Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canczım kelimesini bn söyledim..yok sa o odundur söylemezz öyle kibr kelimeler :)))

odun milleti desene evlendigimizden beri boyle hep biseylere bagladim yok stresten yok yeni ise girdi stresli yok kavga ettik ondan yok varikoselden derken bugunlere kadar geldik ama ben cok uzuluyorum boyle nasil yurucek bilmiyorum

canım çok stres yapıyorsun.biraz rahatla lütfen.tamam öyle demesi kolay biliyorum ama sen bir anne adayısın.kendine iyi bakman,stresten uzak durman gerekiyor.

bir arkadaşımın yumurtalıkları alındı ameliyatla.onun hiç olmayacak çocuğu...bir akrabamında rahminde kitle vardı,geçtiğimiz hafta rahmi alındı onunda çocuğu olamayacak ne yazık ki...onlar ne yapsın?şükürler olsun halimize.elbet birgün olacak.bak ameliyat günü bekliyordun,geldi de geçti bile:)inşallah hamile kalmanda yakındır Allah'ın izniyle...

odun milleti desene evlendigimizden beri boyle hep biseylere bagladim yok stresten yok yeni ise girdi stresli yok kavga ettik ondan yok varikoselden derken bugunlere kadar geldik ama ben cok uzuluyorum boyle nasil yurucek bilmiyorum

anladım canm stresten dir kesin bnm eşimde de olyor bazen maddi olrak sıkıntıya giridğinde ailesiyle tartıştığın bişeyler arya girdği vakitt çok düşük perfonmansı..doktora da bir söylesendinn..

Son düzenleme:
neyse kızlarr ben çıkıyorum bizimki dikmiş gözünü bana bakıyor bitmedi mi işin diyor..sıra ona gldi bilgisayarı istiyor :)) kendinize iyi bakınn ...umutlu haberler döneriz inşalah..

anladım canm stresten dir kesin bnm eşimde de olyor bazen maddi olrak sıkıntıya giridğinde ailesiyle tartıştığın bişeyler arya girdği vakitt çok düşük perfonmansı..doktora da bir söylesendinn..

Haklisin canim beterin beteri var sukur halimize ama iste insanoglu nankor sadece kendimizi dusunuyoruz yanlis ama gel gelelimki kalp beyin oyle demiyor uzuluyor insan.Allah sabir versin onlarada cok uzuldum rabbim sifasiz dert vermesin cocuklari falan varmiydi bari gencler mi?Gidince soyleyecegim insallah yada kendisi desin.Hadi sana iyi geceler canim madem opuldun cok iyiki varsiniz sizler olmasaniz ben napardim bilmiyorum

Mesajlarim birbirine girdi adzeynep senin icin sordum akrabalarini

anladım canım:)
yumurtaları alınanın çocuğa yok,rahmi alınanın bir oğlu var.2. bebeği istediği için doktora gidiyor ve rahim kanseri olduğunu öğreniyor.Allah korusun.

anladım canım:)
yumurtaları alınanın çocuğa yok,rahmi alınanın bir oğlu var.2. bebeği istediği için doktora gidiyor ve rahim kanseri olduğunu öğreniyor.Allah korusun.

Allah kimsenin basina vermesin onlarada sabir versin rabbim insallah.Omur boyu cocugunun olmayacagini bilmek cok zor.

bizi neler bekliyor bilemiyoruz canım keşke gelecekten haberimiz olsa ama maalesef allah anlımıza ne yazdıysa onu yaşıyoruz.başıma böyle bir şeyin geleceği aklımın ucundan bile geçmedi meğer neler varmış hayatı öğreniyoruz canım ...allahın beterinden sakınsın. çok dua etmeliyiz başka çaremiz yok yani elimiz kolumuz bağlı bu konuda ne kadar istesek e bir şey yapamıyoruz. çaresizlik bu olsa gerek

kuzuuumm napıyosun??

napim canım bugün adetin 8.günü artık yavaş yavaş çalışmalara başlayacağız inş bir şey çıkmazsa her ay ya yorgunluk ya hastalık çıktı 3 aydır adet olsam kurtarsam diye bekledim şimdi adet olmasam diye bekleyeceğim

amiinn canım inşallah...9 ay şu kırmızı lardan kurtulsak çok güzel oolurdu...
ama bu gece bir başka ha oldum ha oloacam sankii...
test yapıp kafamı rahatlatsam diyorum olumlu olumsuzz sonra cesaret edeiyorumm...

evet canım bence de test yap bizde rahatlayalım

Tatlim 22 milyonun % 5 ini hesapladimm. Sizinde 1.100.000 cikiyor yani iste 1 milyon gibi bi rakam.. bide hiz % 2 den trantal 600 kullanarak % 15 e ckmisti ama once ameliyat olmustu esim.. trantali kestik hiz % 10 a dustu canim.

1 milyon az bir sayımı acaba onu anlayamadım trantal a da bakıcam olmazsa bu ay kullanır öyle teste gideriz

Canim bizim 4 milyona az dedi dr.. artik sen dusun :))))

o zaman kesin ameliyat diyecek bize

Bence değerleriniz çok kötü deil cnm. a+b toplamının 50 olması gerekiyor diye biliyorum.Ayrıca morfolojiye krugere göre baktırın derim.Çünkü bizim ameliyat öncesi morfoloji değerlerimiz krugere göre %2 iken who'ya göre %55 di.Sizin hız için proxeed kullanmanız gerekiyo bence.Komplex bi vitamin olduğu için sperm yapısına ve hızına faydası olan bütün vitaminler var. En önemlisi de koenzim Q10 var.Bide Sizin doktorunuz kim Hangi şehirdesiniz?

Allah yardımcın olsun canım.cumu vaktinin yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
bak ne anlatacağım,burada avukat16 diye bir arkadaş vardı.ameliyat olduktan 6 ay sonra test yaptırdılar,hepsi çok iyiydi,ileri hız%0 idi.doktor %1 şans vermişti doğal yoldan,o ay hamile kaldı:)))yerinde hareketli sperm var ya,oda yetebiliyormuş.sen yeter ki içini ferah tut.
burdan birkaç arkadaşa acayip kanım kaynadı sen bunlardan birisin:))))

ameliyattan sonramı ileri hız 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…