- Konu Sahibi delinefsim
- #2.121
aynen canım..illa ki soracak bişey bulurlr hamile kalsan doğuma kadar doğum ne zamn derler doğum yaparsın 2. Si ne zamn derler..ya bir insan üzülecekse niye nu kdr üstüne giderelr bilmiyorum...ama olsun da onlar yinede sorsunarr..
Bitmez iste oyuzden hem bilip hem yinede uzuluyoruz iste.Evet yeterki olsun ona bile raziyiz.Esin yine baslamis sigaraya valla benimkide sozde ameliyattan buyana 14 ocak icmiyor sozde ama bana gizli gizli iciyormus gibi geliyor inanmiyorum cunku eskidende oyle yapti hepp gizli icmis istekilerden istemis yada onlar vermis dayanamayip tabi iciyorlar ac sefer dedim iceceksen benide ugrastirma ozaman cocuk olsun bitane degil agzina 5-6 tane birden koy ic umrumda degil ama simdi bunu bana yapmaya hakkin yok dedim icmiyormus bakalim kac gun daha dayanacak sanmiyorum biraksin

d
dogru diyosn cnm rahat yok hıc bıyerde sankı mutlu oluuolar ben kkmsdnın bıseyıne karşsmam sormam
cnm ya bıkere bıle olsa ılıskı rabbım nasıp ettımı olur inş bebiş arısıdır strestende adet gecıkebılır ana kucuk bı ıhtımal kendını bı olc tart bakalım gecen aylara oranla degısıklık varmı
Biz hicbisey sormadigimiz icin hep sorulan taraf biz oluyoruz iste

inşallah tatlım.
göğüslerimi bile ağrıtabiliyorum psikolojik:))))))))
hahaha iyi guldum buna