- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.341
inşallah canımm uzun süredr sessiz kaldıkk...acısıı çıkaalım inşallah ::):)))uzun süredir hamilelik haberi yok.arka arkaya olacak inşallah bu aralar:)
canczım kelimesini bn söyledim..yok sa o odundur söylemezz öyle kibr kelimeler :)))
Amin insallah ne sevinirim varya kendim olmus kadar
Gecen hafta keci boynuzu kurune basladim ama onuda cok icmiyor bir su bardaginin yarisi kadar iciyor baskada bisey yapmadim hic 4-5 ay once bi macun yapmistim o var halen ama vermiyorum o da vermeyince yemiyor moral bozuklugundan bisey yapasim gelmiyor
Biz zaten asil bunun icin gitmistik elle muayene olunca varikosel cikti onu tedavi edelim dedi bunun icinde bisey vermedi yaa burdaki doktorlar cok gicik adami oldurur bunlar
odun milleti desene evlendigimizden beri boyle hep biseylere bagladim yok stresten yok yeni ise girdi stresli yok kavga ettik ondan yok varikoselden derken bugunlere kadar geldik ama ben cok uzuluyorum boyle nasil yurucek bilmiyorum
anladım canm stresten dir kesin bnm eşimde de olyor bazen maddi olrak sıkıntıya giridğinde ailesiyle tartıştığın bişeyler arya girdği vakitt çok düşük perfonmansı..doktora da bir söylesendinn..
canım çok stres yapıyorsun.biraz rahatla lütfen.tamam öyle demesi kolay biliyorum ama sen bir anne adayısın.kendine iyi bakman,stresten uzak durman gerekiyor.
Zor ama iste insan uzuluyor be bitanem biliyorsun zor bir durum zaten varikosel olunca birde o olunca sanki insan hersey ustune geliyormus gibi hissediyor Allahim beterlerinden korusun
Mesajlarim birbirine girdi adzeynep senin icin sordum akrabalarini
anladım canım:)
yumurtaları alınanın çocuğa yok,rahmi alınanın bir oğlu var.2. bebeği istediği için doktora gidiyor ve rahim kanseri olduğunu öğreniyor.Allah korusun.
Bilmiyorum cnm bazen cok umitsiz karamsar oluyorum zaten varikosel varken birde ustune ustune hersey gelince mahfoluyorum inan ki.Hep dua ediyorum ama bilmiyorum Allahim duysun artik bizi daha fazla uzmez insallah.Bazen diyorum dusunuyorum acaba bu evlilik yurumucekte ondan mi Allah bana vermiyorki diyorum
Canim ben cogu zaman soylemem bile esime dunde demedim mesela bu dusa girecekti dedimki hadi ozaman dustan once calisma yapalim sadece boyle dedim olmadi iste zaten bir dunluk bisey degil bu evlendi evleneli ben bu sorunlari yasiyorum ama kaldiracak gucum kalmadi artik psikolojim bozuldu resmen ben neseli bir insandim boyle degildim hep uzgun hep moralim bozuk simdi.bu evlilik beni mahfetti.Kac kere yaptim olmuyacagi zaman onlada olmuyor gittim pahali pahali seksi seyler aldim ise yaramadi
kuzuuumm napıyosun??
amiinn canım inşallah...9 ay şu kırmızı lardan kurtulsak çok güzel oolurdu...
ama bu gece bir başka ha oldum ha oloacam sankii...
test yapıp kafamı rahatlatsam diyorum olumlu olumsuzz sonra cesaret edeiyorumm...
evet canım bence de test yap bizde rahatlayalım
Tatlim 22 milyonun % 5 ini hesapladimm. Sizinde 1.100.000 cikiyor yani iste 1 milyon gibi bi rakam.. bide hiz % 2 den trantal 600 kullanarak % 15 e ckmisti ama once ameliyat olmustu esim.. trantali kestik hiz % 10 a dustu canim.
1 milyon az bir sayımı acaba onu anlayamadım trantal a da bakıcam olmazsa bu ay kullanır öyle teste gideriz
canım benım yalan soyluorlar esımde takılmıyorum ben dıyordu.. ama kendılerını eksık hıssedıyorlar.. hıc kendınde de sorun arama sorun onların kucuck beyınlerınde ayyy bak yıne erkek dusmanlıgım başladıama benım kı bıldıgın suzme gerızekalı kuzum yaaaa o kadar cogalttım spermlerını ben yaptım hemde ama sen 3-5 mılyonu benden esırgıyorsun dıyorum oyle boyle asılama olsun yaptırabılıyorum cok sukur
Canim bizim 4 milyona az dedi dr.. artik sen dusun :))))
tamam canım yarın alalım hemen argınmaxı ne kadar? valla mecbur öyle yapacağız desteksiz düzelmeyecek belli oldu. neyse bakalım yaza kadar normal olmasını bekleyeceğiz olmazsa aşılama ile başlarız artık...
napim canım bugün adetin 8.günü artık yavaş yavaş çalışmalara başlayacağız inş bir şey çıkmazsa her ay ya yorgunluk ya hastalık çıktı 3 aydır adet olsam kurtarsam diye bekledim şimdi adet olmasam diye bekleyeceğim
Allah yardımcın olsun canım.cumu vaktinin yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
bak ne anlatacağım,burada avukat16 diye bir arkadaş vardı.ameliyat olduktan 6 ay sonra test yaptırdılar,hepsi çok iyiydi,ileri hız%0 idi.doktor %1 şans vermişti doğal yoldan,o ay hamile kaldı:)))yerinde hareketli sperm var ya,oda yetebiliyormuş.sen yeter ki içini ferah tut.
burdan birkaç arkadaşa acayip kanım kaynadı sen bunlardan birisin:))))
ameliyattan sonramı ileri hız 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?