Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba.bugüb yumurtam toplandı.25 yumurta oluşmuşçok iyi dedi doktorum.p,tesi yada en geç salı transferim var.biraz başım dönüyor ve midem bulanıyor.narkozu atamadım heralde.öpüldünüz

üzülme canım...inş.adet olmazsın olursan bile önümüzdeki ay inşallah olur tatlım....kaç aydır deniyorsunuz?

22 aylık evliyiz.5 ay normal yolla korunduk.
Sonra istedik geçen sene eşimle beraber kadın doğuma gittik benim için
sonra eşim için ürolojiye gittik.benden birşey çıkmadı.
Eşimden sperm tahlili istendi ve sonuç varikosel çıktı.
Geçen ağustostu. 3 ay proxeed plus sonra tekrar tahlil istediler.
Artmayınca eşim ameliyat oldu.aralık 13 te .
4 ay oldu ameliyat olalı.tahlil sonuçlarında artış var.
Bazı doktorlar doğal yoldan hamile kalabilirsin diyor..
Işte denemelerimiz tam olmadı.

banada oyle gibi geliyor.Sanki hamileydim o ay yerlesmedi diye dusundum 15 gun az degildi ve sonrasinda cok sancilandim.Belkide o bile yoktu .

Bizimde sinavimiz bu iste napalim.Dun aksam birden cok kotu oldum ne gorsem ne duysam agladim.Bebekle alakasi olmayan seylere bile agladim dun bana noldu anlamadim cok hassaslastim.Heralde sinir bosalmasi yasadim.Bir haber gorsem ona bile agladim uyumak iyi geldi gercekten ama suanda basim agriyor.Evlenmeden once cocuk sesine dayanamazdim yaramaz cocuklara falan sabredemezdim hic misafir gelse falan.Gittiklerinde bir ohh cekerdim.Simdiyse herseye hasretim Belkide sabirli olmam lazimdi ki bunlari yasiyorum diye dusunuyorum bazen.Cocuklari sevmezdim ama Universite yillarim evlenmeden onceki yillarimdi evlendikten sonra hic oyle dusunmedim.

kızlar merhaba.bugüb yumurtam toplandı.25 yumurta oluşmuşçok iyi dedi doktorum.p,tesi yada en geç salı transferim var.biraz başım dönüyor ve midem bulanıyor.narkozu atamadım heralde.öpüldünüz

Masallah cnm 25 cok iyiAllah sana eli ayagi duzgun akilli evlatlar versin insallah 2 hafta sonra hamile haberlerini alacagiz ne guzel.Yum toplanirken narkoz yapiliyor heralde peki birsey hissettinmi yada suan agrin sizin varmi narkozun etkisinden sonra falan agri oluyormu acaba.:44:

Ayy masallg canim..Rabbim hayirli evlat nasip ed r insallh..en yakn zambda hamulelik haberini alirizz canin. Hasretin son bulacak Rabbimin izni ile..minigin yaklasti sana..heyecanini tahmin bile edeniyorum...ama anne olmam yaklasti insallh..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ewet canim gecikmelwrimz anne olmaya yaklastik hissi bile ne kadr guzel..kimbilur annelik nasil bir histir insalkhh hepimz tadacagz..ewet bazen oyle bunalimlara girriyor ki hakliyiz grmektedde..hasretlik zor ve hasretligin ne zamn son bulacagini bilmeden yasamak daha zor..ewet eskkiden evimizr gelip durmayan cocuklara sinir olurken simdide cocuguba durmuyor diye kizan bagiran ailelere sinir oluyorz..insalkh sinavimizz bzleri daha cok hirpalamadan son bulur..

hadi hayırlısı canım maşallah inşallah sonucu güzel olacak tatlım...

inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın canım..adet oldun mu?

harikasin canim masallahh ben butun gun sersemlemis bir sekilde yatmistim ilacin etkisinden guzelce dollensin bol kaliteli embiryolarin olsun canim

hadi hayırlısı canım maşallah inşallah sonucu güzel olacak tatlım...

harikasin canim masallahh ben butun gun sersemlemis bir sekilde yatmistim ilacin etkisinden guzelce dollensin bol kaliteli embiryolarin olsun canim

sağolun kızlar

feelcrying tatlım,evet genel anestezi uygulandı.sadece gözlerimi kapattım ve açtığımda odamdaydım.hani adetin ilk günü karnın ağrır ya,o kadar bir ağrım oldu o da en fazla 1 saat sürdü.onun haricinde bir ağrım olmadı.kanamam var azıcık,o da normalmiş.

meraktan ölüyorum inanın,döllenme işlemi bugün olacaktı ve artık benm de bir sürü bebeğim varyarın arayacaklarmış hastaneden.size de bildiririm.
yanlız ufak bir sorun var,20 den fazla yumurta oluşuyorsa eğer ohss olma riski oluyormuş.yani karnın su topluyor,nefes alman zorlaşıyor ve bu transferi iptal ediyormuş.inşallah öyle bir durum yaşamam,çok korkuyorum.

insallah olmazsin ohss canim..bebeciklerini biran evvel alirsin..ben olmadim ama yinede beni beklettiller vucudun biraz dinlensin diye..embiciklerimizide dondurdular tabi..ayyy ne heyecanli simdi her sabah telefon bekle su kadar dollendi su kadar sukadar hucreye bolundu:)) hadi insallah en birinci kalite embiryolarin olsun canim...

inşallah olmam canım çok korkuyorum.
günde 6 yumurta yiyecekmişim,su içmek yokmuş.sadece enerji içeceği içecekmişim o da en fazla 2 şişe.ayy ben susuz yaşayamam,günde 3 litre rahat su içerim nasıl yapıcam bilmiyorum.strese girdim inşallah güzel şeyler olurr:18::18::18:

aa bunlarida ilk defa senden duyuyorum..6 yumurta yenirmi gunde yahu afiyet olsun cicim suda yok ha, neyse bebeciklerin icin napalim..ohss riski gorduler heralde o yuzdenmi bu onlemler??..insallah cabucak atlatrsin canim bu donemi..

aa bunlarida ilk defa senden duyuyorum..6 yumurta yenirmi gunde yahu afiyet olsun cicim suda yok ha, neyse bebeciklerin icin napalim..ohss riski gorduler heralde o yuzdenmi bu onlemler??..insallah cabucak atlatrsin canim bu donemi..

ayy sorma 3 öğün yumurtaa böö yaniii
inşallah bir sorun olmadan atlatırım tatlım yaaa

insallah cnm o gunler yakindirda ondandir bu gecikmeler.Kmbilir ne kadar guzeldir ruya gorunce bile okadar mutlu oluyorum kiben anlatamam o duyguyu gercekten sahip olmak baska birseydir heralde.Dedigin gibi sinir olurken simdi o hasretle yanip tutusuyoruz nerden nereye Allahim daha zorunu yasatmasin.Bazen insan cok kotu oluyor helede adete yakin oldugum zamanlar cok asiri duygusal oluyorum nefret ediyorum bu halimden.Sacma sapan seylere agliyorum.:26:Insallah dahada uzamaz bu hasret.

Ohh iyi bari canim sevindim valla hem senin adina hemde kendi adima bu yum toplama dusuncesi bile beni korkutuyordu.Yasayan birisinden duymak dahada rahatlatti.Bir sorun cikmaz insallah kendine dikkat et doktorunda dediklerini harfiyen uygula canim su bir kac hafta hic stres olamamn ve kendine ck iyi bakman lazim.

cnm benden 3 tane daha ekle allah kabul etsin

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

isterseninanma--Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06

Evlimutlu44__2

Littrebirdie__2

Ayla_34__3

Leman24_6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…