Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm. Ankarada ibni sina hastanesini tavsiye ederim varikosel icin

Eşim 4 ay önce çift taraflı varıkosel ameliyatı oldu doktor vıtamin L argınını hapı verdı bırde klomen ıkısini birlkde kullanıyo bırde keçiboynuzu bal polen çakşır kökünü karıştırıp içirdim iki hafta önce test yaptırdı ameliyat öncesi 2 milyondu sonrası 9 milyona çıktı bütün değerleri yukseldi bu ay adet gecikmem oldu 4 gün insallah guZel sonuçlar alırım

Kızlar merhaba bnde baya bir süredir sizleri takip ediyorum umut olsun diye ger gün girip okuyorum.bnim eşimde varikosel oldu 3 ayı doldurduk geçen hafta sayım yaptırdı eşim sayı iki katı artıp 51 milyon olmuş ama hareketli yüzdesi 28 bu hale hareketlilik kötü yani çok üzüldüm ama düşünmeyecez artık keçi boynuzu kürüne başladık 3 gün önce bir de aktardan çakşır otu sorduk bize ufak bir kavanoz bir şey verdi içinde Yok yok arttırır dedi bakalım bir ay kullanacaz tekrar yaptıracaz birde pro ile başlayan bir hap almıştık onu da içiyoruz dilerim hepimiz hamile kalırız size umut olsun diyeanlatayım eşim ile aynı yerde çalışan arkadaş da oldu omunda hareketlilik kötü idi ve ameliyattan sonraki 4. Ay da hamilekaldı hiç sayım filan da hiç yaptırmamışlar darısı bizlere

varikosel der cift tarafli der ve ileri hizliligi dusuk canim o engelliyor bizimde hemen hemen ayni gibi ama ileri hizlu sizde %5 bizimde %6 mi 4 mu neydi bakamadim simdi evde degilimde

Canım çok sagol

Ameliyat mi dedi ilaç mi

Ne kadar zamana düzeldi

Ondan sonra ihtimal arttı mi hamile misin yoksa

Canım sayı yükselmiş umarm harekette artr zamanla caksirla olan o karışımın faydası olur merk etme düzenli kullansin benm esimde kullandi

Canım çok sagol

Ameliyat mi dedi ilaç mi

Ne kadar zamana düzeldi

Ondan sonra ihtimal arttı mi hamile misin yoksa
Henuz degilim ameliyat dediler yaptirdik 3 ayi tamamladik aslinda ameliayt oldukdan 15 gun sonra gitcekdik ilac vericekdi ama gidemedik insallah kontrole gidecegiz ne diyecek bakalim . Cok skintili bi durum degil diyor doktor tabiki hamile kalinir diyoe ama tabi duzenli tedavinizi goreceksinjz diyor

Canım sayı yükselmiş umarm harekette artr zamanla caksirla olan o karışımın faydası olur merk etme düzenli kullansin benm esimde kullandi
İnşallah cnm ya sıkıntımız hareket iki kavanoz ile garantili verdi aktar inşallah kandırmıyordur.sizin eşiniz kullanınca oldu mu faydası peki

İnşallah cnm ya sıkıntımız hareket iki kavanoz ile garantili verdi aktar inşallah kandırmıyordur.sizin eşiniz kullanınca oldu mu faydası peki
Ben evde kendim yaptm bir macun içinde birsuru şeyler vardı çakşır otu flnda koydm gayette faydası oldu bu keçi boynuzu kürünu bitirince birde hvuc suyu içir esine yada şimdi her gece yatarken bir havuç yesin :)

Cokta karisim denemeyin sirayla biz gecen sene macun aldik 160 kusurdu sayi o macunu keci boynuzu ozunu icti esim sonuclar berbat cikti iyice dusurdu degerleri 8ml cikti sonuc

Bide bu 8ml sonra sonucumuz hic duzelmedi ameliyat oncesi bile 6ml hareketlilik 0 cikti

Sayi 160 ml hareketlilik cok iyiydi aktardan macun aldi yok yok. Dedigin gibi icinde 15 20 gun icti test yaptirdik sayi 8ml dusmus hareketlilik yok gibi bisi cikti cok kotulestirdi her karisim iyi gelmiyo bide hepsini ayni anda yapmamak lazim
Hepsi aynı anda iyi olmuyo biliyorum . Bn o yüzden elimde hazırladım 20 çeşitte koymamistm pekmez ceviz fındık caksr tozu zencefil ginseng koydm birde baktm karıştırınca sıkıntı olmuyormuş

Sayi 160 ml hareketlilik cok iyiydi aktardan macun aldi yok yok. Dedigin gibi icinde 15 20 gun icti test yaptirdik sayi 8ml dusmus hareketlilik yok gibi bisi cikti cok kotulestirdi her karisim iyi gelmiyo bide hepsini ayni anda yapmamak lazim
canım karışımda neler var bak bakalm
K Kozpatam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…