- 26 Mayıs 2010
- 180
- 119
- 303
E vitamini kullansın eşin hücre yenileyici sperm için cok onemli
Gunluk 200 mg alsın
Üroloji doktoru mu dedi bunu ?? Tam bir bilgim yok ama bence varikosel in etkisi olabilir bnce başka doktora gidin eşinin test sonucunu resm olarak atsn bakardık arkadaşlardan da yardımcı olacak olan olur elbet..Arkadaşlar merhaba. Ben 2 yıldır evliyim.evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım. ve 8 haftalıkken düşük yaptım. eşim doktora gitmeyi reddettiği için hep sorunu kendimde aradım. artık ısrarlarıma dayanamayıp eşim doktora gitmeyi kabul etti. ve sol yumurtada varikosel çıktı. sprem sayısında sıkıntı yok ama morfolojimiz%2 çıktı. doktor ameliyatın etkili olamayacağını söyledi ve aşılama yaptırın dedi. neofortil kullanmaya başlayın dedi. başlayalı 3 hafta falan oldu. haftaya tahlil tekrarlanıcak. fakat ben hala ameliyat olmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. aklımız çok karışık yardımcı olabilirmisiniz bana.
Üroloji doktoru mu dedi bunu ?? Tam bir bilgim yok ama bence varikosel in etkisi olabilir bnce başka doktora gidin eşinin test sonucunu resm olarak atsn bakardık arkadaşlardan da yardımcı olacak olan olur elbet..
Öncelikle geçmiş oldun,Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize. Bana göre de tek doktordan ziyade Bikaç doktorla daha görüşmekte fayda var. Biz farklı şehirde gittik. İkisi üniversite hastanesiydi. İlk gittiğimizde doktor değerler düşük üç hafta daha bekleyelim demişti.biz iki kez aynı doktora test yaptırdığımız için ameliyat dedik bu sefer de ameliyat olumsuz giderse aşılama şansınız bile olmaz direkt tüp bebeğe geçersiniz dedi.korktuk Ankara'ya gittik doktor ilk muayenede kesinlikle varikosel var ameliyat olmalısın dedi. Ama orda ultrasona beş ay sonraya gün verdikleri için olamadık ve Kayseri'de eşim ameliyat oldu. Kendi doktorumuz ilk muayeneden itibaren yazdı çizdi anlattı ameliyattan sonra ne olur olmazsa ne olur bilgilendirdi. İki ay bitti çok şükür bi sıkıntı olmadı. Martta sayım olacak tekrar inşallah. Bence arkadaşım eşini ikna et bu iş tek tarafla olmuyor. Bende kürler yaptım testler bilmemne meğer sorun başkaymış. Bence gecikme arkadaşımEvet üroloji doktoru dedi. emsey hastanesinde murat tolga beye gidiyoruz. ameliyatın etkisi olma ihtimali çom düşük zaman kaybetmeyin dedi bize.
sonuçlarımızı yazayım ben
sperm konsantrasyonu: 43 milyon
total motilite: %44
ileri hızlı hareketli: %16
yavaş hareketli:%23
yerinde hareketli:%5
hareketsiz:%56
morfoloji: %1
Doktorunuzu değiştirin derim bu varikosel ilerleyen birşey hadi bu kez aşılamaya hamile kaldn başka çocuk düsünmeyecekmisiz ustelim agrida yapıyormuş belki ilerleyen zamanda agrida yapar en iyisi ameliyat olmak bence iyice düşünün derm..Evet üroloji doktoru dedi. emsey hastanesinde murat tolga beye gidiyoruz. ameliyatın etkisi olma ihtimali çom düşük zaman kaybetmeyin dedi bize.
sonuçlarımızı yazayım ben
sperm konsantrasyonu: 43 milyon
total motilite: %44
ileri hızlı hareketli: %16
yavaş hareketli:%23
yerinde hareketli:%5
hareketsiz:%56
morfoloji: %1
Sertlesmeme değilde isteksizlik vardı esimde ameliyattan sonra geçti ..Arkadaslar benimde esimde varikosel var esinizde sertlesme ve cok iliskiye gitmek istememe sorunu varmiydi
Klomenin bi zararı oldu mu bu istek meselesine. Biyerde okumuştum hormonal olarak değişiklik yaptığı için tüylenme göğüs büyümesi isteksizlik gibi durumlar yaşayan erkekler olmuş. sizin eşiniz de kullanmıştı sanırımSertlesmeme değilde isteksizlik vardı esimde ameliyattan sonra geçti ..
Evet canm 1 ay kullandı benm eşimde bir sorun yoktu dedikleriniz gbi sizde oldumu ?Klomenin bi zararı oldu mu bu istek meselesine. Biyerde okumuştum hormonal olarak değişiklik yaptığı için tüylenme göğüs büyümesi isteksizlik gibi durumlar yaşayan erkekler olmuş. sizin eşiniz de kullanmıştı sanırım
Canım kesinlikle tek doktorun söylemiyle hareket etmeyin. Eşin baska bir üroloji uzmanına daha görünsün. Degerleriniz cokta kotü degil en onemlisi elimizden geleni yaptiktan sonra umudu kesmemek.Arkadaşlar merhaba. Ben 2 yıldır evliyim.evlendikten 7 ay sonra hamile kaldım. ve 8 haftalıkken düşük yaptım. eşim doktora gitmeyi reddettiği için hep sorunu kendimde aradım. artık ısrarlarıma dayanamayıp eşim doktora gitmeyi kabul etti. ve sol yumurtada varikosel çıktı. sprem sayısında sıkıntı yok ama morfolojimiz%2 çıktı. doktor ameliyatın etkili olamayacağını söyledi ve aşılama yaptırın dedi. neofortil kullanmaya başlayın dedi. başlayalı 3 hafta falan oldu. haftaya tahlil tekrarlanıcak. fakat ben hala ameliyat olmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. aklımız çok karışık yardımcı olabilirmisiniz bana.
Valla bizim iş durumundan dolayı eşimi ayda iki kere falan gördüğüm için pek bişey diyemiyorum istek konusundaEvet canm 1 ay kullandı benm eşimde bir sorun yoktu dedikleriniz gbi sizde oldumu ?
Himmm..yan etki yapıyorsa bıraksn. Siz farklı sehirlerdeydinz demiValla bizim iş durumundan dolayı eşimi ayda iki kere falan gördüğüm için pek bişey diyemiyorum istek konusunda
Öncelikle geçmiş oldun,Allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize. Bana göre de tek doktordan ziyade Bikaç doktorla daha görüşmekte fayda var. Biz farklı şehirde gittik. İkisi üniversite hastanesiydi. İlk gittiğimizde doktor değerler düşük üç hafta daha bekleyelim demişti.biz iki kez aynı doktora test yaptırdığımız için ameliyat dedik bu sefer de ameliyat olumsuz giderse aşılama şansınız bile olmaz direkt tüp bebeğe geçersiniz dedi.korktuk Ankara'ya gittik doktor ilk muayenede kesinlikle varikosel var ameliyat olmalısın dedi. Ama orda ultrasona beş ay sonraya gün verdikleri için olamadık ve Kayseri'de eşim ameliyat oldu. Kendi doktorumuz ilk muayeneden itibaren yazdı çizdi anlattı ameliyattan sonra ne olur olmazsa ne olur bilgilendirdi. İki ay bitti çok şükür bi sıkıntı olmadı. Martta sayım olacak tekrar inşallah. Bence arkadaşım eşini ikna et bu iş tek tarafla olmuyor. Bende kürler yaptım testler bilmemne meğer sorun başkaymış. Bence gecikme arkadaşım
Doktorunuzu değiştirin derim bu varikosel ilerleyen birşey hadi bu kez aşılamaya hamile kaldn başka çocuk düsünmeyecekmisiz ustelim agrida yapıyormuş belki ilerleyen zamanda agrida yapar en iyisi ameliyat olmak bence iyice düşünün derm..
Canım kesinlikle tek doktorun söylemiyle hareket etmeyin. Eşin baska bir üroloji uzmanına daha görünsün. Degerleriniz cokta kotü degil en onemlisi elimizden geleni yaptiktan sonra umudu kesmemek.
Bn k.marasta yaşıyorum. Ama eminim vardır İstanbul gbi bir yerde .. bnm esimede ilk öyle dediler bu sayılarla ameliyat edilmz dediler ki ileri hızlı %5ti yavaş %35 bekledk yaklaşık bir sene kaybımız oldu o doktor yüzünden sonra başka doktora gittik test sonucuna bakmadan elle muayene edip seni ameliyat edicm dedi eşime suan da ileri hızlı %35oldu morfoloji de iyi çok şükür.. esine haftada bir kere kuru fasulye yap hergun bir avuç kabak çekirdeği yedir keçi boynuzu kürü yap şimdiden başla bunlara ameliyattan sonra devam edersnPeki istanbulda oturuyoruz. Bize önerebileceğiniz bir doktor var mı acaba? Alanında gerçekten uzman olan.
Canim malesef ben istanbul dısindayim o yuzden bi fikrim yok istanbuldaki doktorlar hakkinda.İstanbulda önerebileceğiniz bir doktor var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?