Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bzm nikah gec yapildi..resmi olark 3 yil olmadi yyni..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğru yıl sorunu var dimi her zaman illa bi sorun çıkıyor zaten ya parayı denkleştiremezsin ya parn olmaz yıl tutar ya her ikisi de olur yumurtan gelişmeş aslında hepsinde hayır aramak lazım sürekli engelller çıkıyorsa ...

canım epeydir okuyamıyordum ne olur kusura bakmayın 1 tane okudum Allah kabul etsin...
hoş bulduk canım . hadı bakalm hayırlı haberler alırız inşallah ne zaman bellı olacak
hoşgeldiiinnn:)))eveet ben tüpe başladım bugün 8. günümdü tedavimin,bana dua et e mii???
naptin canim ne durumdasin tedavinde? insallah yolundadir hersey..
leman bir geldin pir geldin iki gunde biter valal meryem sureleri canim:) en hizli okuyucuu

canımm merhabaa...bugün 8. günümdü doktordaydım,yarın da gideceğim.estradiol hormonumu ölçüyorlar 2 günde bir.kollarım mosmor oldu kan vermekten.bugün verdim yarın yine verecekmişim.şimdiden yoruldum,inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla senin ki giibi...

34 tane yum yumum var bu aradaçok iyi dedi doktor bakalım.estradiol da 2594 idi bugün oda iyiymiş.en geç c.tesi toplanacakmış yum yumlar.

sen nasılsın?bebişimiz nasılll

ooo masallah canim yumilerinee, insallah hepsi guzelce dollenir saglikli embiryolar olurlar.. cumartesiye bisey kalmadi o zaman haftaya olur transferin bizde iyiyiz canim hafifiten midem bulanmaya basladi sanki..carsamba tekrar kan olcumu yapilip saglikli ilerleyip ilerlemedigine bakacaklar...darisi tum isteyen arkadaslarimin basinaa

cnm benim kiyamam cok uzulmussun.Malesef her ay hepimiz ayni husranlari ayni umutlari yine yine yasiyoruz.Insallah Allah bu izdirabimizi dindirir en yakin zamanda.Ama umidini kesme hicbirzaman zayifta olsa azda olsa eslerimizde sperm var belki tupe bile gerek kalmaz.Sana tavsiyem bilmem hosuna gidermi gitmezmi dugunde mesela arkadasinin yada akrabanin cocugunu alsan kucagina esine gotursen desen ki bak ne tatli dimi bizimki sana benzer bence daha guzel olur falan yapsan sirf adamin sevkini yerine getirmek icin anliyormusun.Ne dersin.Tamam kabul bu durum cok zor senin icin anliyorum hepimiz ayniyiz cocuklu ortamlardan insanlardan kacar oldum resmen bende.Dun misafir geldi kaynanamin kadin yuzume bakti bakti durduk yere sogan kuru icsenen cocugu olmayanlara iyi geliyormus demez mi bana sanki sorun bendeymis gibi.Kesin kaynanam benim uzerime atiyor sucu hicbirsey demiycem eger oyleyse Allah buyuk onunda kizi var diyorum baskada birsey demiyorum.Neyse artik istemiyoruz bekliyoruz bahanelerini de yemiyorlar yok bilmemkiminde kac sene olmamiste simdi hamileymis madem oglunun sorununu kimseye soylemiyor soyleemiyor kaynana nerden cikiyor acaba bu laflar cunku sucu bana atiyor.Iste herkesin sorunlari farkli farkli canim.Suan bu evden gitmek istiyorum artik suratini gormeye dayanamiyorum.Ben donuste ev alcaz ins tasincaz suan artik ev olayini daha cok dusunmeye basladim.Belki tupe para kalmaz bile hic bilmiyorum bende naparim Allah yardimcmiz olsun kimsenin anan baban dahi olsa muhtac etmesin kimseye

bende 2 tane okuyabildim sinav donemindeyim cok okuyamiyorum ..

Ucreti ne kdr..

350 vermiştim.

hadı bakalm guzel haberlerle gelırsın ınsallah . hepınız dualarımdasınz arkadslar

negatif çıktı..
bütün hayallerim yıkıldı..
bügun 5 gün adetim gecikti..

yikilmasin canim benimde bugun adet gunumdur ben erken test yaptim sabah kalktim bende de yok bisey .. daha gecikme olmadi ama simdi agrilarim basladi sanirim geliyor .. napalim yeniden denicez ugrascaz .. beklicez sabretcez - onun icin uzulme .. bi suru insan hamile kaliyor seviniyor sonra karninda oluyor benim bi arkadasimin 8 aylikken oldu karninda nromal dogum yapti hemde .. sonra yine cocuklari oldu simdi 3 cocugu var .. bu daha zor bisey en azindan biz simdi adet olmadan uzuluyoruz .. sonrasinda kimbilir nasil uzuluruz .. bunun icin hayirlisi ne ise o olsun diye dua edelim

ne kadar haklisin canim hep bisey cikiyosa dogru zaman gelmemis demektir .. bunun icin sabir edip bekleeyelim .. hani bebislerimiz olsun ditye dua ediyoz ya birbirimize sabredebilmemiz icinde dua edelim ALLAH icimize ferahlik versin .. bnada dua edin aklimda bi suru sey ders calisamiyom 3 tane sinavimmm kaldi :)

evet sabretmemiz lazım..
Allah hepimize sabır ve hayırlı sağlıklı evlatlar versin..

Ewet oyle esim bugun su dugunler olmasaydi tup bebgi 2 ay icnde yapatdik diyor..bnde yok dedin yok dedin engel cikti..napaliim kismet mayista yapamm ama haziranda yapcm bulup bulusturum..her seyin hayirlisi..

Allh kabul etsin cnm..herseyin yolunda gitmesine sevndim. Mujdelerin verirsn insallh..

Aminn canim. Esim zaten kendisi de soyluyir sunun cocugu babadina bnziyor su ttatli bu degil dye konulara giriyoe. Ewet artik simdi dusunmuyoruz daha sonra yapacz yalanlarona kimsee inanmiyor..kaynana meselesine gelince kauna nm biri bnm yanimda sorunca ne bilim dojtora gidiyorlar ama bana bissey demiyorlar deyip sucu ustume atarr..bn yaninda degilsem de yumurtaliklari zayif ilac kullniyorr varsin dsin sorunun bnde yafa esimdde olnaasi hic sorun dgil..ama yanima gelip millete artik laf yetistireniyorim biseyler yapin da olsun diyoe..sanki onlara yedirmkten para kaliyor..bnde evde paralara cuvlkara koydum sakliyorum dedim..bipmiyorum...ama bn en cok annem icin bir an once olsun istiyorum..onun her an aklindayip surekli bana uzulmesini istemiyorum..rabbin hepimz yarrdimcisi olsun..insalkh szde evi alirsnz..tupe gerrek klmaz..

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

arkadaşlar şimdi evlimutlu44 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littrebirdie__1

jonguil__4

delinefsim__2

Leman24_10

Ayla34__6

optimist3__6

Unbelivablie__2

Adzeynep__1

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir

soğan kürümü iç dedi. yurt dışında yaşıyodun demi seni böyle densiz cahiller her yerdemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…