Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

arkadaşlar şimdi evlimutlu44 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littrebirdie__1

jonguil__2

delinefsim__1

Son düzenleme:
41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

herseygüzelolacak İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

optimist3 İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

littlebirdie İçin meryem suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

evlimutlu44 için okumaya başlıyorum..

Leman24

isterseninanma

Alya_34

nazendeeee

kalanchoe

sndz

SEL25

liste sıramız bu şekilde okumak ve okutmak isteyenler haber versin listeye ekliyelim..

Merhaba kİzlar..iyice bosladik topigi..nerdesinizz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben hep burdayımda genelde okuyorum pek yazmıyorum

buralardayim canim, ikinci kan sonucumda sukur cok guzel cikti..haftaya carsamba tekrarlanacak testim..herkes iyimi bakimmmmmm, bol bebisli gunler dilerim

kan sonucu güzel çıktığına göre hamilesin demekmi oluyo bu

selam kader arkadaslarim nasilsiniz coktandir aedtliydim okuyamiyordum bu gunden insallah baslarim okumaya yazarim ne kadar okursam

selam kader arkadaslarim nasilsiniz coktandir aedtliydim okuyamiyordum bu gunden insallah baslarim okumaya yazarim ne kadar okursam

İyz ttlim.hos gldin..adet sirasi bana geldi..bu gun yarin bnde olurum.srn okumayincada ilerlemiyor..insalh son edtin olur cnm..

evet çift taraflı varikosel ameliyat oldu.
Değerler düşüktü şimdi değerleri yükseldi.
Keçiboynuzu pekmezi kullandı eşim.
Sizin durum nasıl ?

evet cnm ayni bizimgibi esimde de ciftarafliydi 15 ekim 2013 de olduk degerleri cok kotuydu hala test yaptirmadik 6 ayimizda yaptiricaz benim de esim keciboynuzu ve pekmezini yedi sigarayi birakti bakalim beklemedeyiz siz ne zaman ameliyat oldunuz

Benim bat 6 nisandı ve hala regl olmadım,8 nisanda test yaptım negatif çıktı.. doktor eşime varikosel ameliyatı dedi ve varikoselin spermlerin sadece sayısını kalitesini fln değil genetiğini de etkilediğini söyledi,eşim de ameliyat olana kadar korunmak istediğini söyledi.. Tamam haklı sonuçta sağlıksız bi bebeğimiz olmasını istemeyiz hiçbirimiz ama o da allahın takdiri o ol derse sağlıklı da olur sağlıksız da.. Tabii ki önce tedbir.. Offf offfff bilmiyorum yani acaba varikosel ameliyatı olmadan sağlıklı bebeği olan insanlar var mı ? Bu varikosel ne yaygın bir illetmiş ya allah dermansız dert vermesin tabii..

İyz ttlim.hos gldin..adet sirasi bana geldi..bu gun yarin bnde olurum.srn okumayincada ilerlemiyor..insalh son edtin olur cnm..

hosbulduk canim yaa bende okuyamadigim zaman uzuluyorum adet bitimini sabirsizlikla bekliyorum biran once okumaya baslayim diye insallh sen de adet olmazsin allahim hepimizin dualarimizi kabul eylesin

evet cnm ayni bizimgibi esimde de ciftarafliydi 15 ekim 2013 de olduk degerleri cok kotuydu hala test yaptirmadik 6 ayimizda yaptiricaz benim de esim keciboynuzu ve pekmezini yedi sigarayi birakti bakalim beklemedeyiz siz ne zaman ameliyat oldunuz

13 aralık 2013 te olduk doktor bize 3 ay sonra gelin teste dedi.
Proxeed plus kullan dedi doktor.
Eşim onun yerine keçi boynuzu pekmezi yedi.

herkese meraba kızlar, yeni üyeyim yazılarınızı okudum Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah.benımde 14 aydır bebeğim olmuyo,Meryem suresinide okumaya vaktim yok maalesef çok istiyorum ama çalıştığım için...burda benım için de okuyan olurmu acaba?

hosbulduk canim yaa bende okuyamadigim zaman uzuluyorum adet bitimini sabirsizlikla bekliyorum biran once okumaya baslayim diye insallh sen de adet olmazsin allahim hepimizin dualarimizi kabul eylesin

İnsallh olmam..dun gunumdu aslinda ama gecikmelwre alistim..

Varikoselli. Ve saglikli bebeekler dunyaya getiren cok insan var..bebegin saglikli olmamadi bnce degerlere bagli degildr.sonucta bir saglikli spermle olusuyor minikler..ne zamn ameliyt olmayi dusunuyorsunuz...2 gecikince test yapnissin birde bugun dne..yada kan testi yaptir..

Meerhaba cnm sizin sorununz neydi..seni de listeye eklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…