- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.761
adet günüm dündü tatlım.öyle tabi,artık yeter ki hayırlısıyla anne olayım tedavi şeklini hiç bir önemi yok.boşuna beklemişim onca zaman.
bncede daha fazla bkleme..yükslemesi olanalr zaten 6. ayda blli oluyor..nerdeyse normale dönüyor..ee normale dönüyor ama hala gebelikyoksa en iyisi daha fazla bklemeden bütün yollar denemel.mesele bizim ki ameliyatın üstünde 6 ayı gçtik ama dğererlde az yükselme var..azar azar yükseliyor normale dönmesini bklersem blki 1 yıldan fazla zamanı mı alack..sonra tekrar düşme ihtimali var..e yine blke..ömrüm biter ya..RABBİM HAYIRLISI NASİP ETSİN .BU YÜZDN BUTUN YOLARI DENİECĞEİZ..
slm arkadaşlar forumunuzu yeni gördüm bende yazmak istedim. 3 yıllık evliyiz 5 aydır çocuk istiyorduk ama olmuyodu sonunda doktora gittik eşime varikosel tehşisi konuldu. sonuçları şöyle :
miktar : 3 ml
viskozite : normal
ph : 7.5
likefikasyon :30 dk
spermatazoid : 17 milyon
1 saatlik motilite : %20
ileri doğru hızlı hareketli : %10
ileri doğru hareketli : %10
hareketsiz : %80
doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi.peki ameliyat olunca bu değerlerde yükselme oluyomu? özellikle ileri doğru hareket sayısı az ameliyat bunuda düzeltiyomu bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim. Allah herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah ....
öyle tatlım.bende tam 16 ay bekledim yavaş yavaş yükseliyordu.en son ml de 10 milyonu gördük,şimdi bir düştü ml de 2 milyon.ya daha düşerse Allah korusun...
siz bi daha ne zaman test yaptıracasınız?
slm arkadaşlar forumunuzu yeni gördüm bende yazmak istedim. 3 yıllık evliyiz 5 aydır çocuk istiyorduk ama olmuyodu sonunda doktora gittik eşime varikosel tehşisi konuldu. sonuçları şöyle :
doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi.peki ameliyat olunca bu değerlerde yükselme oluyomu? özellikle ileri doğru hareket sayısı az ameliyat bunuda düzeltiyomu bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim. Allah herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah ....
sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm
cvp için teşekkürler morfololoji olarakta sorunumuz var oda şöyle :
normal morfoloji sperm : 4
baş anomalisi : 72
boyun ve kuyruk anomalisi :24
sanırım bu değerler yüzde olarak. baş anomalisini açmış alt başlık olarak boyun ve kuyruğuda ama toplam değerler böyle..
Masallah canim cooook sevindim oleyyyyy teyze oluyoz :))) hayirlisi olsun insallah ptesi sonucunuda bekliyoruz .. nasil sevindigini neler hissettigini paylasmamissin :) onlari da bekliyoruz ...
sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm
canim dulariniz sayesinde hepiniz sagolun var olun Allah razi olsun, ettigimiz tum dulari kabul etsin insallah...
sabahin korunde uyandim tani 6 da ama agirdan alip 7 ye kadar tuttumkendimi tabi esimde yari uyur yariuyanik hadi kalk yap falan diyor neyse kalktim yaptim hemen ciktik banyodak3 dk bekleyin diyordu yatak odasinin camindan parka bakarken esim 3 kere 60 saydi sonra yavasca gittik banyoya ama o an titriyordum bakmadan once tai, kendime bir yandanda olmazsada kanda cikacak nasilsa diye teselli ediyordum, ve dandan dan ikincicizgi nerdeyse digeri kadar belirgin, ben tabiki goz yaslarimi tutamadim hemen sarildik sukrettik,ne yapacagimizi bilemeden geldik oturduk salonda ole sarildik donduk kaldik heyecandan sevincten birazda endisede vartabi..sonra esim guzel bi kahvalti hazirladi kutladik, bikac arkadasimiz ve siz biliyorsunuz hala sindirmeye calisiyrouz ailelere soylemek icin, yada kan testini bekleriz belki, insan ne hissedeceginibilemyor esim en iyisi ben biraz yatayim dedi, bende size kostum iste:)
Allahim herkese nasip etsin insallah yarabbim, hepimiz saglikli hamileliklerle saglikli bebeciklerimize kavusalimmm aminnnnnnn
canım çok çok tebrik ederim yaaa ben ÇOK İNANIYORDUM zaten senin hamile kalacağına çünkü 5 ve 6.gün embiryoları kesin tutuyor....
canım çok çok tebrik ederim yaaa ben ÇOK İNANIYORDUM zaten senin hamile kalacağına çünkü 5 ve 6.gün embiryoları kesin tutuyor....
ayy canım çok sevindim..RABBİM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DOĞDUGU GÜNÜ DE GÖSTERİR İNŞALLAH...AYY BN BİLE BU KADR SEVİNDİĞİME GÖRE KİMBİLİR SEN UÇUYORSUNDUR ŞİMDİ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?