Amin canim ya insallah. Bizde daha 1 ay once ameliyat olduk esimin sayisi 155 milyon ama ileri hareket %10. Bakalim keciboynuzu suyu vr havuc suyuna devam. Bide esime folik asit iciriyorum spermlere iyi geliyormus.Aynen bn şok oldum tekrar tekrar sordum çok şükür yani insallh burdaki herkese nasip olur bu sonuçlar ve bebek
Sizinle konuşmuştuk daha once..Aynen devam et canım yanlız havuç suyu ve keçi boynuzu aynı anda içirme birini kes bence toparlanir ümidini hiç yitirme bize bak %3 %5tenn %35e çok şükür darısı size bu arada bndede kan pıhtılaşma si çıktı dusuklerde ondnmis gebelik boyunca iğneAmin canim ya insallah. Bizde daha 1 ay once ameliyat olduk esimin sayisi 155 milyon ama ileri hareket %10. Bakalim keciboynuzu suyu vr havuc suyuna devam. Bide esime folik asit iciriyorum spermlere iyi geliyormus.
Canim bnm oncelikle gecmis olsun . Istersen hamile kalana kadar hergun bir tane bebe aspirini icebilirsin. Hem pihtilasmani azlatir bi nebzede olsa hemde arastir istersen bi yapilan arastirmalara gore her gun bir adet bebe aspirini icen kisilerde hamilelik sansi artiyormus. Kan akisi hizlanip hucrelere daha fazla oksijen gittigi icinSizinle konuşmuştuk daha once..Aynen devam et canım yanlız havuç suyu ve keçi boynuzu aynı anda içirme birini kes bence toparlanir ümidini hiç yitirme bize bak %3 %5tenn %35e çok şükür darısı size bu arada bndede kan pıhtılaşma si çıktı dusuklerde ondnmis gebelik boyunca iğne
Cok sagolun.. Aynen basladk coraspirin folik asit ve b12 verdi doktorum bunlar yardımcı olur dedi adet geciktigi an gel iğne baslayacaz dedi..Canim bnm oncelikle gecmis olsun . Istersen hamile kalana kadar hergun bir tane bebe aspirini icebilirsin. Hem pihtilasmani azlatir bi nebzede olsa hemde arastir istersen bi yapilan arastirmalara gore her gun bir adet bebe aspirini icen kisilerde hamilelik sansi artiyormus. Kan akisi hizlanip hucrelere daha fazla oksijen gittigi icin
Allahim nasip etsin insallah bize ve tum isteyenlere. Verecegi evlatlari da hayirli eylesinCok sagolun.. Aynen basladk coraspirin folik asit ve b12 verdi doktorum bunlar yardımcı olur dedi adet geciktigi an gel iğne baslayacaz dedi..
Aminnnnnnn sağlıklı sahatli hayırlı evlat nasip eylesin cumlemize..Allahim nasip etsin insallah bize ve tum isteyenlere. Verecegi evlatlari da hayirli eylesin
Canım doğrudur her dr görüşü farklı tabi ben burda asla ümidini kırmak içn söylemedim yanlş anlaşılmasın ben 21 yasndayım düşük yaptktan snra bu varikosel çıktı deli gibi bi gidiyorum keçiboynuzu bi gidiyorum at kestanesi kapsülü varmı kremi varmı çakşır suyu bilmemne artık adamın önüne bi tepsi getiriyodum içinde birsürü sey yenilip içilmeyi bekliyo :)) aktarcı bile abla artık bırakın ya flan dedi eve ağlayarak döndüm dahada gitmedim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı saglklı bebiş haberleri gelsin inş buradaki herkes farklı farklı çaba gösteriyo inş sonuca ulaşırız biz o kadar uğraştıkki en sonunda bıraktık zaten baya borçlarımız vardı iş yerimizi kaybetmştik 2 sene erteledik ameliyatı epey sonra allahım bi sebeple doktormuzu karsımıza çıkardı ameliyat parası 3 bindi o iki ay direk gidip gözü kapalı verdik onun elinden sifa bulmustur belkide 3 ay sonra bakalım değerlerimizdede artış varsa süper, daha önce bi düşüğüm olmuştu bu aralar sanki yeni evlenmişiz gibi yeniden umutlandık asla pes etme hayırlı haberlerinizi alırız allahın izniyle öpüyorum canım buradaki herkes bu sebepten giriyo yazıyoruz bi dünya suan uyuyo olcaktım ama burada yazı yazıyorum allahım cümlemizi sevindirsin kızlarİnsallah olmaz canım .. uç doktora önemli degl bu kist dedi ama bilmiyorum sorarz yinede
Rabbim sifasini verir inşallah canım ya ameliyat lar kaç ay veya yıl arayla oldu ? Bnm esimede demişlerdi ikinci ameliyatı olmalısın diye biz bir kaç ay bekleyelm dedk birşeyler yesin icsn bnm esimde at kestanesi çayı içti bn onu seven görüyorum tabi rabbiminde izniyle rabbine şükürler olsun herkese nasip olsun bn kotu bir sonuç ameliyat fln beklerken doktor gecms demis süper dems adam bile sasirms hiç bise kullanmana gerek yok artk olay bitmiştir varikosel bitti dems ..bizde buay aşılama yaptiracaktk vazgctik. Rabbim sizede güzel haberler duymayı nsip eder inşallah...Canım doğrudur her dr görüşü farklı tabi ben burda asla ümidini kırmak içn söylemedim yanlş anlaşılmasın ben 21 yasndayım düşük yaptktan snra bu varikosel çıktı deli gibi bi gidiyorum keçiboynuzu bi gidiyorum at kestanesi kapsülü varmı kremi varmı çakşır suyu bilmemne artık adamın önüne bi tepsi getiriyodum içinde birsürü sey yenilip içilmeyi bekliyo :)) aktarcı bile abla artık bırakın ya flan dedi eve ağlayarak döndüm dahada gitmedim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı saglklı bebiş haberleri gelsin inş buradaki herkes farklı farklı çaba gösteriyo inş sonuca ulaşırız biz o kadar uğraştıkki en sonunda bıraktık zaten baya borçlarımız vardı iş yerimizi kaybetmştik 2 sene erteledik ameliyatı epey sonra allahım bi sebeple doktormuzu karsımıza çıkardı ameliyat parası 3 bindi o iki ay direk gidip gözü kapalı verdik onun elinden sifa bulmustur belkide 3 ay sonra bakalım değerlerimizdede artış varsa süper, daha önce bi düşüğüm olmuştu bu aralar sanki yeni evlenmişiz gibi yeniden umutlandık asla pes etme hayırlı haberlerinizi alırız allahın izniyle öpüyorum canım buradaki herkes bu sebepten giriyo yazıyoruz bi dünya suan uyuyo olcaktım ama burada yazı yazıyorum allahım cümlemizi sevindirsin kızlar
Amin canm cümlemize, 2014 te olmuştu galiba bitanesini şimdide 1 ay önce oldu varikosel iyi geçmiş öncekinde ama yine gözden kaçan küçük damarlar kalmış demiş bide bikaç tane beze varmış onları temizlediler ameliyatta. Şuan eşim ameliyatın faydasının oldgnu farkettiğini söylüyo Burada bizim gibi esi 1 ay önce ameliyat olan bi bayan daha vardı dün yazmışta değerleri çok güzel artmş inşallah onunda daha iyi olur bebişi biran önce gelirRabbim sifasini verir inşallah canım ya ameliyat lar kaç ay veya yıl arayla oldu ? Bnm esimede demişlerdi ikinci ameliyatı olmalısın diye biz bir kaç ay bekleyelm dedk birşeyler yesin icsn bnm esimde at kestanesi çayı içti bn onu seven görüyorum tabi rabbiminde izniyle rabbine şükürler olsun herkese nasip olsun bn kotu bir sonuç ameliyat fln beklerken doktor gecms demis süper dems adam bile sasirms hiç bise kullanmana gerek yok artk olay bitmiştir varikosel bitti dems ..bizde buay aşılama yaptiracaktk vazgctik. Rabbim sizede güzel haberler duymayı nsip eder inşallah...
İnsallah canım test ne zamn yaptiracaksiniz... Bnm esimede demişlerdi bağlanmayan damar var az bir varikosel var çap 2.5 istersen yaparz dediler bn at kestanesi sayesinde o damarın açıldığını dusunuyorum insallah sizde kurtulmusdunuzdur bu varikoselden ve insallh bebeğinizle kavuşursunuz. Morfoloji niz nasl ??Amin canm cümlemize, 2014 te olmuştu galiba bitanesini şimdide 1 ay önce oldu varikosel iyi geçmiş öncekinde ama yine gözden kaçan küçük damarlar kalmış demiş bide bikaç tane beze varmış onları temizlediler ameliyatta. Şuan eşim ameliyatın faydasının oldgnu farkettiğini söylüyo Burada bizim gibi esi 1 ay önce ameliyat olan bi bayan daha vardı dün yazmışta değerleri çok güzel artmş inşallah onunda daha iyi olur bebişi biran önce gelir
3 ay sonra yaptırcaz testi, morfolojide sayı olarak hatırlamıyorum ama sıkıntı yoktu çünkü baya önce yaptırmıştık sürekli sprm değerler hareketler bi yükseliyodu 50 ye bile çıkmıştı bi düşüyodu birini yükseltsek öbürü düşüyodu dediğin gibi kurtulduk allahn izniyle ay rabbim bidaha göstermesin bu aralarda lazere gidiyorum bebiş olursa bırakcam ameliyattan önce başlamıştımİnsallah canım test ne zamn yaptiracaksiniz... Bnm esimede demişlerdi bağlanmayan damar var az bir varikosel var çap 2.5 istersen yaparz dediler bn at kestanesi sayesinde o damarın açıldığını dusunuyorum insallah sizde kurtulmusdunuzdur bu varikoselden ve insallh bebeğinizle kavuşursunuz. Morfoloji niz nasl ??
Bnde gitmek istiyorum ama bebek olur diye gitmiyorum ağrı kesici bile icmiyorum bn agrisn dursun diyorum bebis için.. çok şükür kurtulduk canım Rabbim gostrmesin bir daha belki de sitresten düsüyo değerler olabilir yani siz takviyelere devam edin Rabbim herkesi kurtarsın bu hastalıktan insallhhh ... Senin bir sıkıntı varmı canım o yükseldiği zamanlar neden olmadı acaba ?3 ay sonra yaptırcaz testi, morfolojide sayı olarak hatırlamıyorum ama sıkıntı yoktu çünkü baya önce yaptırmıştık sürekli sprm değerler hareketler bi yükseliyodu 50 ye bile çıkmıştı bi düşüyodu birini yükseltsek öbürü düşüyodu dediğin gibi kurtulduk allahn izniyle ay rabbim bidaha göstermesin bu aralarda lazere gidiyorum bebiş olursa bırakcam ameliyattan önce başlamıştım
Aramıza hoşgeldin.. bir ay sonra test vereceksiniz demi ona gore yol izlersiniz canım .. başka takviye keçi boynuzu kürü vs hiç bise kullanmiyormu esin ??Herkese merhaba, aylar boyunca yumurtlamayla ilgili kürler yaptım, ovulasyon testleri kullandım... bu kadar denemeye rağmen olmayınca eşim doktora gitti ve varikosel olduğunu öğrendik.. Kayseri'de özel hastanede çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. İki aya yaklaştık bir aydır evicap kullanıyor. Şimdi bu aşamadan sonra ne olacak?? Tecrübeli olan arkadaşlarım bana yardımcı olabilir misiniz?
Bu haftasonu kontrolü var tekrar gidecek ama sayım olacak mı başka takviye vitamin mi yazacak bilemiyorum. Biz eşimle haftasonları görüşebiliyoruz sadece benim görev yerimden dolayı.babası keçiboynuzunu toz olarak getirtmiş ama ne derece kullanıyor bilemiyorum. Ama çok fazla havuç yer. Bizde önce sperm sayısı düşük dendi önce 10milyon çıkı ,sonra hiçbişey kullanmadan 16ydı. Ameliyattan önce de 24milyondu sanırım. Ama hareketlilik %1 :/Aramıza hoşgeldin.. bir ay sonra test vereceksiniz demi ona gore yol izlersiniz canım .. başka takviye keçi boynuzu kürü vs hiç bise kullanmiyormu esin ??
Önemli olan hareketlilik ve morfoloji canm sayı çabuk yükseliyor . Bizimki %5ti 11 ay sonra sonunda %35i gorebildik keçi boynuzuna devam edin birde çakşır suyu alsn oda çok faydaliymisBu haftasonu kontrolü var tekrar gidecek ama sayım olacak mı başka takviye vitamin mi yazacak bilemiyorum. Biz eşimle haftasonları görüşebiliyoruz sadece benim görev yerimden dolayı.babası keçiboynuzunu toz olarak getirtmiş ama ne derece kullanıyor bilemiyorum. Ama çok fazla havuç yer. Bizde önce sperm sayısı düşük dendi önce 10milyon çıkı ,sonra hiçbişey kullanmadan 16ydı. Ameliyattan önce de 24milyondu sanırım. Ama hareketlilik %1 :/
Siz neler kullandınız?Önemli olan hareketlilik ve morfoloji canm sayı çabuk yükseliyor . Bizimki %5ti 11 ay sonra sonunda %35i gorebildik keçi boynuzuna devam edin birde çakşır suyu alsn oda çok faydaliymis
Çok fazla bisey kullanmadk çünkü eşim içmedi ameliyattan 5 ay sonraya kadr birşey kullanmadk keçi boynuzu pekmezi hariç sonuçlar iyi geldi ama eşime doktor trentilin diye bir ilaç verdi eşim o ilaçtan sonra rahatladı ağrıları faln ve keçi boynuzu kürü ve pekmezi içti bir ay bn hamile kalınca bıraktı sonra kurtaj oldum 2 ay sonra tekrar test yaptırdı sonuç kotulemisti geri birşey yapmadı bir ay geçen ayda keçi boynuzu kürü 3 hafta içti bir kilo pekmez yedi 5 gün at kestanesi çayı içti 1 haftada macun yedi yani anlayacağınız hiçbirşeyi doğru düzgün içmedi arada farkettirmeden balina faln çakşır otu tozu katiyordum gizlice hee suda var kırmızı Kore ginseng tozu almistk onu içiyordu her akşam süte bir çay kaşığı katip ..Siz neler kullandınız?
Ha canım benimki bunları hayatta içmez doktor yazmadı diyeÇok fazla bisey kullanmadk çünkü eşim içmedi ameliyattan 5 ay sonraya kadr birşey kullanmadk keçi boynuzu pekmezi hariç sonuçlar iyi geldi ama eşime doktor trentilin diye bir ilaç verdi eşim o ilaçtan sonra rahatladı ağrıları faln ve keçi boynuzu kürü ve pekmezi içti bir ay bn hamile kalınca bıraktı sonra kurtaj oldum 2 ay sonra tekrar test yaptırdı sonuç kotulemisti geri birşey yapmadı bir ay geçen ayda keçi boynuzu kürü 3 hafta içti bir kilo pekmez yedi 5 gün at kestanesi çayı içti 1 haftada macun yedi yani anlayacağınız hiçbirşeyi doğru düzgün içmedi arada farkettirmeden balina faln çakşır otu tozu katiyordum gizlice hee suda var kırmızı Kore ginseng tozu almistk onu içiyordu her akşam süte bir çay kaşığı katip ..
Benmkide öyle doktor yazmadikca içmedi keçi boynuzunu doktor dedi o yüzden içti obur benm bulduklarimi gördügün gbi bir hafta amca yedi o zorla .. ginseng tozu buda aktarci tavsiye ettide aldı yoksa bn havuç suyu duydum yaptm içmedi çakşır suyu yaptm içmedi zencefil çayı yaptm içmedi doktor denediği surece içmez .. hoş ilaç kullanmayı da sevmiyo proxeed plus önerdi doktor onuda içmedi bir kere aldı canı isterse yaptı anlayacangnn..Ha canım benimki bunları hayatta içmez doktor yazmadı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?