Can'ım bizim toplam sayı 34 milyondu ileri hızlıda 12 lerdeydi ama şimdi yine aynı çok az bir fark varBizim sayım mart ayında olacak, yani ameliyattan beş ay sonra... ah öyle korkuyorum kiameliyat olmadan önce sayı kaçtı? Keçiboynuzu falan öneriyorlar denediniz mi? gerçi benim eşim hiç yemedi, sigara içmeye de devam etti koca bi hiçle dönücez biz de bana göre
bizimd3 hiz problemi var insallah duzelmistir 3. Ayimizi subatin 15 inde doldurcaz oyle gitcez proxeed plus kullandi oda sadece 1 ay killandi sonrasinda ne vericekler bilmiyorm .s rrabbim yardimcimiz olsunMerhaba kızlar 5 senedir evliyiz 2sendir olmuyor bebğimizeşim 6ay önce çift taraflı varikosal ameliyatı oldu dün sperm testi verdı bugün cıktı sonuçlar benı götrmedı tek gttı doktra hacim az cıkmış ilyihap yapmış olbalr demiş doktr 2haftalık antibııtık tedavisi vermiş ve ayrıca şuanda Neofortil tablet kullaıo hız problemi için napıcaz bilmyrm ya umutsuz olmak istemiyorum akıl verin lütfennnnnn bana kızlar
ameliyat sonrası hamilelik oldu mu?benim eşimde 13 ekimde tek taraflı varikosel ameliyatı oldu. doktor trental,evicap ve L-arginin verdi 3 aydır kullanıyo eşim. ayrıca keçiboynuzu pekmezini süte karıştırıyorum içiyo, havuç suyu içiyo, keçiboynuzu da yiyo. bide çaksır otu varmış kaynatıp suyunu içiriyomuşsun sperm sayısını arttırıyomuş biz daha denemedik onu. haftaya doktora gidicez sperm testi yapılıcak. inşallah olumlu bi sonuç alırız. Allah uzun yıllar bekletmeden bebişlerimizi kucaklamayı nasip eder inşallah..
eşimin iki ayı dolacak bi kaç güne,dr bize hiç ilaç vermedi,yani eşime hiç vitamin vermedi,git 3 ay sonra gel dedi...mart ayını bekliyoruz...acaba niye vitamin vermedi eşime...ameliyat sonrası size yüzde kaç normal yolla olma ihtimali var dedi???bizimd3 hiz problemi var insallah duzelmistir 3. Ayimizi subatin 15 inde doldurcaz oyle gitcez proxeed plus kullandi oda sadece 1 ay killandi sonrasinda ne vericekler bilmiyorm .s rrabbim yardimcimiz olsun
ya bizde soyle oldu urolojiye gittik doktor ameliyat gerekli gorulmuyor ama istiyorsaniz yapalim dedi ameliyattan cikincada iyi ki yapmisiz dedi derecrsini feln bilmiyorum sonra ilac yaziyordu bende biz tedavi goruyoruz baska ne verebilirsiniz dedim oda ozel ilaclar var dedi onlardan alabilirsiniz dedi sadece o ilaci yazdi oda benim.istememle kendi doktorumuz olan kadin doguma gitcekdik 15 gun sonra gidemedik o ilaclari ayrintili verecekdi biz yine 3 ay sonra gidelim dedik gitmedikeşimin iki ayı dolacak bi kaç güne,dr bize hiç ilaç vermedi,yani eşime hiç vitamin vermedi,git 3 ay sonra gel dedi...mart ayını bekliyoruz...acaba niye vitamin vermedi eşime...ameliyat sonrası size yüzde kaç normal yolla olma ihtimali var dedi???
dr bize geçen yıl ameliyat dedi ama biz iyice araştıralım dedik.baya araştırdık,3,4 dr a gittik hepsi ameliyat olmalı dedi ve ameliyat olursa normal yolla olma şansınız %80.bizde aralık 2de ameliyatı yaptırdık,1ay ilişki yasak dedi bizde perhize uyduk tabi,dün adet oldum dr 3 ayınız dolunca gel dedi,ama 8 9 ay olmayabilir dedi...bekliyoruz martın2 sinde 3 ay dolacak inşallah...ÜMitsizlik yok kızlar inanın etrafımda eşi bu ameliyatı olupta hamile kalan çok...kalpteb inanın olacağına ve hergün düzenli olarak 90 kez bismillahirahmanirrahim okuyun,vakit önemli değilya bizde soyle oldu urolojiye gittik doktor ameliyat gerekli gorulmuyor ama istiyorsaniz yapalim dedi ameliyattan cikincada iyi ki yapmisiz dedi derecrsini feln bilmiyorum sonra ilac yaziyordu bende biz tedavi goruyoruz baska ne verebilirsiniz dedim oda ozel ilaclar var dedi onlardan alabilirsiniz dedi sadece o ilaci yazdi oda benim.istememle kendi doktorumuz olan kadin doguma gitcekdik 15 gun sonra gidemedik o ilaclari ayrintili verecekdi biz yine 3 ay sonra gidelim dedik gitmedik
aynen canim aynen bizde ayni iste 1 ay oyle bana tabi simdi tak etti 1 ay durdugumuz ben bu ay gidecegiz diye dusunmustum onuda hesaplayarak 3 ay demistim demekki onu saymadan 3 ayi tamamlayacagiz oyle gidecegiz bizede oyle dedi de bekliyoruz dolmasini rabbin hayirlisini nasi0 etsin insallah umutla bekliyoruz elbet .sdr bize geçen yıl ameliyat dedi ama biz iyice araştıralım dedik.baya araştırdık,3,4 dr a gittik hepsi ameliyat olmalı dedi ve ameliyat olursa normal yolla olma şansınız %80.bizde aralık 2de ameliyatı yaptırdık,1ay ilişki yasak dedi bizde perhize uyduk tabi,dün adet oldum dr 3 ayınız dolunca gel dedi,ama 8 9 ay olmayabilir dedi...bekliyoruz martın2 sinde 3 ay dolacak inşallah...ÜMitsizlik yok kızlar inanın etrafımda eşi bu ameliyatı olupta hamile kalan çok...kalpteb inanın olacağına ve hergün düzenli olarak 90 kez bismillahirahmanirrahim okuyun,vakit önemli değil
Dr bize ameliyatın3.cü ayı polikliniğe gelin test yapacağız dedi,ilişkinin 3ü ayı gelin demedi ki,2 aralıkta ameliyat oldu inşallah martta gideceğiz Dr aaynen canim aynen bizde ayni iste 1 ay oyle bana tabi simdi tak etti 1 ay durdugumuz ben bu ay gidecegiz diye dusunmustum onuda hesaplayarak 3 ay demistim demekki onu saymadan 3 ayi tamamlayacagiz oyle gidecegiz bizede oyle dedi de bekliyoruz dolmasini rabbin hayirlisini nasi0 etsin insallah umutla bekliyoruz elbet .s
insallah bi sonuc alirsin canimmm bu yola ciktiysan eger sabir istiyor birakmayip ara vermemek gerrkiyor .sBizimde bugun tam 1 ay oldu ameliyat olali 2 hafta iliski perhizi solemisti dr bize tam gaz devam ediyoruz takviyelere bugun evicap aldik onada baslicaz bakalim martin 23 unde kontrolumuz var
yanlis anladim canim dediguni sanirim .s :) kafa yerinde degil adet tarihi yaklastigindanDr bize ameliyatın3.cü ayı polikliniğe gelin test yapacağız dedi,ilişkinin 3ü ayı gelin demedi ki,2 aralıkta ameliyat oldu inşallah martta gideceğiz Dr a
Merhaba kızlar. Biz 2.5 yıllık evliyiz. Eşimde Varikosel var hareketlilik %15 morfoloji %2 bu süreçte sadece bir defa bir kimyasal yaşadım. 1 negatif aşılama ve Tüp bebek sürecimiz oldu. 2 derece Varikosel var kimi doktor ameliyata gerek yok diyor kimisi ise var. Sizler nasıl karar verdiniz acaba ameliyat olmaya ? Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Beklemek çok zor
Merhaba kızlar. Biz 2.5 yıllık evliyiz. Eşimde Varikosel var hareketlilik %15 morfoloji %2 bu süreçte sadece bir defa bir kimyasal yaşadım. 1 negatif aşılama ve Tüp bebek sürecimiz oldu. 2 derece Varikosel var kimi doktor ameliyata gerek yok diyor kimisi ise var. Sizler nasıl karar verdiniz acaba ameliyat olmaya ? Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Beklemek çok zor
aynen malesef bir kısmı olmalı bir kısmı olmamalı diyor fikrim olması ameliyattan önce bnde kimyasal yasadm bnm kesede oluşmuştu ama. Esim oldu bir yıl öyle bekledk ama olmadı bizde ameliyata karar verdk bence kesinlikle olmalı cok zor bir ameliyatta değil bu arada ilerlediğini biliyorsun değil mi 3. 4. Evreye gelebilir önce ameliyat sonra tedavi tavsiye ederim..Merhaba kızlar. Biz 2.5 yıllık evliyiz. Eşimde Varikosel var hareketlilik %15 morfoloji %2 bu süreçte sadece bir defa bir kimyasal yaşadım. 1 negatif aşılama ve Tüp bebek sürecimiz oldu. 2 derece Varikosel var kimi doktor ameliyata gerek yok diyor kimisi ise var. Sizler nasıl karar verdiniz acaba ameliyat olmaya ? Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Beklemek çok zor
Canm benm eşimin 10 ay sonunda düzeldi o ay at kestanesi çayı icirmistm onun faydası oldu diye düşünüyorum..Merhaba canım bizim de evliliğimiz neredeyse iki buçuk yıl. ben hiç gebelik yaşamadım bu süreçte . bizim sayı düşük ve düşmeye devam ediyor kürler vs uygulamamıza ragmen :/ ameliyat olalı 8ay oldu bu arada. hayırlısı bakalım.
en son gittiğimiz doktor tek suçlu varikosel olmayabilir dedi, yani başka sebeplere hiç bakılmamıştı.. yeni endişeler oluştu şimdi.. sizin de tedavi süreciniz olumlu sonuçlanır inşallah. dua ederken hepimize ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?