- Konu Sahibi delinefsim
-
- #7.241
canım aşılama için adetin 2. ya da 3. günü gitmen gerekiyorya perşembe adet olursam cuma devlete gidebilirim ama cuma adet olursam hafta sonuna geldiği için devlete gidemem.bende bu ayı kaçırmak istemiyorum özele gideyim dedim araştırdım fiyatlar 750 den başlıyor.burada fiyatlar uçmuş gitmiş.daha birde bu fiyatın üzerine muayene ücreti var o da 100 lira civarındadadır sanırım.bakalım bugünde araştırmaya devam...
kızlar ben Allahtan bir şey olmazsa hazıranda düşünüyorum aşılamayı.
sızlere ne kadar fıyat cıkardılar?
benım doktor asılamaya 400-500 arası dedı. iğneler harıc. 1000 ı bulur
ilaçlı aşı ilaç fiyat ı 100 tl yi bulmuyor İğneli olursa iğneler 300 400 tutuyor canım. Sperm yıkama yeri aynı hastanede mi farklı laboratuvar da mı? Bizimki hastane içinde değil. En iyisi hastane içinde olması
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
canm benımkı tüp bebek merkezınde yapılacak ınsallah. sanırım bı arada olur her şey.
benımkı ıgnelı olacak cunku 6 kez ılac kullandım
O zaman hastane içinde olur bakalım ben ilaçlıya devam mı edeceğim yoksa igneye mi geçecek
canm senın ılacla bıle bır suru yumurtan olmus. belkı ılacı azaltıp da yapabılır ya da ıgnelerın dozunu da azaltıp verebılır.
ne zaman baslıyorsun?
Anladım canım nisan ayında benimde haftasonu na denk gelmişti 2.gunum .demek aynı zamanda başlayacağız benimde 2.gunum cumartesi oluyor adet olursam tabii
canım inşalla h kiste dönüşmez adet olursun ve birlikte başlarız tedaviye hayırlısıyla...
bende hala adet olmadım,bekliyorum bakalım
Tatlım bende özelde yaptiracagim aşılama ücreti 150 dediler hastaneye giriş ücreti 35 .niye o kadar pahalı anlamadım devlette neden yaptiramazsin?
Cumartesi kontrolüm var canım doktor karar verecek .kist olduysa erteleyecek galiba.klomeni bundan sonra günde 1 tane 5 gün kullanacaksın dedi
Cnm hangi hastanede 150 dediler? Bana baya uygun geldi ücret,her yer 750-1000 tl fiyat veriyo :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rize özel şar Hastanesi canım. Bana da uygun geldi elbet başka birşey cikartmazlar. Yıkama başka laboratuvarda olacak orası 120 tl alıyormus .sen hangi ildesin canım?
Hımm ben istanbuldayim,çok uygunmuş gerçekten.. gerçi istanbulda pek arastirmadim uygun fiyatlı nerede var diye.. bi 3 ayimiz dolsun,hayırlı test sonuclarimizi alalimda sonra detaylı arastiriyim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlarr...bugün sabah itibariylee regl oldum...tüp bbebeğe başılıyoruz...yarın kısmetse görüşmeye gideceğiz...dualarınızı eksik etmyin lütfen...
ayyy teşekkür ederiiiimmmmm:))))çok dikkatli birisin maşallah
canım inşalla h kiste dönüşmez adet olursun ve birlikte başlarız tedaviye hayırlısıyla...
bende hala adet olmadım,bekliyorum bakalım
kizlar ben adet oldum bakalim dr da burda degilmis ama yardimcisindan igne alirsam yarina asilama ignesine baslicam kismetse .. haber bekliyorum dr dan .. sizde baslarsaniz birlikte takip ederiz ..
Kızlar aranızda eşinin spermiyogram testinde aglütinasyon çıkan ve tedavi olan var mı nasıl geçer bu bilgisi olan varsa yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?