Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ah ah darisi bizlere canim, tabi sende saglicakla kucagina al insallah:) ama sen kacingi gun embiryosu kondugunu ve kacingi gun idrar testi yaptigini soylemedin, yoksa ben mi kacirdim:)

padon canım ben yazmamışım galiba:) benim 5.gün embriyosuydu, 9.gün akşam yaptım idrar testini.onu da neden yaptım var ya işyerinde kötü sonuç alırsam çok üzülmeyeyim diye.hazırlık olsun diye yaptım. silik çıktı ikinci çizgi.

ay pardon canim yazmistin galiba ben uctum yine tabi herkesin bunyesi farkli ama bende de cikar insallah benimde yarin 9. gun ve 6.gun embiryosuydu..ayagini suru bol bol

ay pardon canim yazmistin galiba ben uctum yine tabi herkesin bunyesi farkli ama bende de cikar insallah benimde yarin 9. gun ve 6.gun embiryosuydu..ayagini suru bol bol

Bizede anlatin yaaa biz niye bilmiyoz bilmem kacinci gun embriyosu olunca noluyor ? Hamilelik belli olusuyla nasil bir etkilesimi var ? Siz ikinizde hic asilama denemediniz mi ??
Merinos kac gun surdu hersey ? Kac gunde bir dr a gittin ? Kac yAstan sonra ikiz transfer yapiyolar ? O dondurulmus bebeler :) kac sene beklicekk ? Agrin sizin oldumu cok ? Bu igneler , yumurta alinmasi , transferi zor mu ?? Dahada detayli istiyozzz :)

canim yumurta ile sperm dollendikten sonra embiryo olusuyor ve ertesi gunden itibaren gelisimleri 1. gun diye sayilarak izlenmeye basliyor..embiryo bolunuyor 2--4-6 falan diye..tabi bu arada gelisimini duruduranlar oluyor..genelde besinci gun blastosist seviyesine ulasmis oluyor ve sayilamaacak kadar cok hucreli oluyor..yani demkki yumurtada spermde iyiymiski bugune geldi gibi birsey cikiyo birazda..Tr de genelde 3. gun fresh trabsfer yapiliyor sanirim ama bazi yerlerde 5. gun yapiyor yada donduruyor..kadin vucudu dinleniyor bu arada yumi buyutmek icin aldigi hormonlardan falan temizleniyor dengeye geri donmesi icin bekleniyor..ben hic asilama denemedim hersey ates pahasi zaten sayimizda uygun degil bosuna zaman ve para kaybi dedik..benim tedavim baya uzun oldu ama genelde en gec 15-20 gun icinde taze transfer yapilacaksa bitmis oluyor tedavi, eger donduurlmus transferi yapilacaksa 1-2 ay vucut dinlendiirliyor..5. 6. gum embiryosu buyumus gelisimi daha ilerde demek, yani 2.3. gun transfer yapilan birine gore ben sonucumu daha erken alabilirim..3. gun transfer yapilan birinde yerlesme sonraki 4-5 gunde olurken benimki icin 6. gun icin yani ilk 24 saatte olabilir demisti..tabi ben uzman degilim ama bildiklerim bunlar:) tr de kanunlar belirliyor, 35 yas ustu sanirim 2 transfer ediyolar yada bi suru kanun var ..tup bebk topigine gel guzelim..

canım deyalar tüp bebek topiğinde var aslında bizim burda anlattıklarımız sadece 2 örnek olacak . orda çok örnek var. neyse ben ilk 10 martta gittim. iki günde bir gttim kontrollere.21 martta yumurta tooplandı , 25 martta transfer.ve bu tarihten itibaren 1 gün dinlendikten sonra normal hayata devam ve 3 nisanda test yapıp sonucu aldım.
iğneler acıtmıyor,transfer müthiş heyecanlı ve güzel. sadece yumurta toplamada narkoz olduğu için pek sevimli değil.ama ondada ağrı, acı yok.
bu kadar pek anlatma kabiliyetim yok ama umarım birazcık fikir verebilmişimdir.

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi optimistt arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littlebirdie__6

ayla_34__6

jonguil__8

optimst4__11

evlimutlu__2

delinefsim__5

unbelivable__2

evlimutlu44__1

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

unbelivable __2

jonguil__2

optimistt__2

evlimutlu44__1

delinefsimm__2

benim içinde okur musunuz suanda adetliyim bitsizn bende sizler için okuyacağım

kızlar,doktordan geldim az önce.test sonuçlarına baktı,sizin normal yolla bebek sahibi olmanız%1-5 sadece dedi.siz tüp bebek hastasısınız dedi boşuna vakit kaybetmeyelim,adetle hemen başlayalım dedi.yani artık tüp bebek olacağı bir nevi kesinleşti şu kör olmayasıca adetim bir gelse...

adet günün ne zamn...??
hayırlı cnım tüp bebek tutsunda yani bi şekilde hamile kalda normal tüp beebk farketmez..yeter ki olsun...

adet günün ne zamn...??
hayırlı cnım tüp bebek tutsunda yani bi şekilde hamile kalda normal tüp beebk farketmez..yeter ki olsun...

adet günüm dündü tatlım.öyle tabi,artık yeter ki hayırlısıyla anne olayım tedavi şeklini hiç bir önemi yok.boşuna beklemişim onca zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…