Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evicapı bir iki fireyle bitirdi, şaşırttı beni :) projede plus u çok duydum umarım doktor tavsiye eder onu. Bir de süper üçlü diye bişeyden bahşediyor Burdaki kızlar. Pharmaton ve iki diğer vitaminle ama hatırlayamıyorum şimdi.. pharmatonu ben kullanıyorum şu an 43 kiloyum çünkü faydası olur belki diye. Allahtan hayırlısını diliyorum artık. Başkalarının mutluluğuna ortak olmaktan sıkıldım ben de artık aynı Sevinci yaşamak istiyorum

İnsallah sende mutluluğu yakalarsn sende bn gbi zayifsin bnde 46 kiloym bence folik asiylt kullanmalisin .. kan tahlilleri ni de yaptr gebelikte önemli bunlar. İnsallah tavsiye eder l carnitine olması lazm biriminde 3.yu bende bilmiyorum ama bu dediğim takviye çok iyiyms ikna edebilsen kulllanirdi

Amin canım bebek olunca donduruyolar epilasyn paketi. Bebiş olana kadar tertemiz olsn bari :) Bende bişey yok rahim filmi hormonlar flan bakıldı temiz çok şükür ya ikimizde olsaydı, eşimin sayı yükselince hareket düşüyodu bi bakmışız hareket yükseliyo sayı yerlerde birde ben ovulasyonumu adet biter bitmez yumurtluyorum sanıyodm ama 17. Günmüş ovulasyn testi aldım bu ay

Ben daha önce gitmiştim hormon testi yaptırdım yumurtalık için ultrasona girdim o zaman doktor daha yeni evlisin bir sene geçsin öyle kork demişti. Aslında folbiol kullanıyorum ama bu aralar güçsüz hissettiğim için iki gündür pharmaton kullanıyorum içinde folik asit de varmış. Bi de çok pahalı almışken kullanayım dedim :)

Aynen degerlendir :)

Himm insallah olur yaa Rabbim yardımcınız olsun.. nasipte olmayınca olmuyo işte Rabbim nasip etsin bizlerede

Canım sen eşinin ameliyatından ne kadar sonra hamile kaldın??neler kullandın????
Canm bn 5 ay sonra hamile kaldm ama bos gebelik ti kurtaj oldm simdide 11 ay oldu bekliyoruz daha gebelik yok çünkü sonuçlar bn hamile kaldıktan sonra geri yerlere düşmüstü ondan sonra sonuçlar yenice düzeldi sabırlı olun sizlerde biraz zamn alıyormuş Rabbim dualarımızi duydu insallah sizince yardımcınız olsn Allah bir an önce kurtulun... Eşim fazla birşeyler içmedi öyle 3 hafta keçi boynuzu kürü 1 ay boyunca pekmez 5 gün at kestanesi çayı 1 haftada bir macun yapmıştım onu yedirdim ama zorla kendi isteğiyle gingsen toz vardı onu süte kattı içti her gece

Son düzenleme:
Arkadaslar bizim gecen hafta olcakti 1 hafta ertelendi simdi olcak hastanede aksama kadar kalip cikicak yaninizda ne goturdunuz genel anestezi olacak belden igne istemedik hemen kviyelere basliyayim mi yoksâ bi sure beklemelimiyim çok heycan yaptim bakalim herkes en kisa zamanda olumlu sonuclar alir insallahhh allah yar ve yardimcimiz olsun kizlar

Neden genel anestezi istedinz uyandığında çok ağrısı olursa hadi .. bence başla ne kadr erken o kdar iyi benm görüsüm..

Canim biz ameliyata girmeye karar verdigimiz an yani ameliyattan 1 hafta kadar once basladik kurlere. Sonucta doktorun dedigine gore spermeler kendini 3 ayda bir yenilerlermis. O yuzden ne kadar erken baslarsaniz takviye kullanmaya Allahin izni ile o kadar cabuk sonuc alirirsiniz. Bide neden genel anestezi istediniz

Benim eşim genel anesteziyle oldu. Ameliyathaneye alınıp geri çıkması bir saat sürdü. Bir gece hastanede kaldık. Çıkınca da saat başı zaten hemşireler kontrole geldi sabah kadar. Ateş tansiyon ölçtüler. Ağrı için zaten Ağrı kesici serumun içine katıldığı için eşim sıkıntı yaşamadı. Ameliyattan sonra slip çamaşır giymesi gerektiğini söyledi doktor. Yani pijama çorap falan zaten sıradan ihtiyaçlar ama slip çamaşır da bulundurun yanınızda. Biz ertesi günü taburcu olduk doktor oturup kalkarken illaki zorlandı ama çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. Biz ameliyattan önce ve sonra doktor tavsiye etmedikçe ek bişey kullanmadık. Umarım faydam olmuştur. Şimdiden geçmiş olsun

Tesekkur ederim hepinize ins hepimiz guzel sonuclar aliriz..genel anesteziyi esim spor hocası bel agrısı olusmasin diye istemistik ama anestezi uzmanı çok ince igneyle belden uyusturarak yaptı bunun ağrı yapmıyacağını söledi ameliyat oldu bugun yarin taburcu

Çoook tesekkur ederim bilgiler icin bugun ameliyat oldu eşim aynen iç çamaşırı aldık medikalden yarin sabah taburcu insallah

Hunnap keci boynuzu özü aldim bugun yarin taburcu olucak basliyayaim o zaman hem özünü verip hemde kürünü uygulasammi bide havuc suyunu kurden sonrami uygulayayim çoook soru soruyomm kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…