- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.421
geçmi,ş olsunAllah tekrar yaşatmasın inşallah
proxeed plusu kullanıyo eşim 3 aydır değerler yükseliyo özellikle hız çok arttı maşallah ameliyat olmadk gerek yok demiş dr ilaç işe yaradığı için
Slm kuzum sizin hiz yuzde kacti bizimkisi yuzde 3.doktor amelyat dedi direkt ilac vermedi:26:
bizim hız ilk 24tü ilaçlarla beraber 29a çıktı
Anladim bizim hiz yuzde 3 diye amelyat dedi demekki.masallah canim.
Bizde de çıkan sonuç toplam 44 milyon
Hızlı progresyon:%5
Normal morfoloji :%20
Bize de ameliyat dedi doktor. Bu hafta olacak eşim.Aynı zamanda proxeed de verdi. takviye olarak keçiboynuzuna devam bu arada.
saol canım.çok üzücüydü.çok zordu ama hayırlı.herşey allahtan tabi yapacak bişey yok.canım benim çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm(( her şerde bi hayır vardır tatlım belki de sağlıklı gebelik olmayacaktı allah erşeyin hayırlısı tatlım.allah en yakın zamanda tekrar nasip eder umarım.
amin canım.hayırlısıyla bi daha yaşarım , sonuna den benile kalır ve kucağıma alabilirim inşallah kuzumu.geçmi,ş olsunAllah tekrar yaşatmasın inşallah
proxeed plusu kullanıyo eşim 3 aydır değerler yükseliyo özellikle hız çok arttı maşallah ameliyat olmadk gerek yok demiş dr ilaç işe yaradığı için
çok haklısın jongülüm, neden tutmadığını görüşmeye gittiğimizde doktor oluyor bazen dedi, çünkü 5 gün blostakist embriyo hemde iki tane verdiler dondurmadılar, şanslı bi hastasın dediler, bu laflardan sonra çok umutlandım ama yıkılışım fena oldu, eşimde tüp bebek defterini kapattım, olursa olur diyor zaten maddi olarak da zorlandık, hayırlısı ablana ne güzel nasip olmuş inşallah bizlere de olur, Allah çok büyük herşey uygunken tutmuyor ama senin dikkat etmediğin yumurtanın çatlayıp çatmalamadığını bilmediğin ay tutuyorbende incir kürü yaptım bu ay bi umut neyleyim
btd08 canım benim çok üzüldüm, sen yavrusunu hissettin zordur mutlaka, ama hayatım bak hamile kaldın, kalabiliyorsun nolur iyice düzel kafanı rahatlat öyle başla tekrar Allah yardımcın olsun
tatlım, Meryem suresi okunmuyor mu artık? ben adetli olduğum için okuyamıyorum bitince okumaya devam edeceğim...
evet kızlar ben geldim, kötü bir örnek olarak bana tutmayan tüp bebeğimden sonra burdayımnasip değilmiş, ilk zamanlar çok kötüydüm ama toparlandım, adı üstünde tüp bebek denemesi, zeynebim inşallah senin yavrun sana tutar, hamilemizde varmış ne güzel çok sevindim, inşallah hepimize nasip olur o yüce duygu
canımm çok üzüldüm..sperm çıkışı oldugunda senin için çok sevinmiştim üstüne tüp bbeeğin tutuncaa umudum daha da artıı..ama nasip olmuyorsa olmuyor işte..rabbim nasip edr inşalalh...merhaba arkadaşlar...
Mart ayında bir heyecanla girip size müjdeli haberi vermiştim ama malesef haberler kötü
Gebeliğimin 9.haftasında bebeğimin kalp atışları durduğu için 3 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım.
çok kötü günler geçirdik.çok ağladım üzüldüm.ama elden bişey gelmiyor.:2::2::2:
Varikosel ameliyatından önce bizde sayı sıfırdı.ameliyat sonrası çıkış oldu.ilk çıktığında 50 bindi.hemen 1 ay sonra tüp bebek yaptırdık biz.ve o zaman sayı 100 bin olmuştu.
şimdi benim kendimi toplamam için 3 ay gibi bir süre var önümüzde.
Mayısın 10 u gibi test yaptırcak eşim.:18::18::18::18:
Proxeed plus kullanıyoruz.mayısın 10 unda 2.kutumuz bitmiş olacak.
Kullanan varmı aranızda? Işe yarıcakmi dersiniz bu ilaç?sayı biraz daha artarmı ki?
çünkü donmuş embriyomuz yok.ağustosta 2.denemeyi yapmayı düşünüyoruz.
canımm çok üzüldüm..sperm çıkışı oldugunda senin için çok sevinmiştim üstüne tüp bbeeğin tutuncaa umudum daha da artıı..ama nasip olmuyorsa olmuyor işte..rabbim nasip edr inşalalh...
Proxeed plus iyi bir ilaç inşallah işe yarar...
Anladim bizim hiz yuzde 3 diye amelyat dedi demekki.masallah canim.
merhaba arkadaşlar...
mart ayında bir heyecanla girip size müjdeli haberi vermiştim ama malesef haberler kötü
gebeliğimin 9.haftasında bebeğimin kalp atışları durduğu için 3 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım.
varikosel ameliyatından önce bizde sayı sıfırdı.ameliyat sonrası çıkış oldu.ilk çıktığında 50 bindi.hemen 1 ay sonra tüp bebek yaptırdık biz.ve o zaman sayı 100 bin olmuştu.
mayısın 10 u gibi test yaptırcak eşim.:18::18::18::18:
proxeed plus kullanıyoruz.mayısın 10 unda 2.kutumuz bitmiş olacak.
kullanan varmı aranızda? işe yarıcakmi dersiniz bu ilaç?sayı biraz daha artarmı ki?
merhaba arkadaşlar...
mart ayında bir heyecanla girip size müjdeli haberi vermiştim ama malesef haberler kötü
gebeliğimin 9.haftasında bebeğimin kalp atışları durduğu için 3 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım.
varikosel ameliyatından önce bizde sayı sıfırdı.ameliyat sonrası çıkış oldu.ilk çıktığında 50 bindi.hemen 1 ay sonra tüp bebek yaptırdık biz.ve o zaman sayı 100 bin olmuştu.
mayısın 10 u gibi test yaptırcak eşim.:18::18::18::18:
proxeed plus kullanıyoruz.mayısın 10 unda 2.kutumuz bitmiş olacak.
kullanan varmı aranızda? işe yarıcakmi dersiniz bu ilaç?sayı biraz daha artarmı ki?
burdaki herkes nerdeyse ameliayt oldu, ameliayt olmadan hamile kalan 2-3 kişi var. bizim şansımız değerlerimiz,in biraz daha yüksek olması bu şekilde hamile kalmak kısmet olurmu bilmem
çok haklısın jongülüm, neden tutmadığını görüşmeye gittiğimizde doktor oluyor bazen dedi, çünkü 5 gün blostakist embriyo hemde iki tane verdiler dondurmadılar, şanslı bi hastasın dediler, bu laflardan sonra çok umutlandım ama yıkılışım fena oldu, eşimde tüp bebek defterini kapattım, olursa olur diyor zaten maddi olarak da zorlandık, hayırlısı ablana ne güzel nasip olmuş inşallah bizlere de olur, Allah çok büyük herşey uygunken tutmuyor ama senin dikkat etmediğin yumurtanın çatlayıp çatmalamadığını bilmediğin ay tutuyorbende incir kürü yaptım bu ay bi umut neyleyim
btd08 canım benim çok üzüldüm, sen yavrusunu hissettin zordur mutlaka, ama hayatım bak hamile kaldın, kalabiliyorsun nolur iyice düzel kafanı rahatlat öyle başla tekrar Allah yardımcın olsun
söyledik canım daha kullanmana gerek yok hatta bir daha test vermeye gelme benim şansım ne ise senin şansın da o demiş.demek doktorda spermlerine baktırmış sağlıklı imiş eşimle kıyaslamış kendini
tatlım, Meryem suresi okunmuyor mu artık? ben adetli olduğum için okuyamıyorum bitince okumaya devam edeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?