Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar prolaktini yüksek olup düşüren var mı nasıl bi formül kullandiniz bitki çayı vs yardımcı olursanız sevinirim

Tekrar merhaba kızlar. Bugün ikinci ay kontörlü vardı eşimin. Doktor tekrar evicap vermiş bir de klomen yazmış. Bi de eşim güvenlik görevlisi, genelde dışarda ve ayakta çalıştığı için bir de nac adında balgam söktürücü bi ilaç daha vermiş onu anlamadım. 40 gün kullanacak martın 15inde tekrar kontrol olacak bu sefer sperm sayımı yapacakmış. Yumurtlama günlerini takip edin ve çift günlerde ilişki planlayın demiş. Sizlerde de evicap ve klomen kullanan oldu mu?

Klomen benm esimde kullandı 6 kutu fayda gördü kullanın bence.. yumurtlama günlerini ovulasyon testiyle takip edebilirsin öyle daha iyi oluyormuş birde eşinin ameliyat öncesi sonuçları nasıldır??

Hayırlı seneler arkadaşlar inş bu yıl hamile kaldığımız yılımız olur. Eşim dün sol taraftan varikosel ameliyatı oldu. doktorumuz ek ilaç vermeyeceğini 3 ay sonra verebileceğini söyledi. Bilmiyorum bende ek takviyelere başlayalım diyorum.beklemek istemiyorum. Ameliyattan sonra doktoru ek takviye vitamin veren oldu mu acaba? Başka doktorların tavrını öğrenmek istiyorum

Devl,t hastanesinde mi oldu canm eşin ? Bizimki devlette oldu bizim doktorumuz da vermedi 3 ay birşey kullanmadik artış az olunca kullanmistik 3.aydn sonra ama bizimki tamamen bilgisizlikten sonra deliler gbi araştırdım internetten ve keçi boynuzu kürü pekmezi ginseng tozu vs. Kullandı sonra klomen ve trental verdi özel hastanedeki suanki doktorumuz o ay hamile kalmistm kesinlikle denemelisiniz keçi boynuzu kürünü takviye olarak ta proxeed plus içinde bütün vitaminler varmis biz hiç satın almadk arkadaş da vardı ondan şase olarak içti bn bunu almam dedi eşim tadi kötüymus.

Yok özelde olduk canım anladığım kadarıyla doktor ameliyat başarılı olmuş mu onu görmek istiyor bende 4. Aydan sonra takviye almaya başlamak yerine şimdi başlayalım diyorum.

Yok özelde olduk canım anladığım kadarıyla doktor ameliyat başarılı olmuş mu onu görmek istiyor bende 4. Aydan sonra takviye almaya başlamak yerine şimdi başlayalım diyorum.
Bizde öyle düşündük ameliyat sonuc verecek ki ilaç vermedi dedik ama maalesef canm hemen baslamani tavsiye ederim bn takviyeleri yapıp 2 3 ay sonra hamile kalan arkadaşlar var . Bnde yaptığım ay kaldım ama maalesef düştü bizim sonuçlarımz yenice düzeldi 11 ay oldu ameliyat olalı çok şükür geçen haftaki sonuçlar çok iyiydi çok sasirdik hatta eşim testlerimz karisti kesin diyo o kadr sasirdik 2 yildir ugrasiyoruz sperm hareketlndirmeye

Anladım canım teşekkür ederim. Bende senin gibi düşünüyorum açıkçası ameliyattan hemen sonra ilaç kullananlar var mı öğrenmek istedim. Biz zaten ameliyatı olsak mı olmasak mı derken bi yıl geçti iki yıldır bekliyoruz...ne güzel hamile kalabildiğini gördün. İnan bazen iki yıl ya iki yıl da hiç mi bi şey olmaz diyorum bazen. Ama Rabbim vermiyorsa vermemesi gerekiyordur diyorum kim bilir bizi neden koruyor? Her şeyin hayırlısı herkes için. En hayırlı zamanda en hayırlı evlatlar hepimize gelir inş

Amin canım en doğrusunu konuştun .. ne bilim bir yandan hamile kalabildigini görmek cokk güzel ama onu hissedip kaybetmekte çok zor Rabbim hayırlı olanı bilir diyorum. Tabiki bnde bir sıkıntı olmaması hamile kalabilmek çok çok iyi Rabbim sna bna bizlere nasip etsin inşallah

Amin canım cümlemize

Klomen benm esimde kullandı 6 kutu fayda gördü kullanın bence.. yumurtlama günlerini ovulasyon testiyle takip edebilirsin öyle daha iyi oluyormuş birde eşinin ameliyat öncesi sonuçları nasıldır??
Aslında kaset tipi ovulasyon testi kullanıyorum ama, artık şansa bırakamam dijital olandan aldım. Bu ay da onunla takip edeyim bakalım. Ameliyattan önce yapılan sayıma göre toplam sayı 60 milyon. İleri hızlı hareket %1 ilginç ama ilk yaptırdığımız sayımda (başka bir üniversite hastanesiydi) önce toplam 3 milyon çıktı, doktor üç hafta sonra tekrarladı bu sefer 10 milyon çıktı. Biz küçük bi şehirde yaşıyoruz, ameliyat için Kayseri'de bi hastaneyi tercih ettik oradaki sayımda 60 milyonu gördük. Klomeni yarım içmesini söylemişler. Sizin eşiniz de o şekilde mi kullandı?

Öncelikle çok geçmiş olsun, iyi seneler olsun hepimize. Benim eşim çift taraflı ameliyat oldu 2kasımda. Hastaneden çıkarken Ağrı kesici ve antibiyotik kullandı eşim. Tam 20 gün sonra doktor kontrole çağırdı, ameliyat yerine bakmış dikiş yerini kontrol etmiş, başka muayene yapmamış. 20 gün sonra gittiği kontrolde evicap100 yazdı ve keçiboynuzu yemesini söylemiş. Evicap e vitamini içeren bi ilaç, ilk kıtuyu bitirince tekrar kontrole gitti, tekrar evicap vermiş bir de klomen. Bunları tam 40gün kullanacak ve martın 15inde ilk sayımı yapacak. Bu süre içinde düzenli birliktelik olması gerektiğini ve ovulasyon takibi yapmamızı söylemiş. Diğer doktorlar 3 ay sonra sayım yaparken bizim doktorumuz neden 5 ay sonra yapıyor onu anlamadım. Ama siZin doktorunuz da neden takviye vermedi o da ilginç

Yo tüm içti hergun bir tane .. farklılık oluyormuş ama sizinkide baya farklı çıkmış testler umarm bir an önce duzelir değerler o ileri hareket sorunu çözmek biraz uzun sürüyor canm sabırlı ol stres yapma insllh olur

Merhabalar canim rabbim eşine ve eşllerimize sağlik nasip etsin gecmis olsun.bizde 1 ay önce çift tarafli olduk bizim doktorumuzda ilac onermedi hic bir sey kullanmaniza gerek yok dedi. Fakat biz ameliyata girmeden 2 gün once baslafik keciboynuzu ķurune
Aneliyattan sonra da esime havuc suyu icriyirum hergun bide folik asit ve evicap bence sizde bir an once baslayin zaten spermler 3 ayda bir kendilerini yeniliyorlarmis. En azindan süreci hizlandirmis oluruz

arkadaşlar merhaba 22 yaşındayım 22 aylık evliyim geçtiğimiz temmuz ayında eşimle korunmayı bıraktık ekim ayında dr gittim hormonlarımın bozuk olduğunu söyledi ilaç verdi kullandım tekrar gittiğimde hormonlarımın düzeldiğini söyledi.
eşim ürolojiye gitti anlatmış test istemişler ilk başta varikosel başlangıcı demişler ultrason sonucundan sonra ne varikosel var ne de yok diyebiliriz demiş doktor.Eşim 15 sene sonunda olmuş ırsi bi durumda olabilir demiş.proxeed diye bi ilaç vermiş 3 ay boyunca kullanacakmış ve keçiboynuzu kürü yap demiş bunu nasıl yapacağız yardımcı olabilir misiniz.
Ve bu durumda olup bebeği olan arkadaşlar var mı bana umut olabilirmisiniz

Geçmiş olsun tekrar canım proxeed plus çok iyi bir takviye kullanan keçi boynuzu kürü de 2bucuk bardağı kaynayan suya 6 7 tane keçi boynuzunu 3e 4e böl suyun içine at 5 dk kaynasin 15 dk dinlensin bir bardak sabah bir bardak gece yatmadan önce icsin esin ... Çok faydalı umarm olur canm olmaz diye birşey yok benm eşim ameliyat oldu ameliyattan 5 ay sonra hamile kaldm ama düştü burda çok arkadaş var hamile kalan benm eşimin sonuçlar düzeldi sna bir onerm daha var at kestanesi ni Araştır çayını benm eşim 5 gün icti onun faydası olduğunu düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…