- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.121
canım pko nun olması tüp bebekte avantaj,çünkü sana fazla yumurta elde ediliyor.zaten tp bebekte erkeğin sperms sayısı çok önemli değil,benim 25 yumurtam vardı,doktor 25 sperme ihtiyacımız var sadece demişti.yani kadın sağlıklıysa,embriyo da muhtemelen sağlıklı oluyor ve şans çok yükseliyor.
himm iyi bari ama pkoli kadinda bildigim kadariyla cok yum oluyor gelisemiyorlar diye bliorum sende de mi pko vardi?Cok iyi hatirliyorumm 20
yasinda falandim kistim vardi evlenmeden once gitmistim orda doktor 10 tane yumurtan var demisti bende bilmedigim anlamadigim icin kotu birseymi dedim normal insan da 3-4 tane saglikli buyuk olur bunlar hepsi birden gelismek buyumek istiyor ama buyumuyorlar oyuzden biz buna pko diyoruz demisti taa ozamandan cok uzulmus aglamistim yaa ilerde cocugum olmazsa diye ama iste Allah baska dertler verdi.Insallah bir sorun olusturmaz.Canim buarada bana ozel mesaj yollamk istemissin sanirim mesaj kutum dolmus temizleddim istersen yollayabilirsin uyari geldi mailimeHamislik nasil gidiyor bulantilarin bas donmelerin vs belirtiler varmi guzel mi hamilelik?Cok dikkat et kendine bitanem olur mu sen artik iki canlisin
teyzeleriii ben miniğimin evini yani kesesini görüm,herşey yolunda.20 mayısta kalp atışı duyulacak inşallah..
Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah.inanın hep aklımdasınız.
canim gozun aydin cok sevindim, darisi insallah diger arkadaslarimzin basinaaaaaa
canim gozun aydin cok sevindim, darisi insallah diger arkadaslarimzin basinaaaaaa
canıım,sağolasınnn...amiin inşallah hep dua ediyorum onlara...
sen nasılsın?nasıl gidiyor?
aynen canim hepimiz aynen dertten muzdaribiz, dualarimiz her daim birbirimiz icinbenim bu sabah cok az lekelenmem oldu solugu doktorda aldim tabi..iyiymis kuzum cok sukur, boyle lekelenmelere normal diyorlar insallah bsina gelmez ama gelirse de korkma..onun diisnda bu aralar pek yemek yiyemiyorum canim hormonlar yukseldikce, belirtilerde iyice bas gosteriyor bir kere kustum..cogu vakit uyuyorum:) inslalah saglikli bebisler hamilelikler hepimizeee..simdi bekle kalp atisini gormek icin cok heyecanli:)
ayyy yaa insa hep diken üzerinde oluyor.neyse ki bebiş iyiymiş:)
benim de çok akıntım oluyor,adet oldum sanıyorum,adet ağrım da var ara ara hafiften.
valla çok heyecanlı:)sabırsızlanıyorum doktora gitmek için,ama hissediyorum birşeycik olmayacak bebişime,içimde huzursuzluk yok:)
en onemlisi o canim icimizi hep ferah tutumaliyiz, beynimizi pozitif yonlendirmeliyiz hep..bu hamile kalma asamasindada boyle sonrasindada boyle..insallah saglikli bebecikler hepimizeeecok yogun bir kanama ve agri olmadiktan sonra hersey normal canim,,vucudun dengesi sasiyor tabi..
evet çok sayıda yumurta oluşuyor ve iğneyle büyüyor onlar,o yüzden pko tüp bebekte avantaj tatlım.bende hafif derece de pko varmış ona rağmen 25 yumurtam oluştu.
güzel gidiyor tatlım,el üstünde tutuyor eşim sağolsun,bol bol dinleniyorum şu aralar.çokkk güzel birşey yaaa Allahıımm sana da tattırsın bu duyguyu.baş dönmem var ama bulantım henüz yok tatlım.
ama ben sana özel msj yollamadım sanırım:26::26:
Canım kararınız hayırlı olsun,senin adına sevindim.eşin de maşallah ne kadar pozitif bak sana göre plan yapıyo,İnşallah dediği gibi olur,içine doğmuştur
alllahım bize sabır versin sonrada bebek inşallah, seneye anneler gününe anne olarak girmeyi nasip etsin.
Buraya sürekli giriyorum sizleri takip ediyorum çok fazla yazmıyorum ama gece gece yine çok dertlendim ve içimdekileri sadece anlayan sizlere yazmak istedim.Ben bebek dşünmüyomusunuz ,hala neden yok ,yaş geldi artık sorularını duymak istemiyorum artık,facebooka girmek istemiyorum arkadaşlarımın paylaşımları içimi burkuyo.Eşim de varikosel vardı nüks etmiş tekrar ameliyat oldu geçen ay ve ben ne yapacağımı şaşırdım ne alsam ne içirsem, nasıl dua etsem diye çok zor günler yaşıyorum korkuyorum bide ya kötüye giderse diye.
Buarada Jonguil seni tanımıyorum ama bu steye geçen sene ilk girdiğimde yazdığım soruya sen cevap vermiştin öyle aklımda kalmıştın ve foruma her girdiğimde sana bakıyorum ne oldu bi gelişme varmı diye yumurta takibi mi yaptırıyorsun bendemi
yaptırsam acaba kafam çok karışık ne olur banada yol gösterin arkadaşlar
arkadaşlar günaydın eşime orta derecede varikosel teşhisi kondu ve sperm sayisi 500.000 çıktı. Sayı az olduğu için morfolojiye falan bakılamamıs. Ankarada bir hastaneye gidin dedi doktor bana tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Sayı çok mu düşük?
canım bizede varikosel teşhisi konduğunda hiç sperm yoktu.ameliyattan sonraki kontrolde 1 ay sonra 50 bin tane çıkış oldu.
en son şubat ayında toplam sayı 100.000 di. 5 milyonun altında olunca sayı morfolojiye bakılamıyor.
bizim doktorumuz ankarada genart tüp bebek merkezinde üroloji doktoru m.müfit günel.çookk çookk memnun kaldık.düşün bizde sayı 0 ken ameliyattan sonra çıkış oldu.
birde ankarada kaan aydos var.o da üroloji doktoru.prof.dr.onun içinde çok iyi yorumlar duydum.ama biz tercihimizi müfit hocadan yana yaptık.ve şuan iyiki de yapmışız diyoruz.
sayı düşük canım.normal yolla çok zor.bize 100 binken normal yolla mümkün değil dediler.şubatta aynı merkezde ilk tüp bebek denememizi yaptık.ağustosta 2.denememizi yapıcaz.allah izin verirse.
sanada bol şans.rabbim yardım etsin.sorun olursa burdan yada özelden her zaman sorabilirsin.
ooo süper.kuzucuk anne babasıyla tanıştı desene.herşey yolunda olmasına çok sevindim canım...
hadi bakalım darısı kalp atışlarına olsun.
merhaba canımmm..sizde şükür edin ki ..eliniz az da olsa sayı var..hiç olmayan da var.ameliyat sonrası çıkış olan...bizde de ameliyat önce 500 bin ve ya 1 milyon du..sonrası inişili çıkışlıo ldu 6 milyon sonra testte de 3 milyon ..
cnm gunaydın çok sevindim bebeğinin kesesini görmüşsün bende bu ay başladım tedaviye bn önümüzdeki ay bekliyorum doktorum yapalım dedi ve dun ilk iğnemi oldum çok değişik duygular içindeyim bana neler yaptın ne yapmam gerek olduğunu yazarsan çok sevinirim sonuçta tecrübelisin lütfen çok mutluyum pozitif düşünüyorum sende yardımcı olabilir misin bana 😊😊
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN Hamile
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN hAMİLE
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN
Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...
leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?