- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.001
ameliyat öncesi ve sonrası değerleriniz nasıl canım paylaşırsan yardımcı olabiliriz...inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canım...
herkese hayırlı cumalar.
beni de meryem suresine ekleyecektiniz.
unuttunuz beni ..
Merhaba kİzlar..iyice bosladik topigi..nerdesinizz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
buralardayim canim, ikinci kan sonucumda sukur cok guzel cikti..haftaya carsamba tekrarlanacak testim..herkes iyimi bakimmmmmm, bol bebisli gunler dilerim
ben hep burdayımda genelde okuyorum pek yazmıyorum
kan sonucu güzel çıktığına göre hamilesin demekmi oluyo bu
ekledim seni tatlım listemiz ilk saffada..sırayla okuyoruz..sende günlük kaç tane okudugu buraya yaz...ekliylim..
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
herseygüzelolacak İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
optimist3 İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
littlebirdie İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
evlimutlu44 için okumaya başlıyorum..
Leman24
isterseninanma
Alya_34
nazendeeee
kalanchoe
sndz
SEL25
liste sıramız bu şekilde okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..
tamam..ama ben hasta olacağım herhalde okuyamam 10 gün..
Okuduğum kadarı yazarım..
selam cnm senin de mi esinde varikosel vardi?? Ameliyat oldunuzmu
tamam..ama ben hasta olacağım herhalde okuyamam 10 gün..
Okuduğum kadarı yazarım..
selam kader arkadaslarim nasilsiniz coktandir aedtliydim okuyamiyordum bu gunden insallah baslarim okumaya yazarim ne kadar okursam
evet çift taraflı varikosel ameliyat oldu.
Değerler düşüktü şimdi değerleri yükseldi.
Keçiboynuzu pekmezi kullandı eşim.
Sizin durum nasıl ?
İyz ttlim.hos gldin..adet sirasi bana geldi..bu gun yarin bnde olurum.srn okumayincada ilerlemiyor..insalh son edtin olur cnm..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet cnm ayni bizimgibi esimde de ciftarafliydi 15 ekim 2013 de olduk degerleri cok kotuydu hala test yaptirmadik 6 ayimizda yaptiricaz benim de esim keciboynuzu ve pekmezini yedi sigarayi birakti bakalim beklemedeyiz siz ne zaman ameliyat oldunuz
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
herseygüzelolacak İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
optimist3 İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
littlebirdie İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
evlimutlu44 için okumaya başlıyorum..
Leman24
isterseninanma
Alya_34
nazendeeee
kalanchoe
sndz
SEL25
liste sıramız bu şekilde okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..
hosbulduk canim yaa bende okuyamadigim zaman uzuluyorum adet bitimini sabirsizlikla bekliyorum biran once okumaya baslayim diye insallh sen de adet olmazsin allahim hepimizin dualarimizi kabul eylesin
Benim bat 6 nisandı ve hala regl olmadım,8 nisanda test yaptım negatif çıktı.. doktor eşime varikosel ameliyatı dedi ve varikoselin spermlerin sadece sayısını kalitesini fln değil genetiğini de etkilediğini söyledi,eşim de ameliyat olana kadar korunmak istediğini söyledi.. Tamam haklı sonuçta sağlıksız bi bebeğimiz olmasını istemeyiz hiçbirimiz ama o da allahın takdiri o ol derse sağlıklı da olur sağlıksız da.. Tabii ki önce tedbir.. Offf offfff bilmiyorum yani acaba varikosel ameliyatı olmadan sağlıklı bebeği olan insanlar var mı ? Bu varikosel ne yaygın bir illetmiş ya allah dermansız dert vermesin tabii..
herkese meraba kızlar, yeni üyeyim yazılarınızı okudum Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah.benımde 14 aydır bebeğim olmuyo,Meryem suresinide okumaya vaktim yok maalesef çok istiyorum ama çalıştığım için...burda benım için de okuyan olurmu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?