- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.781
canim benim cok tesekkur ederim sizlerinde dulari sayesinde,,,insallah hepimiz guzel haberler alacagiz 2014 hepimize ugurlu gelecekkk bende buna inanyorumm, her zaman pozitif olmakta yarar var:)
çok sevindim cnm inşallah allahın izniyle bebeğini kucağına alırsındarısı bizim başımıza artık
evet tatlım darısı inşallah bize artık çok mutlu oldum inan inşallah sağ sağlım kucağına almak nasip olur tatlım...dua et bizelere
kızlar,doktordan geldim az önce.test sonuçlarına baktı,sizin normal yolla bebek sahibi olmanız%1-5 sadece dedi.siz tüp bebek hastasısınız dedi boşuna vakit kaybetmeyelim,adetle hemen başlayalım dedi.yani artık tüp bebek olacağı bir nevi kesinleşti şu kör olmayasıca adetim bir gelse...
canim ya ne guzel cok sevindim .. Rabbim isteyen herkese yasatsin .. kimseye soylemeyin daha beklein kan testini :) 7 aylik olmaa yaww :) bi yapin bakalim dr baksin sonra soylersiniz .. Hadi bakalim dualarimiz seninle .. sende duaya devam senin bebisine kardes gelsinnn :) bi de sen teyze ol :)
5 ve 6 . gün embriyoları kesin tutuyor derekn donmuş embriyo mu yani..
yok tatlım döllenen yumurtalar gün geçtikçe sayıyorlar ya 1.2.3. gün diye 5 ve 6 gün döllenmiş bir şekilde gelişimini takip ettikten sonra transfer oluyor ya tutuyor işte onlar. ablamın 2.gün embiryosuydu tutmadı mesela...
neden o zaman hemen 2 gun koydular ki ? o zaman hepsinde beklesinler 5-6 gun dimi ?? bunun bir nedeni var mi ki >>
var canım işte iyi döllenemeyenler yavaş yavaş ölüyor bu da ölmek üzereydi şansını denediler belki tutunur diye normalde bekliyorlarlar eğer gelişimi iyi ise en son işte kaç gün bekleniyorsa bekliyorlar en son gün transfer oluyor ben şimdiye kadar 6.gün embiryosu duydum en çok 7 .gün var mı acaba
canim dulariniz sayesinde hepiniz sagolun var olun Allah razi olsun, ettigimiz tum dulari kabul etsin insallah...
sabahin korunde uyandim tani 6 da ama agirdan alip 7 ye kadar tuttumkendimi tabi esimde yari uyur yariuyanik hadi kalk yap falan diyor neyse kalktim yaptim hemen ciktik banyodak3 dk bekleyin diyordu yatak odasinin camindan parka bakarken esim 3 kere 60 saydi sonra yavasca gittik banyoya ama o an titriyordum bakmadan once tai, kendime bir yandanda olmazsada kanda cikacak nasilsa diye teselli ediyordum, ve dandan dan ikincicizgi nerdeyse digeri kadar belirgin, ben tabiki goz yaslarimi tutamadim hemen sarildik sukrettik,ne yapacagimizi bilemeden geldik oturduk salonda ole sarildik donduk kaldik heyecandan sevincten birazda endisede vartabi..sonra esim guzel bi kahvalti hazirladi kutladik, bikac arkadasimiz ve siz biliyorsunuz hala sindirmeye calisiyrouz ailelere soylemek icin, yada kan testini bekleriz belki, insan ne hissedeceginibilemyor esim en iyisi ben biraz yatayim dedi, bende size kostum iste:)
Allahim herkese nasip etsin insallah yarabbim, hepimiz saglikli hamileliklerle saglikli bebeciklerimize kavusalimmm aminnnnnnn
hmmm anladim bu isleri bilmiyoruz tabi demekki disarda ne kadar cok olursa o kadar iyi .. hayirlisi insallah yaptiranlarinda uzun uzun gunler kalir da cogu tutar .. hadi sekercim sizin sonuclariniz iyi bu ay iyi calisin snden de bi hamile haberi duyalim :) bak hizlilar az diyordun degerleriniz firlamis - cokk bebiskonun teyzesi olmak istiyorummm :) hadiii calisinnn :)
inşallah o güzel mutlluğu hepimizim tadacağız..bizbirimize müjdeler verecğiz canm..cok tesekkur ederim tatlim, insan bi tuhaf oluyor ne hissedecegini bile bilemiyorsun, sevinc heyecan kaygi hepsi bir arada, cok sukur rabbime, pazartesi kanda yuksek bi deger gorunce insallah rahatlicam..hadi arayi acmayacaksinzi sizde insallahhh, dualara devammm, hepinzi aklimdasinizz
yok tatlım döllenen yumurtalar gün geçtikçe sayıyorlar ya 1.2.3. gün diye 5 ve 6 gün döllenmiş bir şekilde gelişimini takip ettikten sonra transfer oluyor ya tutuyor işte onlar. ablamın 2.gün embiryosuydu tutmadı mesela...
evet canım seninle konuşuyorduk test yaptırmadan önce sizin ileri hızlılar yüksek bizimkiler çok düşük diye bende çok şaşırdım canım bu kadar iyi artış olacağını beklemiyordum açıkçası. adetin kaçıncı günü şuan bilmiyorum ilk defa hesap yapmadım canım o yüzden denk gelir mi bilmem. çalışmak için bir şey olmuyor canım oluyorsa istersek oluyor
hm anladım canm..peki eğer ölmezlerse bütün tüp merkezler 5 6 güne kdr bkler değil mi..
masallah canim sonuclariniza bende cok sevindim darisi bizim basimiza insallah bende mayista ikna edebilirsem test yaptirip oyle asilama dusunuyorum ama insallah hic birine gerek kalmazda bende 10-15 gun sonra size guzel sonuclar veririm adet gunum 15 inde olucak bakalim insallah bu ay gelmez biseyler :)
canim yaaaa o kadar cok sevindim ki allahim sana sukurler olsun coktandir giremiyordum seni merak ediyordum acaba ne yapti diye bu gun okudum seni tebrik ederim rabbi sagsalim kucagina almayi nasip etsin
hm anladım canm..peki eğer ölmezlerse bütün tüp merkezler 5 6 güne kdr bkler değil mi..
lemancim Allah razi olsun, sizlerin okudugu dualar sayesinde oldu Allah in izniyle..bende cok dua ediyorum insallah dularim kabul olur ve hepiniz ama hepiniz tez zamanda minicik yawrulariniza kavusursunuzzz, ben kan testni pazartesi yaptiricam canim ozaman netlik kazanacak aslinda...
tesekkur ederim cnm meryem suresine basladigimizda ilk listede sen vardin baak rabbim dualarimizi kabul etdi testte cikdiysa kanda da cikar insallah hepimiz senin arkanca geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?