- 29 Temmuz 2016
- 160
- 73
- 13
- 37
Evicapı bir iki fireyle bitirdi, şaşırttı beni :) projede plus u çok duydum umarım doktor tavsiye eder onu. Bir de süper üçlü diye bişeyden bahşediyor Burdaki kızlar. Pharmaton ve iki diğer vitaminle ama hatırlayamıyorum şimdi.. pharmatonu ben kullanıyorum şu an 43 kiloyum çünkü faydası olur belki diye. Allahtan hayırlısını diliyorum artık. Başkalarının mutluluğuna ortak olmaktan sıkıldım ben de artık aynı Sevinci yaşamak istiyorumBenmkide öyle doktor yazmadikca içmedi keçi boynuzunu doktor dedi o yüzden içti obur benm bulduklarimi gördügün gbi bir hafta amca yedi o zorla .. ginseng tozu buda aktarci tavsiye ettide aldı yoksa bn havuç suyu duydum yaptm içmedi çakşır suyu yaptm içmedi zencefil çayı yaptm içmedi doktor denediği surece içmez .. hoş ilaç kullanmayı da sevmiyo proxeed plus önerdi doktor onuda içmedi bir kere aldı canı isterse yaptı anlayacangnn..
İnsallah sende mutluluğu yakalarsn sende bn gbi zayifsin bnde 46 kiloym bence folik asiylt kullanmalisin .. kan tahlilleri ni de yaptr gebelikte önemli bunlar. İnsallah tavsiye eder l carnitine olması lazm biriminde 3.yu bende bilmiyorum ama bu dediğim takviye çok iyiyms ikna edebilsen kulllanirdiEvicapı bir iki fireyle bitirdi, şaşırttı beni :) projede plus u çok duydum umarım doktor tavsiye eder onu. Bir de süper üçlü diye bişeyden bahşediyor Burdaki kızlar. Pharmaton ve iki diğer vitaminle ama hatırlayamıyorum şimdi.. pharmatonu ben kullanıyorum şu an 43 kiloyum çünkü faydası olur belki diye. Allahtan hayırlısını diliyorum artık. Başkalarının mutluluğuna ortak olmaktan sıkıldım ben de artık aynı Sevinci yaşamak istiyorum
Amin canım bebek olunca donduruyolar epilasyn paketi. Bebiş olana kadar tertemiz olsn bari :) Bende bişey yok rahim filmi hormonlar flan bakıldı temiz çok şükür ya ikimizde olsaydı, eşimin sayı yükselince hareket düşüyodu bi bakmışız hareket yükseliyo sayı yerlerde birde ben ovulasyonumu adet biter bitmez yumurtluyorum sanıyodm ama 17. Günmüş ovulasyn testi aldım bu ayBnde gitmek istiyorum ama bebek olur diye gitmiyorum ağrı kesici bile icmiyorum bn agrisn dursun diyorum bebis için.. çok şükür kurtulduk canım Rabbim gostrmesin bir daha belki de sitresten düsüyo değerler olabilir yani siz takviyelere devam edin Rabbim herkesi kurtarsın bu hastalıktan insallhhh ... Senin bir sıkıntı varmı canım o yükseldiği zamanlar neden olmadı acaba ?
Ben daha önce gitmiştim hormon testi yaptırdım yumurtalık için ultrasona girdim o zaman doktor daha yeni evlisin bir sene geçsin öyle kork demişti. Aslında folbiol kullanıyorum ama bu aralar güçsüz hissettiğim için iki gündür pharmaton kullanıyorum içinde folik asit de varmış. Bi de çok pahalı almışken kullanayım dedim :)İnsallah sende mutluluğu yakalarsn sende bn gbi zayifsin bnde 46 kiloym bence folik asiylt kullanmalisin .. kan tahlilleri ni de yaptr gebelikte önemli bunlar. İnsallah tavsiye eder l carnitine olması lazm biriminde 3.yu bende bilmiyorum ama bu dediğim takviye çok iyiyms ikna edebilsen kulllanirdi
Aynen degerlendir :)Ben daha önce gitmiştim hormon testi yaptırdım yumurtalık için ultrasona girdim o zaman doktor daha yeni evlisin bir sene geçsin öyle kork demişti. Aslında folbiol kullanıyorum ama bu aralar güçsüz hissettiğim için iki gündür pharmaton kullanıyorum içinde folik asit de varmış. Bi de çok pahalı almışken kullanayım dedim :)
Himm insallah olur yaa Rabbim yardımcınız olsun.. nasipte olmayınca olmuyo işte Rabbim nasip etsin bizleredeAmin canım bebek olunca donduruyolar epilasyn paketi. Bebiş olana kadar tertemiz olsn bari :) Bende bişey yok rahim filmi hormonlar flan bakıldı temiz çok şükür ya ikimizde olsaydı, eşimin sayı yükselince hareket düşüyodu bi bakmışız hareket yükseliyo sayı yerlerde birde ben ovulasyonumu adet biter bitmez yumurtluyorum sanıyodm ama 17. Günmüş ovulasyn testi aldım bu ay
Canım sen eşinin ameliyatından ne kadar sonra hamile kaldın??neler kullandın????Aynen bn şok oldum tekrar tekrar sordum çok şükür yani insallh burdaki herkese nasip olur bu sonuçlar ve bebek
Canm bn 5 ay sonra hamile kaldm ama bos gebelik ti kurtaj oldm simdide 11 ay oldu bekliyoruz daha gebelik yok çünkü sonuçlar bn hamile kaldıktan sonra geri yerlere düşmüstü ondan sonra sonuçlar yenice düzeldi sabırlı olun sizlerde biraz zamn alıyormuş Rabbim dualarımızi duydu insallah sizince yardımcınız olsn Allah bir an önce kurtulun... Eşim fazla birşeyler içmedi öyle 3 hafta keçi boynuzu kürü 1 ay boyunca pekmez 5 gün at kestanesi çayı 1 haftada bir macun yapmıştım onu yedirdim ama zorla kendi isteğiyle gingsen toz vardı onu süte kattı içti her geceCanım sen eşinin ameliyatından ne kadar sonra hamile kaldın??neler kullandın????
Aynen kısmet bu işler canm rabbim hakımızda hayırlı olanı nasip etsinHimm insallah olur yaa Rabbim yardımcınız olsun.. nasipte olmayınca olmuyo işte Rabbim nasip etsin bizlerede
Amin canm hayirlisiyla gönlümzdekini naspetsnAynen kısmet bu işler canm rabbim hakımızda hayırlı olanı nasip etsin
Neden genel anestezi istedinz uyandığında çok ağrısı olursa hadi .. bence başla ne kadr erken o kdar iyi benm görüsüm..Arkadaslar bizim gecen hafta olcakti 1 hafta ertelendi simdi olcak hastanede aksama kadar kalip cikicak yaninizda ne goturdunuz genel anestezi olacak belden igne istemedik hemen kviyelere basliyayim mi yoksâ bi sure beklemelimiyim çok heycan yaptim bakalim herkes en kisa zamanda olumlu sonuclar alir insallahhh allah yar ve yardimcimiz olsun kizlar
Canim biz ameliyata girmeye karar verdigimiz an yani ameliyattan 1 hafta kadar once basladik kurlere. Sonucta doktorun dedigine gore spermeler kendini 3 ayda bir yenilerlermis. O yuzden ne kadar erken baslarsaniz takviye kullanmaya Allahin izni ile o kadar cabuk sonuc alirirsiniz. Bide neden genel anestezi istedinizArkadaslar bizim gecen hafta olcakti 1 hafta ertelendi simdi olcak hastanede aksama kadar kalip cikicak yaninizda ne goturdunuz genel anestezi olacak belden igne istemedik hemen kviyelere basliyayim mi yoksâ bi sure beklemelimiyim çok heycan yaptim bakalim herkes en kisa zamanda olumlu sonuclar alir insallahhh allah yar ve yardimcimiz olsun kizlar
Benim eşim genel anesteziyle oldu. Ameliyathaneye alınıp geri çıkması bir saat sürdü. Bir gece hastanede kaldık. Çıkınca da saat başı zaten hemşireler kontrole geldi sabah kadar. Ateş tansiyon ölçtüler. Ağrı için zaten Ağrı kesici serumun içine katıldığı için eşim sıkıntı yaşamadı. Ameliyattan sonra slip çamaşır giymesi gerektiğini söyledi doktor. Yani pijama çorap falan zaten sıradan ihtiyaçlar ama slip çamaşır da bulundurun yanınızda. Biz ertesi günü taburcu olduk doktor oturup kalkarken illaki zorlandı ama çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. Biz ameliyattan önce ve sonra doktor tavsiye etmedikçe ek bişey kullanmadık. Umarım faydam olmuştur. Şimdiden geçmiş olsunArkadaslar bizim gecen hafta olcakti 1 hafta ertelendi simdi olcak hastanede aksama kadar kalip cikicak yaninizda ne goturdunuz genel anestezi olacak belden igne istemedik hemen kviyelere basliyayim mi yoksâ bi sure beklemelimiyim çok heycan yaptim bakalim herkes en kisa zamanda olumlu sonuclar alir insallahhh allah yar ve yardimcimiz olsun kizlar
Canim biz ameliyata girmeye karar verdigimiz an yani ameliyattan 1 hafta kadar once basladik kurlere. Sonucta doktorun dedigine gore spermeler kendini 3 ayda bir yenilerlermis. O yuzden ne kadar erken baslarsaniz takviye kullanmaya Allahin izni ile o kadar cabuk sonuc alirirsiniz. Bide neden genel anestezi istediniz
Benim eşim genel anesteziyle oldu. Ameliyathaneye alınıp geri çıkması bir saat sürdü. Bir gece hastanede kaldık. Çıkınca da saat başı zaten hemşireler kontrole geldi sabah kadar. Ateş tansiyon ölçtüler. Ağrı için zaten Ağrı kesici serumun içine katıldığı için eşim sıkıntı yaşamadı. Ameliyattan sonra slip çamaşır giymesi gerektiğini söyledi doktor. Yani pijama çorap falan zaten sıradan ihtiyaçlar ama slip çamaşır da bulundurun yanınızda. Biz ertesi günü taburcu olduk doktor oturup kalkarken illaki zorlandı ama çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. Biz ameliyattan önce ve sonra doktor tavsiye etmedikçe ek bişey kullanmadık. Umarım faydam olmuştur. Şimdiden geçmiş olsun
Neden genel anestezi istedinz uyandığında çok ağrısı olursa hadi .. bence başla ne kadr erken o kdar iyi benm görüsüm..
Geçmiş olsun canım.. bel ağrı yapiyo bir zaman ama genel anestezi dede tehlike varms hayırlısı nasıl gecms ameliyatı??Spor hocasi esim genel tavsiye etmislerdi ama belden oldu bugun tesekkurlerrr
Ver canım ikisini birden. Havus suyu bn vermedm ama sırayla oluyormuş o önce keçi boynuzu kürü sonra bir ay havuç suyu Rabbim şifa versnSpor hocasi esim genel tavsiye etmislerdi ama belden oldu bugun tesekkurlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?