Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

arkadaşlar şimdi evlimutlu44 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littrebirdie__1

jonguil__2

delinefsim__2

Leman24_5

Ayla34__6

optimist3__4

Unbelivablie__2

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim cok haklisin hepimiz benzer seyleri yasiyoruz - esimin ilaci bitti 10 gundur alicaz - bikac gun ben gidemedim sorna gitme birlikte gideriz dedi dun d edi ki simdi gidemem - gidip alicagi yer sadece 10 dakika sonra inicek en gec 1 saatte gelicek ama almadi bana sende alma icmem o zaman dedi telefonda .. ne diyelim - hepimizin imtihani farkli .. asilama ya karar verdim mayista konusamiyoruz bile esimle bunu - gecen aksam disardaydik hazir biseyle ilgilenmezken ( cunku evde hep kaciyor benden ) soyliyim dedim ortada konusulcak seymi dedi kizdi yine .. imtihan iste napalim . Rabbim hepimize kocalarimizin bu rahatligina ragmen cocuk versin insallah .. sende uzulme insallah - bekle bakalim gun dogmadan neler dogar .. zaten sayimiz az nasil cocuk olucak diye de dusunme ne demisti dr un biri sadece 20 adet sperm gerekliymis - bunun icin bilemeyiz ne zaman ne olucak .. sadece Rabbim ol dicek ve olucak baska biseye geerek yok .. bunun icin de demekki biz hazir degiliz hazir olmamiz lazim .. dualarimiz seninle canim uzme kendini .. bol bol cikolata ye mutlu ol .. varsin sisko olalim mutlu ve sisko olmak uzgun ve zayif olmaktan daha iyidir .. dua edin bana bu hafta 4 tane sinavim var sana bile yazarken kulaklikla ders notu dinliyorum :))

tatlım 2 tane okudum allah kabul etsin...

sen biraz ilgilenmiyor gibi yap ondan sonra birlikte araştıralım falan der canım...ilk başlarda eşim tüpe karşıydı ama zaman geçtikçe durum alıştı şimdi çok soğuk bakmıyor bakalım aşılama yaptırdıktan sonra tüpe geçeriz hemen ...bizim de maddi sorunlarımız var ikimiz çalışıyoruz ama yetişmiyor para birikmiş paramız yok.yaza kadar biriktireceğiz inşallah biraz.....

kızlar nasılsınz, ben geldım. meryem suresınde bana gelmiş sıra teşekkür ederım hepınıze allah razı olsun. bende bugün abdest alıp başlayacagım yenı bır ay ,yenı umutlar bakalm hayırlısı ne ıse o olsun.

var mı güzel haberler?

Haklisn n erdeySe butun esler oyke...ilgiszlik var..cevrende tanudklrn vr 2 kisi cocuklri yok.. Onlrin esi ilgsz ...sadece tk tarafla oluyor sanki..insanlara soyleyck yaln klmadi..kynanm fln dugnler var para nasil takrz diye dusnuyir..bnse yine dgunler geldi soranlara ne diyecgm diyevdysunuyorum...bilmiyorum hayirlusi blki esimin ustune cok gdiyirum ama sylemesem kndi hic konuyu acmz. Hayirli...ama dayanmk cok zor..sen ne sinavina grecksn..basarilar dilerim...

Son düzenleme:

Bn soylemesm kndi azgin ckmaz biliyorum..bugun diyor ki 6 ayda proxsed kullbalum sonra tup yaparz..bosuna para vermeyr ne gerek var..birsuru para yapiyor..6 aylik kullnim..bu ay toparlanaya calisacm..istemzse bnde soylemicm artik..

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

arkadaşlar şimdi evlimutlu44 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

littrebirdie__1

jonguil__4

delinefsim__2

Leman24_5

Ayla34__6

optimist3__4

Unbelivablie__2

evet canım 6 kutu ilaç baya tutar.hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım.üzme kendini

hoş geldin canım.şimdilik güzel bi haber yok Zeynep tüpe başladı heyecanla onun tedavisini takip ediyoruz:))

evet canım 6 kutu ilaç baya tutar.hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım.üzme kendini

Aynen 700 800 lira arasi tutar..zzaten alacagmz tek ilac pharmayondur aylik 40 lira..

hoş bulduk canım . hadı bakalm hayırlı haberler alırız inşallah ne zaman bellı olacak

daha tedavin ortalarında canım transferi olmadı henüz...bende bu ay adetin 2 ya da 3.günü doktora gideceğim eğer aşılama yapalım derse yaptırmayı düşünüyoruz.

Son düzenleme:
daha tedavin ortalarında canım transferi olmadı henüz...bende bu ay adetin 2 ya da 3.günü doktora gideceğim eğer aşılama yapalım derse yaptırmayı düşünüyoruz.

bende düşünüyorum canım hazıran temmuz gibi bakalm. şimdi yumurtayı buyutecek ilaçlar alıyorum. hormonlar bıraz yuksek cıktı

bende düşünüyorum canım hazıran temmuz gibi bakalm. şimdi yumurtayı buyutecek ilaçlar alıyorum. hormonlar bıraz yuksek cıktı

Bende bu ay baktıracağım inşallah geçen ay baktıramamıştım inşallah bi sorun yoktur.tüpüme varana kadar her şeyime bakıldı bi hormonlarıma baktıramamıştım bu ay ona sıra geldi...

Bende bu ay baktıracağım inşallah geçen ay baktıramamıştım inşallah bi sorun yoktur.tüpüme varana kadar her şeyime bakıldı bi hormonlarıma baktıramamıştım bu ay ona sıra geldi...

baktır canm baktır . tüp derken rahım fılmı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…