Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım biz de 8 ay oldu olacak ameliyat olalı...
ameliyattan önce ssayı 1 milyon hız %55 idi...dokotlrın çoğu ameliyat olmayın dedi en fazla yükselse sayı 6 7 milyono lur dedi...en son gititğmix doktor olun bişey kaybetmesiniz deneriz yükselme ihtimali %70 yerinde kalma ihtiamali ise %30 dedi..aşılama sansı yakalayalım dedielşr..olduk ...
değerlmiz hala inişlli çıkışlı..ama eşim de çok sters var blki de o engelliyor..

arkadasım zaten o stres insanı bitiriyor bi rahatlasak belki hersey yolu girecek ama elimizde değil birde bir dr dediği diğerini tutmuyor o durum insanı daha cok strese sokuyor ben eşime keçiboynuzu kürü yapıcam int okudum spermleri etkiliyormuş

Allah razı olsun canım Allah en kısa zamanda hepinizin kucağını dolmasini nasip etsin bence üç ay tahlili yapın ki bakın görün ne durumda ona göre takviye vitamin kullanırsınız neden zaman kaybedeceksiniz bize doktor ilaca gerek yok demişti ama ben ameliyat olduğu günün ertesi hemen başlattım takviyelere

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle..kafamız rahatlar inşalah 2 aya kadr tüp bebek yapacğız..
ewet keçi boynuzu kürü ve zeytın yağında bkletilmiş incir ..

canim tebrik ederim insalllah sag salim kucagina almayi da nasip eder degerleriniz ayni bizimki gibi 15 ekimde de esim ameliyat oldu ne guzel umut oluyor burda hamile habirleri almak insallah sira sira pe pes hepimiz kalalim

inş etkili olur sen denedim mi

ewet ikisini de yaptım daha neler yapmadım mı..üzüm pekmezine fındık fıstık ceviz içi koyup yedirdim..aynı şekilde bala yaptım verdim..her gece bir bardak taze karış meyve suyu içirdim..vitaminler çeşit çeşit...macunlar ..anlıyacağın bir ton para bitti..ama pek etki etmedi bizde..pes ettim 1 aydır bişey vermiyorum..

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi -Alya_34 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86

leman24__7

delinefsim__3

jonguil__4

optimist__4

gülbasak86__2

ayla_34__2

Evlimutlu44__1

canım inanıyorum seninde bebiş haberini alıcaz bu mutluluğu hep beraber yaşayacağız sadece zamana ihtiyaç var

canım 3 tane daha eklermisin.allah kabul etsin...

Kızlar
Allahın izniyle Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ve şunu anladım ki gerçekten psikolojik birseymis kafayı rahatlat ve hamile ol :))

sizin adınıza cok sevindim kendinize cok cok dikkat ediniz biliyorsunuz ki ilk aylar cok önemli dilimizden duaları düşürmeyelim rabbim isteyen herkese nasip etsin.ameliyat sonrası hamile kalanlardan olmanız bize cok umut oluyor.bizler içinde bol bol dua edin.inşallah bizlerde sizin gibi bu mutluluğu yaşarız.
ALLAH size ve bebeğinize sağlık sıhhat versın..

arkadaşlar yeni katıldım aranıza benimde eşim varikoseli inş bizlerde evlatlarımızı kucağımıza alacağız umutsuz olmayalım sadece rabbimin ol demesi yeter

hoşgeldin aramıza .

inşallah tez vakitte hamile kalırda aramızda fazla kalmassın :))) ameliyat olmayı düşünüyormusunuz bu hastalıkda zaman cok kıymetli.Allah şifa versin.

olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,olduuuuuuuuuuuuuuuuuu

şükürler olsun,hamileyim.Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin kızlar yaaaaaaaaaa10. gün kan değerm 304

canım merhaba,
hayırlı uğurlu olsun.rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah...bizlere de dua et...hamilelerin duası kabul olurmuş

Kızlar
Allahın izniyle Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ve şunu anladım ki gerçekten psikolojik birseymis kafayı rahatlat ve hamile ol :))

hayırlı uğurlu olsun.çok sevindim sizin adınıza...
rabbim tamamına erdirsin inşallah...bizlere de dua et...hamilelerin duası kabul olurmuş

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi -Alya_34 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86

leman24__7

delinefsim__6

jonguil__4

optimist__4

gülbasak86__2

ayla_34__2

Evlimutlu44__1

Littrebirdie __3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…