Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizim iki ay oldu ameliyat olalı.herhalde cok erkendir bebek için. sizin ne kadar oldu ortalama hangi zamanda bebek oluyo acaba nasipse

en aşağı 3 ayd sonuç veriyor ameliyat deniyo canm

bizim iki ay oldu ameliyat olalı.herhalde cok erkendir bebek için. sizin ne kadar oldu ortalama hangi zamanda bebek oluyo acaba nasipse
Bizim de şubatın 2sinde üçüncü ayımız bitecek. Bu ay ovulasyon takibi yaptım, şimdi beklemedeyiz. Anlamsız bel ağrım ve kasığımdaki dolgunluk hissini saymazsak bi değişiklik Yok malesef

Bizim de şubatın 2sinde üçüncü ayımız bitecek. Bu ay ovulasyon takibi yaptım, şimdi beklemedeyiz. Anlamsız bel ağrım ve kasığımdaki dolgunluk hissini saymazsak bi değişiklik Yok malesef
ay insallah bebisiniz vardır :)

Bat a kaç gün var ?tek taraflı kaşık ağrısı bugün bende de vardı akşama kadr hala var sağ kasigim agriyo sızlıyor böyle oyuluyo sanki

Merhaba epey oldu buraya yazmayalı.. Eşim eylül sonunda ameliyat olmuştu yaklaşık 4 ay olacak bu ayın sonunda . Bizim doktorumuz soleum farma xy complex diye daha çok bitkisel bir ilaç tavsiye etti ve bir aydır kullanıyor eşim.
Beklemedeyiz henüz hayırlısı olsun hakkımızda demekten başka bir şey gelmiyor elden ..

Aynen canim hayitlisi ilsun demekten insallah bu ay adet olmayız demekten baska birsey gelmiyor. Beimde 2 ay oldu esim ameliyat olali. 3 aydan sonra spermler kendilerini toparlamaya basliyormus. Umarim kullandiginiz ilacin etkisiyle bi an once sonuc alırsınız. Guzel haberlerini alalim. Doga Delisi

Kızlar var mı guzel haber
Benim eşim Haziran 2015 te oldu.
Sayı yukseldi ama morfoloji 1 oldugu için 2016 agustos ta tüp yaptırdık tutmadı :-(
Bu yaz tekrar tüp düşünüyoruz
Sizler tüpe gerek kalmadan hamile kalırsınız inşallah

Arkadaşlar merhaba sizleri ara ara takip ediyorum
Benim eşimde 5 ay önce ameliyat oldu bugün testi ilk kez testi tekrarladık maalesef sonucun hiç değişmediğini öğrendik
Çok üzüldük hiç mi sonuç değişmez boşuna mı ameliyat olduk yani ne yapacağız artık hiç bilmiyorum iki defa da tüp denedik sanırım artık bırakmak gerek olmuyorsa vardır rabbimin bildiği sükunetle çekilmek gerek sanırım bilemedim
İnşşalh sizler güzel haberler alırsınız yüzleriniz Güler

Bizim sayım mart ayında olacak, yani ameliyattan beş ay sonra... ah öyle korkuyorum ki ameliyat olmadan önce sayı kaçtı? Keçiboynuzu falan öneriyorlar denediniz mi? gerçi benim eşim hiç yemedi, sigara içmeye de devam etti koca bi hiçle dönücez biz de bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…