- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Bzde yok demi nde yok mu ?Güzel haber verecek kimse Yok mu ?
en aşağı 3 ayd sonuç veriyor ameliyat deniyo canmbizim iki ay oldu ameliyat olalı.herhalde cok erkendir bebek için. sizin ne kadar oldu ortalama hangi zamanda bebek oluyo acaba nasipse
en aşağı 3 ayd sonuç veriyor ameliyat deniyo canm
Bizim de şubatın 2sinde üçüncü ayımız bitecek. Bu ay ovulasyon takibi yaptım, şimdi beklemedeyiz. Anlamsız bel ağrım ve kasığımdaki dolgunluk hissini saymazsak bi değişiklik Yok malesefbizim iki ay oldu ameliyat olalı.herhalde cok erkendir bebek için. sizin ne kadar oldu ortalama hangi zamanda bebek oluyo acaba nasipse
ay insallah bebisiniz vardır :)Bizim de şubatın 2sinde üçüncü ayımız bitecek. Bu ay ovulasyon takibi yaptım, şimdi beklemedeyiz. Anlamsız bel ağrım ve kasığımdaki dolgunluk hissini saymazsak bi değişiklik Yok malesef
hayirlsii olsun insallah bakalim❤en aşağı 3 ayd sonuç veriyor ameliyat deniyo canm
Bat a kaç gün var ?tek taraflı kaşık ağrısı bugün bende de vardı akşama kadr hala var sağ kasigim agriyo sızlıyor böyle oyuluyo sankiBizim de şubatın 2sinde üçüncü ayımız bitecek. Bu ay ovulasyon takibi yaptım, şimdi beklemedeyiz. Anlamsız bel ağrım ve kasığımdaki dolgunluk hissini saymazsak bi değişiklik Yok malesef
İnşallah öyledir :) ama daha ilişkinin üzerinden bir hafta ancak bu geçti yani şimdiden hamilelik belirtilerini hissetmem mümkün değil :) kist olmasından şüpheleniyorum nedenseay insallah bebisiniz vardır :)
On gün falan var canım daha. Çok yani... saat altıda işten geldim bu saat oldu hala kalkamadım yerimden,sanki bıçak şaplıyorlar belimeBat a kaç gün var ?tek taraflı kaşık ağrısı bugün bende de vardı akşama kadr hala var sağ kasigim agriyo sızlıyor böyle oyuluyo sanki
İnslh bebistendir bende öyle deyip avutuyorm kendimiOn gün falan var canım daha. Çok yani... saat altıda işten geldim bu saat oldu hala kalkamadım yerimden,sanki bıçak şaplıyorlar belime
Fos çıkarsa üzülürüz amaİnslh bebistendir bende öyle deyip avutuyorm kendimi
Öyle . Ama alistm sanki bn ya umut etmek bile güzel bence ..Fos çıkarsa üzülürüz ama
Ayy ne güzeldir kim bilirUmudu bile böyle güzelse gerçeği nasıl bişeydir acaba
Bizim sayım mart ayında olacak, yani ameliyattan beş ay sonra... ah öyle korkuyorum kiArkadaşlar merhaba sizleri ara ara takip ediyorum
Benim eşimde 5 ay önce ameliyat oldu bugün testi ilk kez testi tekrarladık maalesef sonucun hiç değişmediğini öğrendik
Çok üzüldük hiç mi sonuç değişmez boşuna mı ameliyat olduk yani ne yapacağız artık hiç bilmiyorum iki defa da tüp denedik sanırım artık bırakmak gerek olmuyorsa vardır rabbimin bildiği sükunetle çekilmek gerek sanırım bilemedim
İnşşalh sizler güzel haberler alırsınız yüzleriniz Güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?