Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

himm iyi bari ama pkoli kadinda bildigim kadariyla cok yum oluyor gelisemiyorlar diye bliorum sende de mi pko vardi?Cok iyi hatirliyorumm 20
yasinda falandim kistim vardi evlenmeden once gitmistim orda doktor 10 tane yumurtan var demisti bende bilmedigim anlamadigim icin kotu birseymi dedim normal insan da 3-4 tane saglikli buyuk olur bunlar hepsi birden gelismek buyumek istiyor ama buyumuyorlar oyuzden biz buna pko diyoruz demisti taa ozamandan cok uzulmus aglamistim yaa ilerde cocugum olmazsa diye ama iste Allah baska dertler verdi.Insallah bir sorun olusturmaz.Canim buarada bana ozel mesaj yollamk istemissin sanirim mesaj kutum dolmus temizleddim istersen yollayabilirsin uyari geldi mailime Hamislik nasil gidiyor bulantilarin bas donmelerin vs belirtiler varmi guzel mi hamilelik?Cok dikkat et kendine bitanem olur mu sen artik iki canlisin

evet çok sayıda yumurta oluşuyor ve iğneyle büyüyor onlar,o yüzden pko tüp bebekte avantaj tatlım.bende hafif derece de pko varmış ona rağmen 25 yumurtam oluştu.
güzel gidiyor tatlım,el üstünde tutuyor eşim sağolsun,bol bol dinleniyorum şu aralar.çokkk güzel birşey yaaa Allahıımm sana da tattırsın bu duyguyu.baş dönmem var ama bulantım henüz yok tatlım.

ama ben sana özel msj yollamadım sanırım:26::26:

canıım,sağolasınnn...amiin inşallah hep dua ediyorum onlara...
sen nasılsın?nasıl gidiyor?

aynen canim hepimiz aynen dertten muzdaribiz, dualarimiz her daim birbirimiz icin benim bu sabah cok az lekelenmem oldu solugu doktorda aldim tabi..iyiymis kuzum cok sukur, boyle lekelenmelere normal diyorlar insallah bsina gelmez ama gelirse de korkma..onun diisnda bu aralar pek yemek yiyemiyorum canim hormonlar yukseldikce, belirtilerde iyice bas gosteriyor bir kere kustum..cogu vakit uyuyorum:) inslalah saglikli bebisler hamilelikler hepimizeee..simdi bekle kalp atisini gormek icin cok heyecanli:)

ayyy yaa insa hep diken üzerinde oluyor.neyse ki bebiş iyiymiş:)
benim de çok akıntım oluyor,adet oldum sanıyorum,adet ağrım da var ara ara hafiften.
valla çok heyecanlı:)sabırsızlanıyorum doktora gitmek için,ama hissediyorum birşeycik olmayacak bebişime,içimde huzursuzluk yok:)

en onemlisi o canim icimizi hep ferah tutumaliyiz, beynimizi pozitif yonlendirmeliyiz hep..bu hamile kalma asamasindada boyle sonrasindada boyle..insallah saglikli bebecikler hepimizeee cok yogun bir kanama ve agri olmadiktan sonra hersey normal canim,,vucudun dengesi sasiyor tabi..

haklısın tatlım,vücut alışacak yeni yeni hamileliğe.herşey güzel olacak inşallah:)

cnm gunaydın çok sevindim bebeğinin kesesini görmüşsün bende bu ay başladım tedaviye bn önümüzdeki ay bekliyorum doktorum yapalım dedi ve dun ilk iğnemi oldum çok değişik duygular içindeyim bana neler yaptın ne yapmam gerek olduğunu yazarsan çok sevinirim sonuçta tecrübelisin lütfen çok mutluyum pozitif düşünüyorum sende yardımcı olabilir misin bana 😊😊

]41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNhAMİLE

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi -Alya_34 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86

leman24__10

delinefsim__9

jonguil__6

optimist__6

gülbasak86__2

ayla_34__4

Evlimutlu44__1

Littrebirdie __3

Son düzenleme:
41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNhAMİLE

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86

[SUB][/SUB]
Canım kararınız hayırlı olsun,senin adına sevindim.eşin de maşallah ne kadar pozitif bak sana göre plan yapıyo,İnşallah dediği gibi olur,içine doğmuştur

sağol canım karar verildi şükür...ewet olcak sankı diyor..nasip RABB,M ANNELİK DUYGUSUNDAN KİMSYİ MAHRUM ETMESİN...

MERHABA TATLIM inan insanların laflarına kalsa nefes bie almamak gerekiyor..biliyorum zor ama takmamaya çalış ...bizde aynı düğün ortmarlı nerde biri ggörse hep soruyor..artık İKİMİZDE BİEŞY YOK... RABBİM NASİP ETSE OLACAK DİYORUM....O LAFIN ÜSTÜNE KİM NE DİYEBİLİR Kİ..
İÇİNİ FERAH TUT OLACAK İNŞALLAH...

merhaba canımmm..sizde şükür edin ki ..eliniz az da olsa sayı var..hiç olmayan da var.ameliyat sonrası çıkış olan...bizde de ameliyat önce 500 bin ve ya 1 milyon du..sonrası inişili çıkışlıo ldu 6 milyon sonra testte de 3 milyon ..

Selam, bızde de hıc sperm yok ve varıkoselımız var hazıranda Allah ızın verırse amelıyatımız var..acaba cıkıs olurmu dıye dusunurken yazınızı okudum .. Insallh esımde de cıkıs olur.. Sız neler yaptınız amelıyattan sonra kur falan uyguladınız mı? Bana yardımcı olabılecek bır sız varsınız!!

Hıc olmayanı benım işte burdakı yazıları okuyunca keşke bizde az sayıda cıkıs olmus olsa dıyorum .. gercekten sukur edın arkadaslarr, keske bende sızler gıbı yazabılsem degerlerımızı yazdıgım tek sey 0(sıfır) ve amelıyattan sonra ınsalh cıkıs olur dıye dua edıyorum

sağol canım,senin de tedavin hayırlı olsun pozitif sonuçlansın inşallah.

tabii ki yardımcı olurumzaten en önemlisi pozitif düşünmek,onun dışında yumurta toplama işlemi olana kadar sadece yeşillik meyve sebze ye tatlım.bana diyet listesi vermişti doktorum,zayıf olduğum halde.sebze ve meyve yumurtaların güzel büyümelerinde çok büyük rol oynuyormuş.sonra protein tüketme yumurta toplama işlemine kadar.sadece sebze ve meyve bu çok önemli.ben hep salata yapıp yemişti,zor oluyo ama sonu güzel olsun yeter ki:)bol yürüyüş yap ki iğneler vücuduna dağılabilsin.sonra Allah'a tevekkül et tatlım,inşallah olacak.

Herkesten Allah razı olsun böyle bir dua grubunun içinde olduğum için şükürler olsun,Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

iyi geceler kızlar,aşılama yaptırıyorum,pazartesi transfer olacak inşallah,benim için de baya süpriz oldu,normal muayene için gitmiştim aşılama kararı aldık hayırlısı olsun,dua edin benim için lütfen,çok umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…