- 10 Ocak 2017
- 14
- 8
- 16
- 33
Bn k.marasta yaşıyorum. Ama eminim vardır İstanbul gbi bir yerde .. bnm esimede ilk öyle dediler bu sayılarla ameliyat edilmz dediler ki ileri hızlı %5ti yavaş %35 bekledk yaklaşık bir sene kaybımız oldu o doktor yüzünden sonra başka doktora gittik test sonucuna bakmadan elle muayene edip seni ameliyat edicm dedi eşime suan da ileri hızlı %35oldu morfoloji de iyi çok şükür.. esine haftada bir kere kuru fasulye yap hergun bir avuç kabak çekirdeği yedir keçi boynuzu kürü yap şimdiden başla bunlara ameliyattan sonra devam edersn
Subatn 9 unda 1 sene olacak bir kere hamile kaldm ameliyattan 5 ay sonra sayilr düzelmişti ama 2 aylık kurtaj oldum bnde pıhtılaşma varms .. bizm ameliyatı yapan doktor çokta başarılı bir ameliyat yapamams varikosel varmis hala bir damarnda sayilr geriledi eskisi gbi oldu kasım ayında at kestanesi ni duydum aldm içinin beyaz yerini toz haline getirilerek sabah aç karnına çayını icirdm eşime ve o damarda ki variste geçmiş ve sonuç çok çok iyi çıkti geçen ay test yaptırmıştıPeki sizin eşiniz ameliyat olalı ne kadar oldu.
Malesef canım... telefondaki uygulamaya göre cuma günü yumurtlama günü. Tabi ben yarın sabahtan itibaren dijital ovulasyon testiyse takibe başlıycam... Yani mesafeden dolayı biz planlı ilişki yaşamak zorunda olduğumuz için ben fark edemiyorum. Zaten yarım içiyor günde. Heralde öyle ciddi bi yan etki göstermez diye düşünüyorumHimmm..yan etki yapıyorsa bıraksn. Siz farklı sehirlerdeydinz demi
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, vatanımıza milletimize anne ve babasına hayırlı evlat olsun inşallah... hamilelerin duası makbuldür bizlere de dua edin olur muKızlar selamlar bazen diyorum ki bu topik hiç canlanmasa. Hiç bu dertten muzdarip kimse olmasa. Bizim hikayemizin ameliyattan öncesi daha uzun ve daha stresli aslında. Çünkü eşim muayenelere testlere çok güzel gidiyordu fakat ameliyatı erteledi de erteledi. O sırada biz sadece aşılama yaptık. Üç beş hareketli spermle. Ameliyat nihayet olmaya karar verince hareketli olan spermlerde yalnızca kuyruk sallar oldu. Ameliyat ı olduk ama zerre faydası olmadı, daha kötü zamanları bile oldu. Yıkanmış spermde bile hareket bulunamıyordu. Ama ben ameliyattan yanayım bilesiniz onun yükümlülüğünü bi salıvermek gerekiyor. Çünkü burdan bizimle aynı değerlere sahip arkadaşımız 2 ay sonunda hamile kaldı ve yavrusu kucağında.
Bizse rabbimin sınavı buymuş maddi manevi çok zor bi süreçten geçtik. Üçüncü umutsuz tüp tedavimde hamile kaldım hamd olsun. Öncesi düşükler stresler tüp bebek de mi olmazlar çok fenaydışimdiki yavrumuz da pek yaramaz zırt pırt hastanedeyiz ama olsun.
Kızlar tek tavsiyem bir an önce ameliyat ve 6 ay sonrasında çok beklememek. Çünkü ameliyat aşağı yukarı 6 ay sonra ben işe yaradım mesajını veriyor. Valla tüp benek de süper bi süreç bilesiniz. Hee ana şahit olmak, o ümitle yavruyu beklemek harika. Bu arada erkek infertiletisinde en şanslı grup olduğumuzu da bilin. Umudumuz hiç bitmesin. Duamdasınız, seviyorum sizi.
Erkeklerin bu süreçte bazı şeyleri kabullenmesi zor oluyor... ben her test yaptığımda eşim düzenli birliktelik olmadığı için olmuyor diye düşünürdü. Ya da ben çok zayıf olduğum için. İki ay ciddi yumurtlama takibi yaptım kendimce. Ovulasyon testiyle. İkinci ay sonunda da negatif olunca kendi kendine karar vermiş. Sonuç varikoseli öğrendik. Onbeş gün içinde ne olduğunu anlamadan ameliyat oldu. Tabi arada olan iki senemize olduRabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin en yakın zamanda. Çok teşekkür ederim. Bu akşam eşimi başka bir doktora gitmek için eikna etmeye çalışıcam.
Sanmıyorum ya zaten 3 ay kullanması lazm umarm olur bu ay canm testi nerden aldn bnde almk istiyorum ama spars veremiyom eczanede ne kadr hiç bilmiyorum norml olanları sordm ondn bile yoktu..Malesef canım... telefondaki uygulamaya göre cuma günü yumurtlama günü. Tabi ben yarın sabahtan itibaren dijital ovulasyon testiyse takibe başlıycam... Yani mesafeden dolayı biz planlı ilişki yaşamak zorunda olduğumuz için ben fark edemiyorum. Zaten yarım içiyor günde. Heralde öyle ciddi bi yan etki göstermez diye düşünüyorum
O testlerin bildiğimiz gebelik testi gibi kaset tipi olanı var ben onları n11.com dan alıyorum. Bi kerede 50li paket aldım yanında gebelik testi falan hediye veriyorlar. 20-30 tl civari bişey fiyatı onların. Eczaneden hiç almadım o yüzden fiyatı nasıldır bilemiyorum.. diğer dijital olanı eczanelerde pek bulunmuyor. Sipariş üzerine getirirlerse ni ihtimal. O da içinden 20 tane test çubuğu bi tane de dijital bi zımbırtı çıkıyo. Çubuğu o şeye takıp idrarla testi yapıyorsun. Eğer yumurtlama gününse gülen yüz çıkıyor. Değilse boş daire çıkıyor. Bunun fiyatı da 200 lira. Ben Almanya'dan istedim. Eşimin teyzesi getirdi. Para ödemedik. Ama Heralde orda da biraz pahalıymışSanmıyorum ya zaten 3 ay kullanması lazm umarm olur bu ay canm testi nerden aldn bnde almk istiyorum ama spars veremiyom eczanede ne kadr hiç bilmiyorum norml olanları sordm ondn bile yoktu..
Himmm baktm sitelere ama kartla odeme istiyo o yüzden spars edemedim eczanede yok belki kadn doğum hastanesine yakın eczanelerde olur ama orada uzak bari günlük denemeye devm edelm :)O testlerin bildiğimiz gebelik testi gibi kaset tipi olanı var ben onları n11.com dan alıyorum. Bi kerede 50li paket aldım yanında gebelik testi falan hediye veriyorlar. 20-30 tl civari bişey fiyatı onların. Eczaneden hiç almadım o yüzden fiyatı nasıldır bilemiyorum.. diğer dijital olanı eczanelerde pek bulunmuyor. Sipariş üzerine getirirlerse ni ihtimal. O da içinden 20 tane test çubuğu bi tane de dijital bi zımbırtı çıkıyo. Çubuğu o şeye takıp idrarla testi yapıyorsun. Eğer yumurtlama gününse gülen yüz çıkıyor. Değilse boş daire çıkıyor. Bunun fiyatı da 200 lira. Ben Almanya'dan istedim. Eşimin teyzesi getirdi. Para ödemedik. Ama Heralde orda da biraz pahalıymış
Yani ben artık utanmasam evde kan tahlili falan yapacam direkt yumurtlama günümü bulayım diye :) bak sana söz veriyorum eğer bu ay hamile kalırsam bütün testlerimi sana hediye göndercem :)Himmm baktm sitelere ama kartla odeme istiyo o yüzden spars edemedim eczanede yok belki kadn doğum hastanesine yakın eczanelerde olur ama orada uzak bari günlük denemeye devm edelm :)
Ay çok sağol canm Allah razı olsun. . sen insallah hamile oldaYani ben artık utanmasam evde kan tahlili falan yapacam direkt yumurtlama günümü bulayım diye :) bak sana söz veriyorum eğer bu ay hamile kalırsam bütün testlerimi sana hediye göndercem :)
Amiiin amiin inşallahAy çok sağol canm Allah razı olsun. . sen insallah hamile oldabu aydan bnde çok umitliym nedense insalh Rabbim yavrularimiza kavuşturur..
Aminnnnn insallah bir an önce hamile kalıp bebeğini kucağına da alirsn..Arkadaşlar merhaba ben çok seyrek giriyorum ama takip ediyorum umut olsun diye hergun okuyorum dah once yazmıştım biz 3 başarısız ( birisi kimyasal gebelik) yaşadım ve sonund sorun varikosel bulduk daha oncede doktora gitti eşim Yok dediler maalesef eşim 28 temuz ameliyat oldu ve 3 ay sonunda cidi bi artış yaşadı ama morfolojimiz çok kotuydu 2 olan morfoloji 0 düşmüştü çok üzüldüm ve tüp bebek doktorumu aradım bekle dedi 2 hafta önce tüp başlicam derken bi kere daha test yapalım dedik ve sonuç şaşaırtıcı bütün değerler normal ve doktor deneyin her an olabilir dedi bilmiyorum beklicez 6 senenin umutsuzluğu var tabi beni anlayan çok kişi var Eminim ama şöyle soylum 2 sene önce 400000 bin olan ve 1 sene onece 900000 milyon olan sperm sayısı Arık' 1400000milyon harek sıfırdı 56 morfoloji 7 mucize gibi bu arada e vitamini keçiboynuzu kuru emodex ve keçiboynuzu pekmezi sırasıyla tabi arı polen bal kullandık isteyen yazsın anlatırım çok faydası oldu tabi en çok ameliyat alah herkesin yardımcısı olsun
İnşallah hamilesindir yada doğurdun bile darısı bizim başımıza inşallahArkadaşlar merhaba ben çok seyrek giriyorum ama takip ediyorum umut olsun diye hergun okuyorum dah once yazmıştım biz 3 başarısız ( birisi kimyasal gebelik) yaşadım ve sonund sorun varikosel bulduk daha oncede doktora gitti eşim Yok dediler maalesef eşim 28 temuz ameliyat oldu ve 3 ay sonunda cidi bi artış yaşadı ama morfolojimiz çok kotuydu 2 olan morfoloji 0 düşmüştü çok üzüldüm ve tüp bebek doktorumu aradım bekle dedi 2 hafta önce tüp başlicam derken bi kere daha test yapalım dedik ve sonuç şaşaırtıcı bütün değerler normal ve doktor deneyin her an olabilir dedi bilmiyorum beklicez 6 senenin umutsuzluğu var tabi beni anlayan çok kişi var Eminim ama şöyle soylum 2 sene önce 400000 bin olan ve 1 sene onece 900000 milyon olan sperm sayısı Arık' 1400000milyon harek sıfırdı 56 morfoloji 7 mucize gibi bu arada e vitamini keçiboynuzu kuru emodex ve keçiboynuzu pekmezi sırasıyla tabi arı polen bal kullandık isteyen yazsın anlatırım çok faydası oldu tabi en çok ameliyat alah herkesin yardımcısı olsun
Kızlar selamlar bazen diyorum ki bu topik hiç canlanmasa. Hiç bu dertten muzdarip kimse olmasa. Bizim hikayemizin ameliyattan öncesi daha uzun ve daha stresli aslında. Çünkü eşim muayenelere testlere çok güzel gidiyordu fakat ameliyatı erteledi de erteledi. O sırada biz sadece aşılama yaptık. Üç beş hareketli spermle. Ameliyat nihayet olmaya karar verince hareketli olan spermlerde yalnızca kuyruk sallar oldu. Ameliyat ı olduk ama zerre faydası olmadı, daha kötü zamanları bile oldu. Yıkanmış spermde bile hareket bulunamıyordu. Ama ben ameliyattan yanayım bilesiniz onun yükümlülüğünü bi salıvermek gerekiyor. Çünkü burdan bizimle aynı değerlere sahip arkadaşımız 2 ay sonunda hamile kaldı ve yavrusu kucağında.
Bizse rabbimin sınavı buymuş maddi manevi çok zor bi süreçten geçtik. Üçüncü umutsuz tüp tedavimde hamile kaldım hamd olsun. Öncesi düşükler stresler tüp bebek de mi olmazlar çok fenaydışimdiki yavrumuz da pek yaramaz zırt pırt hastanedeyiz ama olsun.
Kızlar tek tavsiyem bir an önce ameliyat ve 6 ay sonrasında çok beklememek. Çünkü ameliyat aşağı yukarı 6 ay sonra ben işe yaradım mesajını veriyor. Valla tüp benek de süper bi süreç bilesiniz. Hee ana şahit olmak, o ümitle yavruyu beklemek harika. Bu arada erkek infertiletisinde en şanslı grup olduğumuzu da bilin. Umudumuz hiç bitmesin. Duamdasınız, seviyorum sizi.
Yok maalesef değerler düzeleli 1 ay oldu ameliyat olalı 5 ay oldu herşey nasib Allah herkese anne baba olmayı nasib etsin inşalahİnşallah hamilesindir yada doğurdun bile darısı bizim başımıza inşallah
Değilmiş henüz am adedinin gibi isteyen herkese nasib olsunİnşallah hamilesindir yada doğurdun bile darısı bizim başımıza inşallah
Amin cümlemize alahım nasib etsinAminnnnn insallah bir an önce hamile kalıp bebeğini kucağına da alirsn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?