- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.121
aynen canım..illa ki soracak bişey bulurlr hamile kalsan doğuma kadar doğum ne zamn derler doğum yaparsın 2. Si ne zamn derler..ya bir insan üzülecekse niye nu kdr üstüne giderelr bilmiyorum...ama olsun da onlar yinede sorsunarr..
d
dogru diyosn cnm rahat yok hıc bıyerde sankı mutlu oluuolar ben kkmsdnın bıseyıne karşsmam sormam
cnm ya bıkere bıle olsa ılıskı rabbım nasıp ettımı olur inş bebiş arısıdır strestende adet gecıkebılır ana kucuk bı ıhtımal kendını bı olc tart bakalım gecen aylara oranla degısıklık varmı
inşallah tatlım.
göğüslerimi bile ağrıtabiliyorum psikolojik:))))))))
Bitmez iste oyuzden hem bilip hem yinede uzuluyoruz iste.Evet yeterki olsun ona bile raziyiz.Esin yine baslamis sigaraya valla benimkide sozde ameliyattan buyana 14 ocak icmiyor sozde ama bana gizli gizli iciyormus gibi geliyor inanmiyorum cunku eskidende oyle yapti hepp gizli icmis istekilerden istemis yada onlar vermis dayanamayip tabi iciyorlar ac sefer dedim iceceksen benide ugrastirma ozaman cocuk olsun bitane degil agzina 5-6 tane birden koy ic umrumda degil ama simdi bunu bana yapmaya hakkin yok dedim icmiyormus bakalim kac gun daha dayanacak sanmiyorum biraksin
hahaha iyi guldum bunaYakinda psikolojiyi kullanarak devrim yaraticaz desene hahaha.Insallah hamilesindir yaa benim icime oyle doguyor eger yanilmazsam benden korkun kizlaaaaarrrr Insallah Allahim yanilmam bi de benide hamile yap
nisanlim.......
kızlar sizin eşleriniz ameliayt oldumu variokselden
ben istiyorum sağlıklı bi bebek için sigarayı olana kadar bırak de
hmm anladım canım? tatlım ileri hızlı harekelilik(a) + ileri yavaş hareketli(b) toplamının en az kaç olması geerkiyor bilgin var mı? bizim doktorumuz %35 yeterli dedi, ama ben araştırma yaptım % 50 diyor bizim %41 yapıyor
evet tatlım.12 kasım 2012 tarihinde oldu benim eşim.
ewet canm bizde 14 eylül de olduk..siz..?
canım %35 nasıl yeterli demiş doktor ya,en az% 50 olması gerekiyormuş..Ayrıca bizim % 50 toplamı..morfoloji ve miktarda sorun yok ama yine olmadı 1 yıldır. :) doktorlar da kafasına göre konuşuyor sanki
ins canm ya sen nekadardr beklıyosun esınde varıkosel mı vardı??inşallah bebeklerimiz çook bekletmez bizi
biz daha yeni öğrendik çift taraflıymış bizimki ameliyata gerek yok demiş 1 ay ilaç kullancak
ins canm ya sen nekadardr beklıyosun esınde varıkosel mı vardı??
canm dr neden amelıyata gerek yok dedı degrlerınız ıyımı
17 ocak 2013 te tam 1 yıl önce ameliyat oldu..
Suanda tüm degerleri normal.infertilite teshis koydu doktor.
Persembe günü asılama yaptı.ama hicbir belirtim yok 4.gün.
1 yıldır istiyoruz 2 aydır yumurtalık takibi ardından asılama.
Hayırlısı bakalım.sen hangi aşamadasınız?
biz daha yeni öğrendik çift taraflıymış bizimki ameliyata gerek yok demiş 1 ay ilaç kullancak
merhaba arkadaşlar,
bize de geçen hafta varikosel teşhisi kondu.
bugün başka bir doktorla daha görüşecek eşim.
o da ameliyatı onaylarsa en yakın zamanda olacak inşallah.
ameliyat sonrası inşallah değerlerimiz artar.
17 ocak 2013 te tam 1 yıl önce ameliyat oldu..
Suanda tüm degerleri normal.infertilite teshis koydu doktor.
Persembe günü asılama yaptı.ama hicbir belirtim yok 4.gün.
1 yıldır istiyoruz 2 aydır yumurtalık takibi ardından asılama.
Hayırlısı bakalım.sen hangi aşamadasınız?
merhaba canm ..hoş gldin
değerleriniz nasıl ?
hoşbuldum canım,
sayı 17 milyon.ileri hız %9 morfoloji %3.
bundan 1 hafta önce başka bir yerde yaptırdığımız testte de sayı 17 milyon ileri hız %2 morfoloji %1 çıkmıştı.
hangisine inanacağımı bilmiyorum.zaten ikisinin arasında da pek bi fark yok.
bizmde amelıyat olalı 3 ay dolcak subatın 12 sınde bende daha beklemedeym canm amelıyattan once bende asılam yaptrdım canm belırtı ıcın daha erken ins tutar canm
herhlde stresten dolayı değişmiştir.. ne zamdn beri bebek düşünüyorsun ?
insallahh cnmm rabbim aratmasınnnn ..
Eşinin sperm değerleri normal çıktıysa iyi..
Bizim ameliyattan 3ay sonra test süper cıktı ...
evet stresten olabilir.canım biz 3,5 yıllık evliyiz.2yıldır da bebek istiyoruz ama hayırlı zamanı değil demekki bir türlü olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?