- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.021
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
Jonguil icin meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN
herseygüzelolacak İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
optimist3 İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
littlebirdie İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
evlimutlu44 için okumaya başlıyorum..
Leman24
isterseninanma
Alya_34
nazendeeee
kalanchoe
sndz
SEL25
Yuko06
liste sıramız bu şekilde okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Meerhaba cnm sizin sorununz neydi..seni de listeye eklerim..
Varikoselli. Ve saglikli bebeekler dunyaya getiren cok insan var..bebegin saglikli olmamadi bnce degerlere bagli degildr.sonucta bir saglikli spermle olusuyor minikler..ne zamn ameliyt olmayi dusunuyorsunuz...2 gecikince test yapnissin birde bugun dne..yada kan testi yaptir..
Merbaha ttlim. Bzmki 1milyon du..ameliyatin 3, ayinda 3milyon ...5 ayinda da 5. 6 milyon arasi cikti..bir hafta sonra tekrar test yapacguz..yani 7 ay dolmus olck yapagiz testi..
ben hep burdayımda genelde okuyorum pek yazmıyorum
kan sonucu güzel çıktığına göre hamilesin demekmi oluyo bu
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
Jonguil icin meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN
herseygüzelolacak İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
optimist3 İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
littlebirdie İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
evlimutlu44 için okumaya başlıyorum..
Leman24
isterseninanma
Alya_34
nazendeeee
kalanchoe
sndz
SEL25
Yuko06
liste sıramız bu şekilde okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..
delinefsim canim ben 3 tane okudum meryem suresi evlimutlu arkadasim icin sana zahmet eklermisin
Arada yaz..hatta sureklu yaz...nasilsn cnm..
Benim bat 6 nisandı ve hala regl olmadım,8 nisanda test yaptım negatif çıktı.. doktor eşime varikosel ameliyatı dedi ve varikoselin spermlerin sadece sayısını kalitesini fln değil genetiğini de etkilediğini söyledi,eşim de ameliyat olana kadar korunmak istediğini söyledi.. Tamam haklı sonuçta sağlıksız bi bebeğimiz olmasını istemeyiz hiçbirimiz ama o da allahın takdiri o ol derse sağlıklı da olur sağlıksız da.. Tabii ki önce tedbir.. Offf offfff bilmiyorum yani acaba varikosel ameliyatı olmadan sağlıklı bebeği olan insanlar var mı ? Bu varikosel ne yaygın bir illetmiş ya allah dermansız dert vermesin tabii..
valal bende hala inanamasamda sanirim oyle:)) Allahim hepinize nasip etsin insallahhhhhh
arada yazıyorum yine işte.. iyiyim çok şükür bugün adet oldum yine hayal kırıklığı işte. hiç gecikmem olmaz benim hep günü gününe ama bu defa 32. günde geldi daha önce sen demiştim adet gecikirse rahim kendini hamileliğe hazırlıyo diye, bu gecikmeye buna yorup kendime mutluluk çıkarıyorum :) sen nasılsın
geçen gün bir programda söylendi varikosel çağımızın en yaygın hastalığıymış erkek kısırlığı gittikçe çoğalıyomuş malesef
kesin sonuç haftayamı belli olcak, sen kendini nasıl hissediyosun
canim ben idrar testinde pozitifi gordum sonra iki kan testi tekrarlandi 2 gun araliklarla simdideye kadar degerlerimin iyi oldugu soylendi..ben yinede kalp atisini gorene kadar temkinli davraniyorum, ama cok sukur 4hafta 5 gunluk hamileyim..darisi sizlereee
Yani doğru söylüyosun hem allahın takdiri hem de bebek sağlıklı değilse çoğunlukla düşükle sonuçlanıyo.. Ameliyat için hastane ve doktor araştırıyoruz zamanını kesinleştiremedik yani henüzsanırım en geç 2 ay içinde olur.. Yarına kadar olmazsam kan tahlili yaptırcam inşallah başka bir sorun yoktur,geçen ay 4 gün geçmişti bu ay 5 gün geçti hiç böyle olmazdı.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Cevabin icin tesekkur ederim canim peki siz ne zamandir cocuk istiyorsunuz? Biz iki senedir ugrasiyoruz her gittigimiz doktor bizi tupe yonlendirdi en son izmirde bir doktor bulduk ona gittik izmirli arkadaslar varsa bilirler ugur mungan.oda varikosel icin 3 bin lira istedi bizden uc haftalik ilac tedavisi var simdi esimin enfoksiyon yuzunden sonrasinda karar vericez..siz ne kadar odediniz varikosel ameliyati icin..?
arada yazıyorum yine işte.. iyiyim çok şükür bugün adet oldum yine hayal kırıklığı işte. hiç gecikmem olmaz benim hep günü gününe ama bu defa 32. günde geldi daha önce sen demiştim adet gecikirse rahim kendini hamileliğe hazırlıyo diye, bu gecikmeye buna yorup kendime mutluluk çıkarıyorum :) sen nasılsın
geçen gün bir programda söylendi varikosel çağımızın en yaygın hastalığıymış erkek kısırlığı gittikçe çoğalıyomuş malesef
kesin sonuç haftayamı belli olcak, sen kendini nasıl hissediyosun
delinefsim canim ben 3 tane okudum meryem suresi evlimutlu arkadasim icin sana zahmet eklermisin
Allh kabul etsn ekliyorum.
bende 22 aylık evlıyım canım,1.5 ay önce eşim varıkosel amelıyatı oldu,bebek çok ıstıyoruz ama olmadı.gecen haftadan bu yana fetıh suresını okudum ve bugun bıtırdım çok şükür,benım ıcın de Meryem suresini okuyanlar olursa cok dua ederım,çok teşekkür ederim simdiden...
@delinefsim sizin degerleriniz ne durumdaydi ne derece artti..?
Merhaba arkadaslar esinin sperm sayisi 1milyon olupta varikosel ameliyati sonucu durumu duzelen varmi aranizda..?
sayiniz iyi bence hatta ameliyat oncesi de iyimis /. ileri hizli hic mi yok ? bunlar yerinde mi hareketli yavas mi hareketli ? bence cikabilir degerleriniz 3.5 ay daha az olmus eger cok acil bi durumun yoksa bence 6 ay hatta 8 ay ameliyati bekleyin belki o surede kendiliginden olur derim .. yasin uygunsa beklemeye ve sabrin varsa .. ameliyatin etkisi 8 aydan sonra da gosterebiliyomus yinede sen bilirsin bence sonuclarin iyi .. biz de cok olu sperm var ama ileri hareketli 5 ay sonrasinda 0 dan % 30 a cikmisti .. hayirlisi insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?