Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese merhaba, uzun zamandır yazamadım, eşim geçen hafta kontrole gittik bir yılımız doldu hala bebek olmadı, sayıda ciddi artışımız var genel olarak durumu önceki haline göre düzelmiş. Ama maalesef hala hamile kalamadım. Belki benim stresim sebebi ile olmadı bilemiyorum( olmuyor diye stres yapmıyorum sınavım vardı). Bu geçen zamanda bir de genetik testimiz çıktı bir problem çıkmadı onda. 8 aydır deniyoruz ama sonuç olumlu olmadı maalesef, bu ay doktora gideceğim bakalım aşılama yada tüp önerecek mi? Mesajları daha okumadım umarım iyi haberler vardır aranızda

çok tebrik ederim Allah kucağına almak nasip etsin

Merhaba arkadaslar benim esimde ayin 15 inde 1 ay olacak ameliyat olali keci boynuzu suyu veriyorum bide proxeed plus kullaniyor insallah sonuc aliriz hepimiz ya
8

Bende ayni senin gibiyim elimde telefon surekli ne iyi gelir diye arastiriyorum simdi preseed jel diye bir jel varmis o jeli almak istiyorum umut iste belki vesilr olur diye

Ya artik ilaclardan unut kesip bitkisellere gectim onu denemedim fakat etkisi varmi bilmiyorm duydum aama iste nasip olacaksa zat3n olacak olmayada biz hemen olsun diye takip duruyoruz artik psikolojim bozulcak esiminkinide yakin bi zamanda bozcam .d bugun sana sunu yaptim bunu icin bugun bunu yaptim ic diye diye adam cinnet geciriyormus Allah korusun tabi rabbim hayirli evlat versin nasipse olsun insallah cumlemize.. Pazardan sonrada havuca baslicam bende

cok sukur ki duzelmis canim insallah bekledigin haberi alirsiniz

Canım yeni birşey buldum seninde denemenizi istedim l carnitine diye bir takviye varmış QebzimQ10 birde spermler için çok faydaliymis arastirmani tavsiye ederim..

seyyah2015 canım uzundur girmedin merak ediyorum seni
daha çok da endişeleniyorum
İnşallah bir sorun yoktur canım
Canım teşekkür ederim, işten gelir gelmez yemek yiyip uyuyorum diyebilirim. Siteye çok fazla giremedim o yüzden. Çok şükür sorunsuz gidiyoruz bakalım. Sen nasılsın?

Canım teşekkür ederim, işten gelir gelmez yemek yiyip uyuyorum diyebilirim. Siteye çok fazla giremedim o yüzden. Çok şükür sorunsuz gidiyoruz bakalım. Sen nasılsın?

iyiyim canım..Bugün kontrole gideceğim ikili tarama sonucum çıkacak
İnşallah iyi çıkar....1 aydır kontrole gitmedim merak ediyorum herşey yolunda mı diye
Uzundur giremeyince seni merak ettim.Hamileliğin ilk zamanı dikkatli olmak gerekiyor canım
Çok yorma kendini, dinlen bol bol

Canım az baktım kahverengi leke gelmiş. Korkuyorun biraz. Yarın kontrole gidicez inşallah sorun çıkmaz

Canım az baktım kahverengi leke gelmiş. Korkuyorun biraz. Yarın kontrole gidicez inşallah sorun çıkmaz

canım kahverengi lekelenmeler ben de de olmuştu progestan kullandım
dinlenmelisin....kırmızıya dönmedikçe tehlike yok
ama gene de önlem almak gerek

İyi akşamlar evet canım 2. Ameliyatı oldu 1 ay önce. Biz sadece varikosel var biliyoduk yağ bezesi gbi bezelerde varmış kistmiş yani, dopplerde bile çıkmadı ama ameliyat sırasında görmüş dr. Ameliyat nasıldı diye Sorduğumuzda varikoselin çok küçük tekrarladgnı, ve bezelerin oldugnu söyledi bebişin olmamasına oda sebepmiş iyikide bu ameliyatı oldu rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

Rabbim sifasini verir inşallah canım bir an önce düzelir umarm bugn benm esimde gitti ama ikinci ameliyatı önerme di doktor çünkü sonuçlar çok iyi çıkmış biz şok olduk iki sene sonunda ilk defa ileri hareket %35 oldu Rabbim sizede nasip eder inşallah guzl sonuçlar gormeyi at kestanesi ni arastr biz diğer aylardan farklı olarak at kestanesi çayı icmisti bn ondan diye düşünüyorum..

Kist benm kesiminde sağda vardı ama önemli birşey degl dems doktor..

Arkadaşlar 10 ay sonunda bu sonucu gorebildik çok şükür insallah sizede nasip olur . Eşim çokta üzerine dusmedi eylül 30 daki sonuçta 80 milyn sperm ve ileri hızlı %5ti ve bir bir buçuk aydr bir kilo keçi boynuzu pekmezi, 5 gün at kestanesi çayı içti esimm ve bir macun hazırladm sadece 1 haftada onu yedi ve sonuç böyle belki ameliyat yeni sonuç verdi belki de at kestanesi yaradı veya çakşır otu ama Rabbim e şükürler olsun ki düzeldi darısı sizee.

Eklentiler

• PhotoGrid_1482257624906.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 73
Canim o kadr cok sevindim ki. Ne kadar guzel degerler bunlar. Rabbim cekilen sıkıntıların sonunda guzel şeyler nasip edecek inaniyorum buna.

Canim o kadr cok sevindim ki. Ne kadar guzel degerler bunlar. Rabbim cekilen sıkıntıların sonunda guzel şeyler nasip edecek inaniyorum buna.
Aynen bn şok oldum tekrar tekrar sordum çok şükür yani insallh burdaki herkese nasip olur bu sonuçlar ve bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…