Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canm bnde 2.5 yıldır evliyim ve evlendiğim ilk günden beri istiyoruz.hatta evlenmeden öncede istoyrudum hyalimde hem bebek vardı:)))
ama umudumuzu kaybetmedik sende kaybetme...lütfenn...olacak inşalalh..

saolun kızlar sızde olmasanız zaten kendımı yapayalnız hıssedrım adet gunum yaklassın ıstemıyorum daha cok stres oluyorum hıc kımseyı tanımadıgım bıyerde olsam dah ıyı olurdu kımseden laf duymam soru sormazlar nede yakınımda icimi acıtan bebek gormezdm

Nerede ameliyat oldu canım ? test yaptırdınızmı hiç 3 ay olmus Rabbim nasip etsın İnşallah canım umarım bebegın annesıne tutunur...

biz yurtdisinda oturuyoruz esim iranda ameliyat oldu evet 3 ayimiz oldu 6.ayd test yaptiricaz Rabbim hepimizin yuzune gulsun insallah

iyiyim tatlım sen nasılsın?evettt 1 şubatı bekliyorum:)

bebek olsa stres olmayacağı için daha çok bakacağım adamın yüzüne:)))dediğin gibi araya zorunluluk girince eziyet gibi gelebiliyo.

Yaa evet yaa bazen goresim gelmiyor benimde yani onsuzda duramiyorum biraradaykende olmuyor illahi bi can skacak biseyler yapiyor sinir oluyorum stresten birbirimize sarar olduk galiba zaten onunla konusulmuyoir dertlesilmiyor ama huzursuzlkta ufacik bir seyinde ben patliyorum artik stresten

yok cnm yok hicte oyle dusunme bak ben taaa nerelerdeyim.Illahi can acitan birileri oluyor kaynanamin birsuru turk cevresi illahi soruyorlar.yabancilar desen oyle daha bebek yokmu yapmiomusun vs hicbiyerde bitmiyor sozler.Ama su da bir gercekki yabancilar yine bizim turklerden daha iyi anlayis konusunda bu bir gercek malesef

aynen burası biraz da olsa içimizi anlatmamıza yardımcı oluyor..
ama kimsenin olmadıgı bir yerde olsan da uaşıyor laflar illa...

aynen burası biraz da olsa içimizi anlatmamıza yardımcı oluyor..
ama kimsenin olmadıgı bir yerde olsan da uaşıyor laflar illa...

hiihhh tam ustune bastin bende onu diyorum illa uzakta olsan turk biri goruyosun sorar yada telefonla konustugunda mesela annemle konustugumda bana diyor herkes soruyormus bebegi yokmu daha niye yapmiyor diye laflar bitmez hicbizaman

hiihhh tam ustune bastin bende onu diyorum illa uzakta olsan turk biri goruyosun sorar yada telefonla konustugunda mesela annemle konustugumda bana diyor herkes soruyormus bebegi yokmu daha niye yapmiyor diye laflar bitmez hicbizaman

olsaydı da şu insanların çenesinden kurtulsaydık....

canm eğer durum aşılamaya müsait değilse dedin ya..yani sayı 10 milyon değilse ve hız % 5 den azsa rapor veriyorlar mı ?

evet canım o zaman durumunuz aşılamaya müsait değil direkt tüp raporu veriyor tabii değerler 10 milyon altında falan olması gerekiyormuş...ablamın doktoru öyle demiş.ablam tüp yaptırdı onlarda bir sorun yoktu ben kendim için sordurmuştum öyle demiş doktor.gerek kalmadı gerçi.ileri hızlımız sıfır olduğu için tüp düşünmeye başlamıştık ama düzeldi şükür.

sğaolsın canım inş hepimiz en yakın zaman da bebeklerimize kavuşuruz...

amin canım RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN..

BİZİMKİ 2 aya kdr yükselmezse mecbur tüp yapacaz....iyiki sizde gerek klmadı..darısı hepimizn başına inşalalh..

olsaydı da şu insanların çenesinden kurtulsaydık....

Kesin ozamanda bulurlar onlarda o yokmu bu yok mu bilmiyorum bizmi anormaliz ben kimseye bisey sormam soramam ilgilendirmezde.Bu tip insanlar yiyip icmiyor baskalarinin hayatlarini gozetliyorlar.1. olsa eee 2. nezaman demeye baslarlar aslinda takarak cok buyuk hata yapiyoruz da huy iste cikmiyor.Erkek olmak lazimmis bu dunyada hem umursamiyorlar kadinlar kadar hemde kimse gidipte kocama sormuyor bana soruluyor.

amin canım RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN..

BİZİMKİ 2 aya kdr yükselmezse mecbur tüp yapacaz....iyiki sizde gerek klmadı..darısı hepimizn başına inşalalh..

valla canım değerler yükseldi ama hala içimiz de korku var ya olmazsa diye...bu ay da olmadı cuma günü adet oldum zaten çalışmamıştık.. değerlerin düzeldiğini gördük ya artık çalışırız...

Kuzummm nasilsin? Benin asilama tutmamistir adet sancilarim basladi bile.. esimin sperm degerleri tekrar dusmus ve aadece 10 milyon transfer eduldi bana artik onumuzdeki ay tekrar yaptiracam ve esimin sonuclar yine dusukse tupe gecicem...

iyiyim canım adet oldum dur bakalım canım adetin gelmeden belli olmaz.inş tutmuştur...neden düşmüş peki doktor bir şey dedi mi alala yükseldi diye seviniyoruz sonra düşme riski de mi varmış ya

iyiyim canım adet oldum dur bakalım canım adetin gelmeden belli olmaz.inş tutmuştur...neden düşmüş peki doktor bir şey dedi mi alala yükseldi diye seviniyoruz sonra düşme riski de mi varmış ya

Hayirlisi artik cnm sonucu alinca cok uzuldum.. sigarayi ve kolayi cogaltti benim koca kasimda degerler iyi cikinca.. embriyolog da direk sigaradan dedi bilemiyorum artik tum takviyelerede devam ediyoduk.. dedigum gibi onumuzdeki ay tekrar denerim ama dusukse diger ayda tupe gecerim.. hic sorma o kadar ugras yukselsin sevin sonra yine basa don (

ya canım değerler yükseldi diye tedbiri elden bırakmamak lazım içmesin sigara ya. kendi şaşırmadı mı değerleri düşük çıkınca bırakmayacak mı sigarayı??? 3 aşılamadan sonra tüp raporu veriyorlar canım ..değerleriniz şuan aşılama için yeterli dimi?

Yok tatlim kesmiyor densiZ... ben zaten cocuk istemiyorum simdi dedi bana bak picaklarim simdi seni bu cocugu yapacayiz dedim tmm dedi :))) bizde rapor fln yok canim devlet bu tur seyleri karsilamiyor biz kendimiz yapiyoruz oduyoruz..

Asilama icin yikanmis hareketli kaliteli en az 5 milyon olmasi lazimmis bizim simdilik yeterli ama onumuzdeki ay ne olur bilemem :)))

Yok tatlim kesmiyor densiZ... ben zaten cocuk istemiyorum simdi dedi bana bak picaklarim simdi seni bu cocugu yapacayiz dedim tmm dedi :))) bizde rapor fln yok canim devlet bu tur seyleri karsilamiyor biz kendimiz yapiyoruz oduyoruz..

ben istiyorum sağlıklı bi bebek için sigarayı olana kadar bırak de

Asilama icin yikanmis hareketli kaliteli en az 5 milyon olmasi lazimmis bizim simdilik yeterli ama onumuzdeki ay ne olur bilemem :)))

hmm anladım canım? tatlım ileri hızlı harekelilik(a) + ileri yavaş hareketli(b) toplamının en az kaç olması geerkiyor bilgin var mı? bizim doktorumuz %35 yeterli dedi, ama ben araştırma yaptım % 50 diyor bizim %41 yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…