Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hahaaabelki de senin ikizdir,o ihtimal var yani değil miaminnn ayy çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın evlat hasreti,yokluğu...

inşallahhhhhh sanmıyorum canım yumurta kontrolüne gittiğim de sadece 1 tane yumoş vardı..rabbim bilir ama %1 ihtimal benim ikizimin olması..

evet herkezin kucağı dolsun rabbim bebekle yokluğuyla imtihan etmesinn

bu ml de ki sayimiydi canim toplamda ki miydi ? kac ay oldu ameliyat olali ? cok sevindim hayirli olsun bebisin ..

toplamdaki daha yüksekti canım ama tam hatırlayamadım şuan .kasımım sonunda ameliyat oldu 23 gibi.teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına olsun inş

hmm bilmiyordum canım söylediğin iyi oldu.ağla canım için ferahlar bazen ağlamak insana iyi geliyor...mutluluk göz yaşları canım test yaptırdığın zaman hepimiz mutluluktan ağlayacağız seninle birlikte

Canim sende bir atim atiyorsun sende adzeynepte karniniz dolu bir sekilde geleceksiniz eve insallah hayirlisi olsun sizin icin.

bakalım canım kısmet.zeynepin kesin tutar ama benim ki aşılama canım fazla şansı yüksek değil...kısmette varsa olacak ama biz kendimizi olmayacak gibi şartlandırdık....

anladım canm evt bana da doktor ıgne dedı

çok çok çokkkkkkkkkk sevindim canım hayırlı olsun hepimize umut oldun tatlım.hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok çok çokkkkkkkkkk sevindim canım hayırlı olsun hepimize umut oldun tatlım.hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallahhhhhhhhh
tez vakitte herkezden mucizelerinin müjdelerini duyacağıma inanıyorum..
darısı herkezin başına

bakalım canım kısmet.zeynepin kesin tutar ama benim ki aşılama canım fazla şansı yüksek değil...kısmette varsa olacak ama biz kendimizi olmayacak gibi şartlandırdık....

bak ne güzel demişsin,kısmette varsa olacak.biz yeter ki inanalım.aşılama da benimde umudum yoktu,sadece yaptırmak için yaptırdım sonuç negatif oldu.sen inan,lütfen.ikimizde bu ay hamile kalacağız Allah'ın izniyle.sakın umudunu yitirme.

böyle haberler duymak ne güzel hayırlı olsunn.. hamilşeyim diye haykırmak bizlerde nasip olsun inşallahh

böyle haberler duymak ne güzel hayırlı olsunn.. Hamilşeyim diye haykırmak bizlerde nasip olsun inşallahh

rabbim sana ve tüm isteyenlere tez vakitte haykırmayı nasip eder inş.
Bende aynı sını derdim hep ve haykırdım cuma kesinleşsin iyice nefes alıcam. şimdi sıra sizlerde inş darısı sizlereeee

sagol cnm benim allah dualrinizi kabul etsin sen de bebegini sag salim kucagina al insallah. nasil gidiyor hamilelik bu arada bebis nasil

canim sagol, hafta sonu hic basimi kaldirip okuyamadim ya yattim uyudum ya midem bulandi, hafifiten kendini hissettirmeye basladi kuzum, insallah darisi hepinizin basinaaaaaaaaaaaaaaaa

anladım canım ilacı oyüzden vermemiş demek.biz içimiz rahat etsin diye hafta sonu yine baska bir yerin ürolojisine gidicez olmazsa yine ultrason cektircek bakalım o ne diycek.masallah canım cok gecmiş olsun insallah degerleriniz dahada artar

evetttttttttttt canım..allah razı olsun dualarınızda bende vardım...
Sen nasılsın

Allaha sükür iyiyim canım evet blutefenin topiğinde dua etyoduk ben sevdiğimle evlenmek için dualara katılıyodum ozamanbu günlerede gelmek varmıs evlenmek bile mucize gibi banaelbet Allah herseyin zamanını biliyor evliliğinde bebişinde

evettttt şimdi hatırladım pko üzerine sorunun vardı hatta ben seni evli sanmıştım...
Kavuşmuşun sevdiğine ne güzelllll...
Herşey sırayla önce eşine kavuşmuşun şimdide bebişine inşallahhhhh kavuşursunn..

Bende şu cuma gününü atlatsam çok rahtlıcam ..allah korusun dış gebelik vs.die bakıcakmış kese varmı vs..
Rabbim bebişimi bağışlasınnn ..cümlemizinn

evet canım hatırladın sükür kavustum esimde varikosel cıktı kuzu varikosel topiklerine bile girdim nasip işte:)))insallah canım cümlemiz kavusalım.insallah güzel olacak hersey diye düsün canım kötü düsünme güzeli düsünelim güzel olsun.insallah bir sorun cıkmıycak.içini ferah tut bence tadını cıkar canıminsallah güzel haberlerle gelirsin insallah

Son düzenleme:

olsun çaresi var tedavisi var inşallahhh tez vakitte eşinde şifasını bulur ve bebişinize kavuşursunuz...
Hala adet belirtilerimi yaşıyorum korkuyorum çok ama inşallah bebişim annesine sıkıca tutunur..
Cuma günü hayırlı haber duyunca inş rahatlıcam..
Ameliyat olcakmı ilaçlamı tedavi olcak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…