Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bulantı iyiye işaret biliyorsun,hormonlarının arttığını gösteriyor.

tatlım az önce doktordan geldim,perşembe toplanacakmış yumurtalar.bir de doktor dedi ki, kan sulandırıcı iğne yapılacak hamilelik süresinde hem de her gün...sende yapıyor musun iğne?ben çok şaşırdım,hergün nasıl yapılcak yaaa 9 ay buuu

canım sen de pıhtılaşma mı çıktı?

bılıyorum canım ablamda da cıktı. yok kendın yapıyorsun. doktor gösterır zaten nasıl yapıldıgını.
göbek delıgınden 4 parmak asagısına hilal şeklinde yapabılırsın her gun. yaptıgın yerlere bı daha denk gelmesın de ıyıleşsin dıye.
ust bacagın ıc kısmı ve kolun su tetenoz aşısı yapılan yer var ya o kısma da vurabılırsın

hm tamam hayatım sağol.iyi bari küçük iğne demek ki zaten alıştım göbeğe kendim iğne yapıyorum.transferden sonra başlanacakmış kan sulandırıcı iğneye,bebek daha kolay besleniyormuş sanrım.

evt canm bebeğe kan akışı daha ıyı gıdıyormus. yapılmazsa düşük,az kılolu ve erken doguma sebep oluyormus Allah korusun

canim kan sulandirici igne genelde pihtilasma sorunu olanlara veriliyor, kanda pihtilasma varmi diye test yaptirdinmi??burda o test cok pahaliymis, bende doktora her ihtimale karsi bebe aspirini kullansam sorun olurmu dedim oda kani sulandiriyor biliyorsun, sorun olmaz dedi, bende hergun bebe aspirini iciyorum simdi, ama daha ne kadar icicem bilmiyorum fakat 9 ay olmasa gerek..bir sure sonra birakilir heralde..

hayır tatlım test yaptrmadım.ama bu konuyu doktorla ayrıntılı konuşmam gerekiyor sanırım.

ayy evettt,bu kadar heyecanlı olacağını tahmin etmemiştiiimmm

tup bebek olayi bastan sona heyecan, macera, endise, korku, umut, biraz aci:) insallah hepimize nasip olsun saglikli bebeciklerrr..daha yeni basliyo canim dollendimi, gelismeleri iyi gidiyormu, sonra tutundumu, sonra kan degerim iyimi, daha sonra kan degerim ikiye katliyormu, kese gorundumu, kalp atisi duyuldumu, tarama testim nasil cikti:))))))))))))))) bastan sona maceraaaaa

ahhhh o günlere gelmeyi tüm kalbimle istiyorum.ama bebişim için her şeye değer:)))

:))) güzel şeyler düşün canım bebeğini düşün sınavlardan geçersen gelecekteki planlarını düşün o motive ile dersine çalış

ben 2tane daha okudum delinefsimcim allah kabul etsin insallah

Canım ben 4 tane daha okudum,Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…