- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.741
oooo o benden merakli, testi aldim ya bak sakin yapma diye kac tane email atti az once:))benden once gider biraksam:)
inşallah çok sevinin tatlım beniiimmmm
ah ah darisi bizlere canim, tabi sende saglicakla kucagina al insallah:) ama sen kacingi gun embiryosu kondugunu ve kacingi gun idrar testi yaptigini soylemedin, yoksa ben mi kacirdim:)
padon canım ben yazmamışım galiba:) benim 5.gün embriyosuydu, 9.gün akşam yaptım idrar testini.onu da neden yaptım var ya işyerinde kötü sonuç alırsam çok üzülmeyeyim diye.hazırlık olsun diye yaptım. silik çıktı ikinci çizgi.
ay pardon canim yazmistin galiba ben uctum yinetabi herkesin bunyesi farkli ama bende de cikar insallah benimde yarin 9. gun ve 6.gun embiryosuydu..ayagini suru bol bol
ay pardon canim yazmistin galiba ben uctum yinetabi herkesin bunyesi farkli ama bende de cikar insallah benimde yarin 9. gun ve 6.gun embiryosuydu..ayagini suru bol bol
inanıyorum senin de inşallah pozitif olacak. ama ne kadar geç yaparsan testini sanki o kadar iyi olur yarın.
Bizede anlatin yaaa biz niye bilmiyoz bilmem kacinci gun embriyosu olunca noluyor ? Hamilelik belli olusuyla nasil bir etkilesimi var ? Siz ikinizde hic asilama denemediniz mi ??
Merinos kac gun surdu hersey ? Kac gunde bir dr a gittin ? Kac yAstan sonra ikiz transfer yapiyolar ? O dondurulmus bebeler :) kac sene beklicekk ? Agrin sizin oldumu cok ? Bu igneler , yumurta alinmasi , transferi zor mu ?? Dahada detayli istiyozzz :)
Bizede anlatin yaaa biz niye bilmiyoz bilmem kacinci gun embriyosu olunca noluyor ? Hamilelik belli olusuyla nasil bir etkilesimi var ? Siz ikinizde hic asilama denemediniz mi ??
Merinos kac gun surdu hersey ? Kac gunde bir dr a gittin ? Kac yAstan sonra ikiz transfer yapiyolar ? O dondurulmus bebeler :) kac sene beklicekk ? Agrin sizin oldumu cok ? Bu igneler , yumurta alinmasi , transferi zor mu ?? Dahada detayli istiyozzz :)
Test yaptım canım bişey çıkmadı ama sen galiba üstüne adet görmüşsün dimi
Yok canim ben ustune gormedim benim de goguslerimde cok agri vardi... Hatta hala devam ediyo... Sen adet oldun mu?
benim içinde okur musunuz suanda adetliyim bitsizn bende sizler için okuyacağım
arkadaşlar , tüp bebek denemiştik bu ay ve tuttu. ilk test pozitif.darısı başınıza
kızlar,doktordan geldim az önce.test sonuçlarına baktı,sizin normal yolla bebek sahibi olmanız%1-5 sadece dedi.siz tüp bebek hastasısınız dedi boşuna vakit kaybetmeyelim,adetle hemen başlayalım dedi.yani artık tüp bebek olacağı bir nevi kesinleşti şu kör olmayasıca adetim bir gelse...
adet günün ne zamn...??
hayırlı cnım tüp bebek tutsunda yani bi şekilde hamile kalda normal tüp beebk farketmez..yeter ki olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?