Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

isterseninanma--Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06

Evlimutlu44__2

arkadaşlar merhaba benim eşimde 5 nisanda nüks ettiği için sol taraftan varikosel ameliyatı oldu.Benide listenize ekleyin .inşallah o listedeki herkes anne olur.Benim sizden bir sorum olacak çalıştığım için çok fazla forumda takılamıyorum.Eşleriniz varikosel ameliyatı olduktan sonra doktor vitamin falan verdimi bizimki hiçbişey vermedi. benim eşimde toplam 45 milyon sperm vardı morfolji%14 dü mlde ise 12 milyondu sanırım Bu durumda varikosel ameliyatı işe yararmı size sormak istiyorum.

canım ben adet oldum okuyamıyorum ama annem okuyor saolsun.2 tane daha ekleyebilirsin.allah kabul etsin...

benim eşimde 13 aralıkta oldu proxeed plus doktor önerdi.
ameliyattan önce 3 kutu bitirdi değerler değişmeyince ameliyat oldu.
ameliyattan sonra 1 kutu daha bitirdi.kontrole kadar daha kullanmadı.
kontrole yakın keçi boynuzu pekmezi tuzlu yer fıstığı yedi..kontrolde değerleri arttı.
keçiboynuzu pekmezi,tuzlu yer fıstığı yiyor. proxeed plus ta alacak.

yani keçiboynuzu pekmezi - proxeed plus kullanabilirsiniz. tamamen bitkisel..

inşaallah şifa olur..

Eki Görüntüle 1072274

kızlar sonunda esıme test yaptırdım bı yorumlarmısınız 5 ay oldu amelıyat olalı hareket bıde aglutınasyonda sorun var anlamadım ben ben yaa imdatt!!!!!

canim degerleriniz ozellikle sayi ve morfoloji cok iyi..ama bu agglutinasyon nedir negatif mi olmasi gerekiyorda sizde pozitif cikmis onu anlamadim,,doktor yorumlamadimi? birada hiz yavas gibi..keciboynuzu kuru yapiyormuydunuz? gerci biraz lokosit gorulmus, lokosi olunca keciboynuzu yapmayin diyorlar..

Son düzenleme:

merhaba canım
eşim ameliyat öncesi 3 ay proxeed plus ve keçi boynuzu kürü kullandı ilaçlar değerlere etki etmedi...
ameliyat sonrası doktorumuz ilaç vermedi. ameliyat sonrası 6. ay test yaptırdık ml de sayı 25,toplamda 76 milyondu ileri hızlı% 5 di
daha sonra o gün ileri hızlının değişmediğini görünce doktora sorduk ilaç verecek misiniz diye hayır,dedi...
araştırma yaptık argınmax ilacını kullanmaya karar verdik ameliyat 6.ay ile 7 ayına kadar yani 1 ay deneme amaçlı ilaç içti eşim
ameliyattan sonra 8.5.ay tekrar test yaptırdık ilaç ne kadar etki etti diye...ml de 90,toplamda 178 milyon ileri hızlı:%25 oldu canım durum bu canım.hala bebek yok kısmet bakalım bu ay adetimin 3 .günü doktora gidip muayene olacağım aşılama derse aşılama yaptıracağız...

Eki Görüntüle 1072274

kızlar sonunda esıme test yaptırdım bı yorumlarmısınız 5 ay oldu amelıyat olalı hareket bıde aglutınasyonda sorun var anlamadım ben ben yaa imdatt!!!!!

tatlım değerleriniz çok iyi bu testten önceki sonuçlar nasıldı kıyaslama yapsaydık...daha 5.ay bu kadar artıysa ilerde daha daha iyi artar canım.hayırlısı olsun inşallah bu sonuçtan sonra hamilelik haberini de verirsin...

Merbaha cnm..listeye eklerim..pc den girincr..Gecmis olsun..insallh bzlerinde tek istedigi hepimizn biran once meleklerine kavsmak..morj. İyi..sayiniz ml deki dusuk..hiz ne kdr...
Biz ameliyat oldugumzda doktor ilk uc ayda arimidx diye ilac verdi vitamin dgil di..hormon ilaci bize sayiniz kndiliginden yukselirse vitamib verecm ddi..sayimz 1 milyondan 2 milyon oldu..ama hizimz %45 den %10 a dustu malessef doktor bze hemn tupe gdin dedi..ama bz 3 ay daha arinmax diye takviye vitamn kulndik..sayi 2 milyondan 5 milyona yukseldi tejrar hizda%45 oldu..simdi ise arinmax ve pharmaton kullaniyorz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

isterseninanma--Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06

Evlimutlu44__2

Littrebirdie__2

bu kadar hiç gecikmedi..6 gün ve daha devam edecek gibi..

Canim yilda bir krre kadinlarda hormon degisiklig i oluyormus..15 gune kddrr gecikmler oluyormus....bnde 13 gun geciktim..ondan sobra 3 aydr daha duzrne girmmedi 2 gunluk 3 gunluk gecikmelerim oluyor.

canm amelıyattan oncekı test sonucu

amelıyattan sonrakı test sonucu

sadece bu aglutınasyon benı korkutuyo spermlerın yapısık olmasına kumelesmesıne denıyo dıye baktım hızda bı ılerleme kaydetmedk sanırım canm jonguıl sanada burdan cvp verıyorum

canm resım attım ordan yorumlarmısın

bende keciboynuzu yapmayı dusunuyodum canm aglutınasyonun negatıf olması gerekıyo sanırım dr a daha gosteremedk bılemıyorum nasıl dıye sadece sayı yeterlı olmuyo bılıyosun

tatlım bilmem biliyor musun ama bizde ameliyatın 6.ayı test yaptırdığımız zaman ileri hızlının değişmediğini gördük( ileri hızlı%5) doktor ilaç vermemesine rağmen argınmax aldık 8.ile9.ay arası test yaptırdık ileri hızlı:%25 oldu..bence ilaç kullanın maşallah değerleriniz güzel artmış daha artacak inşallah hamile haberlerini de en kısa zamanda alırız artık

inş canm ya tek temennımız o hepımız mujdelı haberı verelım inş dr ilaç verr heralde bakalım cok mesakkatlı bı yol rabbım yardımız olsun

Sayı ve morfoloji çok iyi ama biraz hareketlilik düşük çıkmış ama ileri hareketlilik yüzdesi güzel ,aglutinasyon varikoseli olan kişilerde görülebiliyormuş bu da hereketliliği etkiliyormuş,ilaç tedavisi öneriyo bazı üroloji dr.i,bu sorun çözülürse zaten hareketliliğiniz de artar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…