- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.121
Canim bzm nikah gec yapildi..resmi olark 3 yil olmadi yyni..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım epeydir okuyamıyordum ne olur kusura bakmayın 1 tane okudum Allah kabul etsin...41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN Hamile
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN
arkadaşlar şimdi evlimutlu44 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
littrebirdie__1
jonguil__4
delinefsim__2
Leman24_5
Ayla34__6
optimist3__4
Unbelivablie__2
hoşgeldiiinnn:)))eveet ben tüpe başladım bugün 8. günümdü tedavimin,bana dua et e mii???hoş bulduk canım . hadı bakalm hayırlı haberler alırız inşallah ne zaman bellı olacak
naptin canim ne durumdasin tedavinde? insallah yolundadir hersey..
leman bir geldin pir geldin iki gunde biter valal meryem sureleri canim:) en hizli okuyucuu
canım epeydir okuyamıyordum ne olur kusura bakmayın 1 tane okudum Allah kabul etsin...
hoşgeldiiinnn:)))eveet ben tüpe başladım bugün 8. günümdü tedavimin,bana dua et e mii???
canımm merhabaa...bugün 8. günümdü doktordaydım,yarın da gideceğim.estradiol hormonumu ölçüyorlar 2 günde bir.kollarım mosmor oldu kan vermekten.bugün verdim yarın yine verecekmişim.şimdiden yoruldum,inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla senin ki giibi...
34 tane yum yumum var bu aradaçok iyi dedi doktor bakalım.estradiol da 2594 idi bugün oda iyiymiş.en geç c.tesi toplanacakmış yum yumlar.
sen nasılsın?bebişimiz nasılll
Merhaba kizlar...3 gunluk gecikmenin ardindan her ay oldugu gbi bu ayda sonuc husran....zaten umutlanmam hata idi...normal gebelik sansm yokken afedersnz ama salak gbi umutlaniyorum...kki hos boyle giderse tup bebek de yapamiyacgim....evvin iicinde kendi kendimle yaslanacgp drlirecegim....inanin yazarken hickira hickira agliyorum...az once bir dugun den geldik..esim 200 lira para atii..birde bzm burda silah sikarlr 200 tl lik silah sikkti..2ay icnde akrabalarinin 5 tane dugunu var belli olnlar hepsi de takili ve silhli az sik diyorum para gerekiyor onlrda sikmadilar mi deypkiziyor haaa bana siksalardiii elimzde bsey yokkn adam parayi sokaga atiyor ..para istenunce nasil bulunuyormus ben ksc aydr tup vbebk adam para yok diyor..bir tup bebk. Parasini elaleme yagdiruyor...dugnde yasitim ama farklu olan yanimiz onlar cocuklu onlar bir araya glmemekk icn ekmden geleni yapiyorum..hle ki onlar cocuklat opup koklarkn basimi yere indiruyorum...Alllhim isyan etmiyirum ama artik yoruldum....
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN Hamile
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN
arkadaşlar şimdi evlimutlu44 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
littrebirdie__1
jonguil__4
delinefsim__2
Leman24_10
Ayla34__6
optimist3__4
Unbelivablie__2
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir
naptin canim ne durumdasin tedavinde? insallah yolundadir hersey..
leman bir geldin pir geldin iki gunde biter valal meryem sureleri canim:) en hizli okuyucuu[/QUOT
sorma valla adetliydim okuyamiyordum daha yeni basladim RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN INSALLAH sen nasilsin bebis nasil?? bizede dua et bak hamilelerin dualari cabuk kabul olur derler
Ucreti ne kdr..
canım epeydir okuyamıyordum ne olur kusura bakmayın 1 tane okudum Allah kabul etsin...
hoşgeldiiinnn:)))eveet ben tüpe başladım bugün 8. günümdü tedavimin,bana dua et e mii???
canımm merhabaa...bugün 8. günümdü doktordaydım,yarın da gideceğim.estradiol hormonumu ölçüyorlar 2 günde bir.kollarım mosmor oldu kan vermekten.bugün verdim yarın yine verecekmişim.şimdiden yoruldum,inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla senin ki giibi...
34 tane yum yumum var bu aradaçok iyi dedi doktor bakalım.estradiol da 2594 idi bugün oda iyiymiş.en geç c.tesi toplanacakmış yum yumlar.
test yaptinmi canim noldu ??
cnm insallah hamilesindir hic boyle gecikmen olurmuydu bizi de haberdar et
negatif çıktı..
bütün hayallerim yıkıldı..
bügun 5 gün adetim gecikti..
canım ilk idrar yap çıkmazsa bir gün daha bekle kan yaptır
doğru yıl sorunu var dimi her zaman illa bi sorun çıkıyor zaten ya parayı denkleştiremezsin ya parn olmaz yıl tutar ya her ikisi de olur yumurtan gelişmeş aslında hepsinde hayır aramak lazım sürekli engelller çıkıyorsa ...
yikilmasin canim benimde bugun adet gunumdur ben erken test yaptim sabah kalktim bende de yok bisey .. daha gecikme olmadi ama simdi agrilarim basladi sanirim geliyor .. napalim yeniden denicez ugrascaz .. beklicez sabretcez - onun icin uzulme .. bi suru insan hamile kaliyor seviniyor sonra karninda oluyor benim bi arkadasimin 8 aylikken oldu karninda nromal dogum yapti hemde .. sonra yine cocuklari oldu simdi 3 cocugu var .. bu daha zor bisey en azindan biz simdi adet olmadan uzuluyoruz .. sonrasinda kimbilir nasil uzuluruz .. bunun icin hayirlisi ne ise o olsun diye dua edelim
canım ilk idrar yap çıkmazsa bir gün daha bekle kan yaptır
Ewet oyle esim bugun su dugunler olmasaydi tup bebgi 2 ay icnde yapatdik diyor..bnde yok dedin yok dedin engel cikti..napaliim kismet mayista yapamm ama haziranda yapcm bulup bulusturum..her seyin hayirlisi..doğru yıl sorunu var dimi her zaman illa bi sorun çıkıyor zaten ya parayı denkleştiremezsin ya parn olmaz yıl tutar ya her ikisi de olur yumurtan gelişmeş aslında hepsinde hayır aramak lazım sürekli engelller çıkıyorsa ...
cnm benim kiyamam cok uzulmussun.Malesef her ay hepimiz ayni husranlari ayni umutlari yine yine yasiyoruz.Insallah Allah bu izdirabimizi dindirir en yakin zamanda.Ama umidini kesme hicbirzaman zayifta olsa azda olsa eslerimizde sperm var belki tupe bile gerek kalmaz.Sana tavsiyem bilmem hosuna gidermi gitmezmi dugunde mesela arkadasinin yada akrabanin cocugunu alsan kucagina esine gotursen desen ki bak ne tatli dimi bizimki sana benzer bence daha guzel olur falan yapsan sirf adamin sevkini yerine getirmek icin anliyormusun.Ne dersin.Tamam kabul bu durum cok zor senin icin anliyorum hepimiz ayniyiz cocuklu ortamlardan insanlardan kacar oldum resmen bende.Dun misafir geldi kaynanamin kadin yuzume bakti bakti durduk yere sogan kuru icsenen cocugu olmayanlara iyi geliyormus demez mi bana sanki sorun bendeymis gibi.Kesin kaynanam benim uzerime atiyor sucu hicbirsey demiycem eger oyleyse Allah buyuk onunda kizi var diyorum baskada birsey demiyorum.Neyse artik istemiyoruz bekliyoruz bahanelerini de yemiyorlar yok bilmemkiminde kac sene olmamiste simdi hamileymis madem oglunun sorununu kimseye soylemiyor soyleemiyor kaynana nerden cikiyor acaba bu laflar cunku sucu bana atiyor.Iste herkesin sorunlari farkli farkli canim.Suan bu evden gitmek istiyorum artik suratini gormeye dayanamiyorum.Ben donuste ev alcaz ins tasincaz suan artik ev olayini daha cok dusunmeye basladim.Belki tupe para kalmaz bile hic bilmiyorum bende naparim Allah yardimcmiz olsun kimsenin anan baban dahi olsa muhtac etmesin kimseye
350 vermiştim.
hadı bakalm guzel haberlerle gelırsın ınsallah . hepınız dualarımdasınz arkadslar
cnm benim kiyamam cok uzulmussun.Malesef her ay hepimiz ayni husranlari ayni umutlari yine yine yasiyoruz.Insallah Allah bu izdirabimizi dindirir en yakin zamanda.Ama umidini kesme hicbirzaman zayifta olsa azda olsa eslerimizde sperm var belki tupe bile gerek kalmaz.Sana tavsiyem bilmem hosuna gidermi gitmezmi dugunde mesela arkadasinin yada akrabanin cocugunu alsan kucagina esine gotursen desen ki bak ne tatli dimi bizimki sana benzer bence daha guzel olur falan yapsan sirf adamin sevkini yerine getirmek icin anliyormusun.Ne dersin.Tamam kabul bu durum cok zor senin icin anliyorum hepimiz ayniyiz cocuklu ortamlardan insanlardan kacar oldum resmen bende.Dun misafir geldi kaynanamin kadin yuzume bakti bakti durduk yere sogan kuru icsenen cocugu olmayanlara iyi geliyormus demez mi bana sanki sorun bendeymis gibi.Kesin kaynanam benim uzerime atiyor sucu hicbirsey demiycem eger oyleyse Allah buyuk onunda kizi var diyorum baskada birsey demiyorum.Neyse artik istemiyoruz bekliyoruz bahanelerini de yemiyorlar yok bilmemkiminde kac sene olmamiste simdi hamileymis madem oglunun sorununu kimseye soylemiyor soyleemiyor kaynana nerden cikiyor acaba bu laflar cunku sucu bana atiyor.Iste herkesin sorunlari farkli farkli canim.Suan bu evden gitmek istiyorum artik suratini gormeye dayanamiyorum.Ben donuste ev alcaz ins tasincaz suan artik ev olayini daha cok dusunmeye basladim.Belki tupe para kalmaz bile hic bilmiyorum bende naparim Allah yardimcmiz olsun kimsenin anan baban dahi olsa muhtac etmesin kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?