Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım biz 4 aydır,proxeed plus,e vit,antioksidant vit ve 3 haftadır arginmax kullanıyoruz,ayrıca keçiboynuzu kürüde yaptık,benim üzüldüğüm şey bunca şey kullanmamıza rağmen düşüş olmuş,dr bile şaşırdı hareket artmalıydı dedi,aşılama olmazsa tüp deneyin dedi.İleri hareketli olmadığı için aşılama olmaz dedi,aşılamanın %10 şansı var,aşılama yapmakdansa normal 1-2 ay daha bekleyin dedi, herkes soruyo bebek yokmu diye,hemen yapın diyolar sanki o kadar kolay dakimseyi aramak istemiyorum bebek soracaklar diye,babam bile daha neyi bekliyolar diyomuş,kimseye derdini anlatamıyosun,bayramda düğün var ,dua ediyorum o zamana kadar olur inşallah diye,annem de sen herkesi ne yapacaksın boşver diyo ama olmuyo işte,kendim de çok istiyorum,inş o güzel günleri de görürüz

anladım canım ama ameliyatın 3.ayı düşüşler olabiliyormuş doktorumuz öyle demişti tam sonucu almak için 6.ay gelin demişti...aynı durum bende de var canım halalarımı falan arayamıyorum her aradığımda ne bekliyorsunuz diyor valla kimseyle konuşasım yok herkes bebek soruyor 4.5 yıl oldu evlenenli herkes ilk günden korunmuyoruz sanıyor sanırım kaç yıldır ne bekliyorsunuz diyor kimseye laf anlatamazsın canım aslında en güzeli vurdum duymaz davranmak ama olmuyor işte

Son düzenleme:

Evet ya çok kötü bir durum,görenler hani göbeğin yok diyo arayanlar bebek soruyo,biz daha düşünmüyoruz gezeceğiz diyoruz kızıyorlar,borcumuz var diyoruz bebek kısmetiyle gelir diyorlar,herşeye bi cevap,yaşın geçiyo sonra olmaz diyorlar çok üzülüyorum,hep içime atıyorum bundan sonra kimseye bebek yok mu diye sormam diyorum

aynen canım annemin komşusu bana yalandan kilo mu aldın diye soruyor her gördüğünde daha sonra hamile misin diye soruyor halbuki kilom falan hep aynı ama bahane edip sormak için her seferinde aynı şeyi duyuyorum bıktım millete cevap vermekten(((( tatlım ne yaşını tak ne de çevreyi tak keyfine bak canım bende çok takıyordum ama artık kimse umrumda değil...

Haklısın aslında kimseyi takmamak gerekiyo,çok zor bir imtihan Rabbim sabretmeyi nasib etsin,maşallah seni takdir ediyorum hep olumlu düşünüp güzel şeyler yazıyosun,tüp bebek için görüşmeye gidince biraz rahatladım gibi en azından olumlu şeyler düşünmeye başladım

Son düzenleme:

Ben de 3 tane okudum canım,Allah kabul etsin inşallah

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

arkadaşlar şimdi evlimutlu44 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littrebirdie__1

jonguil__2

delinefsim__2

Leman24_3

Ayla34__3

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

tatlım sizin ameliyat ollaı yaklaşık 4 ay oldu herhlde..bizim ilk 3. ayda sayı 2 milyon yükselmişti hız düşmüştü toplam hız %45 iken %10 a düştü...
5 ayda sayı biraz daha yükseldi hız da toplam %45 oldu tekrar..çok üzülmee 6. ayı bkle..ama sayınız güzl yülselmiş..bizim ki ml de hiç yükselmemişti toplam sayı 1 milyondan 5. ayda 6 milyono ldu...

tamam canım teşekkür ederım,eşim 3 martta amelıyat oldu,su an işteyim degerlerını hatırlamaıyorum eve gıdınce bakar yazarım artık.

bunlar ufak degisiklikler test yapilan gore esinin o gunku psikolojisine gore bile degisir buna takma - sayiniz ml de 17 milyon gayet iyi .. ileri hizlida artar ki bosver ileri hizliyi yerinde hareketlilerde hamile kalmani saglayabilir .. bunlari dusunme biraz bekle - yasinda da bisey yok millet 40 yasinda bebek sahibi oluyor .. 30 yasinda insanlar daha evlenmiyor bile .. bunlari dusunme .. 1-2 ay degil bence siz ameliyat sonrasi 8 ay olana kadar bekleyin bu surede de arginmax veya preseed alin .. ben 34 yasindayim yasim geciyor gec kaldim modundayim ama senin daha suren var bi rahat ol oncelikle .. bu arada olu sperm derken hareketsiz olanlari kastettim . dualasalm canim

bende iki tane okudum canim .. Insallah bikac gun daha okurum sonra tatile girebilirim keske girmesem de 9 ay boyunca hep okusam bakalim .. bikac gun sonra belli olur ..

bende iki tane okudum canim .. Insallah bikac gun daha okurum sonra tatile girebilirim keske girmesem de 9 ay boyunca hep okusam bakalim .. bikac gun sonra belli olur ..

inşallah girmezsin cnm..ekliyorum..bnm tatil günüm dündü ama girmedim henüzz umutlanmamak için kafayı yiyecğeim nerdeyse...

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

arkadaşlar şimdi evlimutlu44 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littrebirdie__1

jonguil__2

delinefsim__2

Leman24_3

Ayla34__3

optimist3__2

Son düzenleme:
inşallah girmezsin cnm..ekliyorum..bnm tatil günüm dündü ama girmedim henüzz umutlanmamak için kafayı yiyecğeim nerdeyse...

bekle canim bikac gun daha olmadi kendin test yaparsin .. umutlaniyoruz ister istemez benim bu ay midem kotu her yedigim dokunuyor - belki de psikolojik - bi agrim oluyor acaba mi diyorum - birde karar verdim mayista asilama denicem olmazsa onun icin mayisa kadar olsun istiyorum .. hayirlisi bakalim ..

aynen yaa biz artık tüp deniyeceğiz..bir kaç aya kadr..parayı buluşturalım diyoruz..ewet gecikmelere alıştım 2 ay önce 13 gün geciktim o yüzden tahmin etmiyorum.ama bir yandna da ilk defa bu ay yum günlerini bu kdr takip ettin diyorum neden olmasın diye hyl kurackken kndime geliyorum..nasip inşalah nasip te vardr..HEPİMİZ ANNE OLMA DUYGUSUNU YAŞARIZ..

kızlaar eşimde ameliyat olacak sperm sonuçları ml 9 milyon çıkmış toplamda 33 milyon ileri hareketli 59 yerinde 33 doktor amelıyat dedı kesın hayırlısı olsun hepımıze

Listemiz bastan sona hamile olsun insallahhhh:)))

Sorma cnm valla hep ayniyiz.Yazin Turkiye'ye gelecegim ona bile sevinemiyorum cunku butun akrabalarim kuzenlerimin arkadaslarimin dogum yapacagi tuttu bu sene hemde benden sonra evlendiler(((.Komsularimiz akrabalarimiz hep dediki gecen gelisimde birdaha buraya cocuksuz gelme diye daha niye bekliyorsun diye azarladilar resmen oyuzden sevinemiyorum ne diyecegim diye cunku artik bekliyorum lafina inanmazlar,gidince yapacagim demistim hatta bir kez korunmazsam olur saniyordum ne yum gunu ne varikoselden haberdar ben cahil.Bugunde bak kaynanamin gunu vardi arkadasinda benide cagirdilar is cikisi gidecektim gitmekte istiyordum ama sirf keyfimi kacircaklar sorular sorcaklar korkusuyla gitmedim durduk yere uzulmek istemedim.Dedim evde keyif yaparim tek basima daha iyi.O yuzden canini sIkan kisilerden uzak durmani tavsiye ederim.Ben artik sorup duranlara biraz azarlama degilde ona yakin birsey diyeyim ben napayim Allah verirse olur benim elim de mi Allah verirse olur vermezse olmaz diyorum.Onlarda susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…