Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah canımmRABBİM HRPİMİZE NASİP EDER İNŞALLAH ..EWET ADET BELİRTİSİ İLE AYNIYMIŞŞ AYY Bİ HAMİLE KALSAKTA AYNI DEĞİL Mİ KENDİ TECRÜBELERİMİZE DAYANARAK SÖYLESEK KEŞKE...

BU AY Kİ UMUDUM RÜYAMDA ADET OLMADIM SAÇMA AMA HER AY ADET OLMAYA YAKIN ADET OLDUGUMU GÖRDÜM BU AY DAHA YLE BİR RÜYA YOK

HATA RÜYAMDA ELİM DE BENM BEBEĞİM OLDUGUNU SÖYLEDĞİM BİR BEBEK VARDI..HAYIRLA ÇIKARIR İNŞALLAH RABBİM

inş canım hayırdır.eşin ne diyor bu gecikmeye o da heyecanlı mı canım?

inş canım hayırdır.eşin ne diyor bu gecikmeye o da heyecanlı mı canım?

EWET CANM TEST YAPINCA GÖZLERİNİN İÇİ GÜLÜYORDU..negtif sonuç sıkınca çok üzüldü hatta ağlamaklı oldu ve acaba sende de bir sorun çıkmıyor mu dedi sanki birimizin sorunu yetmiyor sende de çıkarsa ne yaparız dedi..
pek kötü ihtimal aklına geldi..

öyle hissediliyor canım ben bile kendimden şüphelenmeye başladım bu kadar tetkiklerden geçtim bir sorun çıkmadı olmadıkça acaba bende de sorun var mı diye düşünmeye başladım

öyle hissediliyor canım ben bile kendimden şüphelenmeye başladım bu kadar tetkiklerden geçtim bir sorun çıkmadı olmadıkça acaba bende de sorun var mı diye düşünmeye başladım

öyle canımm..bnde zaten pazartesi doktora gidip rahşm filmi falan yaptırmayı düşünyordum hormo testi fana yapacaktım..
inşşallah gerek kalmazz...

arkadaşlar sonuç 1.20 negatif...

aşılama mıydı senin canım, malesef aşılamanın şansı çok az yaza kadar nasip olmazsa direkt tüp deneyecem inş hepimiz çarçabuk hamile kalalım, üzme kendini nolur Rabbim işine karışmak olmaz, herşeyde vardır bi hayır, ama daha dün 1 haftalık bebeği çöpün kenarına atmışlar bizlere hayırlı ana baba evlatlarımızın hayırlı evlat olmasını nasip et bizlere de tattır o duyguyu Rabbim nolur

arkadaşlar sonuç 1.20 negatif...

üzülme canım hayırlısı.. vakti zamanı var demekki.. gönlünü ferah tut sen.. olur ınşAllah.. ümütsizliğe düşmee.. yalnız değilsin.. herkes belli bi yerden sonra güzel haberi alıyo... bizde alacağız inşallah..

allah onları bildiği gibi yapsın
aşılamaydı tatlım,umudumuz yoktu aslında,ya tutarsa hesabı
vallahi ne yalan söyleyeyim çok üzülemedim.
inşallah sennde tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın tatlım.

içim rahat ya iyi şeyler olacak inanıyorum...

arkadasim bizde de benzer durum var - hem sorun esimde hemde hic yardimci olmuyor dun gece ben cocuk istemiyorum dedi - bende gittim agladim butun gecem ve bugunum mahvoldu .. esim muhendis ama hala yumurtlama gunlerini ogretemedim ters yaptirsin istiorum ama bunun icin bile biseylerin olmasi lazim ki perhiz denk gelsin de dr a gitsin - o dusunmez onun perhiz gununu bile ben dusunmem lazim .. zaten denk olsa bile teste gider mi gitmez mi mechul - bi suru dogal macun aldik ozel bi yerlere gittik sorduk ama yemiyor evlilik zor is buyuk imtihan - bende daynamiyorum anneme anlatiyorum belki ama anlatmamak lazim ..
dua edelim hemde cok dua etmemiz lazim .. sen ne kadarlik evlisin ?

cnm yazını tesadüfen gördüm,eşin psikolojikmen sorun bende duygusuna girmiş ...
bence üzülüp ağlayacağına eşine destek ol.vakti gelince bebeklerimiz olacak insallahh ...

cnm yazını tesadüfen gördüm,eşin psikolojikmen sorun bende duygusuna girmiş ...
bence üzülüp ağlayacağına eşine destek ol.vakti gelince bebeklerimiz olacak insallahh ...

evet ona girdi ama hic yardimci olmuyor - uzun zamandir bu boyle artik ilacini bile ye demiyorum - teste de git demedim - ama biraz anlamasi lazim - ben demesem 2 ay geciyor hic bisey yok - ameliyati neyseki zar zor yaptirrdik - ama bu kadarda vurdumduymaz olunmaz ki saol canim cevabin icin

ahh canım seni cook iyi anlıyorum,fazla üsteleme .. bebegimiz olmasada seni seviyorum gibi seyler söle ona ihtiyacı var
kolay günlerden gecmiyoruz cnm birbirimize destekte olmasak kafayı yiyeceğiz yaa

ahh canım seni cook iyi anlıyorum,fazla üsteleme .. bebegimiz olmasada seni seviyorum gibi seyler söle ona ihtiyacı var
kolay günlerden gecmiyoruz cnm birbirimize destekte olmasak kafayı yiyeceğiz yaa

saol canim bunu diyemem biliyomusun - bunun konusunu bile acmiyor bunu dicek ortam bile olusmuyor yani birde ben dedim zaten kendine ben cocuk icin evlendim dedim belki bunu dusunuyor bilincaltinda - neden erkekler bu kadar duygusuz anlayissiz

daha cok yeni düzelecek cnm insallah ... dert etme, dua ettt

kizlarr merhaba

esim varikosel ameliyati olali nerdeyse 4 ay olucak ? sizce test yaptiralim mi ? dr 6-8 ay demisti ama sonucu gorebilirsek bende dr a gidip bu sureci hizlandirmak istiyorum .. gecen sene bende sorun yoktu - bakalim degisiklik var mi belki yumurta takibiyle falan hizli sonuc aliriz diye dusunuyrum .. benimle tecrubelerinizi paylasirmisiniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…