testere dişli aslan pencesi çayı.Arkadaşlar prolaktini yüksek olup düşüren var mı nasıl bi formül kullandiniz bitki çayı vs yardımcı olursanız sevinirim
Ben tane olarak aldm 8 tane atkestanesini alan kabuğunu soydum içinin beyaz yerini toz haline getirdim (çok zor oldu bu bıçakla yapmaya çalıştım sarımsak dovecegi ile ezmeye çalıştım ) neyse biraz elde ettim onu kaynams bir bardak suyun içine bir çay kagisi attım karistirdm biraz iliyinca icirdim sabah aç karnına 5 gün daha fazla eşim içmedi bunun kapsülü de varms varislere faydalı oluyormuş varikosel için at kestanesi diye araştır istersen .. eşimin ağrısı oldu diye biraktk birazda korktuk at kestanesinin ölümcül etkisi varms kesinlikle kabuğu yenmemeliymis bn iyice dışını temizledm yinede endiselendm agrisida olunca ve geri kalan tozu kaynatıp varikosel olan bölgeye 3 4 gün surdk ama 8 aydır duzelmeyen tekrar ameliyat dedikleri varikosel gerilems sayı ve hız yükselmiş çok sasirdik.. sen iyice arastirB Biravucmutluluk Rabbim tekrardan hamile kalmanızı nasip etsin hayırlısıyla kucağınıza almayıda Allah razı olsun.aktarlarda bulabilir miyim at kestanesi çayını ve nasıl kullancağım
Ameliyattan 3 ay sonra gitmeli kontrolune canimmerhaba kızlar.benim eşimde ameliyat oldu ama ameliyattan sonra kontrole gitmedi bi turlu. hep geçiştirdi.2ay oluyo..bende ona keçiboynuzu içi edin bide zinco c aldım kullanıyo.
doktor ilaç mi veriyo
İnsllh Rabbim kucağını doldursun inslh .. yüzünü güldürsn inşallahTeşekkür ederim Allah razı olsun.İnşallah benimde bi bebeğim olur...@Biravucmutluluk46
Canim benim esimede doktor herhangi bi olac vermedi ameliyat sonrasi. Bende senjn gibiyim yemeklere bile havuc dogruyorum13 gun oldu ameliyat olali 11 gundur keci boyunuzu kurune devam ediyoruz taze sıkılmış meyve suyu yada meyve yediriyorum muz portakal ozellikle
Her yemekte mutlaka yesillik yediriyorum ozellikle havuc rendeliyorum hergun bi avuc fındık badem ceviz karisimi koyuyorum cebine.sabah akşam 1 kaşık keciboynuzu özü veriyorum.. simdilik bunlara devam ediyoruz kesintisiz olarak avakado cok iyi geliyomus bugun de onu aldim beyenirse onuda yedirmeyi dusunuyom... havuc suyuna ne zaman baslamaliyim sizce
Dr kontrolunde dikisler alindi yaptiklariniza devam edin demis esime ek takviye ilac vermemis martta kontrolumüz var
Canim benim esimede doktor herhangi bi olac vermedi ameliyat sonrasi. Bende senjn gibiyim yemeklere bile havuc dogruyorum
Ben takviye olarak esime folikasit (folbiol) ve evicap iciriyorum ve kecibonuzu kürü yapıyorum. Bol bol yeşillik bol bol findik ceviz. Esim sigarayida birakti ameliyat olmadan 2 gün önce. Ve hergun 5 km yuruyoruz esimle ikimiz. Umarim bu emeklerimiz karşisinda bebişlerr geliŕrr
Sarimdagida her yemegin icine koy. Ben corbalara bile rendeliyorum. Pisince kokmuyor. Biz ameliyati 23 kasimda olduk canim çift taraflı. Evet e vitamini kendimiz aldık doktor hic ilacla ilgili bir sey vermedi. Folik asit spermlere iyi geliyormus diye iciyor. Bide evicap. Ama keçiboynuzu suyunu hic aksatmiyoruz iciyor masallah. Dün birde preseed jel diye sperm dostu jel varmiş onu kullanmaya basladim. Sende bir arastir istersen. Allah yardimcimiz olsun.Inşallah canım ameliyati ne zaman oldunuz ilaçları kendinizin aldınız bizde düşünüyoruz e vitamini takviyesi ama kararsız kaldık benim esi de sporcu sigarası yok arada içkisi var ona da dikkat ediyoruz bakalım martta kongrolumuz var domates yemesine dikkat ediyorum bide oda iyi geliyormuş sarımsak da çok iyiymiş ama ise gitmese sık sık yeniden hafda sonu ancak
Sarimdagida her yemegin icine koy. Ben corbalara bile rendeliyorum. Pisince kokmuyor. Biz ameliyati 23 kasimda olduk canim çift taraflı. Evet e vitamini kendimiz aldık doktor hic ilacla ilgili bir sey vermedi. Folik asit spermlere iyi geliyormus diye iciyor. Bide evicap. Ama keçiboynuzu suyunu hic aksatmiyoruz iciyor masallah. Dün birde preseed jel diye sperm dostu jel varmiş onu kullanmaya basladim. Sende bir arastir istersen. Allah yardimcimiz olsun.
Merhaba arkadasim cokk gecmis olsun esin ne ameliyati oldu acaba mahsuru yoksa sorabilirmiyim
Amin canim hepimizin inşallahhEsimde cift tarafli oldu Allah yardimcimuz olsun hayirlisiyla insallah en kisa zamanda duzelir
Varikoser ameliyati oldu eger bana sorduysaniz
Varikoser ameliyati oldu eger bana sorduysaniz[/QUO
E vitamini kullansın eşin hücre yenileyici sperm için cok onemliInşallah canım ameliyati ne zaman oldunuz ilaçları kendinizin aldınız bizde düşünüyoruz e vitamini takviyesi ama kararsız kaldık benim esi de sporcu sigarası yok arada içkisi var ona da dikkat ediyoruz bakalım martta kongrolumuz var domates yemesine dikkat ediyorum bide oda iyi geliyormuş sarımsak da çok iyiymiş ama ise gitmese sık sık yeniden hafda sonu ancak
Benim esimde olduda ameliyat ondan sordum bebisiniz oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?