- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.321
inşallah canım hepimiz güzel haberler veririz...2.5 yılı geçince değerleri bile gözümüz görmez oldu tatlım allah yardımcımız olsun...
canm benm sen içini ferah tut bosver olcaksa her turlu olur zaten cok bılmekte ıyı degıl dr begenmıyoruz bende esının dr unu begenmedım bıseyden anlamıyo dıyorum ben daha ıyı bılıyorum soledgı sehlerı bılıyodum zaten ilaç yazdı iştee sadece o yetkım yok malesef😬😬😬😬😬
tabi canım sakla belki lazım olur.tüp bebek yaptıracağın zaman sorarsın.eğer kabul ederlerse kullanırsın.hadi bakalım bir yola girdin sonunda da inşallah güzel haberler almak nasip olur...
tatlım bende özelde yaptırıyorum. doktora giriş ücreti 35 tl verdik. klomen ve çatlatma iğnesi verdi o kadar onlarda 30 tl tuttu. şimdilik bu kadar ödedik. beni bir daha adetin 13.günü çağırdı çok geç değil mi ya? ilk aşılama ilaçlı olacak sanırım göbekten her gün iğne vurmam için iğne vermedi canım senin ilk aşılaman nasıl olmuştu?
çok güzel bi haber tatlım kesin tutar 5.ve 6.gün embiryoları tutuyor canım ayyyyy çok mutlu oldum tatlım. bizde aşılamanın peşine hemen tüp yaptıracağız sırf rapor alabilmek için aşı yaptırıyoruz...
inş canm ya dr hız bıraz dusuk dedı antıbıyotık verdı sankı dr sperm testınden anlamıyomus gbı bakıyodu guvenemedım ya ben bıle drdan daha ıyı yorumladım
ohh nasallah canm yaa ne kadar sevındım heo mutlu ol inş bebişlernle
canm hadı hayırlısı bakalım hiç stres yapma hersey yolunda gtck bak gor bende asımı klomenke yaptrdım dr senı gec cagrmş sen randevu al kendın gt erkenden araştrdıgınıda sole ben gece 11 cat iğnesı vurulmustm sanrm 36 saat snra aşı oldum inş tutar canm
evet canım bende o şekilde düşündüm ama doktorun işine karışmak istemediğim için dediği güne randevumu dün aldım(( neyse canım ilk aşılamam böyle olsun napim dünden beri eşimle bu konu var niye 13.gün çağırdı bilmiyor mu işi niye böyle tedavi başladı verdiği ilacı bulamadık kaç eczacıya gittiysek en sonunda aman dedim ne olacaksa olsun bana tüp raporu versinler de zaten aşılamanın şansı düşük canım (
çok kızdım sana.daha ilk baştan karamsarsın.önce inanmak gerekiyor.sperm sayısı da çok iyiydi neden olmasın*?sen yeter ki inan,lütfen.
canm amelıyattan oncekı test sonucu
Eki Görüntüle 1072888
amelıyattan sonrakı test sonucu
Eki Görüntüle 1072889
sadece bu aglutınasyon benı korkutuyo spermlerın yapısık olmasına kumelesmesıne denıyo dıye baktım hızda bı ılerleme kaydetmedk sanırım canm jonguıl sanada burdan cvp verıyorum
dün doktora gittim kızlar hormonlarıma baktırmamıştım adetin 2.günümdü doktor hormonlarıma ve yumurtalıklarıma baktı hiç bir sorun yok dedi, aşılama yaptırmak istediğimizi söyledik ilaç verdi bugün kullanmaya başladım.klomen verdi 5 gün kullanacakmışım adetin 13.günü iğneni alıp gel dedi eğer yumurtan yeterli büyüklüğe geldiyse iğneni vuracağım ertesi gün transfer olacak dedi...durum böyle kızlar ilk aşılama ilaçlı başladı. her gün iğne olmayacağım yani. sanırım ikinci aşılamam göbekten her gün iğne olacak şekilde verecek...
arkadaşlar eşim kasım da ameliyat olmuştu ben bu ay hamile kaldım size umut olsun diye de yazmak istedim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.(benim adet gecikmemden sonra değerim düşük çıktı ama hamilelik oluşması bile insanık mutlu ediyor )
sizin değerleriniz güzeldi hayırlı olur inşallah Rabbim güzel haberler duyursun
sizin değerleriniz güzeldi hayırlı olur inşallah Rabbim güzel haberler duyursun
hayırlı olsun.. değerleriniz nasıldı ameliyattan sonra ilaç yada bitkisel kürlerden kullandınızmı
haklısın tatlım ama ne bilim doktor 13.gün çağrınca ben durdum zaten bir şeyde diyemedim neden o kadar geç çağırıyorsunuz diye belki ters bi cevap verir diye işine karışmak istemedim.neyse bakalım canım kısmet.salı günü bebeğini alıp geldikten sonra heycanlı bekleyişe gireceğiz inşallah tutacak canım çok inanıyorum.allah yardımcın olsun...
canim insallah hamilesindirben bu ay yumurtlamadim galiba anlamadim gecen ay 15 gun gecikti adetim yeni adetimede 5 gun falan var ve benim kasiklarda belirtiler basladi.eee artik yumurtlamam heralde calismayi birakayim en iyisi ben nedersiniz kizlar?yani ovulasyon testi yaptim hemen hemen hergun iki gune bir falan hep tek cizgi cikti
yok canim hicte bile oyle dusunme.sahsen ben deneyimlerini yazdigin icin cok memnunum cunku ben dahil bazi arkadaslarimiz tup yaptirmak zorunda kalabilir oyuzden bilgilenmek guzel yani sende oyle yazma bakiim bidaha.herseyi paylasacagiz uzuntumuzu de sevincimizi de basimizdan gecenleride
Kiz hakettin valla kocanin burnundan getirvarikosel varikosel diye kafamizi beynimizi yediler az da sen naz yap keyfini cikar valla
Jonguıl canim insallah asi olur derlerde asin tutar canim
SELAMMMMMMM KIZLAR..
RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR OLSUN BANADA MUCİZEMİ VERDİİİİ.CUMA AKŞAMI TEST YAPPTIRDIM 132,64 ÇIKTI
AYLARDIR HEP HAYKIRMAK İSTEDİĞİMİ ŞİMDİ YAPIYORUMMMMM
HAMİLEEEEEEEEEEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
RABBİM BEKLEYENLEREDE TEZ VAKİTTE NASİP EDER İNŞALLAHHHH
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy neee diyosuuuuuuuuuuuunnn kiiiiiiiiiiizzzzzzzzz tebrik ediyoruuuuuuuuummmmmmmmmmm canimmm insallah sag salim kucagina alirsin bebisini sorununuz neydi kac aydir deniyorsunuz hatirlayamiyorum da varikosel mi vardi esinde lutfen cvb verirsen seviniriz umut olur bize de
çoookkkkk teşk ederimmamiiinnn inş caanım.rabbim tüm bekleyenlere versin
eşim 5 ay önce ameliyat oldu varikoselden bende de pko varmış adetler düzenli ama görüntüde varmış
2 ay sonra aşılama yapılacaktı rabbim verdi
1 yıl oldu olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?