- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.381
anladım canım 6 gün baya bi geçmiş ama hadi inş hamilesindir hayırlısı artık. çok merak ettim pazartesi olsa birabbim hepimize en kısa zamanda nasip eder inş.bu ayki belirtiler inş hamilelik belirtilerindir canım. hamilelik belirtileri adet belirtileri ile aynıymış
inşallah canımmRABBİM HRPİMİZE NASİP EDER İNŞALLAH ..EWET ADET BELİRTİSİ İLE AYNIYMIŞŞ AYY Bİ HAMİLE KALSAKTA AYNI DEĞİL Mİ KENDİ TECRÜBELERİMİZE DAYANARAK SÖYLESEK KEŞKE...
BU AY Kİ UMUDUM RÜYAMDA ADET OLMADIM SAÇMA AMA HER AY ADET OLMAYA YAKIN ADET OLDUGUMU GÖRDÜM BU AY DAHA YLE BİR RÜYA YOK
HATA RÜYAMDA ELİM DE BENM BEBEĞİM OLDUGUNU SÖYLEDĞİM BİR BEBEK VARDI..HAYIRLA ÇIKARIR İNŞALLAH RABBİM
inş canım hayırdır.eşin ne diyor bu gecikmeye o da heyecanlı mı canım?
EWET CANM TEST YAPINCA GÖZLERİNİN İÇİ GÜLÜYORDU..negtif sonuç sıkınca çok üzüldü hatta ağlamaklı oldu ve acaba sende de bir sorun çıkmıyor mu dedi sanki birimizin sorunu yetmiyor sende de çıkarsa ne yaparız dedi..
pek kötü ihtimal aklına geldi..
öyle hissediliyor canım ben bile kendimden şüphelenmeye başladım bu kadar tetkiklerden geçtim bir sorun çıkmadı olmadıkça acaba bende de sorun var mı diye düşünmeye başladım
arkadaşlar sonuç 1.20negatif...
arkadaşlar sonuç 1.20negatif...
aşılama mıydı senin canım, malesef aşılamanın şansı çok az yaza kadar nasip olmazsa direkt tüp deneyecem inş hepimiz çarçabuk hamile kalalım, üzme kendini nolur Rabbim işine karışmak olmaz, herşeyde vardır bi hayır, ama daha dün 1 haftalık bebeği çöpün kenarına atmışlar bizlere hayırlı ana baba evlatlarımızın hayırlı evlat olmasını nasip et bizlere de tattır o duyguyu Rabbim nolur
üzülme canım hayırlısı.. vakti zamanı var demekki.. gönlünü ferah tut sen.. olur ınşAllah.. ümütsizliğe düşmee.. yalnız değilsin.. herkes belli bi yerden sonra güzel haberi alıyo... bizde alacağız inşallah..
Yok biliyorum ama hem bu sorunlar olunca hemde ilgisizlik olunca artik kaldiracak gucu kendimde bulamiyorum.Evlimiyiz degilmiyiz belli degil.Hic ne sohbet var ne birsey tamam canlari skiliyor belki uzuluyorlar ama hic bizi dusunecek olan yokmu ben de istiyorumki diyorumda birbirimize destek olarak herseyin ustesinden geliriz ama destek olan kisi benim sadece hicbir ilgi karsilik gormuyorum bu da beni yipratiyor.Allah askina sen soyle abartiyormuyum.Esin eve gelince en azindan bir sofrada yada oturup bi cayla sohbet ediyorsunuzdur dimi?Bizde iletisim denen bisey yok konusmuyor hic bende oyle oldum diceksinki sen konus karsindaki herseye tamam ok hiii diye cvp verirse ne konusursun ne kadar konusursun senin anlayacagin benim derdim bir degil iki degil.Zaten yurtdisindayim kimsem yok birde bu boyle olunca boyle davraninca hicbiseye gucum nesem kalmiyor.Simdi sen cvp ver haklimiyim haksizmiyim abartiyormuyum
arkadasim bizde de benzer durum var - hem sorun esimde hemde hic yardimci olmuyor dun gece ben cocuk istemiyorum dedi - bende gittim agladim butun gecem ve bugunum mahvoldu .. esim muhendis ama hala yumurtlama gunlerini ogretemedim ters yaptirsin istiorum ama bunun icin bile biseylerin olmasi lazim ki perhiz denk gelsin de dr a gitsin - o dusunmez onun perhiz gununu bile ben dusunmem lazim .. zaten denk olsa bile teste gider mi gitmez mi mechul - bi suru dogal macun aldik ozel bi yerlere gittik sorduk ama yemiyorevlilik zor is buyuk imtihan - bende daynamiyorum anneme anlatiyorum belki ama anlatmamak lazim ..
dua edelim hemde cok dua etmemiz lazim .. sen ne kadarlik evlisin ?
cnm yazını tesadüfen gördüm,eşin psikolojikmen sorun bende duygusuna girmiş ...
bence üzülüp ağlayacağına eşine destek ol.vakti gelince bebeklerimiz olacak insallahh ...
evet ona girdi ama hic yardimci olmuyor - uzun zamandir bu boyle artik ilacini bile ye demiyorum - teste de git demedim - ama biraz anlamasi lazim - ben demesem 2 ay geciyor hic bisey yok - ameliyati neyseki zar zor yaptirrdik - ama bu kadarda vurdumduymaz olunmaz kisaol canim cevabin icin
ahh canım seni cook iyi anlıyorum,fazla üsteleme .. bebegimiz olmasada seni seviyorum gibi seyler söle ona ihtiyacı var
kolay günlerden gecmiyoruz cnm birbirimize destekte olmasak kafayı yiyeceğiz yaa
saol canim bunu diyemem biliyomusun - bunun konusunu bile acmiyor bunu dicek ortam bile olusmuyor yanibirde ben dedim zaten kendine ben cocuk icin evlendim dedim belki bunu dusunuyor bilincaltinda - neden erkekler bu kadar duygusuz anlayissiz
daha cok yeni düzelecek cnm insallah ... dert etme, dua ettt
saol canim insallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?