- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.081
yok canım bu ilk testimiz baska yaptırmadık en iyisi bidaha yaptıralım baska bir yerde sagol canım
Kızlar
Allahın izniyle Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ve şunu anladım ki gerçekten psikolojik birseymis kafayı rahatlat ve hamile ol :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar tüp bebek yapmaya karar verdik ya..eşim oh be 2 ay sonra sigara içebilirim diyor...:))) derde bak..
Bugün arıyor yazın sen hamile iken tatile gidebilir miyiz ..senin için bir sorun olur mu diyor.. Ona göre arkadaşa beraber gidelim diyecek..bebeği yaptık tuttu da tatil pilanı yapıyoruzz :)))
Canim kocayi ikna etmissin hayirli olsun smdide benim koca basladi yaa delirecegimDun doktordan geldik tup hemen hemen ayni tutacak orayla fiyat olarak oyuzden burda sessiz sedasziz yaptiracagim sanirim ve de sans kac veriyorlar orda dedi bilmiyorum dedim ben sana %70 sans veriyorum yasin genc dedi tabiki Allah bilir once orda sans kac veriyorlar biliyormusunuz.Bu aralar ev bakiyorduk butun gun dusundum is cikisida dedim ki ben butun gun dusundum bir iki sene daha beklesekmi ev icin acaba tup yaptiririrz ev icinde biraz daha para biriktirirz dedim beni azarlamasin mi tupun acelesi yok seneye ondan sonraki sene de olur diye ev olur cikariz aliriz dedi.Bu zamana kadar ev ev diye zorladim istemedi pes ettim simdi o daha cok istiyor sira tupe geldi.Dedim ki benim icin bebek daha onemli evden dedim ben okadar beklmek istemiyorum acelesi yok sonra olur ddi yine cildirdim.Ben ailesiyle durmaya razi geliyorum 3 yildir istedigi sey buydu simdi tersini istiyor ne desem tersine cevap vercek zaten.
. Amin tesekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinbizde sperm sayısı 2 katına cıktı saracoglunun kürünü yaptık tarifi nette varAllah saglıkla dogurmanızı nasıp etsınn.. Esınızde sperm degerlerı nasıldı ? Kecıboynuzu kurunu nasıl uyguladınız?
Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim,sağlıklı bi şekilde kucağına almak da nasib olsun inşallah.Valla psikolojik mi bilmiyorum ama Allah ne zaman nasib ettiyse o zaman oluyor,değerlerin yüzde yüz düzelmesine veya başka bişeye bile gerek yok aslında,önemli olan bizim o zaman kadar sabırlı bir şekilde beklememiz.Rabbim bizlere de yaşatsın o güzel duyguları
sizin adınıza cok sevindim kendinize cok cok dikkat ediniz biliyorsunuz ki ilk aylar cok önemli dilimizden duaları düşürmeyelim rabbim isteyen herkese nasip etsin.ameliyat sonrası hamile kalanlardan olmanız bize cok umut oluyor.bizler içinde bol bol dua edin.inşallah bizlerde sizin gibi bu mutluluğu yaşarız.
ALLAH size ve bebeğinize sağlık sıhhat versın..
Allah razı olsun canlarım dualarım hep sizinle Allah burada olan olmayan evlat isteyen herkese hayırlı ugurlu saglıkla sıhhatla evlat nasip etsin tez vakitte
Sizde dualarınızda bizi unutmayın
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN Hamile
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN hAMİLE
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN
Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...
leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimdi -Alya_34 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86
leman24__7
delinefsim__6
jonguil__6
optimist__4
gülbasak86__2
ayla_34__2
Evlimutlu44__1
Littrebirdie __3
Kıı neredesin sen gözükmüyorsun fazla nbr nasıl gidiyor
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aa ne güzel sen de şaslılardan sın desene..bizde ameliyat pek etkisi olmadı fazla yükselmedi...
napiyim canim ya ugraslar iste kosturuyorum okul var ya biliyosun . bende seninle Bat tasim 15 - 17 gibi olurum adet sinirlerim basladi bile .. bakalim bu ayda gelirse adet dr a gidip baslicam bende asilamaya .. dualasalim insalah sende ne var ne yok - nasil gidiyor .. neden bu ay cok calismadiniz guzelim calissana 5 tane yumurta var bence sansin cok artiyor ..
Tatlım bu ay hiç akıntım olmadı ya yumlar çatlamadi galiba( evet canım aynı zamanda tedaviye başlarız artık. Çalışma fazla olmadı çünkü çok bıktım artık her at aynı dert yavaş yavaş kendi haline bırakmaya başladım galiba.
hayirlisi canim sen umitsizlige kapilma belki sen hamile kalirsin bu ay 5 yumurta az degil .. hayirlisi olsun bakalim benide stres sardi .. yine bu hormonlar falan igne bayagi agir gelebilir .. zor bisey .. bakalim Insallah cok ugrasmayiz .. dualasalim iyi geceler
Canım 2 kere çalışma oldu olması çok zor.evet ilaç beni mahvetti karnım da hep huzursuzluk vardı ama mecbur olduğumuz için katlaniyorum. Stres yapma canım tedaviye başlayınca hiç bir şey anlamiyorsun zaten heyecan devreye girince .iyi geceler tatlım
oyle dusunme 2 kere oldu ama 5 yumurtan vardi yani sansin daha yuksekti .. bakalim 15 mayista belli olur insallah .. tez zamanda ikimizde hatta hepimizde hamile kaliriz ben ikiz istiyorum yani insallah olursa sevinirim sana da bana da ikizler ne guzel olur mayista baslasak yeniden haziranda hamile olmus olsak dimi ..
alllahım bize sabır versin sonrada bebek inşallah, seneye anneler gününe anne olarak girmeyi nasip etsin.
Buraya sürekli giriyorum sizleri takip ediyorum çok fazla yazmıyorum ama gece gece yine çok dertlendim ve içimdekileri sadece anlayan sizlere yazmak istedim.Ben bebek dşünmüyomusunuz ,hala neden yok ,yaş geldi artık sorularını duymak istemiyorum artık,facebooka girmek istemiyorum arkadaşlarımın paylaşımları içimi burkuyo.Eşim de varikosel vardı nüks etmiş tekrar ameliyat oldu geçen ay ve ben ne yapacağımı şaşırdım ne alsam ne içirsem, nasıl dua etsem diye çok zor günler yaşıyorum korkuyorum bide ya kötüye giderse diye.
Buarada Jonguil seni tanımıyorum ama bu steye geçen sene ilk girdiğimde yazdığım soruya sen cevap vermiştin öyle aklımda kalmıştın ve foruma her girdiğimde sana bakıyorum ne oldu bi gelişme varmı diye yumurta takibi mi yaptırıyorsun bendemi
yaptırsam acaba kafam çok karışık ne olur banada yol gösterin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?