- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.201
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN Hamile
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN
Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...
arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
isterseninanma--Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06
Evlimutlu44__2
Littrebirdie__2
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar merhaba benim eşimde 5 nisanda nüks ettiği için sol taraftan varikosel ameliyatı oldu.Benide listenize ekleyin .inşallah o listedeki herkes anne olur.Benim sizden bir sorum olacak çalıştığım için çok fazla forumda takılamıyorum.Eşleriniz varikosel ameliyatı olduktan sonra doktor vitamin falan verdimi bizimki hiçbişey vermedi. benim eşimde toplam 45 milyon sperm vardı morfolji%14 dü mlde ise 12 milyondu sanırım Bu durumda varikosel ameliyatı işe yararmı size sormak istiyorum.
Canim yilda bir krre kadinlarda hormon degisiklig i oluyormus..15 gune kddrr gecikmler oluyormus....bnde 13 gun geciktim..ondan sobra 3 aydr daha duzrne girmmedi 2 gunluk 3 gunluk gecikmelerim oluyor.
iyi geceler tatlım ben 3 tane okudum,Allah kabul etsin inşallah
Hiimm demekki benim de hormonlarim degisti gecen adetimde :44:15 gun falan gecikme olmustu insallah gecikmez birdaha okadar.Nazar degirdiler valla gununu saatini sasmiyor diye diye benimkiler
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN Hamile
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN
Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...
arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
isterseninanma--Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06
Evlimutlu44__2
Littrebirdie__2
Ayla_34__3
Gunaydin kizlar....
gunaydin kizlar sira bana mi geldi??? allah dualarinizi kabul etsin okuyanlardan allah razi olsun dilerim rabbimden hepimize hayirli evlatlar versin insallah listedeki herkes hamile kalsin insallah
delinefsim 3 tane bende okudum eklermisin
gunaydin cnm sen de benim gibi erkencisin qaliba
Offf yine birsuru bebek haberleri birsuru gidilcek gorulcek bebekler arkadaslar kuzenler var yaaa off Allahim bana guc ver icim gidiyor icim eriyor resmen.Bugun calisirken bir aile geldi bende caktirmadan onlara bakiyorum bebek diyeyim yani kucucuk cocuk birseyler istedi resmen annesi babasi kufur etti kucucuk cocuga.O an aglasayasim geldi resmen Allahin isine karismak dogru olmaz ama kendi kendime neden boyle insanlara veriyorsunda isteyenlere vermiyorsun bizede ver Allahim dedim.Bir gunde Cinli bir adam cocuguda oyle guzelki daha bebek arabasinda agliyor o da bsieyler istiyor diye tuttuda sarsti sarsti tokat atti bagirdi polisi arayasim geldi sirf cocuk anasiz babasiz buyumesin diye aramadim valla burda ufacik birsey yap cocuga aninda elinden aliyorlar herkes bakmisti adama kotu kotu.Ozamanda aglayasim gelmisti yazarken bile duygulaniyorum valla.Ben heralde haftaya adet olacagim psikopatlara duygusalliklara basladim yine:18::18::18:
bahar aylarinda gecikme olabiliyor, yilda bir kere bu gecikmenin normal oldugunu soylemsiti doktorum benim 15 gun gecikmisti gecen martti sanirim..ama insallah seninki bebistendir
Canim yilda bir krre kadinlarda hormon degisiklig i oluyormus..15 gune kddrr gecikmler oluyormus....bnde 13 gun geciktim..ondan sobra 3 aydr daha duzrne girmmedi 2 gunluk 3 gunluk gecikmelerim oluyor.
hımm.. ne yapalım.. hayırlısı olsun bekleyeceğiz sabredeceğiz.
Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişler versin inşaallah.
Sen idrar testi mi yaptin kan tahlili mi...
idrar tahlili yaptım.5.gün ama şimdi adet belirtilerim var.
karnım ağrıyor..
idrar tahlili yaptım.5.gün ama şimdi adet belirtilerim var.
karnım ağrıyor..
Sayı ve morfoloji çok iyi ama biraz hareketlilik düşük çıkmış ama ileri hareketlilik yüzdesi güzel ,aglutinasyon varikoseli olan kişilerde görülebiliyormuş bu da hereketliliği etkiliyormuş,ilaç tedavisi öneriyo bazı üroloji dr.i,bu sorun çözülürse zaten hareketliliğiniz de artar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?