Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah dermansız dert vermesin demi canım bunada sükür haklısın.insallah canım cümlemiz kavusalım.cuma mübarek gün insallah güzel haberle gelirsin canım ben inanıyom güzel haberle gelcegine

canım sperm testi yaptırdık hızlısı %3 cıktı sayısı 60 milyon.hızı düsük dedi.ultrason cektirdik.doktor amelyat dedi ultrasonda cıkmadı elle muayane etti onda solda varikosel var kesin dedi,ultrasoncu cekememiş dedi.içimiz rahatlasın diye bidaha ultrason cektircez baska bir yerde.bi doktora daha görünelim diyoruz canım.oda amelyat derse olacak kuzum

aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh..çok sağol canım benim
Benimde eşimde sayıda sorun yoktu hatta ilk ona test yaptırdık kaçtane dr.gittiysem gösterdim normal dediler.en son kadın doğumcu ürolağa gözüksün dedi.gitti elle muayenede var dedi sonra renkli dobler çekilde ve ameliyat oldu..
Harekette çok kötü değildi ama oldu gittikçede düzeldi çok şükür
çaresi ameliyatsa olacak mecbur şifa olsun da.
Gitsin tabi kendini ne zaman hazır hissederse ozaman olur..
şimdi çıkıyorum tekrar görüşürüz canım..
Allah herkeze şifa versinnnnnnn

canım ultrasonda cıkmayıp elle muayenede kesin tanı konuyormu acaba varikosel için.bidaha ultrason cektiricez bizde.ürologa gittik bizde gülüm.anladım canım ol derse olcak mecburamin canım benim yine görüşürüz canım cok öptüm

inşallah tatlım inancımı hiç bir zaman yitirmiyorum ama bazen olmayacak mı acaba diye aklımdan geçmiyor değil...allah yardımcımız olsun ve sabır versin...

gidin tatlım ameliyat olmadan önce biz de 3 doktora gittik 3 de varikosel deyince eşim ameliyat oldu tatlım....iyi ki olmuşuz değerlerimiz baya bi arttı ameliyat öncesi aşılama bile şansımız yoktu şuan normal yolla olma ihtimali var bekleyin diyor doktorlar ama daha fazla beklemek istemediğimiz için bu ay aşılama tedavisine başladık canım...inş hakkınızda hayırlı ne ise o olur tatlım...

haklısın canım bizde öyle yapalım herseyde bir doktora baglı kalmamak gerek.bizim hızımız düsük sizin sorun neydi caım.ayyyy hadi insallah canım bebişin insallah ilk asılamada gelsin sana

canım ne sevindim yaa ara ara takip ediyorum sizi sayınızın yukselmesı cok guzel bence gelecek melegın hadı hayırlısı benm esımde amelıyat olacak ama bı turlu gıdıp amelıyat gunu almıyor iş yerinde rapor sıkıntısı falan mı var bılmıyorum bende ustelemıyorum bakalım napcaz hayırlısı...

haklısın canım bizde öyle yapalım herseyde bir doktora baglı kalmamak gerek.bizim hızımız düsük sizin sorun neydi caım.ayyyy hadi insallah canım bebişin insallah ilk asılamada gelsin sana

tatlım bizim total sayıda pek sorun yoktu.ml de sayımız azdı ve hareket morfoloji sorunumuz vardı kısaca bütün değerler çok kötüydü ameliyat sonrası değerler normale döndü...

ameliyat öncesi

toplam sperm:30 milyon
ml de sperm:11 milyon
ileri hızlı:%0
morfoloji:0

ameliyat sonrası

toplam sperm:178 milyon
ml de sperm:90 milyon
ileri hızlı:%25
morfoloji:%70

ameliyat öncesi en kötü değerlerimiz bu şekildeydi canım

aman tatlım geciktirmeyin ilerliyor ameliyatsa sorun hemen olun hatta.eşimin varikosel başlangıcı 3.5 yıl önceymiş demek 3 yıl önce bebk düşünseymişiz daha erken fark edecektik varikosel bu kadar ilerleyemecekti...sağlık bu canım sağlık içinde çok öenmli.ameliyat öncesi eşimin ayakları o kadar ağrırdı ki hatta kızardım canım eve 2.5 da geliyorsun bi erkek olarak en güzel işi yapıyorsun ağır bir şey kaldırmıyorsun sadece beynin yoruluyor bu kadar niye ağrıyor ayağın diyordum ayakta ders anlatmaktan falan diyordu...ameliyat oldu şimdi ayağında ağrı sızı kalmadı yine ders anlatıyor yani çok şükür o bakımdan çok rahatladık..varikosel taa ayaklara kadar vuruyormuş demek...

hadi yaaa benm eşiminde ayakları çok ağrıyo demekki ondan bakalım yaa olcakta ne zaman belli değil devlete gidiyoruz özelde belkı aşılama yaparlardı ama 3 tane fakulteyede gösterdık aylardır uğrasıyoruz hepsi ameliyat dedi ooof of Allah başka dert vermesin inşallah...ameliyatınız nasıl oldu öncesi ve sonrası hastanedeki surenız falan bide ne zman oldunuz öncesi ve sonrası sperm değerlerınızı yazarmısın zahmet vermezsem canım

canım yaaa maşallah görmemişim ben bunu kusura bakma

ne zahmeti tatlım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...
3 ürolog doktora göründükten sonra ameliyat olmaya karar verdik canı doktorların hepsi ameliyat dedi..
mikro cerrahi yöntem ile olduk devlet hastanesinde bir kuruş bile masrafımız olmadı tatlım...
ameliyat öncesi bizi bilgilendirdiler ameliyatın %70 başarı % 5 değerlerde düşme %20 aynı kalma ihtimali var kabul ediyormusunuz diye kabul ettik şansı yüksekti kaybedecek bir şeyimiz yoktu ameliyat öncesi normal ve aşılama olmaz nasıl olsa en azından şansımızı yükseltiriz diye düşündük...
olduk ameliyatımızı doktor bize vitamin falan vermedi tatlım 6 ay bekleyin gebelik olmazsa 6 ay sonra gelin dedi...

ameliyat öncesi 4 test yaptırdık tatlım en kötü sonuç şu şekilde

toplam sayı:30 milyon
ml de sayı:11 milyon
ileri hızlı:% 0
morfoloji:%0

ameliyat sonrası 6.ay

toplam sayı:76 milyon
ml de sayı:25 milyon
ileri hızlı:% 5
morfoloji:%33

ameliyat sonrası 9.ay( argınmax kullandık bir ay)

toplam sayı:178 milyon
ml de sayı:90 milyon
ileri hızlı:% 25
morfoloji:%70

oldu canım ..ameliyat sonrası normal değerlere ulaştı sorunumuz kalmadı...

Son düzenleme:

Tatlım morfoloji maşallah cook güzel olmuş inşallah asilaman pozitif sonuç verir ve bebeğin ize gelir Morfoloji için ne kullandınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bakalım canım kısmet.zeynepin kesin tutar ama benim ki aşılama canım fazla şansı yüksek değil...kısmette varsa olacak ama biz kendimizi olmayacak gibi şartlandırdık....

Insallah cnm tutar dualarim seninle.Fazla umutlanmakta iyi degil sonra uzulen yine biz oluyoruz kimsede halden anlamiyor eslerimiz bile.

canım ameliyat öncesi ileri harektlilik %5 sayımız 9 milyondu ameliyat sonrası sayımız 29 milyon hareketlilik %45 2 hafta sonra yaptığımızda %55 çıktı

Canim masallah vakti geldigi icin iste oluyor.Bazen sayiya hiza da bakmiyor ama sizinkide baya duzelmis.Benim hic umudum yok 2 milyondan en fazla ne kadar cikabilir ki zaten.Allah buyuk tabiki acaba diyorum bizmi denk getiremiyoruz yum gunlerine bu ay bulamadim yum gunumu test yaptim da hep yumurtlamasam adet olmazdim heralde degilmi.Valla artik cok yoruldum kizlar beee olursa olsun hayatimda bu kadar bunalima girdigimi hatirlamiyorum.Onceligi eve verdim artik kizlar biran once bu lanet evden kurtulmak istiyorum o surede de Allahim bana verirde beni odullendirirsede benden mutlusu olmaz.Sabir diyelim sadece ve dua edelim

Tatlım morfoloji maşallah cook güzel olmuş inşallah asilaman pozitif sonuç verir ve bebeğin ize gelir Morfoloji için ne kullandınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım.biz 6 ay test yaptırdık canım ileri hareketli az geldi bize gnc argınmax mens aldık 1 ay kullanmak için 2 kutu normalde 3 ay kullanılası lazımmış pahalı ilaç olduğu için 1 ay kullanalaım eğer değerlere az da olsa etki ederse kullanmaya devam ederiz dedik ilaç kulandıktan sonra test yaptırdık ileri hızlı% 5 ten % 25 e yükseldi morfoloji de % 33 den % 70 e yükseldi canım...

Anladim canim amelyattan sonra ne kadar degismis degerler baya fark etmis canim masallah.bizde hizi kotu ama varikosel ilerlerse sayidada azalma yapar bekli.

Anladim canim amelyattan sonra ne kadar degismis degerler baya fark etmis canim masallah.bizde hizi kotu ama varikosel ilerlerse sayidada azalma yapar bekli.

evet canım ilerledikçe allah korusun değerleri sıfırlayabilir bile varikoselse sorun ameliyat olmak lazım her iki türlü hem spermler için hem sağlık açısından tatlım...ameliyat öncesi ilaçlar etki etmiyor bir çok kişi aynı şeyi söylüyor zaten

merhaba arkadaşlar...

mart ayında bir heyecanla girip size müjdeli haberi vermiştim ama malesef haberler kötü
gebeliğimin 9.haftasında bebeğimin kalp atışları durduğu için 3 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım.

çok kötü günler geçirdik.çok ağladım üzüldüm.ama elden bişey gelmiyor.:2::2::2:

varikosel ameliyatından önce bizde sayı sıfırdı.ameliyat sonrası çıkış oldu.ilk çıktığında 50 bindi.hemen 1 ay sonra tüp bebek yaptırdık biz.ve o zaman sayı 100 bin olmuştu.

şimdi benim kendimi toplamam için 3 ay gibi bir süre var önümüzde.
mayısın 10 u gibi test yaptırcak eşim.:18::18::18::18:
proxeed plus kullanıyoruz.mayısın 10 unda 2.kutumuz bitmiş olacak.
kullanan varmı aranızda? işe yarıcakmi dersiniz bu ilaç?sayı biraz daha artarmı ki?

çünkü donmuş embriyomuz yok.ağustosta 2.denemeyi yapmayı düşünüyoruz.

canım benim çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm(( her şerde bi hayır vardır tatlım belki de sağlıklı gebelik olmayacaktı allah erşeyin hayırlısı tatlım.allah en yakın zamanda tekrar nasip eder umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…