Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Oyle tabiki ama kendi secimlerimizlede kendi kaderlerimizi de kendimiz yaziyoruz.Offf anneme anlattim telefonda bugun agladim olmuyor diye simdide icim icimi yiyiyor annemi uzdum diye kadin uzuntuden hasta oluyor basi agridi keske evlenmeseydin onla diye

yavrum eşinin ne suçu var?o istermiydi böyle olsun?
bu dönemde eşler birbirine destek olmalı,yapma öyle bakk bende üzülüyorum heeee((((

yavrum eşinin ne suçu var?o istermiydi böyle olsun?
bu dönemde eşler birbirine destek olmalı,yapma öyle bakk bende üzülüyorum heeee((((

Yok biliyorum ama hem bu sorunlar olunca hemde ilgisizlik olunca artik kaldiracak gucu kendimde bulamiyorum.Evlimiyiz degilmiyiz belli degil.Hic ne sohbet var ne birsey tamam canlari skiliyor belki uzuluyorlar ama hic bizi dusunecek olan yokmu ben de istiyorumki diyorumda birbirimize destek olarak herseyin ustesinden geliriz ama destek olan kisi benim sadece hicbir ilgi karsilik gormuyorum bu da beni yipratiyor.Allah askina sen soyle abartiyormuyum.Esin eve gelince en azindan bir sofrada yada oturup bi cayla sohbet ediyorsunuzdur dimi?Bizde iletisim denen bisey yok konusmuyor hic bende oyle oldum diceksinki sen konus karsindaki herseye tamam ok hiii diye cvp verirse ne konusursun ne kadar konusursun senin anlayacagin benim derdim bir degil iki degil.Zaten yurtdisindayim kimsem yok birde bu boyle olunca boyle davraninca hicbiseye gucum nesem kalmiyor.Simdi sen cvp ver haklimiyim haksizmiyim abartiyormuyum

merhaba kızlar dün gece test yaptım sonuç negatiff... ( 6.gün gecikmem hamile olsaydım görünmez mydi...
ama hala regl gelmedi ve belim çok ağrıyor..regl olmamı engelleyen başka br şey var acba...

Son düzenleme:

canımm seni çok iyi anlıyorummm..( kedini anlatırken sanki benden bahsediyormuşsun gibi hissediyorumm
onlra üzlmesin diyee üzüntümüzü bilee saklarken onlar hiç destek olmuyorlarr ...

canım bence haklısın sen bi de yurt dışındasın paylaşacak kimsen de yok.Allah yardımcın olsun..erkekler bizim gibi değil malesef benim eşimde sürekli çocuk istememden şikayetçi bazen üstüne çok gidiyormuşum bi de benim üstüme gelenler...canım iletişim sorunu için bi aile terapistine gitmek faydalı olabilir....

merhaba kızlar dün gece test yaptım sonuç negatiff... ( 6.gün gecikmem hamile olsaydım görünmez mydi...
ama hala regl gelmedi ve belim çok ağrıyor..regl olmamı engelleyen başka br şey var acba...

canım hakkında hayırlısı.ama bi gün inş(umarım en kısa sürede)hepimiz hamlle kalacağız Allah ın izniyle. Şüpheli ilişknden 15 16 gün sonra anca idrarda çıkar.yumurtlaman geç olmuşsa umarım ki öyledir geç döllenme de olabilir.regl olursan da hayırlısı canım....

sağol canm öylre...olursam da umudumu bir daha ki aya bağlıyacağım ne yapalım...
Umut fakir ekmeğidir ...

canım biz ameliyat öncesi proxeed plus kullandık 3 ay bilmiyorum bir sürü ilaç var.bizim doktorumuz rize de canım biz rize de ameliyat olduk.

Son düzenleme:

aynen tatlım sende benim için öylesin.dediğin doğrı bir tane bile olması yetiyor ama çok olursa daha iyi canım şansımız yüselir en azındansen ne zaman test yapacaksın bir sürü kişinin sonucunu dört gözle bekliyorum .delinefsim,didildem sen 3 de güzel haberler verin inş

canım benim ya anlıyorum seni üzme kendini yen bu durumu biraz güçlü ol lütfen bak sonra her şey çok iyi olacak inş.hepimiz aynı imtihandan geçiyoruz sabır çok önemli...

6 gün geçti ...

baya geçmiş canım hiç böyle geciktiği oldu mu?inş gecikmesinin nedeni hamilelikitir.biliyorsun hamilelik belirtilerin en belirgin özelliği adet gecikmesi.kaç günde bir adet oluyorsun canım geç döllenme olduysa o yüzden teste çıkmayabilir. ablamın adetinin üstünden 7 gün geçtikten sonra silik çıkmış.

Son düzenleme:

canım geçen ay 3 gün gecikti ama sters den oldugunu biliyordum eşimin sonucunu almıştık ona üzüldüğüm için gecikmişti..
ve geçen yıl 14 gün gecikti ama o zamn adet olacağıma dair belirti yok ..
şimdi aşırı bel ağrısı var..akşam misafir var 2 saat oturdum diye belim kapacaktı...kasık ağrım vardı ama geçti şimdi...
göğsüm hala şiş..ki adet belirtisnde de göğsüm şişer...
32 günde bir oluyorum...yani geçen ay 24 ise bu ay 26 sında ourdum..

anladım canım 6 gün baya bi geçmiş ama hadi inş hamilesindir hayırlısı artık. çok merak ettim pazartesi olsa bi rabbim hepimize en kısa zamanda nasip eder inş.bu ayki belirtiler inş hamilelik belirtilerindir canım. hamilelik belirtileri adet belirtileri ile aynıymış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…