- 23 Mayıs 2009
- 14.483
- 15.920
- 823
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.361
evet canım...%0 idi ama o ay hamile kaldı.
şans işte dr ihtimal vermiyo ama Allahın mucizesi gerçekleşiyo
bizi neler bekliyor bilemiyoruz canım keşke gelecekten haberimiz olsa ama maalesef allah anlımıza ne yazdıysa onu yaşıyoruz.başıma böyle bir şeyin geleceği aklımın ucundan bile geçmedi meğer neler varmış hayatı öğreniyoruz canım ...allahın beterinden sakınsın. çok dua etmeliyiz başka çaremiz yok yani elimiz kolumuz bağlı bu konuda ne kadar istesek e bir şey yapamıyoruz. çaresizlik bu olsa gerek
Oyle tabiki ama kendi secimlerimizlede kendi kaderlerimizi de kendimiz yaziyoruz.Offf anneme anlattim telefonda bugun agladim olmuyor diye simdide icim icimi yiyiyor annemi uzdum diye kadin uzuntuden hasta oluyor basi agridi keske evlenmeseydin onla diye
yavrum eşinin ne suçu var?o istermiydi böyle olsun?
bu dönemde eşler birbirine destek olmalı,yapma öyle bakk bende üzülüyorum heeee((((
Yok biliyorum ama hem bu sorunlar olunca hemde ilgisizlik olunca artik kaldiracak gucu kendimde bulamiyorum.Evlimiyiz degilmiyiz belli degil.Hic ne sohbet var ne birsey tamam canlari skiliyor belki uzuluyorlar ama hic bizi dusunecek olan yokmu ben de istiyorumki diyorumda birbirimize destek olarak herseyin ustesinden geliriz ama destek olan kisi benim sadece hicbir ilgi karsilik gormuyorum bu da beni yipratiyor.Allah askina sen soyle abartiyormuyum.Esin eve gelince en azindan bir sofrada yada oturup bi cayla sohbet ediyorsunuzdur dimi?Bizde iletisim denen bisey yok konusmuyor hic bende oyle oldum diceksinki sen konus karsindaki herseye tamam ok hiii diye cvp verirse ne konusursun ne kadar konusursun senin anlayacagin benim derdim bir degil iki degil.Zaten yurtdisindayim kimsem yok birde bu boyle olunca boyle davraninca hicbiseye gucum nesem kalmiyor.Simdi sen cvp ver haklimiyim haksizmiyim abartiyormuyum
Yok biliyorum ama hem bu sorunlar olunca hemde ilgisizlik olunca artik kaldiracak gucu kendimde bulamiyorum.Evlimiyiz degilmiyiz belli degil.Hic ne sohbet var ne birsey tamam canlari skiliyor belki uzuluyorlar ama hic bizi dusunecek olan yokmu ben de istiyorumki diyorumda birbirimize destek olarak herseyin ustesinden geliriz ama destek olan kisi benim sadece hicbir ilgi karsilik gormuyorum bu da beni yipratiyor.Allah askina sen soyle abartiyormuyum.Esin eve gelince en azindan bir sofrada yada oturup bi cayla sohbet ediyorsunuzdur dimi?Bizde iletisim denen bisey yok konusmuyor hic bende oyle oldum diceksinki sen konus karsindaki herseye tamam ok hiii diye cvp verirse ne konusursun ne kadar konusursun senin anlayacagin benim derdim bir degil iki degil.Zaten yurtdisindayim kimsem yok birde bu boyle olunca boyle davraninca hicbiseye gucum nesem kalmiyor.Simdi sen cvp ver haklimiyim haksizmiyim abartiyormuyum
merhaba kızlar dün gece test yaptım sonuç negatiff...( 6.gün gecikmem hamile olsaydım görünmez mydi...
ama hala regl gelmedi ve belim çok ağrıyor..regl olmamı engelleyen başka br şey var acba...
canım hakkında hayırlısı.ama bi gün inş(umarım en kısa sürede)hepimiz hamlle kalacağız allah ın izniyle. şüpheli ilişknden 15 16 gün sonra anca idrarda çıkar.yumurtlaman geç olmuşsa umarım ki öyledir geç döllenme de olabilir.regl olursan da hayırlısı canım....
günaydınn canımmm..
akşam yapacam inşallah pozitif çıkar..
Bence değerleriniz çok kötü deil cnm. a+b toplamının 50 olması gerekiyor diye biliyorum.Ayrıca morfolojiye krugere göre baktırın derim.Çünkü bizim ameliyat öncesi morfoloji değerlerimiz krugere göre %2 iken who'ya göre %55 di.Sizin hız için proxeed kullanmanız gerekiyo bence.Komplex bi vitamin olduğu için sperm yapısına ve hızına faydası olan bütün vitaminler var. En önemlisi de koenzim Q10 var.Bide Sizin doktorunuz kim Hangi şehirdesiniz?
inş canım yaptın mı test?
Allah yardımcın olsun canım.cumu vaktinin yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
bak ne anlatacağım,burada avukat16 diye bir arkadaş vardı.ameliyat olduktan 6 ay sonra test yaptırdılar,hepsi çok iyiydi,ileri hız%0 idi.doktor %1 şans vermişti doğal yoldan,o ay hamile kaldı:)))yerinde hareketli sperm var ya,oda yetebiliyormuş.sen yeter ki içini ferah tut.
burdan birkaç arkadaşa acayip kanım kaynadı sen bunlardan birisin:))))
Oyle tabiki ama kendi secimlerimizlede kendi kaderlerimizi de kendimiz yaziyoruz.Offf anneme anlattim telefonda bugun agladim olmuyor diye simdide icim icimi yiyiyor annemi uzdum diye kadin uzuntuden hasta oluyor basi agridi keske evlenmeseydin onla diye
yaptım canım negatif çıktıyanılma imkanı var mı bilmiyorum ama pazartes, gününne kadr regl olmazsam kan testi yaparım artık ...
6 gün geçti ...adetin kaç gün geçti canım?
6 gün geçti ...
baya geçmiş canım hiç böyle geciktiği oldu mu?inş gecikmesinin nedeni hamilelikitir.biliyorsun hamilelik belirtilerin en belirgin özelliği adet gecikmesi.kaç günde bir adet oluyorsun canım geç döllenme olduysa o yüzden teste çıkmayabilir. ablamın adetinin üstünden 7 gün geçtikten sonra silik çıkmış.
canım geçen ay 3 gün gecikti ama sters den oldugunu biliyordum eşimin sonucunu almıştık ona üzüldüğüm için gecikmişti..
ve geçen yıl 14 gün gecikti ama o zamn adet olacağıma dair belirti yok ..
şimdi aşırı bel ağrısı var..akşam misafir var 2 saat oturdum diye belim kapacaktı...kasık ağrım vardı ama geçti şimdi...
göğsüm hala şiş..ki adet belirtisnde de göğsüm şişer...
32 günde bir oluyorum...yani geçen ay 24 ise bu ay 26 sında ourdum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?