Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnsallah canım merak etme bn çok üzülüyordum esimde cabalamiyordu 10 ay sonunda sonuç aldık tam olarak ama 5 ay sonra gebelik oldu düştü

Benimkide kendi basina bişey yapmaz ama benden bekler yemeyi icmeyi çok sever bebekte istedigi icin ne versem yicek ne guzel gec olsun guc olmasin hamilemisin dünyaya geldimi allah anali babali buyutsun insallah benimde 4.5 yasinda bi kixim var 2. Nasip kismet istiyoruz

İnsalh olur canım daha yok o dustu bndede kan pıhtılaşma si varmış denemeye devam olur insallh

Sonuç aldık derken ilk defa bu kadr yüksek değer gorduk iki senedir %3ileri hareketle başlamıştı serüven yenice %35 i gördük eşim hala inanmiyo başka hastaneye daha gidecem testimi karıştırdılr kesin diyo ..senin eşinin spermlere ne oranda etki etti..

Hunnap keci boynuzu özü aldim bugun yarin taburcu olucak basliyayaim o zaman hem özünü verip hemde kürünü uygulasammi bide havuc suyunu kurden sonrami uygulayayim çoook soru soruyomm kusura bakmayın
Çok geçmiş olsun.. bildiğim kadarıyla keçiboynuzu ve havuç aynı anda yapılmamalı. Bir ay keçiboynuzu bir ay havuç diye biliyorum. İsterseniz bi araştırın. Bizim doktorumuz ameliyattan yirmi gün sonra kontrole çağırdı. O zamana kadar da eşim sadece antibiyotik ve Ağrı kesici kullandı. Kontrole gittiğinde evicap vermiş ve keçiboynuzu ye demiş. Tabiki yemedi

Nasıl geçti canim ameliyatiniz agriniz aciniz veya bi problem yoktur ibsallah. Taburcu oldunuz mu? Haydi bakalim bundan sonra insallah hersey guzel olacak

Kizlar dun cikti esim çok şükür iyi dr sadece agri kesici ve antibiyotik verdi 3 ay sonrada kontrole gel dedi burda duydugum ilackar evicap proxeed plus vs bu gibi ilaclar vermedi neden acaba keci boynuzu kurune basladim bide özünü 1 er kasik sabah aksam yemeye basladi bugunden itibarende öglenleri taze sıkılmış meyve suyu vericem simdilik bunlari yapmaya basladim nar suyu iyi geliyomuş beynim

canım dr.bizede 3ay sonra baslayin demişti ilaca ama ek gidalari ver mutlaka ..

Merhaba hanımlar benimde eşim 3 ay önce varikoselden ameliyat oldu bizde sayı iyiydi 290 milyon ama ileri hız 0 morfoloji 0 idi en son mart ayında tüp bebek yaptırıken ki testte eylülde Varikosel ameliyatı olduk 3 ay doldu bugün test yaptırdık inanamadım yanlışlık olabilir mi diye düşündüm.sayı aynı ileri hız %36 morfoloji 13 olmuş şoklardayım bu arada eşim sigarayı bıraktı

Olabilir canm ameliyat er yada geç fayda sağlıyor insallh bebis haberini de alırsınız en yakında..

Cok sevindim canim. Benimde eşimin sayı ptoblemi yok fakat ileri harekrt %10. Umarim bizimde artişimiz sizinki gibi basarili olur. Esine ek urunler takviyeler yaptin mi. En yakin zamanda hamilelik haberini almak dileği ile

Benim süreç aslında çok uzundu benim bir oğlum var ikinci için 2,5 senedir uğraşıyorum bir dış gebeliğim var ameliyat oldum sonra tüpümün biri gitti rahim filminden sonra olmayınca doktor bir de eline bakalım dedi tabi biz hiç beklemiyoruz 20 milyon sperm hız 0 morfoloji bazen 2 bazen 0 bir yıl takviyelerle geçti sonra bir Prof a gittik 1.dedece Varikosel dedi ameliyata gerek yok dedi biz yinede şansımızı demiyelim dedik tam bir tıl sonra ameliyat olduk ama bu arada bir tüp bebek denememiz oldu tabi tutmadı ki şunu anladım tüp bebek çok yıpratıcı ve hamilelik şansın öyle yüzde yüzde değil. En son testi orda verdik hareket artmıştı ama ileri hareket 0 morfoloji yine 0 mart ayında.biz eylülde ameliyat olduk devlet hastanesinde çift taraflı aslında durumun tahmininden kötü olduğunu söyledi doktor iyi ki yapmışız dedi.Eşime asla sigara içmiceksin dedi yoksa ameliyat işe yaramaZ bu arada bende ameliyattan sonrA keçi boynuzu pekmezi,evicap,proxed ,havuç suyu,zeytin yağında incir yedirdim.Dün test yaptırdık çok şaşırdım tabi son testin üzerinden 10 ay geçmiş.şimdi benim tek tüpüm sağlam ve proaktin hormunum geçen ay biraz yüksekti ve adetlerim düzensizleşti.bir tarafı onarırken başka taraf açık veriyor.Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.Allah hepimize evlat kokusunu tattırır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…