- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.061
ben istiyorum sağlıklı bi bebek için sigarayı olana kadar bırak de
hmm anladım canım? tatlım ileri hızlı harekelilik(a) + ileri yavaş hareketli(b) toplamının en az kaç olması geerkiyor bilgin var mı? bizim doktorumuz %35 yeterli dedi, ama ben araştırma yaptım % 50 diyor bizim %41 yapıyor
Canim bizimde 45 yapiyordu tam yeterli deil demisti dr. Ki simdi son testinde ileri hizli 10 dusmus yavas ileri ayni 30 ml de sayi 40 milyon ve boyle bile normal gebelik uzun surebilir yada olmayabilir die dr um asilama yapti.. sen sonuclari kendi dr. Una gosterdin mi?
canım ameliyat olduğumuz doktora gittik kendi doktorumuzun yerine asistanı vardı o yorum yaptı kendi doktorumuz yoktudaha sonra tekrar başka doktora gittik bakalım diğer doktor ne diyecek diye normal yolla bu değerlerle olur demiş evicap vermiş kullanırsan biraz daha yükselebilir demiş.eşimin Gümüşhane de doktor bir arkadaşı var sperm testlerimizi mail attık ürolog arkadaşına gösterecek detaylı bi şekilde yorum yapacak bakalım o doktor ne desin...
Yok kuzum sen kadin dogumcuya goster sonuclari onlar daha saglikli bilgi verir...
hmm en son tüplerime baktırdım 1yıl oldu galiba ondan sonra hiç kadın doğuma gitmedim olmazsa bi ara kadın doğumcuya gider gösteririm değerlerimizi bakalım o ne desin...
canım sen kadın dogumcunun soyledıklerıne ınan.. ve mutlaka gecıktırmeden onlara goster ben kendı dr.umla paralel yurutuyordum esımın tedavısını sonuclarını ılk ona gosterıyordum.. kadın dogumcu karar verır hangı degerlerle ne yapılacagına...
aKuzumm merak etme yukselecektir insallah simdiden umutsuzluk yok :)))
a
zda umudum var zaten yoksa tüp bebek yapmaya giderdik şimdi...RABBİM BKLEYİŞİMİİZİ MUTLU SONLA SONLANDIRIR İNŞALLAH..
kesin ozamanda bulurlar onlarda o yokmu bu yok mu bilmiyorum bizmi anormaliz ben kimseye bisey sormam soramam ilgilendirmezde.bu tip insanlar yiyip icmiyor baskalarinin hayatlarini gozetliyorlar.1. Olsa eee 2. Nezaman demeye baslarlar aslinda takarak cok buyuk hata yapiyoruz da huy iste cikmiyor.erkek olmak lazimmis bu dunyada hem umursamiyorlar kadinlar kadar hemde kimse gidipte kocama sormuyor bana soruluyor.
valla canım değerler yükseldi ama hala içimiz de korku var ya olmazsa diye...bu ay da olmadı cuma günü adet oldumZaten çalışmamıştık.. Değerlerin düzeldiğini gördük ya artık çalışırız...
canım benim ameliyatınızı oldunuz...değererinizi yükseltiniz...sıra geldi çalışmaya ve sabıra bklemeye ....
Strese hiç girmeyin ne olsa herşey yoluna girdi..rabbim nasıp edrck inşallah en kısa zamnda..
ewet öyle olsunda hangi yolla oldugu önemli değil tabiki doğal yol en iyisi ama nasip olsunda aşılama yada tüp bebk..yeterki nasip olsun bize..canım,yeter ki zamanı gelsin,doğal yolla da gelir bebişler.
inş canım allah kaderimize yazdıysa bu değerlerle de olur nasip kısmet valla...allah yardımcımız olsun allah eşlerimize şifa versin inş.amin
amin...eşleri ceketi üstüne atsa hamile kalanlardN DEĞİLİZ AMA bi bkleyiş sonunda bize nasip olacak inşallah...
ewet öyle olsunda hangi yolla oldugu önemli değil tabiki doğal yol en iyisi ama nasip olsunda aşılama yada tüp bebk..yeterki nasip olsun bize..
hiç sorma canım ya bu kadar olsun diye didiniyoruz hamile kalmak istemeyen hemen hamile kalıyor nasıl bişey ...
yeni program başlamış kanal7 deydi sanırım.adı,anne olmak istiyorum.her pazar 11.00 da başlıyor.
orada bir bayan vardı,9 kere tüp bebek tedavisinden sonra anne olabilmiş.sakın umudunuzu kaybetmeyin diyor...nasıl ağladım o programı izlerken.
öyle canm umudumuzu kaybebtmemek gerekiyor...
tanıdığım bir akrabamız var kadın 4 tüp bebek yaptı 14 yıl boyunca gitmediği doktor yemedği ilaç kalmamıştı ..
umudunu kaybettiler tüpten falan artık vazgeçtiler..kadın normal yolda hamile kaldı ..3 ay önce bir kızı doğdu..:))
ne büyük bir mutluluk ...
inşallah bizim o kadr bklemeye ve denemeye gerek kalmadan bebeklerimizi kucağımıza alırız..
ayy maşallah:)
haklısın inşallah biz o kadar belemeyiz.Rabim yardımcımız olsun,tez vakitte hamile kalalım hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?