Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar e vitamini mucize gibi ihmal etmeyin biz ilk kez 7 gördük morfoloji tabi ameliyatın etkisi var ama ilk 4 ay 0 ilken yukseldi sabır sabır düzenli kürleri ihmal etmeyin takip ettim işe yaradı daha oncede yazdım sizin son yazdıklarınıza istinaden diyorum ben hepinizden daha umutsuzdum şuan herzamn dan daha umutluyum 400000 bin nerde 132 milyon nerde keçi boynuzu kuru mucize pekmezi e vitamini deneyin onarıcı özeliği var bazı yiyeceklere yüklenin ben hepsini yaptım et muz biter çikolata ... gibi çabalamamız Lazım Allah herkesin yardımcısı olsun bu güne gelebilmek 6 yılımı aldı son iki Senem acı ağrı ve bunalımla geçti defalarca sonuçsuz ve ya kimyasal gebelikle ben çektim siz çekmeyin bu duyguyu anca yaşıyanlar bilir ben umut edebiliyorsam sizler hayli hayli edin okadar okuyun araştırdım ki kitab yazarm pes etmeyin ila olacak

Can'ım bizim toplam sayı 34 milyondu ileri hızlıda 12 lerdeydi ama şimdi yine aynı çok az bir fark var
Sigarayı bıraktı bir sene oldu keçi boynuzu pekmezini kendimiz yaptık organik sürekli içti ama değişmedi
İnşallah sizden güzel haberler gelir

Kızlar umudunuzu kaybetmeyin bn 5 ay sonra hamile kaldm ama düştü .. şimdi ameliyat olalı 11 ay geçti ve daha geçen ayki sonuçta spermlerin düzeldigini gördük .. bu arada sperm analizi yaptirmadan önce at kestanesi çayı icirdm onun faydası olduğunu düşünüyorum çünkü eşime ikinci ameliyati olman gerek bağlanmayan damar var demişler di oda kaybolmuş.. umarm sizde düzeldigini görürsünüz. Ve bebisler kavusurz benmde hala yokkk

Merhaba kızlar 5 senedir evliyiz 2sendir olmuyor bebğimiz eşim 6ay önce çift taraflı varikosal ameliyatı oldu dün sperm testi verdı bugün cıktı sonuçlar benı götrmedı tek gttı doktra hacim az cıkmış ilyihap yapmış olbalr demiş doktr 2haftalık antibııtık tedavisi vermiş ve ayrıca şuanda Neofortil tablet kullaıo hız problemi için napıcaz bilmyrm ya umutsuz olmak istemiyorum akıl verin lütfennnnnn bana kızlar

bizimd3 hiz problemi var insallah duzelmistir 3. Ayimizi subatin 15 inde doldurcaz oyle gitcez proxeed plus kullandi oda sadece 1 ay killandi sonrasinda ne vericekler bilmiyorm .s rrabbim yardimcimiz olsun

ameliyat sonrası hamilelik oldu mu?

bizimd3 hiz problemi var insallah duzelmistir 3. Ayimizi subatin 15 inde doldurcaz oyle gitcez proxeed plus kullandi oda sadece 1 ay killandi sonrasinda ne vericekler bilmiyorm .s rrabbim yardimcimiz olsun
eşimin iki ayı dolacak bi kaç güne,dr bize hiç ilaç vermedi,yani eşime hiç vitamin vermedi,git 3 ay sonra gel dedi...mart ayını bekliyoruz...acaba niye vitamin vermedi eşime...ameliyat sonrası size yüzde kaç normal yolla olma ihtimali var dedi???

ya bizde soyle oldu urolojiye gittik doktor ameliyat gerekli gorulmuyor ama istiyorsaniz yapalim dedi ameliyattan cikincada iyi ki yapmisiz dedi derecrsini feln bilmiyorum sonra ilac yaziyordu bende biz tedavi goruyoruz baska ne verebilirsiniz dedim oda ozel ilaclar var dedi onlardan alabilirsiniz dedi sadece o ilaci yazdi oda benim.istememle kendi doktorumuz olan kadin doguma gitcekdik 15 gun sonra gidemedik o ilaclari ayrintili verecekdi biz yine 3 ay sonra gidelim dedik gitmedik

dr bize geçen yıl ameliyat dedi ama biz iyice araştıralım dedik.baya araştırdık,3,4 dr a gittik hepsi ameliyat olmalı dedi ve ameliyat olursa normal yolla olma şansınız %80.bizde aralık 2de ameliyatı yaptırdık,1ay ilişki yasak dedi bizde perhize uyduk tabi,dün adet oldum dr 3 ayınız dolunca gel dedi,ama 8 9 ay olmayabilir dedi...bekliyoruz martın2 sinde 3 ay dolacak inşallah...ÜMitsizlik yok kızlar inanın etrafımda eşi bu ameliyatı olupta hamile kalan çok...kalpteb inanın olacağına ve hergün düzenli olarak 90 kez bismillahirahmanirrahim okuyun,vakit önemli değil

aynen canim aynen bizde ayni iste 1 ay oyle bana tabi simdi tak etti 1 ay durdugumuz ben bu ay gidecegiz diye dusunmustum onuda hesaplayarak 3 ay demistim demekki onu saymadan 3 ayi tamamlayacagiz oyle gidecegiz bizede oyle dedi de bekliyoruz dolmasini rabbin hayirlisini nasi0 etsin insallah umutla bekliyoruz elbet .s

Dr bize ameliyatın3.cü ayı polikliniğe gelin test yapacağız dedi,ilişkinin 3ü ayı gelin demedi ki,2 aralıkta ameliyat oldu inşallah martta gideceğiz Dr a

Bizimde bugun tam 1 ay oldu ameliyat olali 2 hafta iliski perhizi solemisti dr bize tam gaz devam ediyoruz takviyelere bugun evicap aldik onada baslicaz bakalim martin 23 unde kontrolumuz var

Bizimde bugun tam 1 ay oldu ameliyat olali 2 hafta iliski perhizi solemisti dr bize tam gaz devam ediyoruz takviyelere bugun evicap aldik onada baslicaz bakalim martin 23 unde kontrolumuz var
insallah bi sonuc alirsin canimmm bu yola ciktiysan eger sabir istiyor birakmayip ara vermemek gerrkiyor .s
Dr bize ameliyatın3.cü ayı polikliniğe gelin test yapacağız dedi,ilişkinin 3ü ayı gelin demedi ki,2 aralıkta ameliyat oldu inşallah martta gideceğiz Dr a
yanlis anladim canim dediguni sanirim .s :) kafa yerinde degil adet tarihi yaklastigindan

Merhaba kızlar. Biz 2.5 yıllık evliyiz. Eşimde Varikosel var hareketlilik %15 morfoloji %2 bu süreçte sadece bir defa bir kimyasal yaşadım. 1 negatif aşılama ve Tüp bebek sürecimiz oldu. 2 derece Varikosel var kimi doktor ameliyata gerek yok diyor kimisi ise var. Sizler nasıl karar verdiniz acaba ameliyat olmaya ? Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Beklemek çok zor

Merhaba canım bizim de evliliğimiz neredeyse iki buçuk yıl. ben hiç gebelik yaşamadım bu süreçte . bizim sayı düşük ve düşmeye devam ediyor kürler vs uygulamamıza ragmen :/ ameliyat olalı 8ay oldu bu arada. hayırlısı bakalım.
en son gittiğimiz doktor tek suçlu varikosel olmayabilir dedi, yani başka sebeplere hiç bakılmamıştı.. yeni endişeler oluştu şimdi.. sizin de tedavi süreciniz olumlu sonuçlanır inşallah. dua ederken hepimize ediyorum...

Gecmis olsun canim biz 2. Bebegi istedigimizde olmayinca dr gittik 1 yildir olmuyodu dr varikiser teshisi koydu 2 tarafli normal yolla hamile kalamayacagimi soledi esimde 2. Dr da ameliyat olmaya karar verdi

aynen malesef bir kısmı olmalı bir kısmı olmamalı diyor fikrim olması ameliyattan önce bnde kimyasal yasadm bnm kesede oluşmuştu ama. Esim oldu bir yıl öyle bekledk ama olmadı bizde ameliyata karar verdk bence kesinlikle olmalı cok zor bir ameliyatta değil bu arada ilerlediğini biliyorsun değil mi 3. 4. Evreye gelebilir önce ameliyat sonra tedavi tavsiye ederim..

Canm benm eşimin 10 ay sonunda düzeldi o ay at kestanesi çayı icirmistm onun faydası oldu diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…