Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bitmez iste oyuzden hem bilip hem yinede uzuluyoruz iste.Evet yeterki olsun ona bile raziyiz.Esin yine baslamis sigaraya valla benimkide sozde ameliyattan buyana 14 ocak icmiyor sozde ama bana gizli gizli iciyormus gibi geliyor inanmiyorum cunku eskidende oyle yapti hepp gizli icmis istekilerden istemis yada onlar vermis dayanamayip tabi iciyorlar ac sefer dedim iceceksen benide ugrastirma ozaman cocuk olsun bitane degil agzina 5-6 tane birden koy ic umrumda degil ama simdi bunu bana yapmaya hakkin yok dedim icmiyormus bakalim kac gun daha dayanacak sanmiyorum biraksin

Biz hicbisey sormadigimiz icin hep sorulan taraf biz oluyoruz iste

inşallah tatlım.
göğüslerimi bile ağrıtabiliyorum psikolojik:))))))))

hahaha iyi guldum bunaYakinda psikolojiyi kullanarak devrim yaraticaz desene hahaha.Insallah hamilesindir yaa benim icime oyle doguyor eger yanilmazsam benden korkun kizlaaaaarrrrInsallah Allahim yanilmam bi de benide hamile yap

b,izim ki daha içmiyor...testten sonra sigara almaya gidecekti zar zor ikna ettim 1.5 ay daha bkle dedim briaz yükelsin aşılama yapalım sonra senin dediğin gibi istersen günde 3 paket iç umrumda olmaz dedim..içmedi..ama arada biri içerken ohh ne güzel kokuyor diyor :)) biz bebeğe hasret onlar sigaraya...

aynen canm psikolojık olarak yarata yarata delirecem ben kesin..bazen kalp atışları bile hissederim içimde :))) sonraa delirme kızm diyorum kendime... :)))bebek olana kadr aklımı kaybemezsem iyi ....

Son düzenleme:

canım %35 nasıl yeterli demiş doktor ya,en az% 50 olması gerekiyormuş..Ayrıca bizim % 50 toplamı..morfoloji ve miktarda sorun yok ama yine olmadı 1 yıldır. :) doktorlar da kafasına göre konuşuyor sanki

canım %35 nasıl yeterli demiş doktor ya,en az% 50 olması gerekiyormuş..Ayrıca bizim % 50 toplamı..morfoloji ve miktarda sorun yok ama yine olmadı 1 yıldır. :) doktorlar da kafasına göre konuşuyor sanki

valla canım bende bir şey anlamadım toplam hareketlilik değil ama benim dediğim toplam hareketlilik(A+B+C)=61 bizim.ileri hızlı hareketlilik(a)+ileri yavaş hareketlilik(b)=41 bizim doktor %35 olması yeterli sizinki yetiyor zaten dedi.başka doktorlara soracağız daha detaylı bilgi için.

ins canm ya sen nekadardr beklıyosun esınde varıkosel mı vardı??

canm dr neden amelıyata gerek yok dedı degrlerınız ıyımı

17 ocak 2013 te tam 1 yıl önce ameliyat oldu..
Suanda tüm degerleri normal.infertilite teshis koydu doktor.
Persembe günü asılama yaptı.ama hicbir belirtim yok 4.gün.
1 yıldır istiyoruz 2 aydır yumurtalık takibi ardından asılama.
Hayırlısı bakalım.sen hangi aşamadasınız?

bizmde amelıyat olalı 3 ay dolcak subatın 12 sınde bende daha beklemedeym canm amelıyattan once bende asılam yaptrdım canm belırtı ıcın daha erken ins tutar canm

merhaba arkadaşlar,
bize de geçen hafta varikosel teşhisi kondu.
bugün başka bir doktorla daha görüşecek eşim.
o da ameliyatı onaylarsa en yakın zamanda olacak inşallah.
ameliyat sonrası inşallah değerlerimiz artar.

merhaba canm ..hoş gldin
değerleriniz nasıl ?

inşallah aşılamanız tutar canım...belirti için erken daha sanırım..
seni ameliyat listesine ekliyorum ..

merhaba canm ..hoş gldin
değerleriniz nasıl ?

hoşbuldum canım,
sayı 17 milyon.ileri hız %9 morfoloji %3.
bundan 1 hafta önce başka bir yerde yaptırdığımız testte de sayı 17 milyon ileri hız %2 morfoloji %1 çıkmıştı.
hangisine inanacağımı bilmiyorum.zaten ikisinin arasında da pek bi fark yok.

herhlde stresten dolayı değişmiştir.. ne zamdn beri bebek düşünüyorsun ?

bizmde amelıyat olalı 3 ay dolcak subatın 12 sınde bende daha beklemedeym canm amelıyattan once bende asılam yaptrdım canm belırtı ıcın daha erken ins tutar canm

insallahh cnmm rabbim aratmasınnnn ..
Eşinin sperm değerleri normal çıktıysa iyi..
Bizim ameliyattan 3ay sonra test süper cıktı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…