deneyeyim
cok sukur ki duzelmis canim insallah bekledigin haberi alirsinizherkese merhaba, uzun zamandır yazamadım, eşim geçen hafta kontrole gittik bir yılımız doldu hala bebek olmadı, sayıda ciddi artışımız var genel olarak durumu önceki haline göre düzelmiş. Ama maalesef hala hamile kalamadım. Belki benim stresim sebebi ile olmadı bilemiyorum( olmuyor diye stres yapmıyorum sınavım vardı). Bu geçen zamanda bir de genetik testimiz çıktı bir problem çıkmadı onda. 8 aydır deniyoruz ama sonuç olumlu olmadı maalesef, bu ay doktora gideceğim bakalım aşılama yada tüp önerecek mi? Mesajları daha okumadım umarım iyi haberler vardır aranızda
Canım yeni birşey buldum seninde denemenizi istedim l carnitine diye bir takviye varmış QebzimQ10 birde spermler için çok faydaliymis arastirmani tavsiye ederim..Kac senelik evlisin ayni yastayiz sanirim baktim bilgilerinden ama valla bilmiyorum napcaz boyle rabbim hayirlisini versin ben daha hic hamile kalmadim 2 bucuk senedir en son gittigimiz doktorsa coft tarafli varikosel dedi hareketlilik cok dusuk bilmiyorum nasil olucak olucakmi merakla dualarla bekliyorum iste
Canım teşekkür ederim, işten gelir gelmez yemek yiyip uyuyorum diyebilirim. Siteye çok fazla giremedim o yüzden. Çok şükür sorunsuz gidiyoruz bakalım. Sen nasılsın?seyyah2015 canım uzundur girmedin merak ediyorum seni
daha çok da endişeleniyorum
İnşallah bir sorun yoktur canım
Allah razı olsun canım, Rabbim herkese nasip etsinçok tebrik ederim Allah kucağına almak nasip etsin
Canım teşekkür ederim, işten gelir gelmez yemek yiyip uyuyorum diyebilirim. Siteye çok fazla giremedim o yüzden. Çok şükür sorunsuz gidiyoruz bakalım. Sen nasılsın?
Canım az baktım kahverengi leke gelmiş. Korkuyorun biraz. Yarın kontrole gidicez inşallah sorun çıkmaziyiyim canım..Bugün kontrole gideceğim ikili tarama sonucum çıkacak
İnşallah iyi çıkar....1 aydır kontrole gitmedim merak ediyorum herşey yolunda mı diye
Uzundur giremeyince seni merak ettim.Hamileliğin ilk zamanı dikkatli olmak gerekiyor canım
Çok yorma kendini, dinlen bol bol
Canım az baktım kahverengi leke gelmiş. Korkuyorun biraz. Yarın kontrole gidicez inşallah sorun çıkmaz
İyi akşamlar evet canım 2. Ameliyatı oldu 1 ay önce. Biz sadece varikosel var biliyoduk yağ bezesi gbi bezelerde varmış kistmiş yani, dopplerde bile çıkmadı ama ameliyat sırasında görmüş dr. Ameliyat nasıldı diye Sorduğumuzda varikoselin çok küçük tekrarladgnı, ve bezelerin oldugnu söyledi bebişin olmamasına oda sebepmişCanım esin ikinci ameliyatı mi oldu bnm eşimin de sonuçlar çokta düzelmedi ameliyattan sonra kendi doktoru bekle diyo bn doktora sinir oldm özele götürdüm oda ameliyat başarısız demiş tekrar olmalısın dems
Rabbim sifasini verir inşallah canım bir an önce düzelir umarm bugn benm esimde gitti ama ikinci ameliyatı önerme di doktor çünkü sonuçlar çok iyi çıkmış biz şok olduk iki sene sonunda ilk defa ileri hareket %35 oldu Rabbim sizede nasip eder inşallah guzl sonuçlar gormeyi at kestanesi ni arastr biz diğer aylardan farklı olarak at kestanesi çayı icmisti bn ondan diye düşünüyorum..İyi akşamlar evet canım 2. Ameliyatı oldu 1 ay önce. Biz sadece varikosel var biliyoduk yağ bezesi gbi bezelerde varmış kistmiş yani, dopplerde bile çıkmadı ama ameliyat sırasında görmüş dr. Ameliyat nasıldı diye Sorduğumuzda varikoselin çok küçük tekrarladgnı, ve bezelerin oldugnu söyledi bebişin olmamasına oda sebepmişiyikide bu ameliyatı oldu rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Kist benm kesiminde sağda vardı ama önemli birşey degl dems doktor..İyi akşamlar evet canım 2. Ameliyatı oldu 1 ay önce. Biz sadece varikosel var biliyoduk yağ bezesi gbi bezelerde varmış kistmiş yani, dopplerde bile çıkmadı ama ameliyat sırasında görmüş dr. Ameliyat nasıldı diye Sorduğumuzda varikoselin çok küçük tekrarladgnı, ve bezelerin oldugnu söyledi bebişin olmamasına oda sebepmişiyikide bu ameliyatı oldu rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Kist benm kesiminde sağda vardı ama önemli birşey degl dems doktor..[/QUOTE
Teşekkürler ameliyat oldgu dr levent türk bu konuda bayağı uzman sonuç alanlar çok tabi önce allahın izniyle, o öyle söylemişti varikosel çok yok küçük varmış bezelerden kaynaklanmış olabilir dedi çünkü o kist bezeler tümöre çevirebiliyo allah korusun o yüzden 2. Ameliyat olacaksa iyice arastırın biz bezmialeme gitmiştik dr sen nasıl istersen demişti ameliyt için şaka gibiydi ya hasta hangisinin iyi oldugunu bilse sana nye gelsin :)) at kestanesi yağını almştık biz varisler için birsürü seyler denemiştik çakşır suyu falan değerlerimiz bi yükseliyodu bi düşüyodu çok sinir bozucuydu inşallah herşey güzel olur bizde bıraktık bayadır ne bulursak ümitleniyoduk ama inşallah sizin değerlerde düşüş olmaz canım sevindirici bu durum :)
Canim o kadr cok sevindim ki. Ne kadar guzel degerler bunlar. Rabbim cekilen sıkıntıların sonunda guzel şeyler nasip edecek inaniyorum buna.Arkadaşlar 10 ay sonunda bu sonucu gorebildik çok şükür insallah sizede nasip olur . Eşim çokta üzerine dusmedi eylül 30 daki sonuçta 80 milyn sperm ve ileri hızlı %5ti ve bir bir buçuk aydr bir kilo keçi boynuzu pekmezi, 5 gün at kestanesi çayı içti esimm ve bir macun hazırladm sadece 1 haftada onu yedi ve sonuç böyle belki ameliyat yeni sonuç verdi belki de at kestanesi yaradı veya çakşır otu ama Rabbim e şükürler olsun ki düzeldi darısı sizee.
Aynen bn şok oldum tekrar tekrar sordum çok şükür yani insallh burdaki herkese nasip olur bu sonuçlar ve bebekCanim o kadr cok sevindim ki. Ne kadar guzel degerler bunlar. Rabbim cekilen sıkıntıların sonunda guzel şeyler nasip edecek inaniyorum buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?