- Konu Sahibi delinefsim
-
- #5.801
sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm
canm senn adına cok sevındım yaa masallah inş degrin katlanarak artar bebişini kucagına alırsın dua et bızım için
sukurler olsun 9. gunumde idrardacift cizgiyi gordum, hemde epey belirgin(belki kuzum 6. gun donmus embisi oldugu icindir) ah ne guzel bir duygu, Allahim hepimize ama hepimize nasip etsin insallahsaglikli hamileleikler dogumlar...kendimi cok kaptirmak istemiyorum pazartesi kan testim var, hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm
Harika tebrik ederim. İnşallah testin de şöyle guzel guzel yuksek bi deger cikar. Beb bugun 2.testi yaptırdı m 372 cikti. Ilk test 204 ttu. Once korktum sonra doktor yok dedi kotu degil yuzde seksen artmış ama 2 gun sonra tekrar test yapacagiz . Bakalim ins guzel artis olur
tatlım sadece sayıya bakarak mı %1-5 dedi diğer değerleriniz iyi ama .... tatlım bak tüp aşı fark etmiyor yeter ki olsun iki kişinin hamilelik haberini aldık yeter ki olsun senin de tüpün tutacak tatlım inanıyorum. inş 5 ya ada 6.gün embiryosu olur kesin tutuyor kaç kişinin tuttu tutmayanı duymadım daha...
tabii canım bekliyorlar her gün gelişimini izliyorlar ona göre seni çağrıyorlar o gün transfer oluyor.önemli olan döllendikten sonraki gelişimi tatlım ben şimdiye kadar 5.ve 6.gün embiryolarının tutmadığını görmedim .büyümüş bir şekilde tranferin oluyor düşün bebek karnında ama tek tuttunması kalıyor onun içinde bir sürü iğne ilaç kullanıyorsun. yani hamile kalmak için ellerinden geleni yapıyorlar...
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
unbelivable __2
jonguil__2
optimistt__2
evlimutlu44__1
delinefsimm__2
ayyyy çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiimmmmsen bana umut oldun şimdi.sağlıkla kucağına al bebişini tatlım
canim dulariniz sayesinde hepiniz sagolun var olun Allah razi olsun, ettigimiz tum dulari kabul etsin insallah...
sabahin korunde uyandim tani 6 da ama agirdan alip 7 ye kadar tuttumkendimi tabi esimde yari uyur yariuyanik hadi kalk yap falan diyor neyse kalktim yaptim hemen ciktik banyodak3 dk bekleyin diyordu yatak odasinin camindan parka bakarken esim 3 kere 60 saydi sonra yavasca gittik banyoya ama o an titriyordum bakmadan once tai, kendime bir yandanda olmazsada kanda cikacak nasilsa diye teselli ediyordum, ve dandan dan ikincicizgi nerdeyse digeri kadar belirgin, ben tabiki goz yaslarimi tutamadim hemen sarildik sukrettik,ne yapacagimizi bilemeden geldik oturduk salonda ole sarildik donduk kaldik heyecandan sevincten birazda endisede vartabi..sonra esim guzel bi kahvalti hazirladi kutladik, bikac arkadasimiz ve siz biliyorsunuz hala sindirmeye calisiyrouz ailelere soylemek icin, yada kan testini bekleriz belki, insan ne hissedeceginibilemyor esim en iyisi ben biraz yatayim dedi, bende size kostum iste:)
Allahim herkese nasip etsin insallah yarabbim, hepimiz saglikli hamileliklerle saglikli bebeciklerimize kavusalimmm aminnnnnnn
kızlar,doktordan geldim az önce.test sonuçlarına baktı,sizin normal yolla bebek sahibi olmanız%1-5 sadece dedi.siz tüp bebek hastasısınız dedi boşuna vakit kaybetmeyelim,adetle hemen başlayalım dedi.yani artık tüp bebek olacağı bir nevi kesinleşti şu kör olmayasıca adetim bir gelse...
evet meryem suresi listesinin acilisini yaptimm fire olmayacak insallah listemizdee
evet adet oldum hatta çok geçti bile
canimmm cok sagolll:) insallah seninde guzelhaberini alicazz, gidip bi test daha aldik farkli bi marka ondada pozitif cikti coksukur yarabbim, ama bu heyecan 9 ay bitmez kan degerim arttimi kese gorundumu kalp atisi duyuldumu, tarama testleri yapildimi allahimmmhepimize yardim ett
selam arkadaslar malesef ben adetliyim okuyamiyorum bitince katilirim41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
arkadaşlar şimdi littlebirdie arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
unbelivable __2
jonguil__2
optimistt__4
evlimutlu44__1
delinefsimm__3
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy ne kadar guzel ve romantikSYazdiklarini okurken resmen gozumde canlandi boyle duygusal bir film izlemisim de onu gozumde canlandirdim gibi birsey oldum Cok sevindim tatlim gozun aydin darisi bizlere insallah o cift cizgiyi gormek.
Zeynep'im Zeynep'im seninle benim kaderlerimiz sayilarimiz sanslarimiz bile ayni.Kaderimizde tup bebek ikiz bebekler varmis demekki.Kayinpeder bana hep ikizin olsun diye dua ederdi ediyorda halen bende kiziyorum o oyle dedikce.Hep bazen o duaya bagliyorum bu tup olayini belki kaderimde ikiz yoktu ama Allah duasini kabul etti ve ikiz olmasi icin tup yaptirmam lazim sanki oyle hissediyorum sacma ama ona bagliyorumCinli bir arkadasim da el falima bakti oylesine dalgasina bakti ama 3 cocugum olcakmis biri ikiz mis Kimi gorsem bana ikiz dua ediyorlar korkuyorum valla.Allah'im affet beni ama dogru bu korkuyorum ikiz olacak diye
Kizlar yaa meryem suresine bende katilmak istiyorum okunanlara bende okurum isterseniz herkese yada en basa dondugunuzde beni de ekleyin listeye olurmu canlar
insallah canim benim, bende kan degerini gormeden cok heyecanlanmak istemiyorum ama elde degilkiiii, dualarimdasinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?