- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.001
haklısın tatlım O ''Ol'' demedikten sonra olmuyor.
yok stres yapmıyorum kızzz...aksine bir sakinim ki sorma:)))sanki aşılama yaptıran ben değilim.geçen aylarda bile daha çok heyecanlanıp strese giriyordum.
iyi o zaman canım aman aman rahat ol takma kafana.ben artık hiç takmıyorum gerçekten oluruna bıraktım artık çünkü kaç yıldır çok sıkıldım aynı şeyleri yaşamaktan
aynen aynen...2,5 yıldır yapmadığım kalmadı yaaa...yeter artık,strese girsem oluyor mu sanki...evliliğimi bile yıpratıyorum.yumurtlama günlerini değerlendirip adamı atyorum bidaha yüzüne bakmıyorum:)))nasıl olsa sperm sayısı normale dönmek üzere olacağı varsa olur.
son iki mesaja kahkavari oldum:))koptumm:)))kurlar aslında normal hayat isteği...ahhhhhh ahhhhh..:))ha bir de yüzüne bakmamak:)))
hee valla gıı aynen yumurtlama günlerinde adama yapmadığım kur kalmıyor ondan sonra yapacağımız varsa da yapmıyoruz ya bir gün ara ile çalışınca gına geliyor artık.normal hayatımıza geri dönsek hesap kitap yapmadan ne iyi olack
dimi yaaa...aslında bu bizim elimizde.bebek fikrini çıkarabiliriz kafamızdan.
ben bu ay zaten çıkarttım gitti canım.bugün yarın kesin adet olacam zaten
ben bu ay zaten çıkarttım gitti canım.bugün yarın kesin adet olacam zaten
:)))çalışma yaptıysan umut var demektir.sperm değerleride normallere döndü:)
ahahaha bugun yarın adet gününe yakınken biz de çıkarıyoruz:)))) ay valla hep aynı psikolojiiiiyyyy:::))) adet bittikten sonra çıkaralımda görelim kendimizi:)))
doğru diyorsun tatlımadet bittikten sonra çalışma günlerine takılıyorum çalışma bitince acaba oldu mu diye takıyorum adete yakın aman ya olduysa oldu diye aklımdan çıkartıyorum .makineye bağladım kendimi 2 yıldır aynı sistem çalışıyor
aman Allahım nasıl gülüyorum yaaaa:))))))) tak tak sırayla aynı sistem aynı beyin:)) çoğumuz bu konuda tek tip insanız:)))gibi geliyor bana:)))ay Allah sizi güldürsün:)))
:)))çalışma yaptıysan umut var demektir.sperm değerleride normallere döndü:)
Merhaba arkadaşlar benide aranıza alın yardımcı olun nolur
eşimin ilk sprem testinde 1ml de 10.000,00 sperm vardı %3 morfoloji %70 ileri hareketlilik,
ikincisinden 1ml de 12.000,00 %5 morfoloji %52 ileri hareketlilik
bugun doktora gittik testi gösterdik muayene etti varikosel var dedi film istedi 2 ay sonraya randevu verdiler...sonucu hemen gostermek istediğimiz için hemen özel hastaneye gittik özel hastaneki doktor filmi çekip yorumları çift taraflı ileri derece varikosel var dedi yumurtaların neredeyse curumus dediAmeliyat gerektirir dedi amelıyat olursan % 80 iyileşme görülür dedi ayrıca devlette yapılan sperm testlerıne guvenmıyorum dedi...
ameliyat 2.500,00 TL. kredi çekip yaptırmayı düşünüyoruz sizce bu amelıyattan sonuc gorurmuyuz devlet hastanesınemı yaptırmalıyız yarında devlet hastanesındekı doktora gosterecegız devlet hastanesı amelıyat ıcın bıze çok fazla gun verirmi...
Sabır Allahtan Gelin olarak isteme gunumden başlada bugune kadar birşeyde bızı ugrastırmadan ağlatmadan olmadı daha dogrusu benı ısyan etmıyorum ama bır ınsan bu kadar talıhsızlık ustune ustune yoruldum artık 40 yıl dusunsem hamılelıgımdede sorun olacagı aklıma gelmezdii..bu gunumuze şükür çok zor hayat.
ılgılendıgın için cok sağol Amelıyata olumlu bakıyoruz ama nerede kımın elıne teslım edelım esımı sasırdık kaldık kredi cekıp haledıcez para onemlı degıl calısır odeız esımın amelıyatla tamemen zarar gormesınden korkuyorum
cnm testi bence tüp bebek merkezinde tekrarlayın.iyi bi doktor bulun devlet hastanesi doktoru da olabilir bu arda kadın doğum doktoruna da göster onun yorumlarını da önemse.eğer ameliyat diyorlarsa mikrocerrahi yöntemiyle olursunu inş gerek kalmadan hamile kalırsın:) ayrıca niye o kadar pahalı ki ameliyat hangi il.biz d.bakırda özel hastanesinde 500 lira ya yaptık....
cnm testi bence tüp bebek merkezinde tekrarlayın.iyi bi doktor bulun devlet hastanesi doktoru da olabilir bu arda kadın doğum doktoruna da göster onun yorumlarını da önemse.eğer ameliyat diyorlarsa mikrocerrahi yöntemiyle olursunu inş gerek kalmadan hamile kalırsın:) ayrıca niye o kadar pahalı ki ameliyat hangi il.biz d.bakırda özel hastanesinde 500 lira ya yaptık....
canım hiç sıkma canını.biz 3 ayda 9 milyondan 13 milyona 5. ayda 35 milyona çıkardık sayıyı.6. ayda 9 milyona yeniden düşmüştü.çok üzüldük,vazgeçtik kürlerden.sonra toparlandık.şimdi 14 ay oldu ameliyat olalı ve sayımız 50 milyon,morfoloji %70,hareket %85 e çktı.yani hiç moralini bozmana gerek yok.dalgalanmalar olabiliyo.
macun ne macunu ...? fiyatı ve nerde yaptıracaksınız..
Canim nasilsin?bakiyorum muhabbet koyulmus burda.zaman ilerliyor bakalim insllah hayirlisi.sen bebiste olursa adama hicmi bakmican nedir kiz :)bu calisma zorunlulugu bir bikkinlik getiriyor maalesef herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?